Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν τρεχει μια.αμα θες να οδηγησεις γινεται.σημειωτεον ειμαι και ταριφας και γκαζοφον και μελλοντικος δασκαλος οδηγησης.3 σε 1 δηλαδη χαχαχαχχαχαχα

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ εχεις ΓΟΥΣΤΟ φιλαρακο ειδικα το ΓΚΑΖΟΦΟΝ μου αρεσε ...

τι σημαινει ???

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλο !!!!!

Εγω φοβαμαι κιολας μην χτυπησω κανεναν .....
μην και δεν ακουσω κανενα κορναρισμα ...
μου εχει μεταδωσει την φοβια η μαμα μου
και τωρα στα 35 καταλαβαινεις ....

να σκεφτεις οτι ειχα κερδισει ενα μηχανακι στο ΞΥΣΤΟ αν θυμαται κανεις
και μολις το ειδε η Μαμα ελεγε να το πεταξω .....(το πουλησα)
ενω ξερω να οδηγαω ποδηλατο ....

Αυτο επρεπε να να γινει οταν ειμουν παιδι .....
το κακο με μενα ειναι πως δεν εχω κανενα (συμβουλατορα)
και παω οπου και οπως μπορω μονος μου .....

ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας τα ζαλισα
βρε καλα εκανες & πεταξες το μηχανακι,οπως καλα κανεις & που δεν οδηγεις αφου εχεις προβλημα..πλακα εκανα..ελααααααααα..ακουσες η να φωναξω ποιο δυνατα???(παλι πλακα κανω φιλε,δεν σε κοροιδευω)..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ εχεις ΓΟΥΣΤΟ φιλαρακο ειδικα το ΓΚΑΖΟΦΟΝ μου αρεσε ...

τι σημαινει ???
γκαζοφονιας :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :< :< :< :<και δεν το ειπα για να παινευτω.αυτοσαρκασμος ηταν...για να μην παρεξηγηθω

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω παλι σπανια εχω παρει ταξι.μια απτις λιγοστες φορες ηταν ενα καλοκαιρι που γυριζα απο διακοπες.κατεβαινω πειραια και παιρνω ταξι.με ρωταει ο ταριφας με μπλου σταρ ηρθες?ναι του λεω.τωρα θα πας με χαι σπιντ.πολυ γελιο.το ατομο εκανε πειραια πατησια σε 7 λεπτα απο εθνικη με μια οκταβια τουρμπο.γαμο τα ατομα ο συγκεκριμενος.
Σκρουντζ εσυ ησουνα? :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μπα δεν εχω οδηγησει οκταβια.αλλα καποιες λιγες φορες πηγα κομματια :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Eγω δεν γουσταρω κατι ταριφες που στηνονται εξω απο τα στριπ και φορτωνουν το πρωι τις στριπερ / αυτοι σιγουρα ειναι μεσα στο κυκλωμα και γαμανε τα παλιοτομαρα .... / εχουν και κατι κωλοφτιαγμενα ταξι με κεραιες δορυφορικες και σποϊλερ τα κωλοπαιδα ... / συγνωμη ΣΚΡΟΥΝΤΖ αλλα ηθελα να τα χωσω ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αυτο δεν το ηξερα.καλα που μου το πες.θα το ψαξω. :grin: :grin: :grin:πλακα πλακα ταριφας γαμουσε μια στριπτητζου που ειχα καψουρευτει στο παρελθον :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
απο μουσες.ευα τη λεγανε αλλα πανε 3 4 χρονια απο τοτε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
απο μουσες.ευα τη λεγανε αλλα πανε 3 4 χρονια απο τοτε

Η Ευα που ελεγες στο σαϊτ εεε?? / κατι μου λεει αυτο το ονομα αλλα δεν μπορω να θυμηθω / μηπως ηταν μελαχροινη,ψηλη και νταρντανα ????

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οχι υπουργε μου.ξανθια πολυ αδυνατη ρωσιδουλα με ισιο μαλλι

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ποια μαλακια?γιατι να με κοπανησεις υπουργε μου??τι εκανα????????

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
υπουργε μου απογοητευτηκα.αμα δεν τη θυμασαι ουτε εσυ δε θα τη θυμαται κανεις.ετσι δεν ειναι???

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ποια μαλακια?γιατι να με κοπανησεις υπουργε μου??τι εκανα????????

εγω την ειπα τη μαλακια μπρε με την Ευα / οσο για το κοπανησμα εννοω αυτο με τα στριπ - να περιμενεις εξω απο τα στριπ να φορτωσεις  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

υπουργε μου απογοητευτηκα.αμα δεν τη θυμασαι ουτε εσυ δε θα τη θυμαται κανεις.ετσι δεν ειναι???

ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα αυτην την Ευα πραγματικα δεν μπορω να τη θυμηθω / ελπιζω καποια στιγμη να τη βρεις ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να μην πάρεις πιστωτική κάρτα.Όταν όμως θέλεις να έχεις τα πάντα αλλά δεν έχεις λεφτά,και θέλεις να κάνεις μόστρα,πας σαν πρόβατο και την παίρνεις.Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα βέβαια...Όταν το κάθε πουτανάκι πάει στον Hondos Center και αγοράζει καλλυντικά αξίας 200€ χωρίς να έχει 1€,και τις περισσότερες φορές δε δουλεύει,έρχεται μετά ο λογ/σμός και δεν έχει να τον πληρώσει.Της ζημίες αυτές τις πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε συνεπείς.Εγώ έχω μια πιστωτική για ώρα ανάγκης.3,5 χρόνια τώρα,μόνο τη συνδρομή πληρώνω.Δεν έχω κάνει ούτε μια αγορά.Αγοράζω ότι μπορώ να πληρώσω.Δε λέω ότι δεν είναι κλέφτες,αλλά εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα.Πιο πολύ με πειράζει ότι με τόσα κέρδη που βγάζουν δεν κάνουν αυξήσεις της προκοπής,στο προσωπικό τους που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα.

Κακώς πληρώνεις και συνδρομή, φίλε. Ας τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις οτι δεν σε συμφέρει και οτι δεν χρειάζεσαι πια την κάρτα και θα δεις πόσες πίπες θα σου κάνουν για να συνεχίσεις να την έχεις (την κάρτα). Και βέβαια, εννοείται οτι δεν θα ξαναπληρώσεις συνδρομή.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κακώς πληρώνεις και συνδρομή, φίλε. Ας τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις οτι δεν σε συμφέρει και οτι δεν χρειάζεσαι πια την κάρτα και θα δεις πόσες πίπες θα σου κάνουν για να συνεχίσεις να την έχεις (την κάρτα). Και βέβαια, εννοείται οτι δεν θα ξαναπληρώσεις συνδρομή.

Μπράβο ρε fethry!
Εγώ τους έστειλα επιστολή, και τους είπα "Τέρμα παιδιά, οι άλλοι την δίνουν τσάμπα". Έ, όχι την έκαναν τσάμπα, αλλά μου γύρισαν πίσω και μια συνδρομή που είχα πληρώσει προ τριμήνου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom