Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
γενικα διαφωνω...
αλλα δε σε νοιαζει...οποτε δε θα το συνεχισω... :grin:

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν με νοιάζει? Την στιγμή που σου απαντάω και παραθέτω τα post σου, πάει να πει πως με νοιάζει. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Ή μήπως επειδή διαφωνείς απαξιείς να συνεχίσεις και εφευρίσκεις προφάσεις να σταματήσεις? Λέω εγώ τώρα….

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
απλα εντυπωσιαστηκα...
κρινω γτ ειναι στην φυση μου..
αλλα δεν νοιαζει κανεναν εδω η γνωμη μου οποτε δεν ασχολουμαι... :cheesy:
δεν το λέω για σένα λουκριτία.

το λέω για όσα αγάμητα 20χρονα παιδάκια κατακρίνουν τα μπουρδέλα και χλευάζουν το πληρωμένο σεξ (άραγε τι θέλουν εδώ μέσα)?

ομοίως τις ελεύθερες μεγαλοκοπέλες που ειρωνεύονται αλλά και κρίνουν κάποιον που δεν πάει καλά ο γάμος του (όπως τώρα έγινε με τον χαρντ) βάζοντας μάλιστα και όρια στο πότε πρέπει να χωρίσει ή να ξενογαμήξσει, ενώ δεν έχουν δει γάμο, παρά μόνο στην τηλεόραση (άντε και καμιάς ξαδέρφης)

αλλά ο σοφός λαός που έβγαλε πολλές παροιμίες λέει: εκεί που είσαι ήμουνα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν με νοιάζει? Την στιγμή που σου απαντάω και παραθέτω τα post σου, πάει να πει πως με νοιάζει. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Ή μήπως επειδή διαφωνείς απαξιείς να συνεχίσεις και εφευρίσκεις προφάσεις να σταματήσεις? Λέω εγώ τώρα….
δεν απαξιωνω κανεναν κ τιποτα σκληρε...
απλα θεωρω γελοιο το οτι θεωρειτε γελοιο κ μεγαλη χασουρα το να μην εχει παει ενας αντρας σε πορνειο...
επισης το οτι δε πιστευετε η κοιτατε περιεργα τους πιστους/ες..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

το λέω για όσα αγάμητα 20χρονα παιδάκια κατακρίνουν τα μπουρδέλα και χλευάζουν το πληρωμένο σεξ (άραγε τι θέλουν εδώ μέσα)?

ομοίως τις ελεύθερες μεγαλοκοπέλες που ειρωνεύονται αλλά και κρίνουν κάποιον που δεν πάει καλά ο γάμος του (όπως τώρα έγινε με τον χαρντ) βάζοντας μάλιστα και όρια στο πότε πρέπει να χωρίσει ή να ξενογαμήξσει, ενώ δεν έχουν δει γάμο, παρά μόνο στην τηλεόραση (άντε και καμιάς ξαδέρφης)

δε μπορω να αναλυσω την γνωμη μου στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου...
στο δευτερο τωρα ειναι λογικο..οταν ζητας γνωμη δημοσια απο αγνωστους φυσικα κ θα σε κρινει κ θα σου πει οτι πιστευει...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
δεν απαξιωνω κανεναν κ τιποτα σκληρε...
απλα θεωρω γελοιο το οτι θεωρειτε γελοιο κ μεγαλη χασουρα το να μην εχει παει ενας αντρας σε πορνειο...
επισης το οτι δε πιστευετε η κοιτατε περιεργα τους πιστους/ες..

Ceci la vie putain!!!! (Νομίζω τουλάχιστον...Τα γαλλικά μου είναι πιο σκουριασμένα και από σίδερο μέσα σε λίμνη!!!)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Μπα….Ορισμένοι δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που είμαστε ή ήμασταν ή που θα γίνουμε!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δε μπορω να αναλυσω την γνωμη μου στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου...
στο δευτερο τωρα ειναι λογικο..οταν ζητας γνωμη δημοσια απο αγνωστους φυσικα κ θα σε κρινει κ θα σου πει οτι πιστευει...

ναι κορίτσι  μου. δεκτό αυτό που λες, αλλά εξαρτάται και ο τρόπος σερβιρίσματος!

δεν μπορείς πχ να χλευάζεις κάποιον που δεν πέρασε στις πανελλαδικές ενώ εσύ έχεις τελειώσεις ούτε δημοτικό!

πρέπει να είσαι εντελώς γεια σου τύπος για να επιμένεις σε κάτι τέτοιο.

μπορείς όμως να πεις την άποψή σου με κάθε επιφύλαξη βέβαια, γιατί "γυρνάει ο τροχός" ξέρεις!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πιστότατος στη σχέση μου και το γουστάρω τρελά :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι κορίτσι  μου. δεκτό αυτό που λες, αλλά εξαρτάται και ο τρόπος σερβιρίσματος!

δεν μπορείς πχ να χλευάζεις κάποιον που δεν πέρασε στις πανελλαδικές ενώ εσύ έχεις τελειώσεις ούτε δημοτικό!

μπορείς όμως να πεις την άποψή σου με κάθε επιφύλαξη βέβαια, γιατί "γυρνάει ο τροχός" ξέρεις!
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων τζειμς...
δε θα επελεγα εγω σαν λουκ να πω κατι καργα προσωπικο σε ενα φορουμ..
δε θα επελεγα να κανω πολλα εδω μεσα που τα κανουν πολλοι..
καποια μελη ειναι εδω χρονια...
εχουν συγκεκριμενο τροπο εκφρασης...

το συνηθιζεις....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δε σε χλεύασα ποτέ για τον αποτυχημένο γάμο σου κακομοίρη, σε χλεύασα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά με τόση μουνοκλάψα πού μυαλό για να διαβάσεις ό,τι σου λένε... σκούπισε τις μίξες σου ρε που ακόμα κάνεις σαν τη θιγμένη θειά

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μπα….Ορισμένοι δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που είμαστε ή ήμασταν ή που θα γίνουμε!!!
ηλικιακά τουλάχιστον θα φτάσουν!

αλλά και στο θέμα του γάμου θέλω να δω πόσο τέλειο γάμο θα κάνουν και πώς θα τους φαίνεται να τους κρίνουν οι άλλοι ξύνοντας το μ@υνί τους και τότε να προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες (χειρότερες-η ιστορία αυτό λέει πάντα) για την "ατυχία" που είχαν και στραβώθηκαν και πήραν αυτό το μαλάκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom