Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ξέρω τελικά, περνάς από πολλά στάδια και πολλές φάσεις μέχρι να συνειδητοιποιησεις τι κάνεις και τι θες... εγώ πάντα επικροτώ όσους το συνειδητοποιούν, πάντως.
ελα; :think:
Παντως προσωπικα θεωρω οτι οι πουτανες ειναι χομπυ!!
Δεν μετρανε σαν απιστια!!! :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ελα ρε χαρντ μου...νοημων ανδρας εισαι...μπορεις να ελεξεις το πεος σου...

Παρόλο που θα φανώ ολίγον τι φαλλοκράτης, θα το πω…Είσαι γυναίκα και δεν καταλαβαίνεις…Εσείς μπορείτε να ελέγξετε το μουνί σας και να μην πηδηχτείτε για κάμποσο καιρό…Η δικιά μου πχ το κάνει….Οι άντρες όμως δεν μπορούμε… Θέλουμε να πηδήξουμε και να φεύγουν τα χοντρά…Και όσο αν σου φαίνεται κουλό, είναι αληθινό και βιολογικό.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Παρόλο που θα φανώ ολίγον τι φαλλοκράτης, θα το πω…Είσαι γυναίκα και δεν καταλαβαίνεις…Εσείς μπορείτε να ελέγξετε το μουνί σας και να μην πηδηχτείτε για κάμποσο καιρό…Η δικιά μου πχ το κάνει….Οι άντρες όμως δεν μπορούμε… Θέλουμε να πηδήξουμε και να φεύγουν τα χοντρά…Και όσο αν σου φαίνεται κουλό, είναι αληθινό….
υπαρχει τροπος να φυγουν τα χοντρα... :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
παιξε τενις καλο μου!
επειδη τα'χει φερει ετσι η τυχη,και αυτην την περιοδο ειμαι με μια κοπελια που κανει ταξιδια πολυημερα,μιλαω εκ πειρας!!!!
δεν υπαρχει λογος να'χεις ενδυασμο,αφου δεν υπαρχει πνευματικη επαφη με την τανα!!!
καθαρα βιολογικη αναγκη επιτελειται!!!κανεις κατι που σε ευχαριστει επ αμοιβης!!
σα να νοικιαζεις με τα φιλαρακια ενα γηπεδο 5Χ5!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτος που δεν εχει σχεση και δεν παει στις πουτανες,τη βγαζει στο γιουπορν??? :2funny: :2funny: :2funny:

είναι αλανιάρης, πηδάει γκόμενες και τις παρατάει  :rockon: :rockon: :rockon:

ρε παιδί μου όταν ο γάμος σου δεν πάει καλά δεν το βλέπεις με την πρώτη στραβή, λες θα το παλέψω, δεν είναι τίποτα, θα συνέλθουμε κτλ... μετά κάθεται και ξενοπηδάς, λες (ίσως) μαλακία, αλλά θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, θα γίνουν πάλι όλα καλά, είναι απλώς άσχημη περίοδος κτλ... ε, από εκείνο το σημείο αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι άσχημα, αν συνεχίσεις να ξενοπηδάς για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι όλα είναι καλά, για μένα το'χεις χάσει το τρένο. αλλά αν (έστω και αν σου πάρει λίγο καιρό) δεις ότι τελικά δεν περνάς καλά και αποφασίσεις να φτιάξεις τη ζωή σου όπως εσύ θες, ε, δεν θα σε κατηγορήσω κιόλας επειδή σου πήρε καιρό να χωνέψεις μια δύσκολη απόφαση. θα επικεντρωθώ στο ότι την πήρες.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
υπαρχει τροπος να φυγουν τα χοντρα... :rolleyes:

ΝΑι. Εκτός απο το να είμαι μαλάκας μεταφορικά, να γίνω και κυριολεκτικά...Sorry, δεν θα πάρω..Μου φτάνει που είμαι μαλάκας μεταφορικά....

Επισκέπτης
επειδη τα'χει φερει ετσι η τυχη,και αυτην την περιοδο ειμαι με μια κοπελια που κανει ταξιδια πολυημερα,μιλαω εκ πειρας!!!!
δεν υπαρχει λογος να'χεις ενδυασμο,αφου δεν υπαρχει πνευματικη επαφη με την τανα!!!
καθαρα βιολογικη αναγκη επιτελειται!!!κανεις κατι που σε ευχαριστει επ αμοιβης!!
σα να νοικιαζεις με τα φιλαρακια ενα γηπεδο 5Χ5!!!

αυτη το ξερει? αν κανει κι εκεινη το ιδιο (ons) θα σε πειραξει?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παρόλο που θα φανώ ολίγον τι φαλλοκράτης, θα το πω…Είσαι γυναίκα και δεν καταλαβαίνεις…Εσείς μπορείτε να ελέγξετε το μουνί σας και να μην πηδηχτείτε για κάμποσο καιρό…Η δικιά μου πχ το κάνει….Οι άντρες όμως δεν μπορούμε… Θέλουμε να πηδήξουμε και να φεύγουν τα χοντρά…Και όσο αν σου φαίνεται κουλό, είναι αληθινό και βιολογικό.

είναι, το κακό για μένα είναι όταν χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία για την αδυναμία του καθενός...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
είναι, το κακό για μένα είναι όταν χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία για την αδυναμία του καθενός...

Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία...Ξέρω τι κάνω και γιατί το κάνω.. Απλά το επεξηγώ!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία...Ξέρω τι κάνω και γιατί το κάνω.. Απλά το επεξηγώ!!!!

δεν το είπα για σένα  :grin: :grin:

για περιπτώσεις σαν τη δική σου μίλησα στο παραπάνω ποστ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
δεν το είπα για σένα  :grin: :grin:

για περιπτώσεις σαν τη δική σου μίλησα στο παραπάνω ποστ

Α. οκ.

Πάντως  κάπου πρέπει να τα πω και εγώ…Αλλιώς θα σπινιάρει το μυαλό μου και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα… Και όπως η γυναίκα μου έχει τον ψυχολόγο της και τα λέει, έτσι τα λέω και εγώ στο bou….

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Α. οκ.

Πάντως  κάπου πρέπει να τα πω και εγώ…Αλλιώς θα σπινιάρει το μυαλό μου και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα… Και όπως η γυναίκα μου έχει τον ψυχολόγο της και τα λέει, έτσι τα λέω και εγώ στο bou….
τοσο χαλια;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Α. οκ.

ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει πιο πολύ πάντως.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια περνατε εσεις οι παντρεμενοι δλδ  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Κάθε πότε θες να σου φεύγουν τα χοντρά;
Ο σκύλος μου πάντως έχει οίστρο δύο φορές το χρόνο

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει πιο πολύ πάντως.

Παρόλο που κανείς όταν χρειάζεται βοήθεια, ειδικά από ψυχολόγο, δεν το παραδέχεται, εγώ δεν χρειάζομαι βοήθεια από ψυχολόγο…Δεν είναι δικό μου το πρόβλημα που μας έχει φτάσει στην κόλαση, δικό της είναι…Και το παραδέχεται και η ίδια, αλλά δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει!!!!!!!  Και αυτό που με τρελαίνει (είπαμε δεν θέλω ψυχολόγο) είναι ότι αγαπιόμαστε ακόμα…Ερωτευτήκαμε τρελά και μέσα από κουλές συνθήκες (μιλάμε ιστορία άρλεκιν – δεν κάνω πλάκα) και όμως δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί…Και είμαστε ένα βήμα πριν τον χωρισμό…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom