Νέα

Ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο έλληνα τραγουδιστή όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Σκότι Πίπεν έκανε πιο πολλά από τον Τζόρνταν;
Ρε μαλάκα είναι σαν να λες ότι ο Λυπηρίδης έκανε περισσότερα απ τον Γκάλη..........

Ο Τζόρνταν τα έκανε όλα ρε. Μια πεντάδα ήταν μόνος του...
Ρε τι ακούμε σήμερις.....
Είμαστε οφ τόπικ ξεκόλλα.
αμυνα ριμπαουντ επιθεση ασιστ !!! αυτο ειναι πηθωρικος ο τζορνταν σιγουρα ηταν παιχταρα και σκορερ αλλα στα υπολοιπα ο ινδιανος ηταν για τη βρωμικη δουλεια!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
περσονα μπερδευεις τα παθη με το χαρακτηρα!!! ο νταλαρας ειναι σκατοπουστας πουλαει τη μανα του για ενα ευρω αυτο λεω!!! ταληροφονιας μεχρι εκει που δεν περνει και δεν το γουσταρω απλα. εσυ που εισαι και πιο παλιος κατι θα εχεις ακουσει για ιστοριες με τον νταλαρα. οσο για το τι κανει στο κρεβατι του και στον ευατο του ο καθε καλιτεχνης και αθλητης δεν με ενδιαφερει. το να ειναι ομως κωλοπαιδαρας δεν ειναι το ιδιο!!

δλδ τον ξερεις προσωπικα κ εχεις καταληξει οτι ειναι τετοιος? ή οτι μλκια ακουγεται σημαινει πως ισχυει? ή ξερεις πως αυτοι για τους οποιους δεν εχει λεχθει 0 ασχημο ειναι αθωες περιστερες κ μαριες τερεζες?
που κ τετοιος να ειναι παρακατω? αυτο αφαιρει τπτ απ την αξια του ως τραγουδιστη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτό λέω ρε μαλάκα... Εδώ μιλάμε για καλλιτέχνες και σεις μου λέτε για το ποιός είναι φιλάργυρος και κωλοπαιδαράς. ΗΜΑΡΤΟΝ.

Εγώ δεν είπα για κανέναν αν ήταν κωλοπαιδαράς.
Αντίθετα, εσύ έλεγες οτι ο Στελάρας ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στο κοινό του κλπ κλπ.
Ηθικολογούσες δηλαδή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμυνα ριμπαουντ επιθεση ασιστ !!! αυτο ειναι πηθωρικος ο τζορνταν σιγουρα ηταν παιχταρα και σκορερ αλλα στα υπολοιπα ο ινδιανος ηταν για τη βρωμικη δουλεια!!
ναι αλλά η βρώμικη δουλειά δεν είναι παραπάνω από αυτά που έκανε ο Τζόρνταν. Αστο σου λέω είμαστε οφ τόπικ. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε έχετε πολύ πλάκα.Καταφέρατε να ηρεμήσετε στα οπαδικά,λείπει άλλωστε κ η βεντέτα,και να τσακώνεστε για το ποιος είναι καλύτερος τραγουδιστής,που δεν ξέρουν κ τι έχουν άλλωστε.
Ελπίζω μόνο να μην έχουμε νέα Λαυρίου με εκατέρωθεν οπαδούς τραγουδιστών :helpplea:

Επισκέπτης
Αντικειμενικά :
Γ. Νταλαρας
Αλ. Ιωανιδης
Χ. Αλεξιου
Ν. Ξυλουρης
Δ. Μητροπανος

Αλλα τα γουστα ειναι αυτα :

Επισκέπτης
δλδ τώρα τι σχέση έχει το ποιόν του καθενός με την Καλλιτεχνική του μορφή ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....
Με αυτό το σκεπτικό ο Πανου είναι δολοφόνος και δεν πρέπει καν να αναφέρεται η προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.........
ρε περσονα τον συγκεκριμενο δεν το γουσταρω απλα γιατι ειναι παλιοπουστας!!! τελος!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν είπα για κανέναν αν ήταν κωλοπαιδαράς.
Αντίθετα, εσύ έλεγες οτι ο Στελάρας ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στο κοινό του κλπ κλπ.
Ηθικολογούσες δηλαδή.
είπα εγώ ότι είχε υποχρέωση;
Ο καλλιτέχνης για ποιόν τραγουδάει;
Για τους τοίχους;
Και ποιός τον έκανε μεγάλο ο Καζαντίδης ; Ο καθρέφτης του;
Ρε μη σας αρχίσω τώρα στις μπαναγιές.....
Ο τραγουδιστής είναι μεγάλος επειδή τραγουδάει και τον ακούνε.
Ενας άνθρωπος που έχει να τραγουδήσει 30 χρόνια τι σκατά μεγάλος είναι;
Μύθος του κερατά είναι. Απλά πράγματα.
Η έκθεση στο κοινό είναι πολύ πιο δύσκολα διαχειρίσιμη από οτιδήποτε άλλο.
Βρείτε μου ρε έναν άλλον έλληνα πλην του Νταλάρα που είναι Νο1 30 χρόνια και βάλε και τα ξαναλέμε.

Επισκέπτης
δλδ τον ξερεις προσωπικα κ εχεις καταληξει οτι ειναι τετοιος? ή οτι μλκια ακουγεται σημαινει πως ισχυει? ή ξερεις πως αυτοι για τους οποιους δεν εχει λεχθει 0 ασχημο ειναι αθωες περιστερες κ μαριες τερεζες?
που κ τετοιος να ειναι παρακατω? αυτο αφαιρει τπτ απ την αξια του ως τραγουδιστη?
να εισαι σιγουρος οτι ξερω τι λεω . !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα τον συγκεκριμενο δεν το γουσταρω απλα γιατι ειναι παλιοπουστας!!! τελος!!!!!!!!
μαγκιά σου.
Καμμιά σχέση δεν έχει αυτό με το ταλέντο του.
Το Μαραντόνα λχ. και γω τον σιχαίμομαι....
Οταν βλέπω βίντεό του πάντως κολλάω σα μαλάκας..........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να μπουν!!!
οποιος τα χει να τα βαλει να γινει η συγκρισις!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :'( :'( :'( :'( :'( :'( :- :- :- :- :- :- :- :-
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ακούσεις το Σιδηρόπουλο να τραγουδάει -έστω μαστουρωμένος- το "Μπάμπη το Φλου" και εσύ να το μπερδέψεις με το "Ζούλα σε μια βάρκα μπήκα";

Άσε που αυτό το "αντικειμενικά" που λέτε, περισσότερο σαν "υποκειμενικότατα" (εμένα μου αρέσει αυτός, τελεία και παύλα) ακούγεται, παραδόξως.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

σιγουρη μπορει.. σιγουρος αποκλειεται

δεν με ενδιαφερει οτι θελει ας ειναι
γιατι στη πραγματικοτητα εκτος απ τους ανθρωπους που γνωριζεις προσωπικα (κ παλι οχι κ σιγουρο αυτο) δεν μπορεις να ξερεις κ πολλα για κανενα αλλο...
αλλα αυτο ειναι ασχετο με την καλλιτεχνικη αξια καποιου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν ένα κάρο μουνόπανα σ αυτή τη χώρα που δεν έχουν και κανένα ταλέντο. να ασχοληθείς πρώτα με αυτούς και μετά με τα μουνιά που όπως λες σου έχουν αφήσει καλλιτεχνική κληρονομιά την φιλαργυρία τους.

Επισκέπτης
μαγκιά σου.
Καμμιά σχέση δεν έχει αυτό με το ταλέντο του.
Το Μαραντόνα λχ. και γω τον σιχαίμομαι....
Οταν βλέπω βίντεό του πάντως κολλάω σα μαλάκας..........
εγω οταν τον ακουω δεν κολλαω. δεν ειναι το ιδιο η μπαλα με το τραγουδι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
είπα εγώ ότι είχε υποχρέωση;
Ο καλλιτέχνης για ποιόν τραγουδάει;
Για τους τοίχους;
Και ποιός τον έκανε μεγάλο ο Καζαντίδης ; Ο καθρέφτης του;
Ρε μη σας αρχίσω τώρα στις μπαναγιές.....
Ο τραγουδιστής είναι μεγάλος επειδή τραγουδάει και τον ακούνε.
Ενας άνθρωπος που έχει να τραγουδήσει 30 χρόνια τι σκατά μεγάλος είναι;
Μύθος του κερατά είναι. Απλά πράγματα.
Η έκθεση στο κοινό είναι πολύ πιο δύσκολα διαχειρίσιμη από οτιδήποτε άλλο.
Βρείτε μου ρε έναν άλλον έλληνα πλην του Νταλάρα που είναι Νο1 30 χρόνια και βάλε και τα ξαναλέμε.

Πέσμου ένα μεγάλο σουξέ του Νταλάρα τα τελευταία 20 χρόνια.
Μεγάλο όμως.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην κηδεία του Νταλάρα,δε νομίζω να έρθει κάποιος από την Αυστραλία για να παραβρεθεί εκέι,πράγμα που έγινε κατά κόρον με του Καζαντζίδη

Και ο Καζαντζίδης τραγουδούσε μέχρι να αρρωστήσει.Μην λέτε ασυναρτησίες μερικοί.Και δίσκους έβγαζε και τραγουδούσε.Απλά τραγουδούσε στα ταβερνάκια που σύχναζε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ.Είχε αποχωρήσει δεκαετίες από τα πάλκα κ τις πίστες γιατί σεβόταν τον εαυτό του κ τους θαυμαστές του.

Α ο Νταλάρας σκέφτεται την τσέπη του,την τσέπη του κ την κωλότσεπή του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
για να αποφορτίσω τη συζήτηση:

ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ!!! :2funny:
]αχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγουρη μπορει.. σιγουρος αποκλειεται

δεν με ενδιαφερει οτι θελει ας ειναι
γιατι στη πραγματικοτητα εκτος απ τους ανθρωπους που γνωριζεις προσωπικα (κ παλι οχι κ σιγουρο αυτο) δεν μπορεις να ξερεις κ πολλα για κανενα αλλο...
αλλα αυτο ειναι ασχετο με την καλλιτεχνικη αξια καποιου...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom