Νέα

Ψώνια με την ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.907
Πόντοι
1.346
Ρε σεις, έλεος, την έχετε πέσει στον τύπο και θα μας αφήσει στα κρύα λουτρά...
Χαλαρώστε λίγο μπας και υπάρξει συνέχεια στο θέμα...

Όσο για την 87χρονη τώρα θειά έχει 4 παιδιά ήδη, άρα έπρεπε να λεγόταν Βασιλεία Gates για να έβγαζα από τώρα σύνταξη :confused::confused::confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Ρε σεις, έλεος, την έχετε πέσει στον τύπο και θα μας αφήσει στα κρύα λουτρά...
Χαλαρώστε λίγο μπας και υπάρξει συνέχεια στο θέμα...

Όσο για την 87χρονη τώρα θειά έχει 4 παιδιά ήδη, άρα έπρεπε να λεγόταν Βασιλεία Gates για να έβγαζα από τώρα σύνταξη :confused::confused::confused:
Ναι χάνουμε ξαδέρφη κελεπουρι..

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.907
Πόντοι
1.346
Να παντρευτούμε σπρώξουμε θέλουμε (οι ενδιαφερόμενοι) αν συμφωνεί βέβαια κι ο νηματοθέτης :confused::confused::confused:
Αλλά δεν βλέπω να πάει καλά το θρέντ, αφού το απαξίωσε ο ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ με τον enduro :confused::confused::confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.916
Πόντοι
606
Για να καβλωνεις με ξαδέρφη και μάλιστα μπαζο, έχουμε πρόβλημα. Αλλά σου έχω τη λύση. Κόψε τις τσόντες πριν να είναι αργά..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
στα αρχίδια μας

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.907
Πόντοι
1.346
Σε ποια σκαλωσιά;
Τύπε μια και δεν έχω λεφτά να πάω στο τσαρδί και το έριξα στις τσόντες στις κόκκινες κάρτες, μήπως μπορείς να μου πεις τι σκορ θα έρθει η Μπραν μεθαύριο; :confused::confused::confused:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!
Εδω ειναι το νημα για ψωνια με ξαδερφη. Τα γαμησια με ξαδερφη ειναι αλλου μαν.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!

Φόραγες κάλτσες ενώ γαμουσες την ξαδέλφη;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.847
Πόντοι
9.931
Εδω ειναι το νημα για ψωνια με ξαδερφη. Τα γαμησια με ξαδερφη ειναι αλλου μαν.
Εγω εχω παει πολλες φορες για ψωνια με μια πρώτη ξαδέλφη. Λετε να πιάνεται για ανωμαλία;;:confused:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
IMG_20230617_184540975_MFNR~2.jpg

Τύπε μην ακούς τους αλητιριους μπαχαλακιδες, εγώ της έδινα μουνι και κωλο στο χέρι, αμα θες στείλε μου πριβέ κ άλλες φωτο

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.907
Πόντοι
1.346
Τύπε πάντως άργησες να γραφτείς στο forum :confused:
Τύπε μην ακούς τους αλητιριους μπαχαλακιδες, εγώ της έδινα μουνι και κωλο στο χέρι, αμα θες στείλε μου πριβέ κ άλλες φωτο
Αν σε DM με υλικό θα ναυαγήσει το θέμα :confused:

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
422
Πόντοι
300
Τωρα καταλαβαινω γιατι ενω διαβαζω σε κριτικες μουναρος και θεα τελικα οταν ανοιγω την πορτα τρεχω να φυγω απο την ασχημια

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Τωρα καταλαβαινω γιατι ενω διαβαζω σε κριτικες μουναρος και θεα τελικα οταν ανοιγω την πορτα τρεχω να φυγω απο την ασχημια
Η ασχήμια είναι υποκειμενική, ο καθένας έχει τα δικά του γούστα.

Xprivate

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Τα τρίτα και τα τέταρτα πάρτα και πέτα τα :)

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Snakes Unleash GIF

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
IMG_20230617_184449911_MFNR~3.jpg
Ρε μπας και ειναι η γυναίκα σου και φαντασιώνεις ότι ειναι η ξαδέρφη σου για να σου σηκώνεται? Λέω τώρα, χωρίς παρεξήγηση….

Happy James Corden GIF by The Late Late Show with James Corden

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Ρε μπας και ειναι η γυναίκα σου και φαντασιώνεις ότι ειναι η ξαδέρφη σου για να σου σηκώνεται? Λέω τώρα, χωρίς παρεξήγηση….

Happy James Corden GIF by The Late Late Show with James Corden
Μοιάζει με την γυναίκα μου, όμως είναι η ξαδέρφη μου, είσαι γάτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom