Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Πρίν 12 χρόνια...φοβερό. Για 30αρες δεν ξέρω να πω καθότι είμαι 43 και δεν συνανστρέφομαι πλέον με τέτοιες ηλικίες. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους νεώτερους είναι πολλές 40+ ψάχνουν απεγνωσμένα για γαμπρό αλλά δεν το λένε. Θέλουν να τις ζητήσει νύφες ο άνδρας. Θα το καταλάβεις όταν λένε πως ψάχνουν μόνο κάτι σοβαρό. Από την άλλη εμείς οι άνδρες μια 40+ την θέλουμε μόνο για σεξ και παρέα κι όχι για γάμο διότι δεν έχει προοπτική. Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα πως αυτό που αξίζει είναι να σου δώσει μια γυναίκα την νιότη της και είσαι κακομοίρης αν καταδεχτείς να παντρευτείς ξεσκισμένη 40αρα που παλιότερα σου έδειχνε μόνο απαξίωση και απόρριψη και σε κοιτάει τώρα που δεν περνάει η μπογιά της εκεί που θέλει.
Ας παντρευτούν 55αρηδες χωρισμένους με παιδιά:grin:.

Συμφωνω! Δωσε πονο!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
To νημα ανοιχτηκε πριν 12 χρονια!
Τι αλλαξε απο τοτε, σε αυτο το θεμα;
Εξακολουθουν να ειναι απεγνωσμενες 30αρες-40αρες;

Το μόνο που αυξήθηκε είναι τα λιγούρια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Αυτο το επικο νημα,
πως θα αναπροσαρμοζονταν στα σημερινα δεδομενα;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το ακούσαμε και αυτό απεγνωσμένες λέει 30αρες?.. Ζωαρα κάνουνε αυτές.. Οι μόνοι απεγνωσμενοι που βλέπω στο ελλαντα είναι οι άντρες..

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Υπάρχει πολλυ αγαμια και μοναξιά στις μερες μας. Και ολα αυτα τα λοκνταουν κοβιντ μαλακιες εμβολιασμενοι σε κλειστό χωρο κτλ εντείνουν το προβλημα. Οσους ξερω είτε ειναι σε μια σχεση χρόνια και αράζουν. Ενας κολλητος μου βρίσκει οτι να ναι και αμα δεν εχει ξαναγυρναει σε καμια παλια σχεση. Πχ τωρα εχει βρει μια 42 χρονη και αυτος ειναι 30

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Γνώρισα χθες αλβανιδα μουναρα που δουλεύει σερβιτόρα και λεει δεν έχει σχεση και προτιμαει να ειναι μονη της γιατι απο οτι καταλαβα εχει μεγαλα στανταρ.παρολα αυτα κοιταει τη διασκέδαση βολτες κτλ. Αρα με μια βολτα μπουζούκια τη γαμας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Υπάρχει πολλυ αγαμια και μοναξιά στις μερες μας. Και ολα αυτα τα λοκνταουν κοβιντ μαλακιες εμβολιασμενοι σε κλειστό χωρο κτλ εντείνουν το προβλημα. Οσους ξερω είτε ειναι σε μια σχεση χρόνια και αράζουν. Ενας κολλητος μου βρίσκει οτι να ναι και αμα δεν εχει ξαναγυρναει σε καμια παλια σχεση. Πχ τωρα εχει βρει μια 42 χρονη και αυτος ειναι 30

Τα είπαμε,Ελλάδα χωρίς σχέση ή ψευτοσχέση,σε τρώει η αγαμία και η μοναξιά

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Εγω πάντως βλέπω οτι οι περισσότερες εκει εξω έχουν τη σχεσουλα τους και αρκετές παντρεμένες μιλαω για 30 συν. Κατι καραμπαζα βλέπω μονα τους και πολλυ σπάνια μουναρες ή έστω μέτριες. Αντρες χωρις σχεση η να ψάχνουν να κάνουν κατι για λιγο να χωρίζουν και
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτου απο την αρχη. Βεβαια μετραει και ποσο το κυνηγάς εσυ αλλα και τι κυκλο έχεις

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
οσες ειναι 8.5 και πανω εχουν τυχη οι αλλες τελος

συνηθως οι μουναρες βρισκουν 1 τυχαιο μμαλακα και παραμυθιοζονται οτι δε μετραει η ομορφια κι ετσι τα παιδια περνιυν κακο δνα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Εγω πάντως βλέπω οτι οι περισσότερες εκει εξω έχουν τη σχεσουλα τους και αρκετές παντρεμένες μιλαω για 30 συν. Κατι καραμπαζα βλέπω μονα τους και πολλυ σπάνια μουναρες ή έστω μέτριες. Αντρες χωρις σχεση η να ψάχνουν να κάνουν κατι για λιγο να χωρίζουν και

Φτου απο την αρχη. Βεβαια μετραει και ποσο το κυνηγάς εσυ αλλα και τι κυκλο έχεις

Πάντως είναι φοβερό ρε φίλε,πώς γίνεται σ'αυτή τη χώρα μόνο οι άντρες να ψάχνονται και οι γυναίκες όχι;

Τουλάχιστον σε άλλες χώρες υπάρχει μια ισορροπία,ψάχνονται και οι γυναίκες,εδώ πέρα ή όλες έχουν σχέση ή δεν ψάχνεται καμία

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Το ακούσαμε και αυτό απεγνωσμένες λέει 30αρες?.. Ζωαρα κάνουνε αυτές.. Οι μόνοι απεγνωσμενοι που βλέπω στο ελλαντα είναι οι άντρες..
τυπε υπαρχουν και απεγνωσμενες αλλα αυτες ειναι redflag και δε προκειται να τις φορτωθει κανεις οσο βλακας και να ναι! για αυτο και ειναι σε απογνωση

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Πρίν 12 χρόνια...φοβερό. Για 30αρες δεν ξέρω να πω καθότι είμαι 43 και δεν συνανστρέφομαι πλέον με τέτοιες ηλικίες. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους νεώτερους είναι πολλές 40+ ψάχνουν απεγνωσμένα για γαμπρό αλλά δεν το λένε. Θέλουν να τις ζητήσει νύφες ο άνδρας. Θα το καταλάβεις όταν λένε πως ψάχνουν μόνο κάτι σοβαρό. Από την άλλη εμείς οι άνδρες μια 40+ την θέλουμε μόνο για σεξ και παρέα κι όχι για γάμο διότι δεν έχει προοπτική. Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα πως αυτό που αξίζει είναι να σου δώσει μια γυναίκα την νιότη της και είσαι κακομοίρης αν καταδεχτείς να παντρευτείς ξεσκισμένη 40αρα που παλιότερα σου έδειχνε μόνο απαξίωση και απόρριψη και σε κοιτάει τώρα που δεν περνάει η μπογιά της εκεί που θέλει.
Ας παντρευτούν 55αρηδες χωρισμένους με παιδιά:grin:.
πες τα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

30αρης με 42αρα, πολυ καταντια.
Ρε που φτανουν τα παληκαρια της Ελλαδας...

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Με έμπειρη θα πάει ...με πιπινοκομοδινο γιατί;Για μόστρα σε μουσατους;

Καλα, μερικοι ειναι του στυλ 'τρυπα να ναι κι οτι να ναι΄'....
αλλος θελει αρνακι γαλακτος, και αλλος γιδα βραστη,
αλλα να εισαι νεος και να θες γιδα βραστη, δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο νομιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom