Το ξερουν τυπε.
Οπως ξερουν οτι το τσιγαρο θα τους σκοτωσει αλλα το καπνιζουν και γουσταρουν.
:S :S :S
δε λες και ότι παντρεύονται ενώ τα στατιστικά δείχνουν ότι είτε θα καταλήξεις σε διαζύγιο είτε σε γαμο-μιζέρια;
Το ξερουν τυπε.
Οπως ξερουν οτι το τσιγαρο θα τους σκοτωσει αλλα το καπνιζουν και γουσταρουν.
:S :S :S
δε λες και ότι παντρεύονται ενώ τα στατιστικά δείχνουν ότι είτε θα καταλήξεις σε διαζύγιο είτε σε γαμο-μιζέρια;
Δηλαδή ακόμα να μάθετε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο;
99% άντρες παντρεμένοι ανεβάζουν φωτογραφίες με την γυναίκα τους στο Facebook.
1% γυναίκα ανεβάζει φωτογραφία με τον άντρα της.
Κλασική περίπτωση μαλάκων να δείξουν ότι έχουν γυναίκα.
δεν απαιτειται τυπε γιατι στην Ελλαδα πληρωνεις μονο διατροφη στη γυναικα σου για τα παιδια , δεν ειναι οπως αλλου που σου παιρνει τη μιση περιουσια . Βεβαια σου εχει φαει τα σωθικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ...
Πολλή καλή και σωστή τοποθέτησηΟι πολυ καυλιαρες, ανεβαζουν φωτογραφιες με τον συζυγο ή τον γκομενο που εχουν αλλα παιζουν και μαζι σου μπαλα στα μηνυματα και εαν γουσταρουν, κανουν τα πιο δυνατα γαμησια.
Στο 99% των περιπτωσεων, χωρις να εχεις ασχοληθει με το θεμα καν, αρχιζουν να λενε παπαριες για τον τυπο απο μονες τους. Εαν το συνεχισεις και δεν της το κοψεις μαχαιρι, εκτος οτι θα σε παρει και εσενα για κατινα-μαλακα θα σου πει απιστευτες βαρετες παπαριες για τον τυπο.
Το κανουν για να δειχνουν λιγοτερο καριολες, να δειξουν το τι τραβανε και πως "αναγκαστηκαν" να κανουν οτι κανουν λογω των περιστασεων.
Δηλαδη, ενω πριν λιγο καταπινε το σπερμα σου, θελει να εχεις καλη αποψη για αυτην. Οχι, δεν ειναι καριολαρα που ξενογαμιεται, οι περιστασεις και αυτος ο κακος την "αναγκασαν" να κανει οτι κανει και φυσικα το κανει για το καλο της ψυχικης της υγειας, τη βοηθα να νιωθει καλα. :S :S :S
Ακομα και οταν τον χωρισει και παραταει το παιδι της οπου να ναι για να πατε εκδρομη-καφε-ποτο-γαμησι στο παρκο, ακομα και τοτε θελει να εχεις καλη αποψη για αυτην. Δεν θελει να νομιζεις οτι δεν ειναι σωστη μανα. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ. Οποιος της πει οτι δεν ειναι σωστη μανα....μπαινει σε black list. Ειναι η καλυτερη μανα του κοσμου και προσπαθει με κοπο και θυσιες, στα καλυτερα της χρονια πανω θυσιαζει τα παντα για το παιδι της. :S :S :S
Κορυφαιες περιπτωσεις, οι τυπισσες που σε καλουν στο γαμο τους ενω μεχρι πριν λιγες ημερες γαμιοταν μαζι σου διχως ελεος. :S :S :S
Top of the top, οι περιπτωσεις που ενω γαμας τη φιλη της (που ειναι ελευθερη η κοπελα), αυτη επειδη το γνωριζει (η φιλη της η ελευθερη δεν το γνωριζει) σας προσκαλει στα γεννεθλια της μεσω αυτης. Τους αρεσει να παιρνουν αυτο που εχει η αλλη, να το διεκδικουν με καθε τροπο. Μια φορα τη γαμησες το καιρο εκεινο, ειδες οτι ειναι δεσμευμενη και τη παρατησες. Βρηκες μια χ φιλη της απο το προφιλ της, ελευθερη η κοπελα. Βγαινετε ολα οκ. Θα σε καλεσει μεσω αυτης η καριολα, δεν μασσαει, θα σε βαλει μεσα στο σπιτι που μενει με τον τυπο και που σε λιγο θα παντρευτουν. Εσυ δεν ξερεις καν σε ποιανης γεννεθλια πας..πας απλα στα γεννεθλια μιας φιλης της κοπελας. Με το που ανοιγει η πορτα καταλαβαινεις τι παιζει. :S :S :S
Φυσικα και θα την απαξιωσεις και θα εισαι προς αυτην ντεκαυλε εντελως. Τις επομενες ημερες εαν δεν τη μπλοκαρεις θα σου στελνει 200 μηνυματα ανα ωρα. Εν ωρα που υποτιθεται ειναι στη δουλεια ή σπιτι με τον τυπο. :S :S :S
Λάθος τύπε. Άλλο η διατροφή που οφείλεις για το παιδί σου ή/και ενίοτε και στην πρώην σου και άλλο η συμμετοχή στα αποκτήματα, στην περιουσία δηλαδή που δημιουργείται μετά το γάμο και επί της οποίας η γυναίκα έχει αξίωση. Μάλιστα ο νόμο βάζει ένα τεκμήριο 'μαχητό' που σημαίνει ότι μπορεί να στα πάρει και όλα, αν αποδείξει ότι αυτή ήταν η συνεισφορά της. Έχω περιπτώσεις γυναικών που έχουν ξετινάξει τους μαλάκες τους κανονικότατα, και τα τρώνε με μετεφήβους σε τροπικούς παραδείσους. Εις υγείαν του μαλάκα πάντα.
Γιατί δεν πας προς Αγιά Βαρβάρα μεριά και αυτές ξένες είναι!!Τι μας νοιάζει για τις Ελλεινιδες;
Εμείς πώς θα βρούμε νύφη ξένη; Συρία, Πακιστανη, μαύρη, μου αρέσουν οι σκούρες
Πώς ξέκοβες μετά, δεν σε πήγαιναν για γάμο;Στην ζωή μου έχω κάνει πολλές ωραίες αυθεντικές σχέσεις, και έχω πηδήξει ακόμα περισσότερα μουνιά. Δεν ήταν όλες εντάξει, αλλά οι περισσότερες ήταν.
Πολύ καλή ερώτηση. Γάμο έχω κάνει και έχω ξεκάνει, και μετά απόφασισα ότι τέλος. Αυτό έχει σημασία για μένα είναι να μην γίνομαι καραγκιόζης και να καλλιεργώ προσδοκίες χωρίς να τις εννοώ. Είμαι πάντα ξεκάθαρος εξ' αρχής, είτε αυτό που πάει να γίνει είναι γαμήσι είτε σχέση. Αυτό που πάντως έχω παρατηρήσει φίλε, με πάσα ειλικρίνεια είνα ότι όσο απελευθερωμένη και καλά να είναι μία γκόμενα, όταν τελικά συνάπτεις μία σχέση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "επισημοποίηση της σχέσης". Μάλιστα οι πιό απελευθερωμένες είναι και οι πιο απαιτητικές τελικά. Εκεί όμως εγώ όλα τα όπλα στην φαρέτρα μου, καθώς έχω κάνει τις ξήγες μου εξ' αρχής. Οι περισσότερες σχέσεις, αν όχι όλες οι σχέσεις που έχω κάνει πάντως, χαλάνε εξ' αυτού του λόγου. Δεν σου κρύβω ότι με κάποιες έχω αναρρωτηθεί αν έκανα μαλακία και δεν δεσμεύτηκα τελικά...Πώς ξέκοβες μετά, δεν σε πήγαιναν για γάμο;
Πολλή καλή και σωστή τοποθέτηση
Ναι οπως το ειπες συνεισφορα πρεπει να αποδειξει σε χρημα η δουλεια . Στο εξωτερικο δεν χρειαζεται , σου παιρνει κατευθειαν τα μισα και της χρωστας και διατροφες ... :S
Αν δεις Αλοιμονου παρολο με 4 παιδια και 15 χρονια συμβιωση μονο διατροφες ζηταγε απο Βαρδινογιαννη γιατι φυσικα δεν μπορει να αποδειξει συμμετοχη ...
φιλε ποσο χρονων εισαι τι δουλειακανεις?Πολύ καλή ερώτηση. Γάμο έχω κάνει και έχω ξεκάνει, και μετά απόφασισα ότι τέλος. Αυτό έχει σημασία για μένα είναι να μην γίνομαι καραγκιόζης και να καλλιεργώ προσδοκίες χωρίς να τις εννοώ. Είμαι πάντα ξεκάθαρος εξ' αρχής, είτε αυτό που πάει να γίνει είναι γαμήσι είτε σχέση. Αυτό που πάντως έχω παρατηρήσει φίλε, με πάσα ειλικρίνεια είνα ότι όσο απελευθερωμένη και καλά να είναι μία γκόμενα, όταν τελικά συνάπτεις μία σχέση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "επισημοποίηση της σχέσης". Μάλιστα οι πιό απελευθερωμένες είναι και οι πιο απαιτητικές τελικά. Εκεί όμως εγώ όλα τα όπλα στην φαρέτρα μου, καθώς έχω κάνει τις ξήγες μου εξ' αρχής. Οι περισσότερες σχέσεις, αν όχι όλες οι σχέσεις που έχω κάνει πάντως, χαλάνε εξ' αυτού του λόγου. Δεν σου κρύβω ότι με κάποιες έχω αναρρωτηθεί αν έκανα μαλακία και δεν δεσμεύτηκα τελικά...
Διάβασες ποόσα θα παίρνει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ τάχα για τα παιδιά;
Ναι 35 χιλιαρικα το μηνα, οσα ο μαλακοπιτουρας ξοδευε για τα παιδια του και πριν το διαζυγιο . Αμα ομως ειχε κανει το λαθος να παντρευτει στην Αμερικη θα του επαιρνε το κωλαντερο και θα του το εκανε σφεντονα ....