Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε σε χλεύασα ποτέ για τον αποτυχημένο γάμο σου κακομοίρη, σε χλεύασα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά με τόση μουνοκλάψα πού μυαλό για να διαβάσεις ό,τι σου λένε... σκούπισε τις μίξες σου ρε που ακόμα κάνεις σαν τη θιγμένη θειά
αυτο εννοουσα...εχω μαθει πια πως εκφραζεται η μπουμπ ο πλεζουρας ο λαιον κτλ...
δε μου κανει καν εντυπωση τπτ...
ολοι διαφορετικοι ημαστε...
κ ειναι ωραιο αυτο...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δε σε χλεύασα ποτέ για τον αποτυχημένο γάμο σου κακομοίρη, σε χλεύασα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά με τόση μουνοκλάψα πού μυαλό για να διαβάσεις ό,τι σου λένε... σκούπισε τις μίξες σου ρε που ακόμα κάνεις σαν τη θιγμένη θειά
εσύ καριολίτσα να μάθεις να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά να μου κάνεις παραθέσεις!

και χλεύασες και έβγαλες αποθυμένα!

μην το συνεχίζεις... κλάψου αλλού!

κι αν δεν μάθεις να σέβεσαι κάποιον που σου είπε κάποια πράγματα είσαι τελείως για φτύσιμο!

οπότε βούλωσέ το και μην μου ξαναμιλήσεις!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσύ καριολίτσα να μάθεις να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά να μου κάνεις παραθέσεις!

κι αν δεν μάθεις να σέβεσαι κάποιον που σου είπε κάποια πράγματα είσαι τελείως για φτύσιμο!

κλάψε μωρή κότα μαδημένη, μπας και σε λυπηθούνε, κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny:

που πρώτα μου κωλοτρίβεσαι κλαψομουνιάζοντας γιατί δε σου αρέσουν αυτά που λέω και μετά λες να μην σχολούμαι μαζί σου, κλανίτσα  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ρε τζειμς γιατι την βριζεις ετσι ;επειδη ειναι γυναικα;για πες καριολιτσα και τον εκτορα ναουμε....να δουμε τι θα γενεί.... :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων τζειμς...
δε θα επελεγα εγω σαν λουκ να πω κατι καργα προσωπικο σε ενα φορουμ..
δε θα επελεγα να κανω πολλα εδω μεσα που τα κανουν πολλοι..
καποια μελη ειναι εδω χρονια...
εχουν συγκεκριμενο τροπο εκφρασης...

το συνηθιζεις....

Επιλέγεις όμως να τους διαβάζεις, και να παίρνεις μέρος σε αυτά που λένε…Και ότι δεν κάνεις εσύ κάτι, δεν πάει να πει ότι είναι σωστό η λάθος. Ή ο άλλος που το κάνει είναι σωστός ή λάθος. Ο καθένας ζει με τις επιλογές του και πράττει αναλόγως…Εσύ κρίνεις και κατακρίνεις…Εσύ με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό? Με ποιο δικαίωμα χλευάζεις (εννοώ πνευματικά) τις επιλογές των άλλων? Επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους? Λέω εγώ τώρα…Χαίρομαι πάντως που συνήθισες. Εγώ πάλι όχι...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων τζειμς...
δε θα επελεγα εγω σαν λουκ να πω κατι καργα προσωπικο σε ενα φορουμ..
δε θα επελεγα να κανω πολλα εδω μεσα που τα κανουν πολλοι..
καποια μελη ειναι εδω χρονια...
εχουν συγκεκριμενο τροπο εκφρασης...

το συνηθιζεις....

οκ! να συνηθήσει και η θείτσα τότε που της έθιξα το μαλάκα της και μη μου μιξοκλαίγεται για το πόσο άσχημα μίλησα!

κανένα πρόβλημα από μένα! τη χαρά μου θα βρω από δω και πέρα στις παραθέσεις των 8.000 και πλέον μηνυμάτων! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επιλέγεις όμως να τους διαβάζεις, και να παίρνεις μέρος σε αυτά που λένε…Και ότι δεν κάνεις εσύ κάτι, δεν πάει να πει ότι είναι σωστό η λάθος. Ή ο άλλος που το κάνει είναι σωστός ή λάθος. Ο καθένας ζει με τις επιλογές του και πράττει αναλόγως…Εσύ κρίνεις και κατακρίνεις…Εσύ με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό? Με ποιο δικαίωμα χλευάζεις (εννοώ πνευματικά) τις επιλογές των άλλων? Επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους? Λέω εγώ τώρα…Χαίρομαι πάντως που συνήθισες. Εγώ πάλι όχι...

σε χλεύασα μανάρι μ? γιατί (και) για μένα γίνεται η συζήτηση  :sunglasses:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εγω  ΕΙΧΑ  σχεση και χωρισα οταν ειδε το μυνημα απο ενα booking που εκανα για ενα duo το οποιο τελικα δεν εγινε κ ποτε!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ακομα μου λειπει πηγα ξανα στις πουτανες δεν ενοιωσα καλυτερα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχεις αδικο...δεν ειπα οτι εγω διαφερω..
αλλα δε μπορω να μπω εγω κ να γραψω:γαμηθηκα με τον χασαπη/μαναβη/κουρεα ταυτοχρονα κ τωρα ο γκομενος μου με χωριζει!τι να κανω;"
και να μην περιμενω να ακουσω τα παντα...
αν με νοας... :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω  ΕΙΧΑ  σχεση και χωρισα οταν ειδε το μυνημα απο ενα booking που εκανα για ενα duo το οποιο τελικα δεν εγινε κ ποτε!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ακομα μου λειπει πηγα ξανα στις πουτανες δεν ενοιωσα καλυτερα
:S

Επισκέπτης
που εισαι μωρη παπια να γλυτωσουμε απο τον μαλακα που τον εχουν πιασει τα στερητικα???

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε τζειμς γιατι την βριζεις ετσι ;επειδη ειναι γυναικα;για πες καριολιτσα και τον εκτορα ναουμε....να δουμε τι θα γενεί.... :think:
γιατί ρε λίγα του έσυρα?

γιατί μου την πέφτει έτσι αυτή λες?

και τώρα ποιο είναι το θέμα? επειδή είναι γυναίκα δεν μπορώ να τη βρίσω?

ποιος το λέει αυτό? αν θέλει να κρυφτεί πίσω απ τη βράκα της να το έχει βουλωμένο σε έναν άνδρα!

αν επιτίθεται αυτή και το παίζει ίση, θα υποστεί και τις συνέπειες!

δεν το καταλαβαίνω το "γυναίκα είναι μην τη βρίζεις".

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
σε χλεύασα μανάρι μ? γιατί (και) για μένα γίνεται η συζήτηση  :sunglasses:

Όχι, γενικά μιλάω...Είπαμε, είσαστε οι ψυχολόγοι μου!!! :2funny: :2funny:
Μιλάω γι αυτούς που το κάνουν.Νομίζω οι ίδιοι καταλαβαίνουν, δεν χρειάζεται να τους το εξηγήσω..Αν πάλι δεν το καταλαβαίνουν, δεν υπάρχει λόγος να τους το εξηγήσω…,

Πάντως παιδιά να ηρεμήσουμε…Ξεφεύγουμε πάλι!!!!Ήρεμμμααααααάά

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι και έχω τρομοκρατηθεί από τις συνέπειες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άντε, άρχισε το ψάξιμο των ποστ μου μπας και σταματήσει για λίγο η κλάψα  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατί ρε λίγα του έσυρα?

γιατί μου την πέφτει έτσι αυτή λες?

και τώρα ποιο είναι το θέμα? επειδή είναι γυναίκα δεν μπορώ να τη βρίσω?

ποιος το λέει αυτό? αν θέλει να κρυφτεί πίσω απ τη βράκα της να το έχει βουλωμένο σε έναν άνδρα!
αν επιτίθεται αυτή και το παίζει ίση, θα υποστεί και τις συνέπειες!
δεν το καταλαβαίνω το "γυναίκα είναι μην τη βρίζεις".
:o :o :o :o :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εισαι πονεμενο παιδι....

Επισκέπτης

οι μαλακιες πληρωνονται..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
που εισαι μωρη παπια να γλυτωσουμε απο τον μαλακα που τον εχουν πιασει τα στερητικα???
γάμησέ με ρε μαλάκα και συ!

τόσκασε η ΠάΠια και μου έκατσε στο σβέρκο η κότα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αι στα διάλα πια! :tickedoff:

(κάνε συ ρε την ΠάΠια να σε βρίσω λίγο γιατί μου απαγορεύτηκε να βρίσω την....γιατί είναι(?) γυναίκα)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom