Νέα

Ψώνια με την ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ο καλος ξαδερφος λεει στην ξαδερφη του την αληθεια και την πιεζει να χασει κανα κιλο, δεν την παει για ψωνια στα λιντλ για να σηκωσει 5 κιλα σαπιο χοιρινο και αλλα τοσα σε σοκολατες παγωτακια και σκατακια.

Εγω φταιω οχι εγωωωωωωωω φταιω που προσπαθω εδω μεσα να σας κανω λιγο fit να μην σας κραζει η λατινοπουλου στην παραλια...
Κάτσε ρε συ.
Έχει το κοινό του αυτός ο σωματότυπος...
Μήν είσαι σίστας....

:tooth:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Κάτσε ρε συ.
Έχει το κοινό του αυτός ο σωματότυπος...
Μήν είσαι σίστας....

:tooth:
εχει το κοινο του γιατι οι υπολοιποι σωματοτυποι ριχνουν χυλοπιτες :2funny:
δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης αλλα και υγειας. Υπαρχουν σφιχτες χοντρουλες και πατσοχοντρουλες. Οι πρωτες πηδιουνται σαν τα σκυλια, οι δευτερες αντε να εχουν κανα μαστερ στην πιπα.

Τύπε κ οι αγελάδες πρασινάδα τρώνε .. γτ δεν είναι ντελικάτες;
γιατι τρωνε ολο το λιβαδι. το κρεας τους ομως ειναι "ντελικατο". Παρολα αυτα τις αγελαδες πλεον τις ταιζουν ενα σωρο αηδιες, τσεκαρε αυτο το ντοκιμαντερ οποτε εχεις χρονο Food, Inc. (2008) - IMDb

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
γιατι τρωνε ολο το λιβαδι. το κρεας τους ομως ειναι "ντελικατο". Παρολα αυτα τις αγελαδες πλεον τις ταιζουν ενα σωρο αηδιες, τσεκαρε αυτο το ντοκιμαντερ οποτε εχεις χρονο Food, Inc. (2008) - IMDb
Είδαμε κ παλιά που τις τάιζαν καλά πράγματα...
Τεσπά.. θα στο δώσω γιατί έχεις καλή πρόθεση

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
  • Like
Αντιδράσεις: Leone7

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.974
Πόντοι
1.346
Λοιπόν θα πω κι εγώ μια μικρή ιστορία με μια θεία :glasses:
Ήμουν 14 χρονών κι αυτή γύρω - κάτσε να υπολογίσω - 52 ήτανε και είχαμε πάει βόλτα σε κάτι συγγενείς σε παραδίπλα χωριό. Η θεία χωρισμένη (εξωτερικό μένει χρόνια πλέον) αδύνατη και φορούσε κοντή σχετικά φούστα. Τέλος πάντων φάγαμε οικογενειακώς, ήπιε η θεία και οι λοιποί συγγενείς, πασχαλινές ημέρες ήταν και στην επιστροφή ψιλοκελαηδούσε και άνοιξε κάπως τα πόδια και είδα λίγο μπούτι παραπάνω (στα πίσω καθίσματα ήμασταν) και η ντούντα μου έγινε τούμπανο αλλά μέχρι εκεί δεν άπλωσα χέρι αφού ήμουν αθώος και παρθένος, τέσπα αν δεν με πιστεύετε πρόβλημά σας:2funny::2funny: κι εξαφανιζόλ να δω τι θα ποντάρω αργότερα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ήμουν 14 χρονών κι αυτή γύρω - κάτσε να υπολογίσω - 52 ήτανε και είχαμε πάει βόλτα σε κάτι συγγενείς σε παραδίπλα χωριό. Η θεία χωρισμένη (εξωτερικό μένει χρόνια πλέον) αδύνατη και φορούσε κοντή σχετικά φούστα. Τέλος πάντων φάγαμε οικογενειακώς, ήπιε η θεία και οι λοιποί συγγενείς, πασχαλινές ημέρες ήταν και στην επιστροφή ψιλοκελαηδούσε και άνοιξε κάπως τα πόδια και είδα λίγο μπούτι παραπάνω (στα πίσω καθίσματα ήμασταν) και η ντούντα μου έγινε τούμπανο αλλά μέχρι εκεί δεν άπλωσα χέρι αφού ήμουν αθώος και παρθένος, τέσπα αν δεν με πιστεύετε πρόβλημά σας:2funny::2funny: κι εξαφανιζόλ να δω τι θα ποντάρω αργότερα.
Να σαι καλά να την κληρονομήσεις τύπε!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Σε πιστεύουμε γιατί όχι.
Καυλωσες με τα μπουτια της θείας σου.
Πόσοι καυλώνουν με οτιδήποτε εδώ μέσα .
Και ο νηματοθετης καυλωνει στα Lidl με αυτή την ξαδέρφη.
Μεγάλος μύστης.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ορμηξε στα κρεατα η χοντρη, μη φαει λιγη πρασιναδα να χασει κανα γραμμαριο

το ιδιο ρωτησα τον επιτιμο δαιμα στο πολιτικο θρεντ αλλα δεν πηρα απαντηση, πονεμενη υποθεση
...φοβούνται τον τιμάριθμο :confused:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!
γιατι δεν συνεχιστηκε ;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Πάνω στο καλύτερο μας το κόβεις ρε τύπε

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Σε πιστεύουμε γιατί όχι.
Καυλωσες με τα μπουτια της θείας σου.
Πόσοι καυλώνουν με οτιδήποτε εδώ μέσα .
Και ο νηματοθετης καυλωνει στα Lidl με αυτή την ξαδέρφη.
Μεγάλος μύστης.
Είσαι ωραίος baroc

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Ο καλος ξαδερφος λεει στην ξαδερφη του την αληθεια και την πιεζει να χασει κανα κιλο, δεν την παει για ψωνια στα λιντλ για να σηκωσει 5 κιλα σαπιο χοιρινο και αλλα τοσα σε σοκολατες παγωτακια και σκατακια.

Εγω φταιω οχι εγωωωωωωωω φταιω που προσπαθω εδω μεσα να σας κανω λιγο fit να μην σας κραζει η λατινοπουλου στην παραλια...
Τάδε εφη Ζαρατούστρα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
IMG_20230617_184449911_MFNR~3.jpg
μπαζο η ξαδερφη...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Τύπε προχώρα ακάθεκτος.
Μην ακους τι σου λένε οι εμπαθείς....
Για πολλούς εδώ αυτή είναι "γαλακτος" και άλλοι άνετα θα
τον έβαζαν ακα στην Σία.
Εδώ ο άλλος λέει γαμάει με τις κάλτσες κτλ....
Μην το ψάχνεις,δουλειά σου εσύ...
Αυτός ο κώλος στην φωτό σου έχει το κοινό του που θα εκτιμηθεί δεόντως...

Πουτάνες αυτές οι ξάδερφες τελικά....

:confused:
θα τον εκτιμησω καλυτερα αν τον δω ξεβρακωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom