LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Τώρα αυτό που κολλάει, δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά δεν γαμιέται, θα σου απαντήσω…. Αυτός που γαμάει πως λέγετε? Γαμιάς. Ή κάνω λάθος? Τώρα με τι κοσμητικά επίθετα θα την στολίσω αν μου πει ότι με κεράτωσε, δεν ξέρω…Πραγματικά….Από την κατανόηση μέχρι την πλήρη απαξίωση μπορώ να φτάσω…Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ώστε να ξέρω. Ακόμα όμως και να έχει γίνει, την στιγμή που δεν το ξέρω είναι σαν να μην έχει γίνει..
Κάτι άλλο τώρα, ώστε να αλαφρύνουμε το κλίμα διότι βλέπω ότι ενώ κάνεις πλάκα, την πλάκα δεν την δέχεσαι…
Π.Χ. Θα μπορούσες να μου κάνεις τρελή πλάκα με βάση τα avatar μας. Εσύ λιοντάρι και εγώ τίγρη…Για σκέψου πόσο πολύ πλάκα θα μπορούσες να μου κάνεις αν ήξερες βέβαια να κάνεις… Αλλά τι περιμένεις από ένα κοιμισμένο καχεκτικό λιοντάρι γρόθο? Ενώ εγώ είδες? Το μάτι τις τίγρης μου γυαλίζει ενώ έχει και πολύ τσαμπουκαλεμένο ύφος….
Kαλά, για την πλάκα άστο, ξέρουν πολλά μέλη ότι δεν παρεξηγούμαι και είμαι του χαβαλέ.
Για τα κερατώματα που λες είναι τουλάχιστον γελοίο να το ρίχνεις στη μάνα φύση επειδή είσαι άντρας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πολλοί που δεν το κάνουν.
Ε;