Μοιάζει με την γυναίκα μου, όμως είναι η ξαδέρφη μου, είσαι γάτος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψώνια με την ξαδέρφη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.607
- Πόντοι
- 4.496
Στη ξαδερφη και στη θειά.......Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.725
- Πόντοι
- 18.496
τον εχω παιξει δυνατα για κατι ξαδελφες μου...Πες μου ότι δεν ήθελες ποτέ να απλώσεις χέρι σε ξαδέρφη!!! Απλά εμένα έτυχε η στιγμή!!! Σου λέω δεν ξαναέγινε ποτέ!!!
ημαστε κ ομορφοσογο παναθεμα μας χαχαχαχα!
ρε μαλάκα Ντιεγκίτο να είσαι πάντα καλά ρεΠήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
ρε έλιωσα από τα γέλια ρε μαν
βρε μου βγήκε ο εσπρέσσο από την μύτη ! θενκς ρε φίλε, καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.191
- Πόντοι
- 201
πάντα μπαίνει πιο βαθιά!!!Στη ξαδερφη και στη θειά.......
diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Είσαι ωραίος!ρε μαλάκα Ντιεγκίτο να είσαι πάντα καλά ρε
ρε έλιωσα από τα γέλια ρε μαν
βρε μου βγήκε ο εσπρέσσο από την μύτη ! θενκς ρε φίλε, καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
@diegito007 έχουμε κανένα νέο από την τύπισσα ρε φίλε;;;
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 746
- Πόντοι
- 86
Το προβλημα δεν ειναι οτι καβλωσε με την ξαδερφη, υποκειμενικη ειναι η ομορφια. Κι εγω θα καβλωνα αν μου τον τουρλωνε ετσι, ασχετως φατσας.
Το προβλημα ειναι οτι καβλωσε με αυτα που φορουσε η ξαδερφη. Δλδ αν φορουσε δυκτιοτες καλτσες και ζαρτιερες τι θα γινοταν? Θα παθαινε ρευση?
Το προβλημα ειναι οτι καβλωσε με αυτα που φορουσε η ξαδερφη. Δλδ αν φορουσε δυκτιοτες καλτσες και ζαρτιερες τι θα γινοταν? Θα παθαινε ρευση?
diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Εξωτερικό είναι, ίσως κατέβει στις γιορτές.@diegito007 έχουμε κανένα νέο από την τύπισσα ρε φίλε;;;
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.725
- Πόντοι
- 18.496
θα την ειχε παρει πανω στα σαλαμιαΤο προβλημα δεν ειναι οτι καβλωσε με την ξαδερφη, υποκειμενικη ειναι η ομορφια. Κι εγω θα καβλωνα αν μου τον τουρλωνε ετσι, ασχετως φατσας.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.742
- Πόντοι
- 11.956
Εεε βέβαια στις γιορτές να έχει πάρει και το δώρο γιατί αλλιώς δεν πλησιάζει σούπερ μάρκετ με τις υπάρχουσες τιμές ...και πως θα βγάλεις φωτογραφίες μετά....εάν φορά τόσο χάλια ρούχα καλοκαίρι το χειμώνα τι θα βάλει ...????? Χλενη????Εξωτερικό είναι, ίσως κατέβει στις γιορτές.
diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Προβιά ρε συ, game of thrones...Εεε βέβαια στις γιορτές να έχει πάρει και το δώρο γιατί αλλιώς δεν πλησιάζει σούπερ μάρκετ με τις υπάρχουσες τιμές ...και πως θα βγάλεις φωτογραφίες μετά....εάν φορά τόσο χάλια ρούχα καλοκαίρι το χειμώνα τι θα βάλει ...????? Χλενη????
Γάμπα ποδοσφαιριστή, ένα πράγμα...Με τέτοια γάμπα που έχει χαίρομαι που δεν πήγαμε μαζί για ψώνια...
Μαζεύει τις μπάλες...Τι θέση παίζει η ξαδέλφη; Στόπερ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣερβιέτεςΠες μας τι ψωνισατε τυπε?
Προσωπικά, θα καύλωνα αν φορούσε κολάν μακρύ με ψηλοτάκουνες γόβες και αν ήταν χειμώνας, μαύρο καλσόν! Έτσι, μάλιστα! Το αθλητικό με το κοντό καλτσάκι είναι απλά...ξενέρωμα! Τις γάμπες, τις "προσπερνάω"...Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.057
- Πόντοι
- 9.297
Έτσι όπως είναι αυτή είναι η ΚΑΛΗ της εμφάνιση...Προσωπικά, θα καύλωνα αν φορούσε κολάν μακρύ με ψηλοτάκουνες γόβες και αν ήταν χειμώνας, μαύρο καλσόν! Έτσι, μάλιστα! Το αθλητικό με το κοντό καλτσάκι είναι απλά...ξενέρωμα! Τις γάμπες, τις "προσπερνάω"...
Είσαι καυλιάρης...
Που τα θυμήθηκες ρε αλάνι, τα dia; Η ισπανική αλυσίδα super market μας άφησε χρόνους...Στα dia καλύτερα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.057
- Πόντοι
- 9.297
Υπάρχουν ελληνικές αλυσίδες να δουλεύουν στο εξωτερικό,έστω στα Βαλκάνια;Που τα θυμήθηκες ρε αλάνι, τα dia; Η ισπανική αλυσίδα super market μας άφησε χρόνους...
Ναι...Από εδώ και στο εξής μόνο με φωτογραφία και αν...Εγω εχω παει πολλες φορες για ψωνια με μια πρώτη ξαδέλφη. Λετε να πιάνεται για ανωμαλία;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K