περιπου 17 ευρω -/+ βγαινει στο ταξιμετρο απο αθηνα συν 3 ευρω που ειναι καπελο αεροδρομιου.για μονη ταριφα λεμε παντα10 φορές τον τελευταίο χρόνο πήρα ταξί από Βενιζέλος...τις 7 με κλέψανε ή προσπαθήσανε...
ο ένας έβαλε διπλή στις 11,άλλος μου λέει για Αθήνα είναι φιξ 33 ευρώ βγήκε λέει νόμος!!!...άλλος 55 ευρώ μέχρι κέντρο χωρίς κίνηση ούτε βαλίτσες κλπ,τα οποία τα έγραψε,άρα είχε πειραγμένο ταξίμετρο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψέματα ταξιτζήδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 272
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η μοναδική επαφή μου με ταξί είναι σε λιμάνια και αεοροδρόμια, όταν δηλαδή δεν έχω το αυτοκίνητό μου. Τα ταξί στη χώρα μας είναι δείγμα τριτοκοσμισμού. Κανονικά ούτε μουσική επιτρέπεται να βάλουν χωρίς να ρωτήσουν τους επιβάτες. Δε μιλάμε για ανοικτα παράθυρα, τσιγάρα χωρίς καν να ρωτήσει, και πειραγμένα ταξίμετρα. Τέλος πάντων ε με πολυαπασχολεί το θέμα καθώς παίρνω ελάχιτσες φορές ταξί. Ωστόσο έχεις δίκιο. Δεν είναι φρόνιμες τέτοιου είδους γενικεύσεις.eskiya, επειδή μπορεί μπορεί να είχες κάποια άσχημη εμπειρία από ταρίφα,
δεν καθιστεί το επάγγελμα σαν κλεφταράδικο συνάφι;)
έχω δουλέψει και κάτι ξέρω...
σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί!!
μερικά βενζινάδικα κλέβουν σε βενζίνη, σημαίνει πως είναι κλέφτες όλοι;;;
Επισκέπτης
όταν ακόμα δούλευε το παλιό αεροδρόμιο έκανα κάτι δουλειές στο ανατολικό δεν υπήρχε ημέρα που να μην έπιαναν 1 με 2 ταξιτζήδες για υπερβολικές χρεώσεις σε ξένους τουρίστες έβλεπες κούρσα των 3.000 να ζητάνε 30.000 δρχ.
Το αυτοκίνητο στο συνεργείο και παίρνω ταξί...και οδηγεί τυπος γυρω στα 60 ..κοντος,χοντρος και το κακο συναπαντημα..
οπότε και εγώ του κανω την ερωτηση...
-μαστορα πως παει ?
-Πως να παει μωρε...στο πολεμο..
-Τι να κανεις...
με τα πολλα πολλα..καταληγει..
'' το καλο με το ταξι ειναι οτι ειναι μουνοπαγιδα..Ξερεις τι μουνι εχω γαμήσει εγω απο το ταξι???Μόνιμα τις καποτες στο ντουλαπάκι τις έχω...
και καταληγει με βαριά μεσα στη φαρυγγίτιδα φωνή...Εχω γαμήσει...εγω...την ηθοποιό την τάδε την ξέρεις??..εε..την εχω γαμησει..'' Ολες καριόλες ειναι αγόρι μου...ασεεε..,.''
και εχω μείνει μαλάκας...ο τυπος οχι μονο βίωνε το ψεμα..αλλα ειχε δημιουργήσει και μνήμες...απίστευτο..
καταλήγω..Μεγαλύτεροι ψεύτες..
1) Οδηγοί ταξί
2) Κυνηγοί
3) Ψαραδες
-μαστορα πως παει ?
-Τι να κανεις...
'' το καλο με το ταξι ειναι οτι ειναι μουνοπαγιδα..Ξερεις τι μουνι εχω γαμήσει εγω απο το ταξι???Μόνιμα τις καποτες στο ντουλαπάκι τις έχω...
και καταληγει με βαριά μεσα στη φαρυγγίτιδα φωνή...Εχω γαμήσει...εγω...την ηθοποιό την τάδε την ξέρεις??..εε..την εχω γαμησει..'' Ολες καριόλες ειναι αγόρι μου...ασεεε..,.''
και εχω μείνει μαλάκας...ο τυπος οχι μονο βίωνε το ψεμα..αλλα ειχε δημιουργήσει και μνήμες...απίστευτο..
1) Οδηγοί ταξί
2) Κυνηγοί
3) Ψαραδες
Ρε άσχετο. Θυμάστε τον παλαβό που πετούσε πέτρες σε ταξί στη Συγγρού; Πιάστηκε ποτέ;
δε νομίζω...
MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ολα τα επαγγελματα εχουν καλους και κακους επαγγελματιες..ετσι και οι ταριφες...οι σωστοι εχουν ενα γαματο αμαξι και σου παρεχουν τα παντα οπως λεει και ο χιλ πιο πανω...υπαρχουν και τα ''αλανια'' που εχουν ζησει στην πιατσα και εχουν καλες ακρες στα τηλ και γνωριμιες μπουρδελιαρικων γυναικων
ρε ξεκολλατε με τους ταξιτζηδες.αμα δε γουσταρετε μη μπαινετε.με ρωταει εμενα κανεις πως βγαινουν 12 ωρες στο τιμονι και μετα παω και σχολη?αμα δειτε οτι σας κλεβουν καντε καταγγελια.οταν εχει επιβατη το ταξι παρακαλατε να σας παρει και οταν ειστε εσεις μεσα δε θελετε αλλον.και αλλα πολλα.αλλοι βρωμανε.αλλες ξεκωλιαρες ψαχνουν αφορμη να στην πουν χωρις λογο.δε φτανει που ειναι σκοτοδουλεια λετε και οτι θελετε.αμα δε σας αρεσει κατι καντε καταγγελια και μη γενικευετεΤο αυτοκίνητο στο συνεργείο και παίρνω ταξί...και οδηγεί τυπος γυρω στα 60 ..κοντος,χοντρος και το κακο συναπαντημα..
-μαστορα πως παει ?
-Τι να κανεις...
και καταληγει με βαρια μεσα στη φαρυγγίτιδα φωνή...Εχω γαμησει...εγω...την ηθοποιω την ταδε την ξερεις..εε..την εχω γαμησει..'' Ολες καριολες ειναι αγορι μου...ασεεε..,.''
1) Οδηγοί ταξί
2) Κυνηγοί
3) Ψαραδες
οι διπλές κούρσες πλακα πλάκα βολεύουν... ;)
πόσες φορές έχει τύχει να περιμένω ταξί και να μη σταματάει κανεί ή ο ένας πελάτης να πηγαίνει αλλού..
και κάποια στιγμή σταματάει το ταξί κι ο πελάτης πήγαινε κοντά στον προορισμό μου και με πήρε...
το ίδιο και αντίστροφο όταν είμαι μέσα... ;)
πόσες φορές έχει τύχει να περιμένω ταξί και να μη σταματάει κανεί ή ο ένας πελάτης να πηγαίνει αλλού..
και κάποια στιγμή σταματάει το ταξί κι ο πελάτης πήγαινε κοντά στον προορισμό μου και με πήρε...
το ίδιο και αντίστροφο όταν είμαι μέσα... ;)
κατανοητο φιλε ασσΣΚΡΟΥΝΤΖ οχι man..ειναι οπως το λενε οι φιλοι..υπάρχουν και καλοί και κακοί επαγγελματίες όπως παντού..πλάκα κάνουμε..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τα χειροτερα μου χουνε τυχει με τους ταριφες στην ελλαδα....!πριν μια βδομαδα στην Θεσ/νικη βγαινω απο τα κτελ να παρω ταξακι και με πετυχαινει ενας τυπας μου λεει που πας λεω ....... ελα εμπα μου λεει....φορτωνει αλους 3 και πραγματικα μου ρθε να του φαω το λαρυγκι ετσι οπως καθομουνα πισω...εγω ενας παππους και ενα μουνακι και μπροστα ενας καραγκιοζης...επισης σε βαλκανικη χωρα οσο τα ταξι ειτανε φτηνα (καποτε) καναμε τα εκτροπα με τους ταριφες,να σε περιμενουνε εξω απο τα σουπερμαρκετ να σε ξαναπαρουνε να κανεις βολτες με ταξι,να βαζεις κοντρες με αλλο ταξι οπου ετυχε να ναι ο αδερφος μου μεσα....να σαι σουρωμενος να του βγαζεις δολαρια και να του λες κατεβα αυτα τα 2 σκαλακια με το ταξι...κλπ κλπ....παρα πολλα...!
ουστ παλιορατσα.... οταν απεργουν τα ταξι ολα ειναι ωραια στους δρομους,εχεις ταξιδεψει ποτε Ευρωπη να δεις πως δουλευουν εκει ,ειναι επαγγελματιες και οχι σαν εμας εδω που ο καθε αποτυχημενος γινεται ταξιτζης ουστ παλιορατσα....ρε ξεκολλατε με τους ταξιτζηδες.αμα δε γουσταρετε μη μπαινετε.με ρωταει εμενα κανεις πως βγαινουν 12 ωρες στο τιμονι και μετα παω και σχολη?αμα δειτε οτι σας κλεβουν καντε καταγγελια.οταν εχει επιβατη το ταξι παρακαλατε να σας παρει και οταν ειστε εσεις μεσα δε θελετε αλλον.και αλλα πολλα.αλλοι βρωμανε.αλλες ξεκωλιαρες ψαχνουν αφορμη να στην πουν χωρις λογο.δε φτανει που ειναι σκοτοδουλεια λετε και οτι θελετε.αμα δε σας αρεσει κατι καντε καταγγελια και μη γενικευετε
δεν ειναι μονο ψευτες μερικοι ειναι και κοτες. ταξιτζης στην θεσσαλονικη που μας πηγαινε στον σταθμο του τρενου προ τριετιας ενω εβρισε συνεχεια την αθηνα και τους αθηναιους νομιζοντας οτι ειμαστε ντοπιοι,οταν στο τελος της διαδρομης του ειπα οτι ειμαι πειραιωτης και γαυρος μουλωξε και φοβισμενος ετρεξε να μας κουβαλησει τις βαλιτσες..φυσικα αποφευγω να μπαινω σε ταξι παρα μονο οταν ειναι επιτακτικη αναγκη.υπαρχουν και καλα παιδια,συνηθως νεοι σε ηλικια αλλα αυτοι οι ταριφογεροι ειναι απαραδεκτοι.
γιατι αποτυχημενοι ρε καραγκιοζη?επειδη δε θελω να ζηταω χαρτζιλικι απο τη μαμα και δουλευω ταξι ειμαι αποτυχημενος δηλαδη?εσυ νομιζεις οτι εισαι καλυτερος?ουστ παλιορατσα.... οταν απεργουν τα ταξι ολα ειναι ωραια στους δρομους,εχεις ταξιδεψει ποτε Ευρωπη να δεις πως δουλευουν εκει ,ειναι επαγγελματιες και οχι σαν εμας εδω που ο καθε αποτυχημενος γινεται ταξιτζης ουστ παλιορατσα....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Έτσι ακριβώς....φίλε homan δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι είναι απατεώνες και κλέφτες είναι...όλοι...μην τρελλαθούμε....εγώ έχω φιλαράκι μου που είναι ταρίφας και είναι αξιοπρεπέστατος και σοβαρός....γιατι αποτυχημενοι ρε καραγκιοζη?επειδη δε θελω να ζηταω χαρτζιλικι απο τη μαμα και δουλευω ταξι ειμαι αποτυχημενος δηλαδη?εσυ νομιζεις οτι εισαι καλυτερος?
Με ταριφες δεν συζητω.........το αν ειμαι πετυχημενος με φτανει να το ξερω μονο εγωγιατι αποτυχημενοι ρε καραγκιοζη?επειδη δε θελω να ζηταω χαρτζιλικι απο τη μαμα και δουλευω ταξι ειμαι αποτυχημενος δηλαδη?εσυ νομιζεις οτι εισαι καλυτερος?