Νέα

Ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο έλληνα τραγουδιστή όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στράτος Διονυσίου
Στέλιος Καζαντίδης
Δημήτρης Μητροπάνος
Νίκος Ξυλούρης
Γρηγόρης Μπιθικώτσης

και απο Ελληνίδες

Μαρινέλλα και Ελένη Βιτάλη .Φωνάρες

Για τον Στράτο δεν το συζητάμε..... Είναι πολύ ψηλά για μένα...
Αλλά τώρα θα ρθει ο μπόντος να μου πει ότι ήταν πρεζάκιας και μέγας μουνόδουλος οπότε δεν είναι καλλιτέχνης.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης φίλε Fethry, δεν μιλάω για το "Ο Μπάμπης ο Φλου", αλλά για μιά σειρά από τραγούδια που ο ίδιος ο Σιδηρόπουλος τα χαρακτηρίζει μπλούζ, όπως λ.χ. "Το μπλουζ του Αποχαιρετισμού" .
Περαιτέρω, νομίζω ότι όταν το ερώτημα είναι "ο μεγαλύτερος έλληνας τραγουδιστής όλων των εποχών" και δεν αφορά την ηλικία του, πρέπει να λάβουμε υπόψη και το μέγεθος της δισκογραφίας σε σχέση πάντα με την ποιότητα και να εκτιμήσουμε τις προτιμήσεις των ακροατών.
Προσωπικά δεν ακούω καθόλου ο Καζαντίδη και μου αρέσουν ορισμένα μόνο από τα τραγούδια των υπολοίπων.
Για τον λόγο αυτόν ξεχώρισα στην συνέχεια και ερμηνείες άλλων τραγουδιστών, όπως λ.χ. του Στόκα (που ανέβασα το βιντεάκι του σε άλλο thread με κίνδυνο να ξενερώσω τον κόσμο), που αν και θεωρώ φοβερή την ερμηνεία του, δεν μπορώ έυκολα να τον χαρακτηρίσω ως τον μεγαλύτερο έλληνα τραγουδιστή όλων των εποχών.
Αυτά ...

Μα ούτε εγώ μιλάω θέλοντας ντε και καλά να αντιπαρατεθώ, φίλε μου, αλλά δεν μου λέει κάτι αν κάποιος χαρακτηρίζει τα τραγούδια του μπλουζ ή καντάδες.
Σαν τη μητέρα μου, που επιμένει να φτιάχνει καμμιά φορά ένα είδος "μουσακά" με κορν μπιφ αντί για κιμά και με πατάτα αντί για μελιτζάνα.
Νόστιμο μεν, αλλά δεν είναι μουσακάς.                :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μαλάκα μη μπερδεύεις την πούτσα με την βούρτσα...

Εγώ καταρχάς δεν είπα ποιός πιστεύω οτι είναι ο μεγαλύτερος έλληνας τραγουδιστής....

Επίσης,ο Θεός,για μένα,Πλούταρχος...δεν μπαίνει καν στην ψηφοφορία....

Τέλος,βαριέμαι να μιλήσω σοβαρά....
ούτε και γω μιλάω σοβαρά με άτομο που θεωρεί τον Πλούταρχο θεό επειδή κάνει αγαθοεργίες στα χωριά των Ιωαννίνων.....
Ποιός μπλέκει την βούρτσα με την πούτσα αστο...
Και είσαι πολύ μικρός να κρίνεις καλλιτέχνες......
Πίσω στο Μπι Τζι.......

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρεεεεεεεεεεεεεεεεε................
τον πανμεγιστο ΣΑΚΗ τον ξεχασατε?ντροπηηηηηηηηηηηη :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή το "Άξιον Εστί" το είπε καλύτερα ο Νταλάρας απο το Μπιθικώτση;     

Το έχει πει και ο Κοτσιρας βέβαια.

Υποκειμενικά, αν θες, θεωρώ καλύτερη ερμηνεία αυτή του Μπιθικώτση, παρόλο που ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε κάποτε ότι δεν καταλάβαινε τι τραγουδούσε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και πολύ καλό παιδί επίσης....
Ενα εγωίσταρος του κερατά ήτανε.....
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι, αλλά πρέπει να παραδεχτείς οτι τους έβαλε στον κώλο τα λεφτά που του προσφέρανε με το τσουβάλι για να τραγουδήσει ζωντανά.
Επι 36 χρόνια μάλιστα.
Αν ήθελε, θα είχε τρισεκατομμύρια.
Άσε που όλοι οι τραγουδιστές θα πρέπει να πίνουνε νερό στ' όνομά του, ήταν ο πρώτος που διεκδίκησε (και πήρε) ποσοστά επί των πωλήσεων των δίσκων.
Τηρουμένων των αναλογιών ήταν κάτι σαν το Γκάλη.

Επισκέπτης
ούτε και γω μιλάω σοβαρά με άτομο που θεωρεί τον Πλούταρχο θεό επειδή κάνει αγαθοεργίες στα χωριά των Ιωαννίνων.....
Ποιός μπλέκει την βούρτσα με την πούτσα αστο...
Και είσαι πολύ μικρός να κρίνεις καλλιτέχνες......
Πίσω στο Μπι Τζι.......
Ρε μαλάκα ποιός θεωρεί τον Πλούταρχο Θεό επειδή κάνει αγαθοεργίες ??? Εγώ του έχω πει προσωπικά οτι είναι μαλάκας που βοηθά κόσμο....

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ή ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ?????

Εσύ την μπλέκεις την πουτσα με τη βουρτσα...κ γράφεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις...

Τι είναι το Μπι_Τζι ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Αλλά τώρα θα ρθει ο μπόντος να μου πει ότι ήταν πρεζάκιας και μέγας μουνόδουλος οπότε δεν είναι καλλιτέχνης.......

Και αλογομούρης μέγιστος ήταν....

Επισκέπτης
σωστά έχεις δίκιο.... Και ο Μαραντόνα ήταν άμπαλλος επειδή ήταν χασικλής και παρτουζιάρης.........
εχεις δικιο!!!! ο τζορνταν θεωρειται ο καλυτερος μπασκετμπολιστας ολων των εποχων. αλλα ο σκοτι πιπεν ηταν πιο πληθωρικος εκανε πιο πολλα πραγματα στο γηπεδο αρα ειναι καλυτερος!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το έχει πει και ο Κοτσιρας βέβαια.

Υποκειμενικά, αν θες, θεωρώ καλύτερη ερμηνεία αυτή του Μπιθικώτση, παρόλο που ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε κάποτε ότι δεν καταλάβαινε τι τραγουδούσε.

Λέω να μην κουβεντιάσω άλλο επ αυτού........    :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εχεις δικιο!!!! ο τζορνταν θεωρειται ο καλυτερος μπασκετμπολιστας ολων των εποχων. αλλα ο σκοτι πιπεν ηταν πιο πληθωρικος εκανε πιο πολλα πραγματα στο γηπεδο αρα ειναι καλυτερος!!!!!!

Σωστά.
Και ο Γιωργάκης είναι "καταλληλότερος", άλλωστε.   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, αλλά πρέπει να παραδεχτείς οτι τους έβαλε στον κώλο τα λεφτά που του προσφέρανε με το τσουβάλι για να τραγουδήσει ζωντανά.
Επι 36 χρόνια μάλιστα.
Αν ήθελε, θα είχε τρισεκατομμύρια.
Άσε που όλοι οι τραγουδιστές θα πρέπει να πίνουνε νερό στ' όνομά του, ήταν ο πρώτος που διεκδίκησε (και πήρε) ποσοστά επί των πωλήσεων των δίσκων.
Τηρουμένων των αναλογιών ήταν κάτι σαν το Γκάλη.
συμφωνώ.
Είναι όμως μέγιστη μαλακία να σε παρακαλάνε άνθρωποι να τραγουδήσεις για να τους δώσεις χαρά και συ να τους γράφεις στ αρχίδια σου.
Είναι σα να σταματούσε ο Γκάλης το μπάσκετ όταν τον κοροιδέψανε από την Ομοσπονδία τα λαμόγια.......
Βέβαι αο Καζαντζίδης είχει και άλλα ψυχολογικά. Ειδικά το ξύλο που έφαγε επί Χούντας και έμεινε στείρος νομίζω ότι του αλλοίωσε όλο το χαρακτήρα του στη συνέχεια.

Επισκέπτης
περσονα μπερδευεις τα παθη με το χαρακτηρα!!! ο νταλαρας ειναι σκατοπουστας πουλαει τη μανα του για ενα ευρω αυτο λεω!!! ταληροφονιας μεχρι εκει που δεν περνει και δεν το γουσταρω απλα. εσυ που εισαι και πιο παλιος κατι θα εχεις ακουσει για ιστοριες με τον νταλαρα. οσο για το τι κανει στο κρεβατι του και στον ευατο του ο καθε καλιτεχνης και αθλητης δεν με ενδιαφερει. το να ειναι ομως κωλοπαιδαρας δεν ειναι το ιδιο!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Σκότι Πίπεν έκανε πιο πολλά από τον Τζόρνταν;
Ρε μαλάκα είναι σαν να λες ότι ο Λυπηρίδης έκανε περισσότερα απ τον Γκάλη..........

Ο Τζόρνταν τα έκανε όλα ρε. Μια πεντάδα ήταν μόνος του...
Ρε τι ακούμε σήμερις.....
Είμαστε οφ τόπικ ξεκόλλα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
συμφωνώ.
Είναι όμως μέγιστη μαλακία να σε παρακαλάνε άνθρωποι να τραγουδήσεις για να τους δώσεις χαρά και συ να τους γράφεις στ αρχίδια σου.
Είναι σα να σταματούσε ο Γκάλης το μπάσκετ όταν τον κοροιδέψανε από την Ομοσπονδία τα λαμόγια.......
Βέβαι αο Καζαντζίδης είχει και άλλα ψυχολογικά. Ειδικά το ξύλο που έφαγε επί Χούντας και έμεινε στείρος νομίζω ότι του αλλοίωσε όλο το χαρακτήρα του στη συνέχεια.

Νωρίτερα το έφαγε το ξύλο, πιτσιρικάς.
Αλλά μην επιχειρηματολογείς με ηθικολογίες για το τι πρέπει να κάνει ο καλλιτέχνης κλπ, όταν λίγο πιο πριν έλεγες οτι δεν πα να είναι και πρεζόνι αρκεί να έχει ταλέντο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα μπερδευεις τα παθη με το χαρακτηρα!!! ο νταλαρας ειναι σκατοπουστας πουλαει τη μανα του για ενα ευρω αυτο λεω!!! ταληροφονιας μεχρι εκει που δεν περνει και δεν το γουσταρω απλα. εσυ που εισαι και πιο παλιος κατι θα εχεις ακουσει για ιστοριες με τον νταλαρα. οσο για το τι κανει στο κρεβατι του και στον ευατο του ο καθε καλιτεχνης και αθλητης δεν με ενδιαφερει. το να ειναι ομως κωλοπαιδαρας δεν ειναι το ιδιο!!
δλδ τώρα τι σχέση έχει το ποιόν του καθενός με την Καλλιτεχνική του μορφή ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....
Με αυτό το σκεπτικό ο Πανου είναι δολοφόνος και δεν πρέπει καν να αναφέρεται η προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νωρίτερα το έφαγε το ξύλο, πιτσιρικάς.
Αλλά μην επιχειρηματολογείς με ηθικολογίες για το τι πρέπει να κάνει ο καλλιτέχνης κλπ, όταν λίγο πιο πριν έλεγες οτι δεν πα να είναι και πρεζόνι αρκεί να έχει ταλέντο.
αυτό λέω ρε μαλάκα... Εδώ μιλάμε για καλλιτέχνες και σεις μου λέτε για το ποιός είναι φιλάργυρος και κωλοπαιδαράς. ΗΜΑΡΤΟΝ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Σκότι Πίπεν έκανε πιο πολλά από τον Τζόρνταν;
Ρε μαλάκα είναι σαν να λες ότι ο Λυπηρίδης έκανε περισσότερα απ τον Γκάλη..........

Ο Τζόρνταν τα έκανε όλα ρε. Μια πεντάδα ήταν μόνος του...
Ρε τι ακούμε σήμερις.....
Είμαστε οφ τόπικ ξεκόλλα.

Πέστου τώρα και οτι ο Νταλάρας είναι ΠΑΣΟΚ να τον ξεκάνεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom