gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλο μονι;δεν την εξευρω....Τιν Moni της zuzana...Δεν φέρνει για σκύλα???
καλο μονι;δεν την εξευρω....Τιν Moni της zuzana...Δεν φέρνει για σκύλα???
και όπως βλέπεις φίλε άποψη έχουν (και κρινουν αλλά και κατακρινουν) άτομα που ούτε παντρεμένα είναι, αλλά και ούτε έχουν πάει σε μπουρδέλο (πχ γυναίκες)
ήθελα να ξερα τι δουλειά έχουν σ αυτό το σαιτ!
υπαρχουν κ αντρες που δεν εχουν παει σε μπουρδελο...
αυτοι δεν ενοχλουν;
σορυ τιτσερ! :'(άμα δεν έχεις παέι σε μπουρδέλο δεν μπορείς να έχεις άποψη για το γάμο, ακόμα να το καταλάβεις?
καλο μονι;δεν την εξευρω....
πολυ ψωλομιλφ....προτιμω μαρια μπελουτσι....Στην στήλη αριστερά την διαφημίζει!!!!
γκιασου ρε τυπε......και παντα γκωλον.....ειμε πιστοσ στη σκεση μου!!
γκαμω ποθτανεσ!
υπαρχουν κ αντρες που δεν εχουν παει σε μπουρδελο...
αυτοι δεν ενοχλουν;
και ενώ μεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας παντρεμένος ξενοπηδάει (όχι συνεχώς, εννοώ τι τον οδηγεί στο ξενοπήδημα), δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τον ικανοποιεί αυτό ή να τον κάνει περήφανο, ίσα ίσα είναι δείγμα της δυστυχίας του και της πλήρους έλλειψης σεβασμού για τον εαυτό του.
πολυ ψωλομιλφ....προτιμω μαρια μπελουτσι....
γενικα διαφωνω...Δεν ενοχλούν. Αυτοί θα έπρεπε να ενοχλούνται που δεν έχουν ζήσει κάτι πολύ, πως να το πω, αντρικό θα το πω..
ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν 67 (39.6%)
ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος 27 (16%)
Δεν ενοχλούν. Αυτοί θα έπρεπε να ενοχλούνται που δεν έχουν ζήσει κάτι πολύ, πως να το πω, αντρικό θα το πω..
απλα εντυπωσιαστηκα...λουκριτία μου, μην χτυπάς το κεφάλι σου. Αυτά είναι στατιστικά σε ένα φόρουμ για μπουρδελιάρηδες.
όσες παριστάνουν τον κριτή και έχουν άποψη για το γάμο ενώ δεν παντρεύητκαν ούτε γκόμενο έχουν, αυτές πρέπει να βαράνε το κεφάλι τους.
και...πρόσεξε, είναι 2 διαφορετικά πράγματα! μην τα μπλέξεις και συ!
ειμε πιστοσ στη σκεση μου!!
γκαμω ποθτανεσ!
λιγα για το μαρακι....Για τον σκύλο του Lion καλή είναι..
απλα εντυπωσιαστηκα...
κρινω γτ ειναι στην φυση μου..
αλλα δεν νοιαζει κανεναν εδω η γνωμη μου οποτε δεν ασχολουμαι...
με το αυτι το κανουμε αυτο....όπως το να ξύνουν τ'αρχίδια τους και να μυρίζουν μετά το χέρι τους