για εμενα ειναι η κλασσικη περιπτωση ελληνιδας με ανασφάλειες που θελει έναν αντρα να της βαλει τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι.Να σαι σιγουρος οτι αν αυτή εβρισκε ενα καλο και ηρεμο παιδι ,θα το εκμεταλλευοταν γιατι το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βρει έναν μαλακα να την εξουσιαζει και μετα να κλαιγεται σε οικογενεια φιλες οτι δεν περναει καλα....Εχω φιλη γιατρο στην Ελλαδα, 30 χρονων. Μετρια φατσα αλλα 1.75 και 60 (ξανατσεκαρα τη συνομιλια) κιλα απο οικογενεια με παρα πολλα φραγκα.
Αυτη λοιπον, για ενα χρονο ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ εναν αλλο συναδερφο της (απενταρος ομως) να την παντρευτει και να κανουν παιδι. Αυτος τελειως μα τελειως μπουλης ( δε μπορω να ποσταρω φωτο προφανως) αλλα σκεψου καποιον που δειχνει φλωρος και ειναι χοντρος (γιατρος ομως). Αυτος λοιπον την κερατωνε κιολας. Οταν αυτη το εμαθε συνεχισε να προσπαθει μεχρι που σταματησε.
Τωρα εχουν περασει καποιοι μηνες, την ρωταω και της λεω μα καλα γτ ολα αυτα. Και λεει ειμαι 30, μεγαλωνω θελω παιδια, ηταν γιατρος κλπ. Και τη ρωταω κιολας, μηπως επαιξε ρολο το οτι αυτος ηταν μπουλης και πιστευες στην αρχη οτι δε θα βρει αλλες? Και λεει ναι επαιξε ρολο.
Τωρα απο ολο το παραπανω τι συμπερασμα μπορω να βγαλω για τις ελληνιδες, οταν η μονη επαφη που εχω πλεον ειναι οι κοντες του εξωτερικου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 281K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εχω φιλη γιατρο στην Ελλαδα, 30 χρονων. Μετρια φατσα αλλα 1.75 και 60 (ξανατσεκαρα τη συνομιλια) κιλα απο οικογενεια με παρα πολλα φραγκα.
Αυτη λοιπον, για ενα χρονο ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ εναν αλλο συναδερφο της (απενταρος ομως) να την παντρευτει και να κανουν παιδι. Αυτος τελειως μα τελειως μπουλης ( δε μπορω να ποσταρω φωτο προφανως) αλλα σκεψου καποιον που δειχνει φλωρος και ειναι χοντρος (γιατρος ομως). Αυτος λοιπον την κερατωνε κιολας. Οταν αυτη το εμαθε συνεχισε να προσπαθει μεχρι που σταματησε.
Τωρα εχουν περασει καποιοι μηνες, την ρωταω και της λεω μα καλα γτ ολα αυτα. Και λεει ειμαι 30, μεγαλωνω θελω παιδια, ηταν γιατρος κλπ. Και τη ρωταω κιολας, μηπως επαιξε ρολο το οτι αυτος ηταν μπουλης και πιστευες στην αρχη οτι δε θα βρει αλλες? Και λεει ναι επαιξε ρολο.
Τωρα απο ολο το παραπανω τι συμπερασμα μπορω να βγαλω για τις ελληνιδες, οταν η μονη επαφη που εχω πλεον ειναι οι κοντες του εξωτερικου?
σκεψου οτι αυτη θα μπορουσε να ειναι η γυναικα που θα κανει τα παιδια του Sad man σε μια φυσιολογικη κοινωνια
αλλα οχι,η ξαπασμενη ελληνιολα θελει να αναπαραχθει με ατομα του κυκλου και του στατους της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αποτελεσμα να καταληγει αγαμητη με σκυλια ή με μικροτερους εραστες σε μεγαλυτερη ηλικια σε εναν γαμο αποτυχημενο,τα παιδια αν προκυψουν με μισος για τον πατερα και τον οποιο πατερα να προσπαθει να καλυψει την αγαμια ετων σε μεγαλυτερη ηλικια ξενοπηδωντας
η απολυτη καταστροφη δλδ φιλελευθερος καπιταλισμος
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
σκεψου οτι αυτη θα μπορουσε να ειναι η γυναικα που θα κανει τα παιδια του Sad man σε μια φυσιολογικη κοινωνια
αλλα οχι,η ξαπασμενη ελληνιολα θελει να αναπαραχθει με ατομα του κυκλου και του στατους της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αποτελεσμα να καταληγει αγαμητη με σκυλια ή με μικροερους εραστες σε μεγαλυτερη ηλικια η σε εναν γαμο αποτυχημενο,τα παιδια αν προκυψουν με μισος για τον πατερα και τον οποιο πατερα να προσπαθει να καλυψει την αγαμια ετων σε μεγαλυτερη ηλικια ξενοπηδωντας
Είσαι μισογύνης?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Βλακας ειναι αδελφε ,αλλα δεν πρεπει να του το λεμε συχνα γιατι στεναχωριεται και ειναι κριμα.Είσαι μισογύνης?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Βλακας ειναι αδελφε ,αλλα δεν πρεπει να του το λεμε συχνα γιατι στεναχωριεται και ειναι κριμα.
Τώρα εγώ σκέφτομαι να ρίξω μια ερώτηση βόμβα στο νήμα των Ελληνίδων,αλλά θα γίνω κακός...
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ριξε...ριξε..ριξε!!!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ριξε...ριξε..ριξε!!!
Τσέκαρε λίγο τα προσωπικά σου μηνύματα,θενκς.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.168
- Πόντοι
- 7.865
αλλα οχι,η ξαπασμενη ελληνιολα θελει να αναπαραχθει με ατομα του κυκλου και του στατους της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αποτελεσμα να καταληγει αγαμητη με σκυλια ή με μικροτερους εραστες σε μεγαλυτερη ηλικια σε εναν γαμο αποτυχημενο,τα παιδια αν προκυψουν με μισος για τον πατερα και τον οποιο πατερα να προσπαθει να καλυψει την αγαμια ετων σε μεγαλυτερη ηλικια ξενοπηδωντας
Δεν μας φταίει ο καπιταλισμός,αλλά η νοοτροπία.Και παλιότερα που δεν υπήρχε καν η έννοια του καπιταλισμού,κοιταγαν όλοι να βολέψουν τους απογόνους τους με κάποιον ανώτερο.Σπάνιο μεν,γιατί αν π.χ. σε γκάστρωνε ο γιός του φεουδάρχη είτε φόρτωναν το μπαστάρδι σε κάποιον άλλον,είτε έφευγες και το γένναγες σε κανένα κορφοβούνι ή μπορει και να σε έβρισκαν σε κανένα χαντάκι και κάποιες φορές μπορεί να αναλάμβανε ο "ανώτερος".Είναι στο DNA μας αυτά.Σήμερα η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και όχι δεν φταίει ο καπιταλισμός,αλλά η βαλκανική κουτοπονηριά.Τι λέει η γιατρέσσα?Είμαι καλό μουνί και θέλω έναν μπούλη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο-ενώ εκείνη δεν μιλάει για το αν θα είναι εκείνη ήσυχη- που να έχει λεφτά -όπως και εκείνη,ίσως-λογω επαγγέλματος και να έχει κάποιο status.Καθαρή ελλεινιδική συμπεριφορά και σκέψη.Τα αποτελέσματα είναι αυτά που είπες ακριβώς και μάλιστα είναι κλασικές περιπτώσεις.Το ίδιο ισχύει για δικηγορίνες,δικαστίνες κ.ο.κ.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τυπε δεν ασπαζομαι τη γνωμη σου, τη σεβομαι ομως.
Η ερωτηση ηταν προς το κακιασμενο προβατο.
:S :S :S
Δε ξερω. Σιγουρα δε μπορω να τις βαλω στο ιδιο καλαθι, αλλα βλεπω τρομερες αλλαγες στη συμπεριφορα αναλογα με το ποιον εχουν μπροστα τους. Δηλαδη η ιδια γκομενα δειχνει αλλη συμπεριφορα στον μπαρμαν, αλλη στο μισθωτο εξωτερικου αλλη στο μισθωτο εσωτερικου, αλλη στον γυμναστη κλπ.
Εχοντας περασει πλεον το μεγαλυτερο μερος της ενηλικης ζωης μου εκτος Ελλαδας δε μπορω να πω οτι με νοιαζει τρομερα. Χαιρομαι ομως που δεν κατεληξα οπως κατι συμφοιτητες κλπ να παρακαλανε κατι κοντες με απαιτησεις.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
για εμενα ειναι η κλασσικη περιπτωση ελληνιδας με ανασφάλειες που θελει έναν αντρα να της βαλει τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι.Να σαι σιγουρος οτι αν αυτή εβρισκε ενα καλο και ηρεμο παιδι ,θα το εκμεταλλευοταν γιατι το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βρει έναν μαλακα να την εξουσιαζει και μετα να κλαιγεται σε οικογενεια φιλες οτι δεν περναει καλα....
Θα ελεγα και αλλες εθνικοτητες το εχουν αυτο αλλα οι ελληνιδες σαν ποσοστο καπως παραπανω. Ειναι μαζοχες τελειως.
Τωρα μαλιστα που το λες αυτο, ειχε πει οτι ειχε επηρρεαστει απο αλλον τυπο που απλα την πηδηξε και την παρατησε.
Τι να πεις, ολες αυτες καποια στιγμη θα κανουν ενα παιδι με καναν φουκαρα, θα ειναι οι ιδιες δυστυχισμενες, ο φουκαρας και θα βγει και το παιδι με θεματα.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..Τύποι τα πράγματα είναι πολύ απλά, κάποιοι έχετε μείνει 15 χρόνια πίσω στην εποχή της φούσκας. Στα χρόνια της κρίσης η πραγματικότητα είναι ότι:
1. Οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί σε εμφάνιση και συμπεριφορά. Όχι χαοτικά, αλλά η βελτίωση είναι εμφανής.
2. Δυστυχώς πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά-επαγγελματικά προβλήματα με προεκτάσεις στην ψυχολογία τους.
Το αποτέλεσμα είναι ότι άντρες που έχουν μείνει ενεργοί στο παιχνίδι έχουν άφθονο μουνι στη διάθεσή τους. Είτε για γαμησια, είτε για σχέσεις, είτε για γάμο, ότι προτιμάει ο καθένας.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τύποι τα πράγματα είναι πολύ απλά, κάποιοι έχετε μείνει 15 χρόνια πίσω στην εποχή της φούσκας. Στα χρόνια της κρίσης η πραγματικότητα είναι ότι:
1. Οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί σε εμφάνιση και συμπεριφορά. Όχι χαοτικά, αλλά η βελτίωση είναι εμφανής.
Δεν ισχύει.
Ειδικά επειδή σήμερα, το 2020 , υπολογίζονται για ελληνίδες, αλλοεθνείς ,γεννημένες εδώ, με μέσο ύψος γυναικών ... 1.45-1.50 .
Οπότε παίζουν πολλές ελληνόφωνες που είναι με χαμηλότατο ύψος.
Το 2020 , ήταν λιγότερες.
Πριν 15 χρόνια, έπαιζε καλύτερο ντύσιμο και πιο ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ !
Όχι τόσο , όσο πριν ... 25 χρόνια ή πριν 30, αλλά υπήρχαν πολλές που δεν φόραγαν αποκλειστικά σταν σμιθ.
Σήμερα πάει στο διάολο.
Η διαφορά από το 2005 , είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν τόσοι πουθενάδες, με μπεμβε και μερσεντέ κάμπριο ,
που να πηγαίνουν μύκονο σαντορίνη αράχωβα σπέτσες.
Θετικό είναι ότι κλείνουν διάφορα ακριβά δηθενάδικα , που χρέωναν μαλακισμένα πιάτα 25-30-50 ευρώ.
Θα κλείσουν πολλά μέχρι τέλος του χρόνου.
Πάμε σε πιο vfm αγορά.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
To θεμα ξεκινα απο το σπιτι πριν την κριση τα ειχαν ολα ετοιμα,αμξαξι σπουδες,χαρτζηλικι κτλ απο την οικογενεια.
δεν θα μπορουσε παραδειγμα καποια που μεγαλωσε σε 120τμ να παει στα 45τμ κ να ζει μες την μιζερια.
κανεις αλλωστε εδω μεσα δεν θα το ηθελε για την ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!
Απο την αλλη ομως ολα στην ζωη ειναι επιλογες δεν λεμε να παντευτει ΠΑρθενα ΟΠΩς ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ γυναικα παρθενα η να τον εχει φαει 2-3 φορες...
επιλογες ισον η φυση σου εδωσε την μητροτητα δεν μπορεις να θες να ζεις εως τα 35 στο φουλ,ταξιδια,γκομενοι,και μαλακιες και ξαφνικα ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ψαχνεσαι...οταν ΠΡΙΝ εχουν βρεθει 3-5 σωστοι αντρες να κανεις κατι σοβαρο.ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Η επιλογη στην ζυγαρια ηταν μερικα ευκαιρα χρονια αντι να καταληξει με εναν σωστο ανθρωπο δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
εξαιρουνται του κανονα ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο συμπεριφορα ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ που τις εκανε επιφυλακτικες για χρονια-
δεν θα μπορουσε παραδειγμα καποια που μεγαλωσε σε 120τμ να παει στα 45τμ κ να ζει μες την μιζερια.
κανεις αλλωστε εδω μεσα δεν θα το ηθελε για την ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!
Απο την αλλη ομως ολα στην ζωη ειναι επιλογες δεν λεμε να παντευτει ΠΑρθενα ΟΠΩς ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ γυναικα παρθενα η να τον εχει φαει 2-3 φορες...
επιλογες ισον η φυση σου εδωσε την μητροτητα δεν μπορεις να θες να ζεις εως τα 35 στο φουλ,ταξιδια,γκομενοι,και μαλακιες και ξαφνικα ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ψαχνεσαι...οταν ΠΡΙΝ εχουν βρεθει 3-5 σωστοι αντρες να κανεις κατι σοβαρο.ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Η επιλογη στην ζυγαρια ηταν μερικα ευκαιρα χρονια αντι να καταληξει με εναν σωστο ανθρωπο δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
εξαιρουνται του κανονα ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο συμπεριφορα ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ που τις εκανε επιφυλακτικες για χρονια-
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
δεν μπορεις να θες να ζεις εως τα 35 στο φουλ,ταξιδια,γκομενοι,και μαλακιες και ξαφνικα ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ψαχνεσαι...οταν ΠΡΙΝ εχουν βρεθει 3-5 σωστοι αντρες να κανεις κατι σοβαρο.ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Ποια 35 ρε ;
Υπάρχουν 45ρες που είναι καλομαθημένες μπεμπέκες.
Και πολλές στα 50 κάνουν παιδιά ... εξωσωματική ... δωματιάκι για μαλακία .... κάτι 20χλιαρα .... 40χιλιαρα ...
ανάλογα που θα σε κόψουν !
Αφού υπάρχουν ηλίθιοι αγάμητοι για όλες.
Οι σημερινοί 35ρηδες, 40ρηδες είναι πιο αγπαμητοι από τους παλιούς.
Και πιο σχεσάκηδες.
Πιο κοντά στα μέτρα της μαλακισμένης ελλεηνίδας.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Δεν ισχύει.
Ειδικά επειδή σήμερα, το 2020 , υπολογίζονται για ελληνίδες, αλλοεθνείς ,γεννημένες εδώ, με μέσο ύψος γυναικών ... 1.45-1.50 .
Οπότε παίζουν πολλές ελληνόφωνες που είναι με χαμηλότατο ύψος.
Το 2020 , ήταν λιγότερες.
Πριν 15 χρόνια, έπαιζε καλύτερο ντύσιμο και πιο ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ !
Όχι τόσο , όσο πριν ... 25 χρόνια ή πριν 30, αλλά υπήρχαν πολλές που δεν φόραγαν αποκλειστικά σταν σμιθ.
Σήμερα πάει στο διάολο.
Η διαφορά από το 2005 , είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν τόσοι πουθενάδες, με μπεμβε και μερσεντέ κάμπριο ,
που να πηγαίνουν μύκονο σαντορίνη αράχωβα σπέτσες.
Θετικό είναι ότι κλείνουν διάφορα ακριβά δηθενάδικα , που χρέωναν μαλακισμένα πιάτα 25-30-50 ευρώ.
Θα κλείσουν πολλά μέχρι τέλος του χρόνου.
Πάμε σε πιο vfm αγορά.
Τι ψυχωση εχεις παθει με τα σταν σμιθ ρε Λακη;
Φουστιτσες κοντες εφαρμοστες και αθλητικα φορανε τα μουνετα οταν πηγαινουν για καφε ή βολτουλα.
Σε απασχολει το τι φορανε;
Εμενα με απασχολει το αν περναω καλα μαζι με τη χ γκομενα ή οχι. Δεν με απασχολει το τι φοραει, ας ειναι και με το μαγιω της και σαγιοναρες, στα αρχιδια μου.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ποια 35 ρε ;
Υπάρχουν 45ρες που είναι καλομαθημένες μπεμπέκες.
Και πολλές στα 50 κάνουν παιδιά ... εξωσωματική ... δωματιάκι για μαλακία .... κάτι 20χλιαρα .... 40χιλιαρα ...
ανάλογα που θα σε κόψουν !
Αφού υπάρχουν ηλίθιοι αγάμητοι για όλες.
Οι σημερινοί 35ρηδες, 40ρηδες είναι πιο αγπαμητοι από τους παλιούς.
Και πιο σχεσάκηδες.
Πιο κοντά στα μέτρα της μαλακισμένης ελλεηνίδας.
Ετσι ακριβως Λακη.
Οι Ελληνίδες είναι έτσι όπως είναι γιατί και εμείς είμαστε έτσι όπως είμαστε ....
Στο date site mamba πριν 7-8 χρόνια υπήρχαν ξένες(όχι ελληνίδες) που γαμιοντουσαν χωρίς λεφτά για την καύλα τους ....τώρα όλες αυτές πληρώνονται για να γαμηθούν και μιλάμε για μπαζογριές καθαρίστριες σε σπίτια που μερικοί και τώρα κάνουν ουρά για αυτές.....
Δεν το πίστευαν ότι υπήρχαν άντρες τις παρακαλάνε να τις γαμήσουν με χρήματα ....
Αυτοί είμαστε ...όχι όλοι αλλά πολλοί .....πιο κάτω δεν έχει .....
Πως να είναι δηλαδή οι Ελληνίδες ......και πάλι μια χαρά είναι σε σχέση με εμάς ....
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Οι Ελληνίδες είναι έτσι όπως είναι γιατί και εμείς είμαστε έτσι όπως είμαστε ....
Στο date site mamba πριν 7-8 χρόνια υπήρχαν ξένες(όχι ελληνίδες) που γαμιοντουσαν χωρίς λεφτά για την καύλα τους ....τώρα όλες αυτές πληρώνονται για να γαμηθούν και μιλάμε για μπαζογριές καθαρίστριες σε σπίτια που μερικοί και τώρα κάνουν ουρά για αυτές.....
Δεν το πίστευαν ότι υπήρχαν άντρες τις παρακαλάνε να τις γαμήσουν με χρήματα ....
Αυτοί είμαστε ...όχι όλοι αλλά πολλοί .....πιο κάτω δεν έχει .....
Πως να είναι δηλαδή οι Ελληνίδες ......και πάλι μια χαρά είναι σε σχέση με εμάς ....
Έτσι ακριβώς!
Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 203
- Πόντοι
- 21
Εχω φιλη γιατρο στην Ελλαδα, 30 χρονων. Μετρια φατσα αλλα 1.75 και 60 (ξανατσεκαρα τη συνομιλια) κιλα απο οικογενεια με παρα πολλα φραγκα.
2 γκόμενες μου το έχουν κάνει...με την μια είχαμε σχέση μακροχρόνια και με την άλλη 2 μήνες...και οι 2 με άφησαν με κάτι 40άρηδες χοντρούς,άσχημους,λιγότερο μορφωμένους και φτωχούς. Όταν τις ρώτησα γιατί πήγαν με κάποιον χειρότερο από εμένα μου είπαν το ίδιο.
Ότι ένιωθαν ανασφάλεια μαζί μου, ότι ήμουν αρκετά καλύτερος τους και φοβόντουσαν ότι θα τις κεράτωνα οπότε προτιμούσαν τον άσχημο,"φτωχό" που ξέρανε ότι δεν έχει άλλες επιλογές. Επίσης, θεωρούσαν ότι κάποιος σαν εμένα δεν θα δεσμευόταν ποτέ. Τότε βέβαια ήμουν μαλάκας και σχεσάκιας οπότε δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να απατήσω.
Και οι 2 σε διάστημα 1 έτους μου κάνανε κρούση....η μια έγγυος και η άλλη παντρεμένη...
Τις έφτυσα και τις 2 αν και έπρεπε να τα πω όλα στους πυρφόρους άνδρες τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K