gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν εδειξες και συ κανα βυζι....εστω ξενο....απλα εντυπωσιαστηκα...
κρινω γτ ειναι στην φυση μου..
αλλα δεν νοιαζει κανεναν εδω η γνωμη μου οποτε δεν ασχολουμαι...
δεν εδειξες και συ κανα βυζι....εστω ξενο....απλα εντυπωσιαστηκα...
με το αυτι το κανουμε αυτο....
ξενο εδειξα!!!!!!!!!!!!!!!τοσο κραξιμο εφαγα γ τις φεικ φωτο!δεν εδειξες και συ κανα βυζι....εστω ξενο....
γενικα διαφωνω...
αλλα δε σε νοιαζει...οποτε δε θα το συνεχισω...
όπως το να ξύνουν τ'αρχίδια τους και να μυρίζουν μετά το χέρι τους
δεν το λέω για σένα λουκριτία.απλα εντυπωσιαστηκα...
δεν απαξιωνω κανεναν κ τιποτα σκληρε...Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν με νοιάζει? Την στιγμή που σου απαντάω και παραθέτω τα post σου, πάει να πει πως με νοιάζει. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Ή μήπως επειδή διαφωνείς απαξιείς να συνεχίσεις και εφευρίσκεις προφάσεις να σταματήσεις? Λέω εγώ τώρα….
δε μπορω να αναλυσω την γνωμη μου στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου...δεν το λέω για σένα λουκριτία.
το λέω για όσα αγάμητα 20χρονα παιδάκια κατακρίνουν τα μπουρδέλα και χλευάζουν το πληρωμένο σεξ (άραγε τι θέλουν εδώ μέσα)?
ομοίως τις ελεύθερες μεγαλοκοπέλες που ειρωνεύονται αλλά και κρίνουν κάποιον που δεν πάει καλά ο γάμος του (όπως τώρα έγινε με τον χαρντ) βάζοντας μάλιστα και όρια στο πότε πρέπει να χωρίσει ή να ξενογαμήξσει, ενώ δεν έχουν δει γάμο, παρά μόνο στην τηλεόραση (άντε και καμιάς ξαδέρφης)
αλλά ο σοφός λαός που έβγαλε πολλές παροιμίες λέει: εκεί που είσαι ήμουνα....
δεν απαξιωνω κανεναν κ τιποτα σκληρε...
απλα θεωρω γελοιο το οτι θεωρειτε γελοιο κ μεγαλη χασουρα το να μην εχει παει ενας αντρας σε πορνειο...
επισης το οτι δε πιστευετε η κοιτατε περιεργα τους πιστους/ες..
Μπα….Ορισμένοι δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που είμαστε ή ήμασταν ή που θα γίνουμε!!!δεν το λέω για σένα λουκριτία.
το λέω για όσα αγάμητα 20χρονα παιδάκια κατακρίνουν τα μπουρδέλα και χλευάζουν το πληρωμένο σεξ (άραγε τι θέλουν εδώ μέσα)?
ομοίως τις ελεύθερες μεγαλοκοπέλες που ειρωνεύονται αλλά και κρίνουν κάποιον που δεν πάει καλά ο γάμος του (όπως τώρα έγινε με τον χαρντ) βάζοντας μάλιστα και όρια στο πότε πρέπει να χωρίσει ή να ξενογαμήξσει, ενώ δεν έχουν δει γάμο, παρά μόνο στην τηλεόραση (άντε και καμιάς ξαδέρφης)
αλλά ο σοφός λαός που έβγαλε πολλές παροιμίες λέει: εκεί που είσαι ήμουνα....
τρια πουλακια καθονταν ΨΗΛΑ!!!!!!!στη χαλκουματρα!Ceci la vie putain!!!! (Νομίζω τουλάχιστον...Τα γαλλικά μου είναι πιο σκουριασμένα και από σίδερο μέσα σε λίμνη!!!)
δε μπορω να αναλυσω την γνωμη μου στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου...
στο δευτερο τωρα ειναι λογικο..οταν ζητας γνωμη δημοσια απο αγνωστους φυσικα κ θα σε κρινει κ θα σου πει οτι πιστευει...
Μπα….Ορισμένοι δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που είμαστε ή ήμασταν ή που θα γίνουμε!!!
τρια πουλακια καθονταν ΨΗΛΑ!!!!!!!στη χαλκουματρα!
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων τζειμς...ναι κορίτσι μου. δεκτό αυτό που λες, αλλά εξαρτάται και ο τρόπος σερβιρίσματος!
δεν μπορείς πχ να χλευάζεις κάποιον που δεν πέρασε στις πανελλαδικές ενώ εσύ έχεις τελειώσεις ούτε δημοτικό!
πρέπει να είσαι εντελώς γεια σου τύπος για να επιμένεις σε κάτι τέτοιο.
μπορείς όμως να πεις την άποψή σου με κάθε επιφύλαξη βέβαια, γιατί "γυρνάει ο τροχός" ξέρεις!
ναι κορίτσι μου. δεκτό αυτό που λες, αλλά εξαρτάται και ο τρόπος σερβιρίσματος!
δεν μπορείς πχ να χλευάζεις κάποιον που δεν πέρασε στις πανελλαδικές ενώ εσύ έχεις τελειώσεις ούτε δημοτικό!
πρέπει να είσαι εντελώς γεια σου τύπος για να επιμένεις σε κάτι τέτοιο.
μπορείς όμως να πεις την άποψή σου με κάθε επιφύλαξη βέβαια, γιατί "γυρνάει ο τροχός" ξέρεις!
ημουνα σιγουρη γ την παρτη σου....Πιστότατος στη σχέση μου και το γουστάρω τρελά
γιατί ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του
ηλικιακά τουλάχιστον θα φτάσουν!Μπα….Ορισμένοι δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που είμαστε ή ήμασταν ή που θα γίνουμε!!!