Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τώρα αυτό που κολλάει, δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά δεν γαμιέται, θα σου απαντήσω…. Αυτός που γαμάει πως λέγετε? Γαμιάς. Ή κάνω λάθος? Τώρα με τι κοσμητικά επίθετα θα την στολίσω αν μου πει ότι με κεράτωσε, δεν ξέρω…Πραγματικά….Από την κατανόηση μέχρι την πλήρη απαξίωση μπορώ να φτάσω…Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ώστε να ξέρω. Ακόμα όμως και να έχει γίνει, την στιγμή που δεν το ξέρω είναι σαν να μην έχει γίνει..

Κάτι άλλο τώρα, ώστε να αλαφρύνουμε το κλίμα διότι βλέπω ότι ενώ κάνεις πλάκα, την πλάκα δεν την δέχεσαι…
Π.Χ. Θα μπορούσες να μου κάνεις τρελή πλάκα με βάση τα avatar μας. Εσύ λιοντάρι και εγώ τίγρη…Για σκέψου πόσο πολύ πλάκα θα μπορούσες να μου κάνεις αν ήξερες βέβαια να κάνεις… Αλλά τι περιμένεις από ένα κοιμισμένο καχεκτικό λιοντάρι γρόθο? Ενώ εγώ είδες? Το μάτι τις τίγρης μου γυαλίζει ενώ έχει και πολύ τσαμπουκαλεμένο ύφος….

Kαλά, για την πλάκα άστο, ξέρουν πολλά μέλη ότι δεν παρεξηγούμαι και είμαι του χαβαλέ.
Για τα κερατώματα που λες είναι τουλάχιστον γελοίο να το ρίχνεις στη μάνα φύση επειδή είσαι άντρας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πολλοί που δεν το κάνουν.
Ε;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο παπακαλιάτης εξηγεί πώς γίνεται να ξενοπηδήξεις χωρίς να το έχεις σκοπό, απλά να σου κάτσει και μετά να σε προβληματίσει  :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι, δεν το καυχιέμαι. Ούτε αισθάνομαι υπερήφανος που το κάνω…Αν θυμάσαι, πριν μερικά post έλεγα ότι έχεις δίκιο και καλά τα λες…Άσχετο όμως τελικά τι κάνω… Και κανείς δεν το ξέρει, εκτός από εδώ στο bou. Που όμως δεν με ξέρει κανένας….

τέλος πάντων δεν ξέρω αν συμφωνούμε. εγώ είμαι της άποψης ότι είναι κατανοητό για τους παντρεμένους (και ΜΟΝΟ) το ξενοπήδημα, μόνο υπό την προϋπόθεση να τους "ξυπνήσει" ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους, είτε φτιάχνοντας το γάμο και μη συνεχίζοντας το ξενοπήδημα, είτε χωρίζοντας.

και ενώ μεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας παντρεμένος ξενοπηδάει (όχι συνεχώς, εννοώ τι τον οδηγεί στο ξενοπήδημα), δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τον ικανοποιεί αυτό ή να τον κάνει περήφανο, ίσα ίσα είναι δείγμα της δυστυχίας του και της πλήρους έλλειψης σεβασμού για τον εαυτό του.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ο παπακαλιάτης εξηγεί πώς γίνεται να ξενοπηδήξεις χωρίς να το έχεις σκοπό, απλά να σου κάτσει και μετά να σε προβληματίσει  :rockon: :rockon: :rockon:
το ξερα οτι εισαι κρυφοπαπακαλιατικη!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πως το λεει ο αρχοντας??
<<Γιατι θες αυτο που δεν μπορεις να εχεις??>>
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το ξερα οτι εισαι κρυφοπαπακαλιατικη!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

με τρέλα, σιχαίνομαι τον εαυτό μου αλλά κάθομαι εκείιιι, θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο και βρίζω τον εαυτό μου ταυτόχρονα  :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Kαλά, για την πλάκα άστο, ξέρουν πολλά μέλη ότι δεν παρεξηγούμαι και είμαι του χαβαλέ.
Για τα κερατώματα που λες είναι τουλάχιστον γελοίο να το ρίχνεις στη μάνα φύση επειδή είσαι άντρας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πολλοί που δεν το κάνουν.
Ε;
www.focusmag.gr/issues/issue.rx?issue=118]http://www.focusmag.gr/issues/issue.rx?issue=118[/url]

Είδες τον τίτλο και τον υπέρτιτλο ακριβώς απο πάνω??? Έχεις να πείς κάτι???

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
τέλος πάντων δεν ξέρω αν συμφωνούμε. εγώ είμαι της άποψης ότι είναι κατανοητό για τους παντρεμένους (και ΜΟΝΟ) το ξενοπήδημα, μόνο υπό την προϋπόθεση να τους "ξυπνήσει" ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους, είτε φτιάχνοντας το γάμο και μη συνεχίζοντας το ξενοπήδημα, είτε χωρίζοντας.

και ενώ μεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας παντρεμένος ξενοπηδάει (όχι συνεχώς, εννοώ τι τον οδηγεί στο ξενοπήδημα), δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τον ικανοποιεί αυτό ή να τον κάνει περήφανο, ίσα ίσα είναι δείγμα της δυστυχίας του και της πλήρους έλλειψης σεβασμού για τον εαυτό του.

Έχω γράψει εδώ και πολλά posts ότι χωρίζω...Οπότε....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Έχω γράψει εδώ και πολλά posts ότι χωρίζω...Οπότε....
και όπως βλέπεις φίλε άποψη έχουν (και κρινουν αλλά και κατακρινουν) άτομα που ούτε παντρεμένα είναι, αλλά και ούτε έχουν πάει σε μπουρδέλο (πχ γυναίκες)

ήθελα να ξερα τι δουλειά έχουν σ αυτό το σαιτ!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Ποιόςςςς?????????????????? Ήμαρτον, που λέει και ο Γεωργίου....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και όπως βλέπεις φίλε άποψη έχουν (και κρινουν αλλά και κατακρινουν) άτομα που ούτε παντρεμένα είναι, αλλά και ούτε έχουν πάει σε μπουρδέλο (πχ γυναίκες)

ήθελα να ξερα τι δουλειά έχουν σ αυτό το σαιτ!
υπαρχουν κ αντρες που δεν εχουν παει σε μπουρδελο...
αυτοι δεν ενοχλουν; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom