Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
να παραθεσω μια εμπειρια μου πριν καμια 15 χρονια
εγω με ενα φιλο μεσα στο ταξι,φτανουμε στον προορισμο μας το κοστος εαν θυμαμαι καλα 500 δρχ,του δινουμε πεντοχιλιαρο και μας λεει ο τυπος κατεβειτε κατω τα λεφτα τα κραταω παντα στο πορτμπαγκαζ για λογους ασφαλειας,οκ εμεις ανυποψιαστοι κατεβαινουμε και τον βλεπουμε ανοιγει το πορτπαγκαζ και περιμενουμε τα ρεστα, ε και ο κοπριτης μπαινει μεσα στο αμαξι ξαφνικα και με ανοιχτο το πορτμπαγκαζ σηκωνεται και φευγει!!!
οπως καταλαβαινεται μειναμε μαλακες εμεις...!! :jerking: :2funny: :2funny:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη Βίσση που μπορεί να πάει με όποιον θέλει, να πήγε με τον τυχαίο ξεπλένη ταρίφα? :jerking: :headbang:

Αν  δεν  καταλαβες  καλα    γραφω  παιζει  ενα  ενδεχομενο
και  βεβαια    το  πλεον απολυτο  τιποτα    μπορει  να  παει  με  τον  οποιονδηποτε.
Τα    φωτα  της  ραμπας  μπορει  να  τυφλωσαν  και  εσενα  και  να  την  βλεπεις  μουναρα 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Τουλάχιστον το 75-80% της κίτρινης φυλής είναι μπίχλες, βρωμιαριδες , ψέυτες, κάκιστοι επαγγελματιες, πονηροί, λιγούριδες, κακοί οδηγοί, άξεστοι, βλαχαδερά, κτλ,κτλ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τουλάχιστον το 75-80% της κίτρινης φυλής είναι μπίχλες, βρωμιαριδες , ψέυτες, κάκιστοι επαγγελματιες, πονηροί, λιγούριδες, κακοί οδηγοί, άξεστοι, βλαχαδερά, κτλ,κτλ
Όντως... Η αποθέωση της αρπαχτής και της κουτοπονηριάς

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και τωρα τελευταια και αλβανοι

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν  δεν  καταλαβες  καλα    γραφω   παιζει  ενα  ενδεχομενο
και  βεβαια    το   πλεον απολυτο   τιποτα    μπορει  να  παει   με  τον  οποιονδηποτε.
Τα    φωτα   της   ραμπας  μπορει  να  τυφλωσαν   και  εσενα   και  να  την  βλεπεις   μουναρα 
Που είδες να λέω ρε όργιο ότι είναι μουνάρα η Βίσση?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μια φορά καθόμουνα σε ταξί στο πίσω κάθισμα και δεξιά . Και ρίχνει ένα χασμουρητό ο ταξιτζής , με ταυτόχρονο άνοιγμα των χεριών για να τεντωθεί. Περιττό να σας πω ότι τα χέρια του φτάσαν πάνω από το κεφάλι μου  :2funny:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Που είδες να λέω ρε όργιο ότι είναι μουνάρα η Βίσση?

Ρε  απατεωνα   αυτοαναιρεις   τον  ευατο   σου.
Εσυ   δεν  ειπες   οτι  η  Βισση  μπορει   να  παει  με    οποιον  θελει.
Ξερεις  εσυ πολλες     που  δεν   ειναι   μουναρες    και  να  μπορουν   να  εχουν   οποιον   θελουν ?
Εσυ  ψαχνεις  να   βρεις   αντιπαλους   για  να  το  παιξεις    μαγκας   του  πληκρολογιου. Αλλος   ενας   επαναστατης   του  καναπε
Σιγα  σιγα   ενας  ενας  αποκαλυπτεστε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μια φορά καθόμουνα σε ταξί στο πίσω κάθισμα και δεξιά . Και ρίχνει ένα χασμουρητό ο ταξιτζής , με ταυτόχρονο άνοιγμα των χεριών για να τεντωθεί. Περιττό να σας πω ότι τα χέρια του φτάσαν πάνω από το κεφάλι μου  :2funny:

Δεν ήξερε ότι βρίσκεται ο μέγας Πουτανγαμών στο πίσω κάθισμα...Αλλιώς θα σου ζητούσε πληροφορίες για τσάρκα  :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε  απατεωνα   αυτοαναιρεις   τον  ευατο   σου.
Εσυ   δεν  ειπες   οτι  η  Βισση  μπορει   να  παει  με    οποιον  θελει.
Ξερεις  εσυ πολλες     που  δεν   ειναι   μουναρες    και  να  μπορουν   να  εχουν   οποιον   θελουν ?
Εσυ  ψαχνεις  να   βρεις   αντιπαλους   για  να  το  παιξεις    μαγκας   του  πληκρολογιου. Αλλος   ενας   επαναστατης   του  καναπε
Σιγα  σιγα   ενας  ενας  αποκαλυπτεστε
Έχεις όρεξη ρε μεγάλε τώρα? Πλάκα μας κάνεις?

Όταν λέμε τον οποιοδήποτε, εννοούμε το γύφτουλα τον ταρίφα τον λιγδιάρη με τον σταυρό σαν του Πάπα ή το ανερχόμενo μοντέλο που γουστάρει η τεκνατζού η Βίσση?

Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις για να υπάρχει μόνιμη ένταση και χαβαλές εδώ μέσα?

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιασας παιδια η βισση ειμε, με τοσα που ζητανε τα νουμερα της κιτρηνης φυλης τινακανω!!!  πληρωνω σε ειδος :pipa2: :pipa2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σταμάτησα να μπαίνω σε ταξί γιά να μην χαλάω την ψυχική μου ηρεμία.Την τελευταία φορά μου έβαλε διπλή ταρίφα στις 4 το απόγευμα και κόντεψα να τον σκοτώσω,πόσοι άραγε δεν μιλάνε και το παίζουν χαζοί για να μην κάνουν φασαρία!!!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
αυτό έψαχνα να γράψω πριν: ‘γιά να μην χαλάω την ψυχική μου ηρεμία‘
αυτό εννοούσα...μιλάμε πολύ τσαντίλα να σε θεωρούν μαλάκα οι καργιόληδες και να σου πιάνουν και την κουβέντα με την προσποιητή οικειότητα και ντρομπροσύνη απλώς και μόνο για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια...
τα καργιόλα.

footlicker

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, ειμαι απο τους καμμενους οσον αφορα τους ταξιτζηδες, κι ενα απλο παραδειγμα αρκει : ειμαι γαλατσι και ηθελα να παω προς παγκρατι, ο ενας δρομος ηταν απο κεντρο, και ο αλλος απο περιφερειακο γαλατσιου. και οντως αφου με ρωτησε με πηγε :  απο περιφερειακο υμηττου  !!!!!  δεν υπαρχουν οι ανθρωποι !!!

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Νομίζω πως στην Αττική μόνο έχουμε 50.000 περίπου ταρίφες...κακό χρόνο να χουνε και να πάνε στον αγύριστο........ :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παιδια, ειμαι απο τους καμμενους οσον αφορα τους ταξιτζηδες, κι ενα απλο παραδειγμα αρκει : ειμαι γαλατσι και ηθελα να παω προς παγκρατι, ο ενας δρομος ηταν απο κεντρο, και ο αλλος απο περιφερειακο γαλατσιου. και οντως αφου με ρωτησε με πηγε :  απο περιφερειακο υμηττου  !!!!!  δεν υπαρχουν οι ανθρωποι !!!

Και συνηθως η ατακα για αυτο είναι

"Να μωρε έχει κίνηση απο εκει"

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
έχει βρει κανείς τρόπο να τους «δίνει» άμεσα και επι τόπου σε κάποιο τηλ. κέντρο - π.χ. του ΣΑΤΑ!;;!;!;!;!;! -  για να ψαρώνουν και να γίνονται κότες στο φτερό;
και να μπορεί να γίνει αυτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom