Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
και δεν μπορεις να του κανεις και τιποτα.....ισα ισα ο ιδιος ο ταριφας μπορει να σε παει στην μπατσια και να χεις προβλημα!
απο την στιγμη που αναγραφεται η ταριφα του σημαινει οτι συμφωνησες για να μπεις...τωρα αν δεν το ειδες θα σου πουνε προβλημα σου....για αυτο σου δωσε ματακια ο Θεος!!
κανεις δεν σε υποχρεωσε ή δεν σε επιασε απο τον λαιμο για να μπεις σε ιδιωτικο ταριφα και οχι εταιριας!
αυτοι ετσι δουλευουνε! απο ατομα που την πατανε! οι αλλοι μεχρι να βγαλουνε το 30αρι πρεπει να δουλεψουν μιση μερα!

ακριβως.
τουλαχιστον ηταν απολαυστικο (αφου πρωτα την πατησαμε), να τσεκαρουμε ΠΡΩΤΑ την πορτα και μετα να τους λεμε «αντε παγενε απο εδω»...
μετα απο την πρωτη πιπα, γιναμε γατονια.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Σταματήσατε ένα ταξί στον δρόμο και ο οδηγός του αρνήθηκε να σας επιβιβάσει όταν άκουσε τον προορισμό σας; Κρατήστε τον αριθμό κυκλοφορίας του, καλέστε στον τετραψήφιο αριθμό 1019 και προχωρήστε στην καταγγελία σας, επωνύμως, κατά προτίμηση. Χθες, ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκης εγκαινίασε την υπηρεσία «Τηλεφωνικό Κέντρο Παραπόνων για Ταξί» η οποία λειτουργεί πιλοτικά από σήμερα και για τρεις μήνες.
>
> Στη συνέχεια θα επεκταθεί η θεματολογία και οι προσφερόμενες μέσω της γραμμής, υπηρεσίες. Τους τρεις μήνες της πιλοτικής λειτουργίας του το
> κέντρο θα εξυπηρετεί το κοινό από 8.00 π.μ - 10.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες και από 8.30 π.μ - 8.00 μ.μ. κάθε Σάββατο, ενώ η χρέωση αντιστοιχεί σε απλή τηλεφωνική κλήση. Το 1019 θα είναι στη διάθεση των κατοίκων Αθηνών, Πειραιώς, Δυτ. και Αν. Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου και Ρόδου, ενώ σχεδιάζεται η επέκτασή της υπηρεσίας σταδιακά σε όλη
> την Ελλάδα.
>
> Η λειτουργία της γραμμής περιλαμβάνει:
>
> - Ενημέρωση για πιάτσες, τιμολόγια, ειδικές χρεώσεις, αλλά και τις
> υποχρεώσεις των αυτοκινητιστών.
>
> - Καταγγελίες σχετικά με προβλήματα λειτουργίας ή παράνομες χρεώσεις. Η επιβολή κυρώσεων αφορά μόνο στις επώνυμες καταγγελίες και μετά τη διασταύρωση των στοιχείων του καταγγέλλοντος
>
> - Οι καταγγελίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά δύο φορές τη μέρα στις υπηρεσίες των Νομαρχιών.
>
> - Για ζητήματα όπως ληστείες και κλοπές οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και των Νομαρχιών θα ενημερώνονται άμεσα.
>
> - Οι πολίτες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά για την έκβαση των καταγγελιών
> τους.
>
> Το κόστος του πιλοτικού προγράμματος ανέρχεται σε 44.000 ευρώ, ενώ
> πληροφορίες θα παρέχονται και στα αγγλικά.
>
> Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής στα ταξί. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα παρέχει τη δυνατότητα, προς το τέλος του 2009, κλήσης ταξί και ειδοποίηση του επιβάτη μέσω sms ή
> e-mail, πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών, εντοπισμό θέσης του οχήματος
> μέσω ηλεκτρονικών χαρτών, εύρεση απολεσθέντων.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καιρος ηταν!
αντε να πεσει και κανα κεφαλι γιατι εχει παραγινει αυτο το πραγμα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ επικεντρωνεστε στα ψεμματα;;;
γτ γ μενα ειναι το λιγοτερο...
ως γυναικα... :-

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
και εαν η κουρσα ειναι μετα τις 23:00?
απειλουμε πως φωναζουμε την τροχαια?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
προ τριμήνου, τύπος ταρίφας 50άρης, κούρσα από Πεντέλη προς Νότο.

Σε κάποια φάση περνώντας από κέντρο Αθήνα σκάνε κάτι ξετσίπωτα στο δρόμο, αλυχτάμε όλοι, περασμένη η ώρα...αρχίζει ο φακίρης τη φλογέρα και η κόμπρα να ξετυλίγεται στον αέρα χαϊδεύοντας τα αφτιά με μελωδική γνήσια ταριφέϊκη ψεμματολαγνεία.

-Που λες παληκαράκι μου (αυτό το -άκι με την αντωνυμία πάντα με προδιαθέτει ότι 8α επακολουθήσει ιερός λόγος)
-Που λέω;!  -του λέω κι εγώ-
-Μουνί καυλωμένο, αρνί ψημμένο.
-Εντάξει, οκ, ναι το κατέχουμε αυτό
-Ναι, αλλά δεν είσαι ταρίφας
-Όχι εσύ είσαι, αλλιώς θα ήμουνα εγώ στο τιμόνι κι εσύ πελάτης (ξεπερνάμε το σκόπελο)
-Που λες παληκαράκι μου...(παύση) πήρα το Σεπτέμβρη 3 αμερικάνες από αεροδρόμιο, γαμώ τα μουνιά σου λέω, μα την παναγία (σταυροκόπημα) και θέλανε να τις πάω λιμάνι σε ένα ξενοδοχείο. Girls λέω αν έχετε χρόνο και πεινάτε και λίγο πάμε για ούζα (κλείνει και το μάτι,,,όλο τσαχπινιά ενόσω τα λέει) κάτω Πειραιά;
-Ofcourse αυτές, βλέπεις είμαι και γόης, δε μου λείπει τίποτε -(εντάξει, εκεί λάλησα, φανταστείτε Χατζηχρήστο με Ρίζο σε μεταμόρφωση νέας κοπής με μπόλικο νύχι), κατεβαίνουμε λοιπόν.
-Και; Σε κεράσανε τα Αμερικανά;
-Όχι ρε...όχι, εγώ τα κέρασα, ούζο και μετά τις πάω και στο ξενοδοχείο, τους βγάζω και όλες τις βαλίτσες τσαντάκια τους και με βοηθούσε η μία, η βυζού.που έπεφτε μέσα στο πορτμπαγκάζ να πιάσει τις τσάντες της και όλος ο πάτος έξω φόρα παρτίδα, φόρα παρτίδα, τις έπαιρνε και μια μια...τι να κάνω, τη χούφτωσα, στο κυριλέ όμως.
(((ποια η διαφορά του κυριλέ από το μη κυριλέ...μου έμεινε το ερώτημα)))
-Και;
-Τι και; Πήγα και τα πράματα επάνω μαζί τους, πάω να φύγω και με τραβάγανε μέσα, ήπια κι άλλο ένα μπουκάλι ουίσκυ (-εδώ έχω αρχίσει το εξτρημ λάλημα-) και τις γάμησα και τις τρεις με τη σειρά.
-Δηλαδή όπως στο στίβο ένα πράμα;
-Ρε ναι σου λέω, εγώ όποια μπαίνει εδώ λυσασμένη με ορέξεις της ζητάω 2 κιλά κρασί ή ένα ουίσκυ αλλά μετά γαμάω ώωωωωρεςςςςςς.
-Καλά και έτσι στην ψύχρα στην πέφτουνε; Εννοώ δεν είσαι και κανα γκομενάκι στα ντουζένια σου (Π ρ ο σ β ό ό ό ό λ α...παραλίγο να αρχίσει πόλεμος), κάτι άλλο τους κάνεις. Δεν μπορεί.
-Γίνε ταρίφας παληκαράκι...γίνε ταρίφας και θα με θυμηθείς.

χμμμ, μπα άσε.

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι γενικευσεις δεν μου αρέσουν, οποτε να διευκρινίσω οτι δεν συμφωνω με εκφρασεις του τύπου οι ταρίφες ειναι ετσι, οι ταρίφες ειναι αλλιως, αλλά σίγουρα υπάρχουν αναμεσά τους αρκετά κλεφτρονια και αρκετοι πειραγμένοι. Και συχνά γινονται πολύ κουραστικοί, φαντάζομαι πως θα δίνουν ελάχιστες πιθανότητες στο ενδεχόμενο να πέσουν ξανά πάνω σου, οποτε γιατι να μη σου πουν ο,τι τους κατέβει;
Απο οτι βλέπω στους άνδρες λένε για τις κατακτήσεις τους. Για τις γυναίκες δυστυχώς ειναι μάλλον χειρότερα. Εχω ακούσει ασχημές ιστορίες, οπου σε χρονο dt εχει βρεθεί ο κυριος στο πισω κάθισμα. Κι εμενα μου την εχουν πέσει αρκετες φορες, σε σημειο να νιωσω πολυ ασχημα, αλλα ευτυχως οχι ετσι. Το παράξενο ειναι οτι μπαινω σπάνια σε ταξί, αλλα παντα κατι δε θα πηγαίνει καλά, πεφτω πανω στις περιπτώσεις μαλλον  :-.
Ενας μια φορα με ειχε ψιλοτρομαξει γιατι με το που καθισα μου προτεινε το χερι του για χειραψια, μου φανηκε καπως παραξενο, αλλα του εδωσα το χερι μου, το οποιο και εσφιγγε για ενα λεπτο τουλαχιστον με το ρολοι. Το κρατουσε, το εσφιγγε πολυ δυνατα και μου μιλουσε.
Το αφησε ακριβως τη στιγμη που θα εβαζα τις φωνες. Μετα μου ελεγε ποσο τυχερη ειμαι που υπαρχω και τετοια. Ενας αλλος ελεγε διαρκως σοκιν ανεκδοτα και γελουσε μονος του. Και αφου φτασαμε, παρκαρε μεχρι να μου ολοκληρωσει το τελευταιο. Ενας αλλος μου ελεγε ιστοριες για εξωγηινους και ufo. Και τελος εχω πετυχει αρκετους αργα τη νυχτα, με το ουισκακι τους διπλα, να ακουν τερμα σκυλαδικα και να τραδουδανε δυνατα. Να μονολογουν τις ατιμες και τα σχετικα. Αν δε σε τρομαζουν παντως, μερικες φορες εχει πλακα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μια φορα μπαινω σε ενα ταξι στην πατρα και ο τυπος ειχε ενα μπαφο και καπνοιζε,στα παπαρια του ,πλακα ειχε

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα εξαιρετικό! Και να 'ναι και χειμωνας και κλειστα τα παραθυρα, να την ακουνε ολοι. 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω πετυχα εναν τετοιο εδψ στη θεσσαλονικη...

επινε μπαφο και βαρουσε νταγκλες...'
..στα φαναρια εγω τον σκουντουσα απο πισω οταν αναβε πρασινο να ξυπνησει και να ξεκινησει... :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom