Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω ότι όποιος δε παντρεύεται στα 20 πάνω στη μαλακία του εαν καταφέρει η γυναίκα του να του φάει την περουσία φταίει ο ίδιος που την έχασε. Μιλάω για το 2020 και όχι για περιπτώσεις που έγιναν πριν 15 χρόνια.

Υπάρχει το προ γαμιαίο συμβόλαιο που μπορείς να ορίσεις ότι θες αλλά νομίζω ότι ακόμα και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό αρκεί.

Επειδή πρέπει να εξασφαλίσεις τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου μπορείς απλά να γράψεις εξαρχής τα πάντα στα παιδιά σου.

Τώρα αν κάποια παρατήσει τον μέσο Έλληνα επειδή δε θα μπορέσει να του πάρει το τριάρι στο παγκράτι και το αυθαίρετο τροχόσπιτο στο κιάτο οκ  δεν ήταν και πολύ καλό ντεαλ εξαρχής  :tooth:

WorldWideFuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Μέχρι τα 25 ψάχνουν τον έρωτα.

Μετά ψάχνουν το σύντροφο μέχρι τα 30.

Μετά ψάχνουν τον χορηγό μέχρι τα 40.

Μετά ψάχνουν τον χορηγό σπέρματος μπας και πιάσουν με εξωσωματική.

Μετά τα 45 καταλήγουν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και κλίνουν ως γυναίκες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγώ πιστεύω ότι όποιος δε παντρεύεται στα 20 πάνω στη μαλακία του εαν καταφέρει η γυναίκα του να του φάει την περουσία φταίει ο ίδιος που την έχασε. Μιλάω για το 2020 και όχι για περιπτώσεις που έγιναν πριν 15 χρόνια.

Υπάρχει το προ γαμιαίο συμβόλαιο που μπορείς να ορίσεις ότι θες αλλά νομίζω ότι ακόμα και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό αρκεί.

Επειδή πρέπει να εξασφαλίσεις τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου μπορείς απλά να γράψεις εξαρχής τα πάντα στα παιδιά σου.

Τώρα αν κάποια παρατήσει τον μέσο Έλληνα επειδή δε θα μπορέσει να του πάρει το τριάρι στο παγκράτι και το αυθαίρετο τροχόσπιτο στο κιάτο οκ  δεν ήταν και πολύ καλό ντεαλ εξαρχής  :tooth:
τα προγαμιαια διαβαλονται ετσι εχω μαθει . Τωρα ΔΕΝ ειμαι και 100% σιγουρος.

WorldWideFuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά, στό ψάξιμο μένουν.

Κανείς δεν είναι αρκετός για τις μεγαλειότητές τους.

WorldWideFuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Οποια πολύ διαλέγει πέφτει στα αποδιαλεγούδια.
Παλιά Σμυρνέικη παροιμία.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
εγω που ρωτησα μου ειπανε οτι μετα τον γαμο οτι εχει αποκτηθει ειναι μισο μισο

καμια σχεαση , κοιτα διαζυγιο Κουστα , Κουγια και Βαρδινογιαννη . Απλα διατροφη , χρειαζεται βεβαια και δυνατο δικηγορο αλλιως μπορει να σε σκισει γιατι οι καριολες βαζουν δικηγορο με ποσοστα που σκυλιαζουν ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τα προγαμιαια διαβαλονται ετσι εχω μαθει . Τωρα ΔΕΝ ειμαι και 100% σιγουρος.
Δεν το νομίζω αφού παίζει το ρόλο ιδιωτικού συμφωνητικού και προφανώς δεν γίνεται σε συνθήκες πίεσης η κάτι τέτοιο. Παλιά ήταν άλλη φάση γιατί κάποια που δεν είχε μόρφωση, δουλειά, δεύτερο βρακί παντρευόταν έναν αν την χώριζε αυτός στα 45-50 αυτή δεν μπορούσε να ζήσει.

Τώρα όμως οι περισσότερες γυναίκες δουλεύουν και έχουν μπακαπ από την οικογένεια τους.

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
οχι τυπε δεν ισχυει τυπε εκτος αν την ειχες συνεταιρακι στη δουλεια σου ....
Κάτι θα πάρει σίγουρα, εκτός αν δεν προέρχεται από εισόδημα που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια του γάμου. Το τι θα πάρει εξαρτάται από την συνεισφορά της στην απόκτηση του. Αν η συνεισφορά της ήταν απλώς η επιμέλεια του σπιτιού και η ανατροφή των παιδιών, μπακάλικα σου λέω από την νομομολογία ότι θα πάρει το 30% περίπου. Υπ' όψιν ότι έχει προθεσμία και για να κάνει την αγωγή και πολλές την χάνουν. Έχω δει και περιπτώσεις μεγαλοπλουσίων που έχουν την περιουσία τους πχ σε μία λιβεριάνικη εταιρεία, εταιρεία δηλαδή με αχυρανθρώπους τόσο στο Δ.Σ., όσο και μετόχους και το πρόσωπο του πραγματικού μετόχου να μην είναι σε κανένα γνωστό. Ο μέτοχος αποδεικνύεται μόνο από το 'κιτ' δηλαδή ένα φάκελο που έχει τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρεία. Ε, λοιπόν υπάρχει γκόμενα που έφαγε απ' τον μαλάκα, όλη την περιουσία και στο λέω μετά λόγου γνώσεως.

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προγαμιαία συμβόλαια είναι απολύτως άκυρα. Και ότι ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράψεις σε σχέση με αυτά που ορίζει ο νόμος είναι επίσης άκυρο. Πχ μπορείς να δώσεις στην γκόμενα 50.000 ευρώ υποτίθεται για μελλοντικές διατροφές του παιδιού σας μέχρι την ενηλικίωση του και αυτή να υπογράψει ότι έχει ικανοποιηθεί πλήρως και δεν έχει άλλες απαιτήσεις για διατροφή. Ε, λοιπόν ό,τι και να υπογράψει, δεν αναλαμβάνει καμία νόμιμη δέσμευση.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Κάτι θα πάρει σίγουρα, εκτός αν δεν προέρχεται από εισόδημα που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια του γάμου. Το τι θα πάρει εξαρτάται από την συνεισφορά της στην απόκτηση του. Αν η συνεισφορά της ήταν απλώς η επιμέλεια του σπιτιού και η ανατροφή των παιδιών, μπακάλικα σου λέω από την νομομολογία ότι θα πάρει το 30% περίπου. Υπ' όψιν ότι έχει προθεσμία και για να κάνει την αγωγή και πολλές την χάνουν. Έχω δει και περιπτώσεις μεγαλοπλουσίων που έχουν την περιουσία τους πχ σε μία λιβεριάνικη εταιρεία, εταιρεία δηλαδή με αχυρανθρώπους τόσο στο Δ.Σ., όσο και μετόχους και το πρόσωπο του πραγματικού μετόχου να μην είναι σε κανένα γνωστό. Ο μέτοχος αποδεικνύεται μόνο από το 'κιτ' δηλαδή ένα φάκελο που έχει τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρεία. Ε, λοιπόν υπάρχει γκόμενα που έφαγε απ' τον μαλάκα, όλη την περιουσία και στο λέω μετά λόγου γνώσεως.

ναι εξαρταται απο τον δικηγορο ,αμα ηταν κανενας φραγκοφονιας και εβαλε καποιον ασχετο δικηγορο καλα να παθει.Ασε που πολλοι πριν κανουν την αγωγη διαζυγιου πουλανε εικονικα τα ακινητα τους σε λιβεριανικες για να μην εχουνε θεματα υστερα . Εξαφανιζουν και το μετρητο απο τις τραπεζες και τελος . Ολα αυτα που σου λεω στην Ελλαδα δεν σε ακουμπανε , στην Αγγλια , Αμερικη σε εχουν κρεμασει αναποδα να δουνε τι πεφτει ...

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Επίσης πλέον τα δικαστήρια δεν τσιμπάνε καθόλου, και αν η γκόμενα δεν έχει παιδιά είναι απίθανο να της επιδικάσουν διατροφή. Μάλιστα πιό αυστηρές είναι οι δικαστίνες και όχι οι δικαστές. Εχω βρεθεί σε υποθέσεις που οι γκόμενες το παίζουν αναξιοπαθούσες και κακόμοιρες, και οι δικαστίνες τις ξετινάζουν κανονικά, ρόμπα τις κάνουν. "Πόσο χρονών είστε κυρία μου? Απ. 35. Ερ. Καλά και δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε? Απ. Όχι κυρία πρόεδρε, υπάρχει ανεργία. Και απαντάει η πρόεδρος. Ανεργία ή στην υγεία του κοροϊδου??

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Any time, τύπε εκτός από περήφανο μέλος του μπου είμαι και δικηγόρος, οπότε το κατέχω το αντικείμενο...
Τύπε, υπάρχει καλός δικηγόρος ή είναι άκυρη ερώτηση;

Μου λέει ένας τύπος εδώ τις προάλλες ότι δεν υπάρχει καλός δικηγόρος, αλλά μόνο αυτός που κάνει τα αυτονόητα και ο άλλος που μπορεί να σε καταστρέψει. :S

Λέω άσε δε θα βγάλουμε άκρη και έκοψα την κουβέντα. :2funny:

Γνώμη σου;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
υπάρχει ένας 100% επιτυχημένος τρόπος ώστε να μη μπορέσει ποτέ η γυναίκα σας να σας φάει τα λεφτά που κάνατε και να μείνει ξεβράκωτη στα αγκάθια

να φάτε όλο το πορτοφολιο σας στις πουτανες τα ταξιδια και τα αλκοολια και στο τελος να τις πειτε ''αγαπη μου πρεπει να ρωτησεις τη μανα σου αν μπορει να μας βοηθησει οικονομικα...η επιχειρηση δεν παει και τοσο καλα τελευταια''

θα σας χωρισει μονη της  :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
υπάρχει ένας 100% επιτυχημένος τρόπος ώστε να μη μπορέσει ποτέ η γυναίκα σας να σας φάει τα λεφτά που κάνατε και να μείνει ξεβράκωτη στα αγκάθια

να φάτε όλο το πορτοφολιο σας στις πουτανες τα ταξιδια και τα αλκοολια και στο τελος να τις πειτε ''αγαπη μου πρεπει να ρωτησεις τη μανα σου αν μπορει να μας βοηθησει οικονομικα...η επιχειρηση δεν παει και τοσο καλα τελευταια''

θα σας χωρισει μονη της  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Τύπε, υπάρχει καλός δικηγόρος ή είναι άκυρη ερώτηση;

Μου λέει ένας τύπος εδώ τις προάλλες ότι δεν υπάρχει καλός δικηγόρος, αλλά μόνο αυτός που κάνει τα αυτονόητα και ο άλλος που μπορεί να σε καταστρέψει. :S

Λέω άσε δε θα βγάλουμε άκρη και έκοψα την κουβέντα. :2funny:

Γνώμη σου;
Τύπε όπως σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι καλοί, οι μέτριοι και οι ατζαμήδες. Αυτός που στο πε πρέπει να ήταν δικηγόρος γιατί όντως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αρκεί να κάνεις τα αυτονόητα και δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής πανεπιστημίου.
Η μεγαλύτερη αλήθεια όμως είναι ότι ο δικηγόρος μπορεί πράγματι να σε καταστρέψει, είτε γιατί είναι κακός και αμελής, είτε γιατί τα έχει πιάσει απ' τον αντίδικο. Υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις ξέρεις. Και η μαλακία είναι ότι θα τον έχεις πληρώσει για να σε καταστρέψει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom