Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παντως επετυχα και εναν που μου ειχε πει οτι ηταν καθηγητης πανεπιστημιου

Μην σου κάνει εντύπωση. Εμένα ο μαθηματικός που μου έκανε μαθήματα στο γυμνάσιο, δούλευε και ταξί. Συνεταιρικά το είχε με έναν άλλο συνάδελφό του. Μερικές φορές τον θυμάμαι να σκάει στο σπίτι μου με το ταξί, να το παρκάρει και μετά το μάθημα όπως έφευγε για το σπίτι του μπορεί να τσίμπαγε και καμιά κούρσα.

Πάντως για μόνιμη δουλειά  είναι πολύ πακέτο. Αυτοί όμως που τα παίρνουν χοντρά είναι οι ταρίφες που είναι σε νησιά, χωριά κτλ κτλ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το πιο χιλιοειπωμένο ψέμα όταν ανοίγω σχετική κουβέντα είναι που έχουν γαμίσει όλες τις στριπτιζούδες οταν τις παίρνουν/αφήνουν στη δουλειά
καμιά φορά τους λέω επίτηδες απο το μυαλό μου φανταστικά ονόματα (Λόρα απο baby O πχ) και δώστου παραμύθα πάλι "ναι ναι την πίπωσα στο αμάξι ενα βράδυ"

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
το πιο χιλιοειπωμένο ψέμα όταν ανοίγω σχετική κουβέντα είναι που έχουν γαμίσει όλες τις στριπτιζούδες οταν τις παίρνουν/αφήνουν στη δουλειά
καμιά φορά τους λέω επίτηδες απο το μυαλό μου φανταστικά ονόματα (Λόρα απο baby O πχ) και δώστου παραμύθα πάλι "ναι ναι την πίπωσα στο αμάξι ενα βράδυ"

Παντως Κιφινα εγω πιστευω οτι αν μερικοι ταξιτζηδες ειναι γατες σιγουρα θα εχουν στριμωξει ουκ ολιγα Ρωσσακια / και μονο το τσαμπα πηγαινε ελα σπιτι στριπ αρκει .....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον εγω απο την εμπειρια πενταμηνου ως ταριφας ξερω τα εξης.την πρωινη βαρδια εκανα εισπραξη 150-160 για 12 ωρες συνεχους δουλειας. :headbang: :headbang:μιλαμε για ξεκωλιασμα ομως :tickedoff:.απο αυτα 38 ενοικιο,25 περιπου πετρελαιο συν το ικα.δηλαδη 80-90 καθαρα.αλλα αν συνυπολογιστουν οι ωρες η κουραση και τα νευρα ειναι σκατα με φραουλες το μεροκαματο.το βραδυ ειναι πολυυυυυυυυυυ χειροτερα.εκτος του οτι χανεις τον υπνο σου να μεταφερεις οτι να ναι ειναι και πολυ λιγοτερα τα λεφτα γιατι δε βρισκεις πελατες.συμπερασμα?απο τις χειροτερες δουλειες που μπορει να κανει κανεις. >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
χωρις παρεξηγηση αλλα οπως τα αναλυεις, μιλας για 7€ και καθαρα την ωρα, ποσο που ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο σε σχεση και με τα προσοντα που απαιτει η δουλεια

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
χωρις παρεξηγηση αλλα οπως τα αναλυεις, μιλας για 7€ και καθαρα την ωρα, ποσο που ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο σε σχεση και με τα προσοντα που απαιτει η δουλεια
7-8 ευρω την ωρα καθαρα ειναι η πρωινη βαρδια αλλα με την βασικη προυποθεση οτι θα κλεισεις 12 ωρο που ειναι η μισθωση του ταξι.αν δουλεψεις πιο λιγες ωρες βγαζεις πολυ λιγοτερα γιατι το ενοικιο ειναι στανταρ >:( >:( >:(

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
όλοι κάπου κάποτε έχουν μια ιστορία με στριπτιζού αλλα αυτοί έχουν γαμίσει την μισή μόσχα και ολόκληρο το βουκουρέστι.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αντε καλά!! τώρα το πρόσεξα! αντί για τον υπουργό έκανα quote στον εαυτό μου  :idiot:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Για να μην ανοιγω νεο θεμα,ειπα να το βαλω εδω.υπαρχει και αλλο ενα θεμα με ταριφες εδω ,

Απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού TAXI...
...με αριθμ. κυκλοφ. ΤΑΒ 5702
Από την Μαρία Νικολάου

Πριν από μερικές μέρες πήρα ένα TAXI ( ΤΑΒ 5702 ), από Γαλάτσι για Κηφισιά.
Τελευταία κυκλοφορώ τακτικά με ΤΑXI, γιατί είμαι 8 μηνών έγκυος και αποφεύγω τις συγκοινωνίες.
Στη Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, κάποιος άλλος οδηγός IX αυτοκίνητου έκανε ένα επικίνδυνο ελιγμό που ενόχλησε τον οδηγό του TAXI.
Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει εκατέρωθεν ένα υβριστικός και αισχρός διάλογος μεταξύ τους χωρίς να σεβαστεί την κατάσταση μου και το ότι ήμουν Γυναίκα.
Συγχύστηκα και ταράχτηκα τόσο πολύ που με έπιασε πόνος.
Μετά οδηγούσε νευρικά και αναγκαστικά να του κάνω παρατήρηση αλλά αυτός δεν με υπολόγισε.
Κύριε Μπαντουρακη , καλό θα είναι να μάθεις τρόπους στα πληρώματα των αυτοκίνητων γιατί καλό είναι να έχουμε συνέχεια απιστήσεις αλλά θα πρέπει να έχουμε υποχρεώσεις και σεβασμό στον πελάτη.
Κύριε Μπαντουρακγη έχετε πάει σε χώρα του εξωτερικού να δείτε την συμπεριφορά και όχι μόνο των συνάδελφων σας;
Λυπάμαι αλλά και σε αυτό τον τομέα είμαστε 50 χρόνια πίσω.
---------------------------------------
Πηγη PRESS-GR.blogspot.com

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.343
Πόντοι
10.413
Aεροδρόμιο - σπίτι μου περίπου 100 φορές:
σε τουλαχιστον 30 περιπτώσεις προσπάθησαν να με υπερχρεώσουν ειδικά όταν ζήτησα απόδειξη για την εταιρεία μου. Σε 3-4 περιπτώσεις κόντεψα να παίξω μπουνιές, σε άλλες τόσες κιότεψαν όταν τους μίλησα ‘γαλλικά‘. Αλλες φορές πληρώνω γιατί δε θέλω να ασχοληθώ. Με τα πολλά, σταμάτησα να παίρνω ταξί και έρχεται η γυναίκα μου στο αεροδρόμιο για.τί γύριζα σπίτι μου κουρασμένος ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ

Σπίτι - αεροδρόμιο:
παίρνω ακόμα ταξί καθώς η κατάσταση ελέγχεται (κλείνω ραντεβού με ραδιοταξί).

Δυστυχώς συνυπογράφω πως έχει πάρα πολλές λέρες ο κλάδος τους.
Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να ανοιξω thread για tips & tricks για τέτοιες καταστάσεις.
Με άλλα λόγια: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙ-ΚΛΕΒΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ανεβηκε η ταριφα του ραντεβου!χτες γ μια διαδρομη αξιας περιπου 5 ευρω πληρωσα 9!!
πηγε 4ευρω το ραντεβου!

αυτο γ μενα ειναι το λιγοτερο αν σκεφτω πως στα 15 μου γλυτωσα απο καθαρη τυχη το αγριο στριμωγμα(στην καλυτερη) απο εναν καριολη!!!

καποια αλλη στιγμη καποιος μου προσεφερε 100 ευρω μονο γ να παω σπιτι του λεει και να με κοιταει... και οχι...ημουν ανηλικη και ντυμενη σα λετσακι...σταρακι τζιν οτι να ναι...
δε προκαλεσα φυσικα...
φοβαμαι να κυκλοφορησω πλεον και δεν ειμαι μονο εγω...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
όλοι κάπου κάποτε έχουν μια ιστορία με στριπτιζού αλλα αυτοί έχουν γαμίσει την μισή μόσχα και ολόκληρο το βουκουρέστι.

δε διαφωνω μαζι σου / τους ταξιτηδες τους σιχαινομαι οσο τις μαυρες στα στριπ ......

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και τελικα μεσα σε ενα χρονο θα παρουν αυξηση συνολικα 100% στην ταριφα και ηδη κυκλοφορουν "πιλοτικα" σε τρεις λεωφορειολωριδες??? Αν ειναι δυνατον... Τι γλυφοκομματοσκυλοσωματειο πρεπει να εχουν :headbang: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραία όλα αυτά...
εγώ περιμένω τώρα να έρθει κάποιος φιλο-ταξιτζής να μας πει ότι είναι κρίμα οι ταξιτζήδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Aεροδρόμιο - σπίτι μου περίπου 100 φορές:
σε τουλαχιστον 30 περιπτώσεις προσπάθησαν να με υπερχρεώσουν ειδικά όταν ζήτησα απόδειξη για την εταιρεία μου. Σε 3-4 περιπτώσεις κόντεψα να παίξω μπουνιές, σε άλλες τόσες κιότεψαν όταν τους μίλησα ‘γαλλικά‘. Αλλες φορές πληρώνω γιατί δε θέλω να ασχοληθώ. Με τα πολλά, σταμάτησα να παίρνω ταξί και έρχεται η γυναίκα μου στο αεροδρόμιο για.τί γύριζα σπίτι μου κουρασμένος ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ

Σπίτι - αεροδρόμιο:
παίρνω ακόμα ταξί καθώς η κατάσταση ελέγχεται (κλείνω ραντεβού με ραδιοταξί).

Δυστυχώς συνυπογράφω πως έχει πάρα πολλές λέρες ο κλάδος τους.
Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να ανοιξω thread για tips & tricks για τέτοιες καταστάσεις.
Με άλλα λόγια: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙ-ΚΛΕΒΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ????

Αν υποψιαστεί κανένας ότι τον κλέβει ο ταρίφας του λέει: "Δεν σε πληρώνω και πάμε τώρα αμέσως στην Τροχαία"

Για να δεις το ποσό που θα πρέπει να σου χρεώνουν θα πρέπει να υπολογίσεις την απόσταση (είτε με το δικό σου αυτοκίνητο είτε - και πολύ καλλίτερα - με το Google maps) και μετά να κάνεις τον υπολογισμό προσθέτοντας και τα έξτρα του αεροδρομίου.
Καλό δε θα είναι να έχεις και την εκτύπωση μαζί σου από το Google maps όπου φαίνεται η χιλιομετρική απόσταση.
Και ας κουνηθεί μετά κανένας ΑΛΗΤΗΣ ταρίφας και ας σου πει τίποτε για το τι γράφει το ταξίμετρο.

Η χειρότερη δικαιολογία που έχω ακούσει από ταρίφα που υπερχρέωσε την διαδρομή αεροδρόμιο - σπίτι είναι: "Τόσες ώρες περίμενα στην ουρά, 20 Ευρώ είναι λεφτά;; Φτάνουν;;"

Τι λέτε ρε λαμόγια, αλήτες, αισχροί.

Αλλά εγώ το έχω βρεί το κόλπο (όπως και πολύ άλλος κόσμος δυστυχώς):
Η διαδρομή σπίτι - αεροδρόμιο με ραντεβού θα είναι κανένα 25άρι και η επιστροφή μπορεί να είναι μέχρι και 30 με την διπλή ταρίφα του νυχτερινού.
Σύνολο 50 - 55 Ευρώ.

Το parking μακράς διαρκείας του αεροδρομίου είναι 50 Ευρώ για μία εβδομάδα (και μετά από εκεί 5 Ευρώ την ημέρα).
Επομένως αν λείπεις μία εβδομάδα - 10 ημέρες αξίζει και με το παραπάνω να πας στο parking και να ησυχάσεις μία και καλή από τους ΑΛΗΤΕΣ.
Εγώ δε έχω κατορθώσει (πηγαίνοντας του σκοτωμού είναι η αλήθεια και τρέχοντας στους διαδρόμους του Ελ. Βεν. ) να χτυπάει το ξυπνητήρι 1 ώρα πριν από την πτήση και να είμαι μέσα στο αεροπλάνο στο παρά 5 (στην κυριολεξία).

Βρε ουρτ με τους ΑΛΗΤΕΣ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειναι οι χειροτερη φαρα!! εκτος απο καποιους που ειναι ΟΚ και κανουν και χαβαλε.....οι υπολοιποι ειναι για τα αναθεμα!
κατεβαινω νυχτα στην Θεσ/νικη απο εξωτερικο και του λεω να με παει στην ταδε οδο στους αμπελοκηπους....και μολις φτανουμε αντι για να στριψει απο ενα συγκεκριμενο στενο με πηγε απο αλλου και στο τελος μπερδευτηκα και μου λεει τωρα που στριβουμε? και επειδη δεν ηξερα το στενακι μου την ειπε κιολας το αρχιδι ενω ειχε και gps!μετα φιλοτιμηθηκε να το βαλει!!
χωρια οι 2πλοκουρσες και 3πλοκουρσες! και αν τους πεις και κατι φωναζουν κιολας!
αλλη φορα παλι με αφησε πανω σε κεντρικη λεοφωρο γιατι ειχε και αλλους 2 μεσα και καθησα σαν μαλακας με την βαλιτσαρα στην πλατη για να διασχισω την λεοφωρο και να παω με τα ποδια!!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.343
Πόντοι
10.413
θυμάμαι στον ένα μαλάκα ζήτησα (αφού επέμενε) να γράψει απόδειξη γιατί μόνο έτσι θα του πλήρωνα όσα ζητούσε.
μου την γράφει και πριν πληρώσω βγαίνω έξω, στέκομαι μπροστά στο αμάξι (ήταν βράδυ) και τσεκάρω τον αριθμό.
είχε γράψει λάθος πινακίδες!
του κάνω νεύμα να βγει έξω, βγαίνει, ακούει ‘πάρε αυτά που σου δίνω ΕΓΩ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ‘.
φυσικά έγινε λαγός ο μαλάκας!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ επειδή παίρνω αρκετά ταξί λόγω δουλείας, έχω να πώ οτι είναι στον άνθρωπο. Οι περισσότεροι (κυρίως νέοι σε ηλικία) είναι οκ, αρκετά ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Οι μεγαλύτεροι είναι ψιλομαλάκες. Πολλές φορές όταν τους ζητάω απόδειξη για να μου καλύψει το έξοδο το αφεντικό, στραβώνουν, γκρινιάζουν και την δίνουν με το ζόρι. Μου έχει τύχει να μου δώσει ο ταρίφας το μπλοκάκι για να την γράψω εγώ, ενώ αλλος ταρίφας με ρώταγε (αφού του εδωσα στυλό γιατι δεν είχε!!) τι να γράψει. Ο κορυφαίος ήταν ένας μπάρμπας που μου χάρισε την διαδρομή, όταν του ζήτησα να μου δώσει απόδειξη. Ο τύπος είχε και άλλον μέσα, οπότε η αυτόματη θα έγραφε άλλο ποσό ενώ δεν είχε μπλοκάκι για χειρόγραφη.

Επίσης κορυφαίες μαλακίες έχω ακούσει απο αρκετούς: Μερικοί έχουν γαμήσει την μισή Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία και Ρουμανία. Αλβανίδες δεν γαμάει κανείς τρομάρα τους. Επίσης όποια κοπέλα μπαίνει μέσα είναι πουτάνα και τους την πεφτει.

Τέλος κορυφαία σκηνικά γίνονται στις πιάτσες. Οποιος κατεβεί σταθμό Κιφησιάς, και θέλει ταξί απο έξω θα πρέπει να ξέρει οτι αν ο ταρίφας δεν βάλει τουλάχιστον τρία άτομα που να πάνε στην ίδια κατευθυνσή τότε δεν ξεκινάει. Επίσης οι αλήτες (γιατι περι αλητείας πρόκειται) που κάνουν πιάτσα απέναντυ απο τον ηλεκτρικό του Πειραιά, δεν έπαιρναν κόσμο για Καλλίπολη γιατι περίμεναν να γεμίσουν απο το καράβι. Αναγκάστηκα να πάω σε μπάτσο που καθόταν εκεί δίπλα για να μεβάλει σε ταξί. Ήμαρτον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom