Νέα

Ψέματα ταξιτζήδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγώ επειδή παίρνω αρκετά ταξί λόγω δουλείας, έχω να πώ οτι είναι στον άνθρωπο. Οι περισσότεροι (κυρίως νέοι σε ηλικία) είναι οκ, αρκετά ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Οι μεγαλύτεροι είναι ψιλομαλάκες. Πολλές φορές όταν τους ζητάω απόδειξη για να μου καλύψει το έξοδο το αφεντικό, στραβώνουν, γκρινιάζουν και την δίνουν με το ζόρι. Μου έχει τύχει να μου δώσει ο ταρίφας το μπλοκάκι για να την γράψω εγώ, ενώ αλλος ταρίφας με ρώταγε (αφού του εδωσα στυλό γιατι δεν είχε!!) τι να γράψει. Ο κορυφαίος ήταν ένας μπάρμπας που μου χάρισε την διαδρομή, όταν του ζήτησα να μου δώσει απόδειξη. Ο τύπος είχε και άλλον μέσα, οπότε η αυτόματη θα έγραφε άλλο ποσό ενώ δεν είχε μπλοκάκι για χειρόγραφη.

Επίσης κορυφαίες μαλακίες έχω ακούσει απο αρκετούς: Μερικοί έχουν γαμήσει την μισή Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία και Ρουμανία. Αλβανίδες δεν γαμάει κανείς τρομάρα τους. Επίσης όποια κοπέλα μπαίνει μέσα είναι πουτάνα και τους την πεφτει.

Τέλος κορυφαία σκηνικά γίνονται στις πιάτσες. Οποιος κατεβεί σταθμό Κιφησιάς, και θέλει ταξί απο έξω θα πρέπει να ξέρει οτι αν ο ταρίφας δεν βάλει τουλάχιστον τρία άτομα που να πάνε στην ίδια κατευθυνσή τότε δεν ξεκινάει. Επίσης οι αλήτες (γιατι περι αλητείας πρόκειται) που κάνουν πιάτσα απέναντυ απο τον ηλεκτρικό του Πειραιά, δεν έπαιρναν κόσμο για Καλλίπολη γιατι περίμεναν να γεμίσουν απο το καράβι. Αναγκάστηκα να πάω σε μπάτσο που καθόταν εκεί δίπλα για να μεβάλει σε ταξί. Ήμαρτον!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χμ...οκ θελεις να κάνεις κάποιο σχόλιο;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
μου έχουν συμβεί σκηνικά με νέους (ομολογώ πως δεν το περίμενα) και λιγότερο νέους.
με ταξάρες (mercedes) αλλά και με κουδούνια.
στον ενα μαλάκα είχα δοκιμάσει (μέσα στην ‘απελπισία‘ μου) και την εξής τεχνική:

* παίρνω και καλά τηλέφωνο στο σπίτι μου και λέω δυνατά πως έχω μαζί μου μόνο 25 ευρώ ‘άρα είμαι ΟΚ‘
* λέω επίσης ‘εντάξει, μην κατέβεις στο δρόμο, τόσα περίπου θα είναι‘
* και το λέω ΔΥΝΑΤΑ και ήμουν σίγουρος ότι με άκουσε ο μαλάκας

περιττό να σας πω, ότι ο γύφτουλας δεν μάσησε και όταν του ζήτησα χειρόγραφη για την εταιρεία μου, μου ζήτησε 35 ευρω.
βγήκαμε έξω, μαλώσαμε, του είπα ότι τους έχω βαρεθεί τους μαλάκες σαν αυτόν και δίνω μέχρι 25.
του τα πέταξα μέσα στο ταξί και έφυγα, χωρίς να του δώσω την κουτουλιά που σκεφτόμουν όταν στεκόταν μπροστά στα μούτρα μου και φώναζε.
ήτο μεσήλιξ και μισή μερίδα αλλά ‘φώναζε γιατί ήταν απάράδεκτο που τον είπα μαλάκα‘.
ίσως έπρεπε να τον πλακώσω αλλά τι θα κατάφερνα? θα λέρωνα-έσκιζα και το κοστούμι.

άλλος ένας που πήρε τα αρχίδια μου και με έστειλε ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟ σπίτι μου.
έχω και άλλες όμορφες στιχομυθίες, όλες χωρίς μπουνίδια άλλα με μπόλικο σασπένς, σοκ, πλάκα, τσαντίλα κλπ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άσχετο, αλλά αυτοί οι ταρίφες με έχουνε φλομώσει στο ψέμα. Τι κάθομαι και τους μιλάω; Παίρνω χθες το βράδυ έναν μπάρμπα γύρω στα 60 για να κατέβω κέντρο και όλο για τα μουνάκια στο δρόμο έλεγε. Του λέω, σου έχει τύχει ποτέ να γαμήσεις από το ταξί, ουουουού λέει αυτός, μόλις την προηγούμενη μέρα, λέει, πήρε "ένα δεκαεξάρικο" και όταν έφτασαν εκεί που πήγαινε δεν είχε λεφτά να πληρώσει και είπε στον μπάρμπα να ανέβει στο σπίτι για να τον πληρώσει σε είδος. Το ξέσκισα, μου λέει ο μπάρμπας, σαν κατσικάκι βέλαζε όταν το πήδαγα. Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε με αυτούς τους ταρίφες...  :jerking: :2funny:
το συγκεκριμενο που σου ειπε παιζει ναναι αληθεια
τοχει τραβηξει λιγο ο τυπος μαλλον
συνηθως σε ειδος πληρωνουν πουτανες,μαυρες
με πιπα στο ταξι
αν πεσεις σε τυπο ταξιτζη ριχνεις πολυ γελιο
:2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά μπορεί να έχουν τίποτα τυχερά, αλλα αυτοί τα φουσκόνουν όσο δεν πάει. Ειδικα όταν ξεκινάνε μόνοι τους την κουβέντα, και προσπαθούν να την φέρουν στο θέμα γκόμενας, τότε καταλαβαίνεις οτι θα σε φλομόσουν στο ψέμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά μπορεί να έχουν τίποτα τυχερά, αλλα αυτοί τα φουσκόνουν όσο δεν πάει. Ειδικα όταν ξεκινάνε μόνοι τους την κουβέντα, και προσπαθούν να την φέρουν στο θέμα γκόμενας, τότε καταλαβαίνεις οτι θα σε φλομόσουν στο ψέμα.
ελα ρε εδω ενας εμενα μου λεγε οτι ειναι ζικολο
70αρης,χοτρος,καραφλας,με 2 κομμενα δαχτυλα
:2funny: :2funny:
αυτοι εχουν πολυ πλακα ρε

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλα, εχουν εξελιχθεί σε χειρότερους τερατολόγους απο τους ναυτικούς και τους οικοδόμους. Τι πιπες στα λιμανακια στη Δραπετσωνα, τι μοντελα, τι πορνοσταρ εχουν παρει, το τι λενε δε λεγεται.   

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ ότι πριν κάποια χρόνια είχα ρωτήσει αν έναν ταρίφα αν θα δεχόταν ποτέ σε είδος και απάντησε ξεκάθαρα όχι, οτι επειδή δεν θέλει η άλλη να δώσει χρήματα δεν θα δεχθεί σε είδος.

Όσο για τις λαμογιές τους, όπου σου κάνουν κύκλους ή αργούν να σε πάνε στον προορισμό σου ή ψάχνουν για έξτρα πελάτες...  Αυτό είναι δεδομένο αν και σίγουρα υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες, η οποίοι είναι σωστοί σε όλα.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εμενα ενας ταξιτζης μια φορα μου ειπε οτι γαμουσε την βισση.και του λεω αντε ρε φιλε σοβαρα? πως την εβγαλες ρε του λεω την ακρη? και μου λεει αυτη μου την επεσε στο ταξι μεσα.και εκεινη την ωρα μαγκες καρφωνετε ενας πακετας με το μηχανακι πισω στο ταξι.σταματαμε ριχνει κατι χριστοπαναγιες στο πακετα,και περιμεναν να ερθει τροχαια.εγω φευγοντας του λεω ειδες μεγαλε αμα λες ψεμματα τι παθαινεις,καλα που δεν ειπες οτι γαμουσες την μαντονα,μετωπικη θα ειχαμε με νταλικα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμενα ενας ταξιτζης μια φορα μου ειπε οτι γαμουσε την βισση.και του λεω αντε ρε φιλε σοβαρα? πως την εβγαλες ρε του λεω την ακρη? και μου λεει αυτη μου την επεσε στο ταξι μεσα.και εκεινη την ωρα μαγκες καρφωνετε ενας πακετας με το μηχανακι πισω στο ταξι.σταματαμε ριχνει κατι χριστοπαναγιες στο πακετα,και περιμεναν να ερθει τροχαια.εγω φευγοντας του λεω ειδες μεγαλε αμα λες ψεμματα τι παθαινεις,καλα που δεν ειπες οτι γαμουσες την μαντονα,μετωπικη θα ειχαμε με νταλικα.
τυπε μου πως ηταν αυτος?
ωραιος η σαβουρης?

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6

Παιζει  ενα  ενδεχομενο  να  σου  ελεγε  την  αληθεια  για  το  λογο    οτι  ειναι  γνωστο  οτι  η  Βισση  ειναι  νυμφομανης.
Πριν  χρονια  ειχε  παει  η  αδελφη  μου  σε  κεντρο  που  τραγουδουσε  η  Βισση  με  μεγαλη  παρεα.
Η  Βισση  ειχε  την  συνηθεια  να  κατεβαινει  στον  κοσμο  και  υποτιθεται  να  χαιρεταει    τον  κοσμο    αλλά  στην  ουσια  το  εκανε  για  να  βρει  καποιον  να  την  ξεσκισει. Παει    στο  τραπεζι  που  ηταν  και  η  αδελφη  μου  και  λεει  σε  εναν  ωραιο  απο  την  παρεα  της    να  ερθει  μετα  απο  το  καμαρινι  της.
Πηγαινει  ο  τυπος  και  αργοτερα    τον  πηρε  μαζι  στο  σπιτι  της.
Την  πατησε  ομως  ομορφα  η  Βισση    γιατι  ο  τυπος  που  καλεσε  ηταν  πουστακος  και  ετσι  πηρε  τα  αρχιδια  μου  για  εκεινη  την  μερα.
H  απολυτη  σφαλιαρα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε αρκανσ ξερεις πως βαζουν αβαταρ?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οχι ρε φιλε δεν ξερω.ο απολυτος τα ξερει αυτα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ελα ρε απολυτε που εισαι?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παιζει  ενα  ενδεχομενο   να  σου  ελεγε  την   αληθεια   για  το   λογο    οτι   ειναι  γνωστο   οτι  η   Βισση   ειναι  νυμφομανης.
Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη Βίσση που μπορεί να πάει με όποιον θέλει, να πήγε με τον τυχαίο ξεπλένη ταρίφα? :jerking: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom