Ζητώ επίσημα από τους forum-moderators να απαγορευτεί η είσοδος στο site στους κίτρινους φονιάδες! Μας τα πρήζουν μες τη πόλη, μη μας τα πρήζουν και στο δίκτυο!!
Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι έλεγες για τίποτα ΑΕΚτζήδες!!!!!
Ζητώ επίσημα από τους forum-moderators να απαγορευτεί η είσοδος στο site στους κίτρινους φονιάδες! Μας τα πρήζουν μες τη πόλη, μη μας τα πρήζουν και στο δίκτυο!!
εσυ να πας εδω να διαβασεις & μετα να πας να παραδωθεις..Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι έλεγες για τίποτα ΑΕΚτζήδες!!!!!
...Κανενας δε θιγει αλλα επαγγελματα που ειναι η μαστιγα σημερα της ελληνικης κοινωνιας.
Μεσα στην ολη σαπιλα και διαφθορα που εχουμε ολοι μας,ειμαστε τοσο υπερανω και μαγκες για να φανουμε
βγαζουμε απο το μυαλο μας ιστοριες για ταριφες...
+9999999999999999999999999999999999999999+1000
Ανεχόμαστε πολιτικούς, τράπεζες, δικηγόρους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες της συμφοράς... Πάσης φύσεως κλέφτες εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ και την πέφτουμε στον ταξιτζή που μας έκλεψε 1 ευρώ, στον μπακάλη που μας έκλεψε 30 λεπτά και στον κουλουρά που μας έκλεψε 5 λεπτά. Αν ήμασταν μάγκες, θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα... και στον κάθε ΝΟΜΙΜΟ τοκογλύφο της ψήφου ή των χρημάτων μας...
θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα...
+1000
Ανεχόμαστε πολιτικούς, τράπεζες, δικηγόρους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες της συμφοράς... Πάσης φύσεως κλέφτες εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ και την πέφτουμε στον ταξιτζή που μας έκλεψε 1 ευρώ, στον μπακάλη που μας έκλεψε 30 λεπτά και στον κουλουρά που μας έκλεψε 5 λεπτά. Αν ήμασταν μάγκες, θα έπρεπε να την πέφτουμε στην τράπεζα, που έχει ΝΟΜΙΜΑ 17% επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα... και στον κάθε ΝΟΜΙΜΟ τοκογλύφο της ψήφου ή των χρημάτων μας...
Γαματα φιλε ....
η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ επαγγελματιων ......
κλεφτες μεχρις εκει που δεν παει αλλο και εγω δυστυχως
δεν μπορω να μαθω να οδηγαω ωστε να απαλλαγω απο δαυτους
μιλαμε για 500-700 ευρω το μηνα ταξι !!!!
Το thread είναι για τους ταξιτζήδες. Ούτε για τους πολιτικούς είναι, ούτε για τους γιατρούς, μανάβηδες, δικηγόρους κτλ. Δηλαδή τί θέλουν να μας πουν μερικοί; Οτι επειδή οι γιατροί παίρνουν φακελάκια και οι εφοριακοί μίζες, δεν πρέπει να κρίνουμε τους ταρίφες; Οτι η σαπίλα της κοινωνίας μας επεκτίνεται και στα ταξί; Ε και, μόνο εκεί επεκτίνεται;
Οποιος θέλει ας ανοίξει ένα θρεντ για τις πιστωτικές κάρτες...
γεια σου ρε αχαχούχα με τις παπαριές σου.... γελάσαμε και πάλι....
ρεεε.... με τόσα λεφτά, δίπλωμα πας και βγάζεις...
σκασε μου ενα χιλιαρικακι και αμα δε σε μαθω να οδηγας να μη με λενε σκρουντζΜην ειρωνευεσαι Μεγαλε .....
το ξερω οτι με 500-700 ευρω οχι μονο διπλωμα βγαζω
αλλα αγοραζω και μπε-εμ-βε με ολα τα εξτρα της .....
το προβλημα μου ειναι οτι δεν ΜΠΟΡΩ να μαθω οδηγηση ....
Τωρα αν εννοεις να ''αγορασω'' διπλωμα ....
οχι δεν θα γινω αιτια να ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ καποιος απο μενα επειδη μπορει να εχω την τρελα
να οδηγησω ......
ευχαριστω
Εγώ προτιμώ να βλέπω έναν σωστό επαγγελματία, με μία απαστράπτουσα κίτρινη Mercedes Ε Class αξίας 45.000 ευρώ
Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα ΑΚΟΗΣ ειμαι και ολιγον ΚΟΥΦΑΝΤΩΝΗΣσκασε μου ενα χιλιαρικακι και αμα δε σε μαθω να οδηγας να μη με λενε σκρουντζ
δεν τρεχει μια.αμα θες να οδηγησεις γινεται.σημειωτεον ειμαι και ταριφας και γκαζοφον και μελλοντικος δασκαλος οδηγησης.3 σε 1 δηλαδη χαχαχαχχαχαχαΔεν ειναι θεμα χρηματων αλλα ΑΚΟΗΣ ειμαι και ολιγον ΚΟΥΦΑΝΤΩΝΗΣ
ε και???οι μισοι απο αυτους που οδηγουν ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..που ειναι το προβλημα σου???Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα ΑΚΟΗΣ ειμαι και ολιγον ΚΟΥΦΑΝΤΩΝΗΣ
ε και???οι μισοι απο αυτους που οδηγουν ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..που ειναι το προβλημα σου???
εγω παλι σπανια εχω παρει ταξι.μια απτις λιγοστες φορες ηταν ενα καλοκαιρι που γυριζα απο διακοπες.κατεβαινω πειραια και παιρνω ταξι.με ρωταει ο ταριφας με μπλου σταρ ηρθες?ναι του λεω.τωρα θα πας με χαι σπιντ.πολυ γελιο.το ατομο εκανε πειραια πατησια σε 7 λεπτα απο εθνικη με μια οκταβια τουρμπο.γαμο τα ατομα ο συγκεκριμενος.