μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Σκατογυφτας (sic)
"Παλληκαρι" ενα διποδο που αφαιρεσε την ζωη ενος ανθρωπου.Μαλιστα,το διαβασαμε και αυτο εδω μεσα...Θάβετε όλοι το παλικάρι αλλά για την άλλη δεν λέτε τίποτα, φαντάσου τι του είχε κάνει....
επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει .....Βραβείο μαλακα. Άξιος.
Δυστυχώς δεν βλέπω ενεργούς τους moderators.επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει .....
επιλεκτικα πια τα μπαν δυστυχωςΔυστυχώς δεν βλέπω ενεργούς τους moderators.
Ενα υγρο ζεστο ροζουλι μουνακι ευκολα μπορει να σε τρελανει αν δεν εισαι ψυχικα οκ τυπε.Στα αρχιδια μας ρε τι ειναι ο αλλος . Ποσοι εχουν λοκαρει για το μουνι και το αντιθετο αλλα και για αλλα πραγματα .Ολα ειναι στο γαμημενο το μυαλο .
και εγώ σε σέναΕγω μια αναφορά τον εκανα παντως..
εισαι ρατσιστής τυπε ?Σκατογυφτας (sic)
Υπερβολικό και ένδειξη ανασφάλειας το να αντιδρας έτσι για χωρισμό...απαράδεκτο για σοβαρό άνδρα.τον χώρισε, τύπε... αυτό του έκανε. Τώρα, αν το να σε παρατήσει μια γυναίκα είναι αρκετή αιτία να γίνεις φονιάς... ξέρω γω, κάπως υπερβολικό μου κάθεται
Δεν θα λειψεις. Ουτε εσυ ουτε οι αποψεις σουκαι εγώ σε σένα
Ποσα εγκληματα παθουσ εγουν γινει αλλα και διαφορετικησ υφησ εγκληματα ολοι ειναι τρελοι κλπ ασε μα ρε τυπε τι μπουρδεσ γραφεισ .Οσα δεν τα φερνει η ωρα τα φερνει η στιγμη ειναι να μην λοκαρει το γαμημενο αυτο το λοκαρισμα ειναι στο υποσυνειδητο για ημερες και κανει μπαμ σε μια στιγμη εντασησΕνα υγρο ζεστο ροζουλι μουνακι ευκολα μπορει να σε τρελανει αν δεν εισαι ψυχικα οκ τυπε.
για να τεμαχισεις ανθρωπο σιγουρα εισαι ψυχοπαθηςΠοσα εγκληματα παθουσ εγουν γινει αλλα και διαφορετικησ υφησ εγκληματα ολοι ειναι τρελοι κλπ ασε μα ρε τυπε τι μπουρδεσ γραφεισ .Οσα δεν τα φερνει η ωρα τα φερνει η στιγμη
Εχει ξεφυγει ο κοσμος τελειως αν ειναι δυνατον
«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο» έγραψε στα social media, πυροβόλησε την πρώην του και αυτοκτόνησε
Πυγμάχος ο δράστης αποφασισμένος να σκοτώσει - Σε σοβαρή κατάσταση η πρώην σύντροφός του και ελαφρά τραυματισμένη η κόρη τηςwww.protothema.gr
Λεοντής Βορριάς: Ο χρυσαυγίτης αρνητής πυγμάχος που σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε [εικόνες - βίντεο]
Ποιος ήταν ο 42χρονος Λεοντής Βορριάς που πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του επειδή τον χώρισε - Ο σταυρός στη Λέσβο, οι φωτογραφίες με τον Γιάννη Λαγό και οι "ψεκασμένες" αναρτήσεις".www.thetoc.gr
Ναι αλλα αυτοσ τωρα ειναι εξω εχει σπουδασει κλπγια να τεμαχισεις ανθρωπο σιγουρα εισαι ψυχοπαθης
φιλε μου πραγματικα πιστευεις οτι αυτος ο ανθρωπος εγινε καλα?? ειδικα στο ελληνικο σωφρονιστικο συστημαΝαι αλλα αυτοσ τωρα ειναι εξω εχει σπουδασει κλπ
Εντελως ομως.Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν υποκειμενα που δικαιολογουν τετοιες ενεργειες...Εχει ξεφυγει ο κοσμος τελειως αν ειναι δυνατον
Πως γινεται να δικαιολογησεις τετοιο πραγμα,πως στο διαολο γινεται; Αυτοι που θα διακιολογουσαν κατι τετοιο ειναι ακομα πιο τρελοιΕντελως ομως.Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν υποκειμενα που δικαιολογουν τετοιες ενεργειες...
Ποσα εγκληματα παθουσ εγουν γινει αλλα και διαφορετικησ υφησ εγκληματα ολοι ειναι τρελοι κλπ ασε μα ρε τυπε τι μπουρδεσ γραφεισ .Οσα δεν τα φερνει η ωρα τα φερνει η στιγμη ειναι να μην λοκαρει το γαμημενο αυτο το λοκαρισμα ειναι στο υποσυνειδητο για ημερες και κανει μπαμ σε μια στιγμη εντασησ