Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σε καθε δουλεια ρε παιδια υπαρχουν οι επαγγελματιες και οι απατεωνες.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.παντως εγω τη θεωρω δυσκολη δουλεια.το να εισαι ολη μερα στους δρομους δεν ειναι οτι καλυτερο.

don_xose

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0
Από λιμάνι Πειραιά μέχρι Δημοτικό θέατρο στον Πειραιά (μια ευθεία είναι) ήθελε 20 € ο παλιοκλέφτης! του λέω πάρε 2 ή παμε στο τμήμα και τα πήρε! Ή την άλλη φορά ήμουν με τον αδερφό μου και ήθελε να μας χρεώσει χωριστά και τους δύο!
Παλιοκλέφτες είναι το 99% από αυτούς

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Από λιμάνι Πειραιά μέχρι Δημοτικό θέατρο στον Πειραιά (μια ευθεία είναι) ήθελε 20 € ο παλιοκλέφτης! του λέω πάρε 2 ή παμε στο τμήμα και τα πήρε! Ή την άλλη φορά ήμουν με τον αδερφό μου και ήθελε να μας χρεώσει χωριστά και τους δύο!
Παλιοκλέφτες είναι το 99% από αυτούς
ετυχε.και δεν ειναι 99% και το ξερεις.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι ταξιτζίδες δημιουργούν εικόνα τριτοκοσμική για την Ελλάδα είτε μας αρέσει είτε όχι. Όσοι έχουν ταξιδεψει στην Ευρώπη απλά θα συμφωνήσουν. Ρε συ Σκρουτζ χαλάρωσε ούτε πρόεδρος των οδηγών ταξί να ήσουν Εγώ βρίζω τη δουλειά μου και τους συναδέλφους μου όλη μέρα. Μην το παίρνεις πρσωπικά.

don_xose

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0
πολύ τυ=ύχη ρε φίλε!πάω να παίξω κανα τζόκερ (πιο ευκολα θα μου κατσει το τζακ -ποτ παρά σωστός ταρίφας)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι ταξιτζίδες δημιουργούν εικόνα τριτοκοσμική για την Ελλάδα είτε μας αρέσει είτε όχι. Όσοι έχουν ταξιδεψει στην Ευρώπη απλά θα συμφωνήσουν. Ρε συ Σκρουτζ χαλάρωσε ούτε πρόεδρος των οδηγών ταξί να ήσουν Εγώ βρίζω τη δουλειά μου και τους συναδέλφους μου όλοι μέρα. Μην το παίρνεις πρσωπικά.
νευριαζω για τη γενικευση φιλε.δε μπορει να τρωω φρικη καθε μερα για ενα γαμωμεροκαματο χωρις να κλεβω κανεναν και καποιοι εδω μεσα να λενε οτι ολοι ειναι κλεφτες.6 μηνες θα κανω αυτη τη γαμωδουλεια ακομα αλλα δε μπορω να ακουω ανακριβειες.σιγουρα υπαρχουν και κλεφτες αλλα ειναι μειοψηφια

don_xose

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0
νευριαζω για τη γενικευση φιλε.δε μπορει να τρωω φρικη καθε μερα για ενα γαμωμεροκαματο χωρις να κλεβω κανεναν και καποιοι εδω μεσα να λενε οτι ολοι ειναι κλεφτες.6 μηνες θα κανω αυτη τη γαμωδουλεια ακομα αλλα δε μπορω να ακουω ανακριβειες.σιγουρα υπαρχουν και κλεφτες αλλα ειναι μειοψηφια

τους ξέρεις ολους τους κανονισμους και τους εφαρμόζεις κάθε φορά?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μιλάμε μόνο για κλεψιά. Μιλάμε για την γενική συμπεριφορά ρε αδερφέ. Διποκούρσες, μουσική, παράθυρα, τσιγάρα, ηλίθιες κουβεντες, τσαμπουκαδες, επικίνδυνη οδήγηση, καμάκι στις γκόμενες που μπαίνουν, γελοία επιλογή επιβατών σε λιμάνια και κτελ. Μειοψηφία είναι αυτα; Από ό,τι κατάλαβα περιστασιακά κάνεις αυτη τη δουλειά, γιατι ταυτίζεσαι μαζί της; Αν είσαι εσύ σωστός τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι; Πάντως είναι περίεργο που οι περισσότεροι από αυτούς που παίρνουν συχνά ταξί έχουν την ίδια γνώμη. Και εξάλλου δεν κρίνουμε από ΟΛΟΥΣ αλλά από το ΣΥΝΗΘΕΣ, την ΤΑΣΗ.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τι εννοεις?μονο δευτερο επιβατη παιρνω γιατι αλλιως δε βγαινει μεροκαματο.και οποιος εχει κανει αυτη τη δουλεια το ξερει.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
τι εννοεις?μονο δευτερο επιβατη παιρνω γιατι αλλιως δε βγαινει μεροκαματο.και οποιος εχει κανει αυτη τη δουλεια το ξερει.
Ε ναι αυτό δεν απαγορεύεται; ( ερώτηση άγνοιας ). Όλοι μας βγάζουμε μεροκάματο και πίστεψέ με δε μας αρέσει.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τελος παντων.οτι θελετε πειτε.εγω για 6 μηνες ακομα θα ειμαι ταριφας οπως ειπα πριν οποτε στα αρχειδια μου.δεν κλεβω κανεναν γιατι δε θελω να δωσω αφορμη να γελοιοποιηθω.αυτα.πειτε λοιπον οτι θελετε.

don_xose

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0

όταν βάζεις αποσκευή στο πορτ-μπαγκάζ πόσο την χρεώνεις? 0,50€ , 1€ ή 1,5€?

don_xose

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0
σώπα ρε φίλε!πολύ κουβαρντάς είσαι!εσύ πριν έλεγες οτι δεν βγαίνει το μεροκάματο.τι έγινε τώρα?βγαίνει? :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε τι τα παιρνεις??1ον στα παπαρια σου...!το οτι καπιοι ταριφες ειναι μαλακες δεν σημαινει οτι εισαι και συ...!αλλα οτι ειναι αρκετοι αυτο πρεπει να το παραδεχτεις...!για να μην λεμε μονο τις μαλακιες εμενα μου χουνε τυχει και κανονικοι και αψογοι επαγκελματιες και πολυ ευγενεστατοι...!κατα τα αλλα οι περισσοτεροι ειναι μαγακακοι....οπως και οι αστικατζιδες ειναι τα ιδια σκατα νομιζουν οτι επειδη ειναι επαγκελματιες και ολη μερα στο δρομο οτι ειναι αφεντικα.....μεχρι που μια μερα στην καβαλα ο μπροστα με το Ι.Χ. κατεβηκε του ανοιξε τξν πορτα και το σαπησε στο ξυλο.......ε απο τοτε ειχανε κολησει και φυλαδια γαι καλη συμπερηφορα στους οδηγους και οτι πρεπει να τους προστατευουμε να μαστε ευγενικοι μαζι τους κλπ κλπ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Άστο φίλε, δεν είσαι γενημμένος για ταξιτζής. Κάνε κάτι άλλο. Κι αυτό είναι κοπλιμέντο.
ευχαριστω
σώπα ρε φίλε!πολύ κουβαρντάς είσαι!εσύ πριν έλεγες οτι δεν βγαίνει το μεροκάματο.τι έγινε τώρα?βγαίνει? :think:
δεν καταλαβαινω τι εννοεις 1ον.και 2ον αλλες φορες παιρνω τα 30 λεπτα που προβλεπεται για καθε αποσκευη ανω των 10 κιλων αλλα πολλες φορες δε χρεωνω τιποτα.οκ?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Όλοι βρίζουμε τους ταξιτζήδες, αλλά όταν μας κουβαλάνε "στουπί" από τα μπαράκια είναι καλοί κ άγιοι :-)
Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο από ταριφίδια. Με έχουνε εξυπηρετήσει. Κ μάλιστα μια φορά που η κοπέλα μου την έπιασαν αφόρητοι πόνοι στην περίοδο μας πήγε σφαίρα ένας στο Λαϊκό και μάλιστα δε δεχόταν να πάρει χρήματα. Να λέμε τα καλά που και πού.Δε βλάπτει.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Όλοι βρίζουμε τους ταξιτζήδες, αλλά όταν μας κουβαλάνε "στουπί" από τα μπαράκια είναι καλοί κ άγιοι :-)
Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο από ταριφίδια. Με έχουνε εξυπηρετήσει. Κ μάλιστα μια φορά που η κοπέλα μου την έπιασαν αφόρητοι πόνοι στην περίοδο μας πήγε σφαίρα ένας στο Λαϊκό και μάλιστα δε δεχόταν να πάρει χρήματα. Να λέμε τα καλά που και πού.Δε βλάπτει.
μπραβο φιλαρακι πες τα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom