Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bozoras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μου χε πει ενας ταριφας οτι ειχε παρει 3 καλογριες κουρσα και τις πηδηξε και τις 3 :2funny: Η μια ηταν και ηγουμενη :rockon:

Πηρα 2 μερες σερι ταξι και τη πρωτη μερα ο ταριφας ηταν το δεξι χερι του Ανδρεα Παπανδρεου :2funny: και την αλλη ο ταριφας δινει θεματα στον Μακη Τριανταφυλλοπουλο :2funny: ΕΛΕΟΣ

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θα σας πώ μία ιστορία που είναι δική μου και δεν είναι μούφα, αλλά 100% αληθινή.

Όταν έμενα Νέα Υόρκη, στο Κουίνς (1992-95), έκανα καθημερινή σχεδόν χρήση ενός ραδιοταξί που το 'χαν Έλληνες.

Συχνά ερχόταν ένας συγκεκριμένος ταξιτζής, η φάτσα του οποίου μου ήταν εξαιρετικά γνωστή. Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιος ήταν.

Μετά από μήνες που τον είχα πρήξει, μου αποκάλυψε πώς ήταν, ποιος νομίζετε;;; Ο Γούκος!!!

Απίστευτο;

Επισκέπτης
Θα σας πώ μία ιστορία που είναι δική μου και δεν είναι μούφα, αλλά 100% αληθινή.

Όταν έμενα Νέα Υόρκη, στο Κουίνς (1992-95), έκανα καθημερινή σχεδόν χρήση ενός ραδιοταξί που το 'χαν Έλληνες.

Συχνά ερχόταν ένας συγκεκριμένος ταξιτζής, η φάτσα του οποίου μου ήταν εξαιρετικά γνωστή. Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιος ήταν.

Μετά από μήνες που τον είχα πρήξει, μου αποκάλυψε πώς ήταν, ποιος νομίζετε;;; Ο Γούκος!!!

Απίστευτο;

συγνωμη αλλα ντεν καταλαβαινει τι εστι γουκος?

Επισκέπτης

Απίστευτο;
αντε τωρα να εξηγησεις στους νεους ποιος ηταν ο γουκος..

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Ο Γούκος ήταν ένας από τους μεγάλους τοκογλύφους της δεκαετίας του 1980 τον οποίο κατάφεραν να μπουζουριάσουν οι αστυνομικές αρχές απο τα Ιωάννινα και φημολογείται ότι είχε καταχραστεί πολλά λεφτά,υπήρχαν καταγγελίες για πάνω από ένα δις δραχμές εκείνη την εποχή.Αυτά σαν βιτρίνα της υπόθεσης για περαιτέρω όποιος γνωρίζει ας μιλήσει.Τελικά στην αμερική που ήταν και τον έβλεπες σου είπε αν τα έφαγε τα λεφτά η όχι ?

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Ο Γούκος ήταν ένας από τους μεγάλους τοκογλύφους της δεκαετίας του 1980 τον οποίο κατάφεραν να μπουζουριάσουν οι αστυνομικές αρχές απο τα Ιωάννινα και φημολογείται ότι είχε καταχραστεί πολλά λεφτά,υπήρχαν καταγγελίες για πάνω από ένα δις δραχμές εκείνη την εποχή.Αυτά σαν βιτρίνα της υπόθεσης για περαιτέρω όποιος γνωρίζει ας μιλήσει.Τελικά στην αμερική που ήταν και τον έβλεπες σου είπε αν τα έφαγε τα λεφτά η όχι ?
Ε όχι και τοκογλύφος ο Γούκος. ΄Με 40% επιτόκιο δάνειζε, όταν οι τράπεζες δάνειζαν με 25%. Σήμερα η Εφορία το ΤΕΒΕ το ΙΚΑ σε χρεώνουν 2% για κάθε μήνα καθυστέρησης και τα ετήσια επιτόκια των τραπεικών καταθέσεων δεν ξεπερνούν το 2.5%

Επισκέπτης
Ε όχι και τοκογλύφος ο Γούκος. ΄Με 40% επιτόκιο δάνειζε, όταν οι τράπεζες δάνειζαν με 25%. Σήμερα η Εφορία το ΤΕΒΕ το ΙΚΑ σε χρεώνουν 2% για κάθε μήνα καθυστέρησης και τα ετήσια επιτόκια των τραπεικών καταθέσεων δεν ξεπερνούν το 2.5%

δηλαδη εσυ πως θα τον ελεγες? :think: :think:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δήλωνε αθώος. Ότι δεν ήταν τοκογλύφος, υπό την έννοια ότι δάνειζε μεν με πανωτόκι, αλλά δεν έβαζε και το μαχαίρι στο λαιμό σε φουκαράδες και ότι άλλοι έφαγαν το χρήμα (κύκλωμα που ήλεγχε τοπικός βουλευτής) και τα φόρτωσαν σε 'κείνον.. Φυσικά δεν πίστεψα τίποτα. Τι κλέφτης, τι ψεύτης!

Riskos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κυκλοφοριακό, χθές που απεργούσαν οι ακατανόμαστοι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κυκλοφοριακό, χθές που απεργούσαν οι ακατανόμαστοι.

Κέντρο Αθήνας:  Παράδεισος, πραγματικά.

Περιφερειακοί μεγάλοι δρόμοι (Εθνικές οδοί, Αττική οδός, Κηφισίας, Μεσογείων, παραλιακή, κλπ):        ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Χθες βράδυ ώρα 2:30 περίπου.
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Διαδρομή: Καμάρα - προς ΚΤΕΛ
Ταξιτζής: 50++ ηλικία χοντρός και φαφούτης

Ο κύριος <<δαίμονας της ασφάλτου>> αντί για καφέ δίπλα του (όπως κάνουν σχεδόν όλοι που δουλεύουν νύχτα) είχε ένα μπουκάλι absolut βότκα..

Μας ρωτάει...
- Απο εδώ είστε παιδιά ???
- Όχι
- Από που ?
- Από Πάτρα (ψέμματα του είπαμε)
-Αααα τι μου θύμισατε τώρα ?
-...

Αρχίζει... Ήταν χειμώνας το 1994 και ήμουν σε έναν φίλο για δουλειές Πάτρα..Έμεινα 5 μέρες και γάμησα 10 μουνάκια....Και τι μουνάκια κάτι ξέκωλα 20 χρονών με είχαν ξεζουμίσει..Μιλάμε παιδιά για κάτι μουνάκια μα τι μουνάκια σκέτα λουκούμια..Και παιδιά πολύ όμορφες η μιά κιόλας έμοιαζε με αυτήν που παίζει στα έργα :2funny: ....Πως την λένε μωρέ...Αααα ναι την << Μόνικα ΝΤΕλούτζι >> (χαχαχα)
Τώρα εσείς οι νέοι δεν βαστάτε..Δε μπορείτε να γαμήσετε άσε που οι μισοί πουτσαράδες γίνανε πουστράκια.... Εμείς παλιά γαμούσαμε αβέρτα και μας παρακαλούσαν τα κορίτσια.... μπλα μπλα μπλα.

Αυτά ήταν τα περισσότερα που συγκράτησα γιατί μετά από ένα σημείο έχασα την μπάλα με αυτά που έλεγε και βαρέθηκα να τον ακούω να μας πρίζει τα παπάρια βραδιάτικα και να μας φλομώνει με ψέμματα....

Υ.Γ. Πρέπει να ανέφερε τις λέξεις <<Παιδιά>> και <<Μουνάκια>> πάνω από 50 φορές την κάθε μία :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ταριφας μου ειχε πει πριν μερικα χρονια οτι ηταν ο οδηγος του αρματος που μπηκε στο πολυτεχνειο! εχεχεχεχχε
παντως επετυχα και εναν που μου ειχε πει οτι ηταν καθηγητης πανεπιστημιου, και οτι το ταξι επειδη το κληρονομησε το οδηγουσε για πλακα! Του λεω θα ειμαι γεναρη σαλονικη για κατατακτηριες που δινω, μου λεει επειδη ειναι στην εξεταστικη επιτροπη θα ειναι και αυτος. Και χωρις πλακα τον ειδα στο κυλικειο του πανεπιστημιου επανω, αλλα ευτυχως δεν με γνωρισε. Τωρα, ποιος ξερει...

Ποσα να βγαζει ενας ταξιτζης την βαρδια του;

Επισκέπτης
δηλαδη, αν το νοικιαζει πρεπει ανα ημερα να δινει:

30-35 ευρω για το ενοικιο (αναλογα το αμαξι και την συμφωνια, μπορει και παραπανω για mercedιες)
5-7 ευρω για το ΙΚΑ του
10-15 ευρω για το πετρελαιο
και αντε βαλε αλλα 5 για φθορες (λαδια, μυδια ξυδια, φιλτρα, καθαριστηριο κλπ κλπ)
συνολο απο 50 εως 62 ευρω την ημερα παγια εξοδα
ε τοτε πρεπει να εισπρατει τουλαχιστον 100-120 για να του μενει και κατι.

αλλιως δεν αξιζει

τωρα αν ειναι δικο του εχει μονο ανα ημερα παντα και αν δουλευει κανα 10ωρο.

5 ευρω ΤΣΑ (ΟΑΕΕ-για τους νεους ασφαλισμενους ειναι περι τα 300 ευρω το διμηνο)
3 ευρω ασφαλεια αυτοκινητου (1200 το χρονο παει αυτη) και την βαρυνεται παντα ο ιδιοκτητης και οχι ο οδηγος
10-15 ευρω καυσιμα
5-10 φθορες αυτοκινητου (μηχανικα, λαδια, μυδια ξυδια, φιλτρα, καθαριστηριο κλπ κλπ)
Δηλαδη 23-33 ευρω εξοδα/ημερα
αν εισπρατει 100-120 ειναι μια χαρα

αν ειναι μισο δικο του και δουλευει την βαρδια του
εχει τα παραπανω μονο που τα ασφαλιστα και οι φθορες ειναι μισες.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
λοιπον εγω απο την εμπειρια πενταμηνου ως ταριφας ξερω τα εξης.την πρωινη βαρδια εκανα εισπραξη 150-160 για 12 ωρες συνεχους δουλειας. :headbang: :headbang:μιλαμε για ξεκωλιασμα ομως :tickedoff:.απο αυτα 38 ενοικιο,25 περιπου πετρελαιο συν το ικα.δηλαδη 80-90 καθαρα.αλλα αν συνυπολογιστουν οι ωρες η κουραση και τα νευρα ειναι σκατα με φραουλες το μεροκαματο.το βραδυ ειναι πολυυυυυυυυυυ χειροτερα.εκτος του οτι χανεις τον υπνο σου να μεταφερεις οτι να ναι ειναι και πολυ λιγοτερα τα λεφτα γιατι δε βρισκεις πελατες.συμπερασμα?απο τις χειροτερες δουλειες που μπορει να κανει κανεις. >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δύσκολη και πολύ κουραστική δουλειά,
εκτός αν συνεργάζεσαι με ξενοδοχεία ;)
ή αράζεις στο λιμάνι που είναι τα κρουαζιερόπλοια και παίρνεις τουρίστες για city tour κλπ, αλλά εκεί πάνε όσοι έχουν καλά αυτοκίνητα
Mercedes κυρίως ;)

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.496
Πόντοι
216
Πολλή κουραστική δουλειά και τα χρήματα δεν είναι όσα νομίζουν ορισμένοι . Τα έσοδα είναι γύρω στα 3000 το μήνα . Αν το νοικιάζεις πληρώνεις κοντά στα 1200 ενοίκιο. Συνεπώς 1800 μένουν. Με 15 ευρώ τη μέρα βενζίνη  30χ15=450 . Αφαιρώντας και αυτά μένουν 1350 για δουλειά 12 ωρών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom