Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ζητώ επίσημα από τους forum-moderators να απαγορευτεί η είσοδος στο site στους κίτρινους φονιάδες! Μας τα πρήζουν μες τη πόλη, μη μας τα πρήζουν και στο δίκτυο!!

Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι έλεγες για τίποτα ΑΕΚτζήδες!!!!!

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το χειρότερο με τους ταρίφες,είναι στις πιάτσες.ΚΤΕΛ,αεροδρόμιο,και σε άλλες.Έρχομαι μια μέρα από την Καλαμάτα με το ΚΤΕΛ,και πάω να πάρω ταξί να πάω στο Περιστέρι.Με ρωτάει ένας που πάω,του λέω και μου απαντάει "είμαι μισή ώρα εδώ για να πάω στο Περιστέρι;"...Έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά,έχει πιάτσα ταξί.Περίμενα έναν συνάδελφο,και παρατήρησα το εξής.Έμπαινε η κυρία να πάει π.χ στην Πολιτεία,και ο ταρίφας δεν έφευγε αμέσως,αλλά φώναζε "για Πολιτεία;Για πολιτεία;".Έπαιρνε άλλα 2-3 άτομα και μετά έφευγε.Πήγαινε στην Πολιτεία,και ξαναγύρναγε.Κάποια στιγμή,περνάει ένας ταρίφας και πάει να σταματήσει στην πιάτσα.Μόλις τον είδαν,με τσαμπουκά τον έδιωξαν...Δεν ήταν του κυκλώματος.
Επίσης,πολλοί δε σέβονται τον πελάτη.Καθαριότητα ανύπαρκτη,καλοκαίρι με 38οC απόγευμα,και να μην έχει ανοίξει το κλιματιστικό,για να καπνίζει.Το κάπνισμα απαγορεύεται,αλλά για τους άλλους.Οι αποσκευές ανεξαιρέτως βάρους,χρεώνονται.Έχουν 4-5 καθρεφτάκια για να βλέπουν τα πόδια της γκόμενας που κάθησε πίσω,έναν πανοραμικό καθρέπτη από Scania,τον Μάριο blakcman να φωνάζει κουκούουουου στο ράδιο.Όχι δεν είναι όλοι.Υπάρχουν και σωστοί.Αλλά τους τρώει η μαρμάγκα.
Επίσης δε δέχομαι ότι δε βγαίνει το μεροκάματο και βάζουν 2-3 άτομα ακόμα.Ο ξαδερφός μου που νοίκιαζε ολόκληρο ταξί,στο 12ωρο έβγαζε καθαρό 50-60€.Ναι θα ήθελε να βγάζει 100+€ αλλά πόσοι υπάλληλοι παίρνουν τέτοιο μεροκάματο;Και δουλεύουν και αυτοί 10+ ώρες.Έχει κινδύνους βέβαια,ιδίως τη νύχτα.Αλλά το κάθε επάγγελμα έχει τις ιδαιτερότητές του.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Κανενας δε θιγει αλλα επαγγελματα που ειναι η μαστιγα σημερα της ελληνικης κοινωνιας.
Μεσα στην ολη σαπιλα και διαφθορα που εχουμε ολοι μας,ειμαστε τοσο υπερανω και μαγκες για να φανουμε
βγαζουμε απο το μυαλο μας ιστοριες για ταριφες...

+1000

Ανεχόμαστε πολιτικούς, τράπεζες, δικηγόρους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες της συμφοράς... Πάσης φύσεως κλέφτες εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ και την πέφτουμε στον ταξιτζή που μας έκλεψε 1 ευρώ, στον μπακάλη που μας έκλεψε 30 λεπτά και στον κουλουρά που μας έκλεψε 5 λεπτά. Αν ήμασταν μάγκες, θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα... και στον κάθε ΝΟΜΙΜΟ τοκογλύφο της ψήφου ή των χρημάτων μας...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
+1000

Ανεχόμαστε πολιτικούς, τράπεζες, δικηγόρους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες της συμφοράς... Πάσης φύσεως κλέφτες εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ και την πέφτουμε στον ταξιτζή που μας έκλεψε 1 ευρώ, στον μπακάλη που μας έκλεψε 30 λεπτά και στον κουλουρά που μας έκλεψε 5 λεπτά. Αν ήμασταν μάγκες, θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα... και στον κάθε ΝΟΜΙΜΟ τοκογλύφο της ψήφου ή των χρημάτων μας...
+9999999999999999999999999999999999999999

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα...

Να μην πάρεις πιστωτική κάρτα.Όταν όμως θέλεις να έχεις τα πάντα αλλά δεν έχεις λεφτά,και θέλεις να κάνεις μόστρα,πας σαν πρόβατο και την παίρνεις.Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα βέβαια...Όταν το κάθε πουτανάκι πάει στον Hondos Center και αγοράζει καλλυντικά αξίας 200€ χωρίς να έχει 1€,και τις περισσότερες φορές δε δουλεύει,έρχεται μετά ο λογ/σμός και δεν έχει να τον πληρώσει.Της ζημίες αυτές τις πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε συνεπείς.Εγώ έχω μια πιστωτική για ώρα ανάγκης.3,5 χρόνια τώρα,μόνο τη συνδρομή πληρώνω.Δεν έχω κάνει ούτε μια αγορά.Αγοράζω ότι μπορώ να πληρώσω.Δε λέω ότι δεν είναι κλέφτες,αλλά εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα.Πιο πολύ με πειράζει ότι με τόσα κέρδη που βγάζουν δεν κάνουν αυξήσεις της προκοπής,στο προσωπικό τους που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
+1000

Να συμπληρώσω και κάτι άλλο που ξέχασα... Έλληνα, αν έδινες 50 λεπτά ή 1 ευρώ μπουρμπουάρ στον ταξιτζή, στον μπακάλη ή στον μανάβη, θα έβλεπες οτι όλα θα ήταν καλύτερα. Προτιμάς όμως να κάνεις λογαριασμό 200 ευρώ στο μπουζουκομάγαζο και να αφήνεις 10 ευρώ στον μέτρ και 5 στον παρκαδόρο.

Οι γενικεύσεις είναι τραγικές... Απλά βλέπετε το δέντρο, που είναι και το εύκολο... Εγώ προτιμώ να βλέπω έναν σωστό επαγγελματία, με μία απαστράπτουσα κίτρινη Mercedes Ε Class αξίας 45.000 ευρώ, να περιμένει υπομονετικά έξω από ένα κέντρο νοσηλείας Αλτσχάϊμερ στα Πατήσια, για να μεταφέρει μία άρρωστη γριούλα και την κόρη της κάπου κοντά, στην Πετρούπολη ας πούμε, με το σωστό κόμιστρο, 4-4,5 ευρώ...

Η κάθαρση της Ελληνικής κοινωνίας, θα έπρεπε να ξεκινήσει κάποτε... ΑΠ' ΤΑ ΨΗΛΑ στα χαμηλά... Αλλά δεν το βλέπω... Μια χαρά  κοιμόμαστε όλοι... Ποιός να την ξεκινήσει ?   

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το thread είναι για τους ταξιτζήδες.  Ούτε για τους πολιτικούς είναι, ούτε για τους γιατρούς, μανάβηδες, δικηγόρους κτλ.  Δηλαδή τί θέλουν να μας πουν μερικοί;  Οτι επειδή οι γιατροί παίρνουν φακελάκια και οι εφοριακοί μίζες, δεν πρέπει να κρίνουμε τους ταρίφες;  Οτι η σαπίλα της κοινωνίας μας επεκτίνεται και στα ταξί;  Ε και, μόνο εκεί επεκτίνεται;

Οποιος θέλει ας ανοίξει ένα θρεντ για τις πιστωτικές κάρτες...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Γαματα φιλε ....

η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ επαγγελματιων ......

κλεφτες μεχρις εκει που δεν παει αλλο και εγω δυστυχως
δεν μπορω να μαθω να οδηγαω ωστε να απαλλαγω απο δαυτους

μιλαμε για 500-700 ευρω το μηνα ταξι !!!!

γεια σου ρε αχαχούχα με τις παπαριές σου.... γελάσαμε και πάλι.... :):):)

ρεεε.... με τόσα λεφτά, δίπλωμα πας και βγάζεις...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Το thread είναι για τους ταξιτζήδες.  Ούτε για τους πολιτικούς είναι, ούτε για τους γιατρούς, μανάβηδες, δικηγόρους κτλ.  Δηλαδή τί θέλουν να μας πουν μερικοί;  Οτι επειδή οι γιατροί παίρνουν φακελάκια και οι εφοριακοί μίζες, δεν πρέπει να κρίνουμε τους ταρίφες;  Οτι η σαπίλα της κοινωνίας μας επεκτίνεται και στα ταξί;  Ε και, μόνο εκεί επεκτίνεται;

Οποιος θέλει ας ανοίξει ένα θρεντ για τις πιστωτικές κάρτες...

Μη με πατρονάρεις φίλε... Αν ήμουν off topic, θα μου το έλεγαν οι αρμόδιοι moderators... και όχι εσύ
Κατά τα άλλα κρίνε όποιον θες φίλε, δικαίωμά σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γεια σου ρε αχαχούχα με τις παπαριές σου.... γελάσαμε και πάλι.... :):):)

ρεεε.... με τόσα λεφτά, δίπλωμα πας και βγάζεις...

Μην ειρωνευεσαι Μεγαλε .....

το ξερω οτι με 500-700 ευρω οχι μονο διπλωμα βγαζω
αλλα αγοραζω και μπε-εμ-βε με ολα τα εξτρα της .....

το προβλημα μου ειναι οτι δεν ΜΠΟΡΩ να μαθω οδηγηση ....

Τωρα αν εννοεις να ''αγορασω'' διπλωμα ....
οχι δεν θα γινω αιτια να ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ καποιος απο μενα επειδη μπορει να εχω την τρελα
να οδηγησω ......

ευχαριστω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μην ειρωνευεσαι Μεγαλε .....

το ξερω οτι με 500-700 ευρω οχι μονο διπλωμα βγαζω
αλλα αγοραζω και μπε-εμ-βε με ολα τα εξτρα της .....

το προβλημα μου ειναι οτι δεν ΜΠΟΡΩ να μαθω οδηγηση ....

Τωρα αν εννοεις να ''αγορασω'' διπλωμα ....
οχι δεν θα γινω αιτια να ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ καποιος απο μενα επειδη μπορει να εχω την τρελα
να οδηγησω ......

ευχαριστω
σκασε μου ενα χιλιαρικακι και αμα δε σε μαθω να οδηγας να μη με λενε σκρουντζ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ προτιμώ να βλέπω έναν σωστό επαγγελματία, με μία απαστράπτουσα κίτρινη Mercedes Ε Class αξίας 45.000 ευρώ

Με μια τετοια ηταν ενας ταριφας απο αυτους που πηγα στην αστυνομια
επρεπε να τον δειτε οταν φωναξα το οργανο ..... ΚΟΤΕΨΕ ο τυπας.....

ΓΥΡΕΥΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ...

Και που να δειτε στο αυτοφωρο οταν αποδειχτηκε η λαδια του , πως εκανε
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ .....

Εγω φυσικα δεν δεχτηκα και αρχισε να απειλη θεους και δαιμονες πως
θα μου τα κλασει και ετσι εγινε ....

μην τους αφηνετε να σας κανουν οτι θελουν .... ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα ΑΚΟΗΣ ειμαι και ολιγον ΚΟΥΦΑΝΤΩΝΗΣ
δεν τρεχει μια.αμα θες να οδηγησεις γινεται.σημειωτεον ειμαι και ταριφας και γκαζοφον και μελλοντικος δασκαλος οδηγησης.3 σε 1 δηλαδη χαχαχαχχαχαχα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω παλι σπανια εχω παρει ταξι.μια απτις λιγοστες φορες ηταν ενα καλοκαιρι που γυριζα απο διακοπες.κατεβαινω πειραια και παιρνω ταξι.με ρωταει ο ταριφας με μπλου σταρ ηρθες?ναι του λεω.τωρα θα πας με χαι σπιντ.πολυ γελιο.το ατομο εκανε πειραια πατησια σε 7 λεπτα απο εθνικη με μια οκταβια τουρμπο.γαμο τα ατομα ο συγκεκριμενος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ε και???οι μισοι απο αυτους που οδηγουν ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..που ειναι το προβλημα σου???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλο !!!!!

Εγω φοβαμαι κιολας μην χτυπησω κανεναν .....
μην και δεν ακουσω κανενα κορναρισμα ...
μου εχει μεταδωσει την φοβια η μαμα μου
και τωρα στα 35 καταλαβαινεις ....

να σκεφτεις οτι ειχα κερδισει ενα μηχανακι στο ΞΥΣΤΟ αν θυμαται κανεις
και μολις το ειδε η Μαμα ελεγε να το πεταξω .....(το πουλησα)
ενω ξερω να οδηγαω ποδηλατο ....

Αυτο επρεπε να να γινει οταν ειμουν παιδι .....
το κακο με μενα ειναι πως δεν εχω κανενα (συμβουλατορα)
και παω οπου και οπως μπορω μονος μου .....

ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας τα ζαλισα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω παλι σπανια εχω παρει ταξι.μια απτις λιγοστες φορες ηταν ενα καλοκαιρι που γυριζα απο διακοπες.κατεβαινω πειραια και παιρνω ταξι.με ρωταει ο ταριφας με μπλου σταρ ηρθες?ναι του λεω.τωρα θα πας με χαι σπιντ.πολυ γελιο.το ατομο εκανε πειραια πατησια σε 7 λεπτα απο εθνικη με μια οκταβια τουρμπο.γαμο τα ατομα ο συγκεκριμενος.

Ναι δεν αντιλεγω υπαρχουν και φοβερα ατομα μεσα στο επαγγελμα ...
αλλα δεν κανουν και κατι απο μονοι τους να καθαρισουν τον κλαδο τους

Ειναι πολυ αδικο να τους παιρνει η μπαλα ολους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom