Ανοιξε ο Χ ενα τοπικ σχετικα με ενα μαλακα ταριφα που του ειπε τη μαλακια του και επεσαν ολοι να κανουν κραξιμο για το επαγγελμα του ταξιτζη.
Ο ελληνας ειναι ο μεγαλυτερος κλαψας τελικα που υπαρχει
Κανενας δε μιλαει για το ποσα τροχαια γινονται απο μαλακιστηρια καθε μερα.
Κανενας δε θιγει αλλα επαγγελματα που ειναι η μαστιγα σημερα της ελληνικης κοινωνιας.
Μεσα στην ολη σαπιλα και διαφθορα που εχουμε ολοι μας,ειμαστε τοσο υπερανω και μαγκες για να φανουμε
βγαζουμε απο το μυαλο μας ιστοριες για ταριφες λες και το μπουρδελο σημερα στο δρομο ειναι αυτοι και οχι
ο καθε μαλακας νεοελληνας που χρωσταει 1000 δοσεις για να εχει ενα αμαξι και να το παιζει μουρη.
Αυτοι οι ταριφες μας ταιριαζουν,αυτα τα γαμησια που τρωμε καθημερινα σε ολους τους τομεις λιγα ειναι.
Ας μη μιλαμε και συγκρινομαστε με ευρωπαικες αλλες πολεις γιατι εδω ειναι ΕΛΛΑΔισταν.
Αυτη η χωρα πασχει απο μαλακες-ξερολες που εχουν γνωμη για τα παντα,χωρις να ξερουν μια.
Δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο τιποτα.
Αποψη μου ειναι οτι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ-ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ταξι ειναι τα μεγαλυτερα μου**** και οι
ΑΠΛΟΙ οδηγοι ειναι τα απο τους λιγους ελληνες που δουλευουν 12ωρο για να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ πρωτα κμετα να βγαλουν
εισοδημα ανεχομενοι τον καθε μαλακα επιβατη.
Λεω απο τους λιγους γιατι οι πλειοψηφια κοιταει να χωθει στο δημοσιο και να ξυνει τα αρχιδια της και η αλλη μιση
κοιταει να κλαιγεται για "ανεργια".
Μονο οποιος εχει γνωση γυρω απο το επαγγελμα θα καταλαβει,ολοι οι αλλοι ας το παρουν επιφανειακα.
Τελος,καλο ειναι να εχουμε γνωση για το σε τι σκατα ειμαστε και σε τι βοθρο ΘΑ κολυμπησουμε τα επομενα χρονια
μπας και γραφτει κανενα σοβαρο τοπικ και οχι για τη καθε μαλακια ενος 60χρονου καβλογερου.
Παρεπιπτωντος ειδα και πριν οτι ο ψαχνω δηλωσε οτι θα αποσυρθει επειδη τον ειπαν μαλακα?
Γιατι ρε ψαχνω?
Οταν στα ελεγα πριν μηνες γιατι δε με πιστευες?
Οσο για τον καλαματα που γενικευει οτι ειναι το χειροτερο επαγγελμα,μεγαλε οταν αρχισεις να βγαινεις στην αγορα εργασιας και φας το καβλι απο αλλους εργοδοτες που σε γαμανε για 600 ευρω να δεις τοτε ποσο θα γουταρεις το 1000ρικο και τα μουνακια στο ταξι..
Αν παλι δεν εισαι πιτσιρικας και δουλευεις ηδη χρονια,τοτε φιλε πρεπει ναχεις χαμηλο iq και νοοτροπια στη ζωη σου και σειρα μου να πω οτι και εγω σε λυπαμαι απο την απαντηση που εδωσες.