Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπράβο ρε fethry!
Εγώ τους έστειλα επιστολή, και τους είπα "Τέρμα παιδιά, οι άλλοι την δίνουν τσάμπα". Έ, όχι την έκαναν τσάμπα, αλλά μου γύρισαν πίσω και μια συνδρομή που είχα πληρώσει προ τριμήνου!

Σωστός!

Μού έδωσες ιδέα, θα το κάνω και εγώ.

Πάντως αν χρησιμοποιεί κάποιος την κάρτα σαν χρεωστική, δηλαδή πληρώνει όλο το ποσό κάθε μήνα, είναι καλή διευκόλυνση. Ουσιαστικά αγοράζεις κάτι και το πληρώνεις μετά από ένα μήνα.

Για να μην πω για τα διάφορα προγράμματα επιστροφής χρημάτων που μπορείς να κερδίσεις και κάποια ποσά.

Το πρόβλημα το έχουν κάποιοι με τις κάρτες που αγοράζουν κάτι και ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θα έπρεπε να στήσουμε ένα διαγωνισμό για το ποιος έχει ακούσει το πιο μούφα γαμησο-παραμύθι από ταρίφα. Ως γνωστόν, οι ταρίφες είναι ΟΙ γαμήκουλες, όπως τουλάχιστον αυτοδιαφημίζονται και θές-δεν-θές, όλο και κάποια γαμησοϊστοριούλα θα σας έχει ξεφουρνίσει κάποιος, κάποτε.

Η πιο τραβηγμένη που έχω ακούσει εγώ, ήταν όταν ένας ταρίφας μου 'πε πώς είχε πάρει από το παλιό αεροδρόμιο της Ολυμπιακής έναν Σαουδάραβα με δύο ξανθιές, ο άντρας έκατσε πίσω με μία από τις δύο και άρχισαν να χαμουρεύουνται αγρίως, ότι η άλλη κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού και αναστέναζε ακούγοντας τους άλλους από πίσω και σε μία φάση, σε ένα φανάρι, πήγε και κάθησε με τον κώλο πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων του ταρίφα και ότι έκανε εκείνος το αμάξι δεξιά, την άρχισε και αυτή στο χαμούρεμα και τελικά κατέληξαν σε fuck hotel για παρτούζα. Απίστευτο παραμύθι;;;  :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξέχασες να πεις οτι ο Σαουδάραβας μετά του χάρισε και καμμιά δεκαριά ρόλεξ!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα έπρεπε να στήσουμε ένα διαγωνισμό για το ποιος έχει ακούσει το πιο μούφα γαμησο-παραμύθι από ταρίφα. Ως γνωστόν, οι ταρίφες είναι ΟΙ γαμήκουλες, όπως τουλάχιστον αυτοδιαφημίζονται και θές-δεν-θές, όλο και κάποια γαμησοϊστοριούλα θα σας έχει ξεφουρνίσει κάποιος, κάποτε.

Η πιο τραβηγμένη που έχω ακούσει εγώ, ήταν όταν ένας ταρίφας μου 'πε πώς είχε πάρει από το παλιό αεροδρόμιο της Ολυμπιακής έναν Σαουδάραβα με δύο ξανθιές, ο άντρας έκατσε πίσω με μία από τις δύο και άρχισαν να χαμουρεύουνται αγρίως, ότι η άλλη κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού και αναστέναζε ακούγοντας τους άλλους από πίσω και σε μία φάση, σε ένα φανάρι, πήγε και κάθησε με τον κώλο πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων του ταρίφα και ότι έκανε εκείνος το αμάξι δεξιά, την άρχισε και αυτή στο χαμούρεμα και τελικά κατέληξαν σε fuck hotel για παρτούζα. Απίστευτο παραμύθι;;;  :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό με την παρτούζα φαίνεται ότι είναι μόνιμη φαντασίωσή τους. Σε ελάχιστες φορές που έχω πάρει ταξί τα τελευταία χρόνια ο ένας τσιμπούκωσε δύο μικρές που πήγαιναν σε ρέιβ πάρτυ και δεν είχνα να πληρώσουν κι ο άλλος πήγαινε λέει στον Πειραιά δύο κοπελές να πάρουν το πλοίο για κάποιο νησί και του είπαν να έρεθει κι αυτός και κάνανε μια βδομάδα τρίο σε νησί του Αιγαίου. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γαμάτοι οι τύποι ρε. Κοίτα χωρίς χαβαλέ όμως αν την πέφοτυν σε όποια γυναίκα μπαίνει στο ταξι τους όλο και καμιά φλόμπα θα τους έχει κάτσει. Χαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό με την παρτούζα φαίνεται ότι είναι μόνιμη φαντασίωσή τους. Σε ελάχιστες φορές που έχω πάρει ταξί τα τελευταία χρόνια ο ένας τσιμπούκωσε δύο μικρές που πήγαιναν σε ρέιβ πάρτυ και δεν είχνα να πληρώσουν κι ο άλλος πήγαινε λέει στον Πειραιά δύο κοπελές να πάρουν το πλοίο για κάποιο νησί και του είπαν να έρεθει κι αυτός και κάνανε μια βδομάδα τρίο σε νησί του Αιγαίου. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γαμάτοι οι τύποι ρε. Κοίτα χωρίς χαβαλέ όμως αν την πέφοτυν σε όποια γυναίκα μπαίνει στο ταξι τους όλο και καμιά φλόμπα θα τους έχει κάτσει. Χαχαχα

Απλή λογική: Θα την πέσω σε 500, δεν θα μου κάτσουνε οι 2?    :)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
οι μεγαλυτεροι ψευτες ειναι οι ταξιτζηδες.και ολοι γαμηκουλες.οι ψευτες

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Απλή λογική: Θα την πέσω σε 500, δεν θα μου κάτσουνε οι 2?    :)
Έτσι ακριβώς. Εντωμεταξύ αυτά μου τα παν κατι λεχρίτες ταρίφες που ούτε η μεγαλύτερη λυσσάρα μεθυσμένη δε θα τους κοιτουσε. Ήθελα να ξερα νομίζουν ότι πείθουν ή απλά τους αρέσει να διηγούνται παραμύθια;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Απλές καθημερινές ιστορίες, δηλαδή :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Απλή λογική: Θα την πέσω σε 500, δεν θα μου κάτσουνε οι 2?[/size] 

Μη το γελάς! Την εποχή που ο τουρισμός ήταν "ατομικός" (πριν γίνουν τα μεγαθήρια ξενοδοχεία που κλείνουν τους τουρίστες μέσα με βραχιολάκι) είχα φίλο σε νησί (Κυκλαδες - όχι Μύκονος) που ήταν "μέτοχος" σε disco μαζί με ντόπιο. Το τι είχαν γαμήσει οι τύποι, είναι απίστευτο. Και όχι 2/500, 2/100 ήταν η αναλογία.

Επίσης: Φίλος, δουλεύει σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας, προσωπικό 1.500 άτομα, οι μισές (750) γυναίκες. Απο αυτές, ένα 3% να "ψάχνεται" (επί μονίμου βάσεως), μας κάνει 22 άτομα. Νομίζω τις έχει πάρει όλες, και συνεχίζει να τις παίρνει εναλλάξ.

Η στατιστική προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, μη την υποτιμάτε.
Και στατιστικά, μπαίνουν ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες στα ταξί. Παντός τύπου.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω το τηλεφωνακι μου το τσιμπησα παντως.και μεσα στη βδομαδα θα βγουμε κιολας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παντως πρεπει να λενε απιστευτα ψεμματα στις γυναικες τους..παιδια μενω διπλα σε ξενοδοχειο και καθε βραδυ γινεται επιδρομη απο ταξιτζηδες που παρκαρουν οπου να ναι για να γαμησουνε..ουτε πιατσα δεν εχει τοσα ταξια!οχι τπτ αλλο αλλα καμμια φορα με κλεινουν και δεν μπορω να βγω! :headbang:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εγώ που πάω για σπρώξιμο την κυρά σε κάτι χωράφια προς το αεροδρόμιο, αλλά μου τα χαλάνε οι ταξιτζήδες που κάθονται εκεί και τρώνε σουβλάκια  :tickedoff: :tickedoff:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ που πάω για σπρώξιμο την κυρά σε κάτι χωράφια προς το αεροδρόμιο, αλλά μου τα χαλάνε οι ταξιτζήδες που κάθονται εκεί και τρώνε σουβλάκια  :tickedoff: :tickedoff:

Στα χωράφια πέριξ του αεροδρομίου,πάνε κάποιοι και φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα.Πρόσεξε μη σε φωτογραφίσουν επί  τω έργο!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
χαχαχα :-) Είναι κ αυτοί δυστυχώς!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εγω κινουμε μονο με τραμ και με ηλεκτρικο. Απο απατεωνες ταριφες μακρια.μονο η taxigirl αν μου τυχει.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Ρε μεγάλε χάθηκε να την πας σε κάνα ξενοδοχείο??Η έστω σε καμμιά παραλία για πιο ρομαντικά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom