Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εισαι μαλακας.καταρχην δεν πληγωσαμε την λουκ,αλλα και να την πληγωσαμε φιλε ειπαμε την γνωμη μας.δεν συζηταει με τον γκομενο τις τωρα,αλλα με τους καθηγητες τις,και καλα θα κανει να τους ακουει.η ζωη εχει πολλα γυρισματα.

Υ.Γ.η σιλβα δεν μιλαει καθολου και μονο παρακουλουθει το μαθημα.ειναι η πιο επιμελης μαθητρια.ειμαι σιγουρος οτι κανει το μαθημα copy και το αποθηκευει στα αρχεια τις.
προετοιμαζετε για τον μελλον τις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ma fysika! θα το κρατησω στο αρχειο για οταν φτασω σε κρισιμη ηλικια!!! :sunglasses:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
που ειναι ο μουνιτζα να βαλει ταξη?
78 ατομα παρακολουθουν το μεσημεριανο μαθημα τις σχολης.
αρχισε να τριζει το αμφηθεατρο παλι.
ιστορικες στιγμες ζει η σχολη παλι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σήμερα έγινε ένα μάθημα από τα παλιά. :rockon:

pic-500-1207945.jpg

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Σήμερα ήταν ένα μάθημα από τα παλιά. :rockon:

pic-500-1207945.jpg
τυπε ειναι αυτο που σου ελεγα και εχθες.η σχολη μπορει και κανει το μπαμ σε ανυποπτο χρονο.εχει δικη τις πορεια στο χωρο τις γνωσης και τις μορφωσης.
αναμενω απο εσενα να γραψεις το γενικο συμπερισμα που βγηκε απο το σημερινο μαθημα,καθως και να βαθμολογησεις την καθε μαθητρια τις σχολης μας.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε ειναι αυτο που σου ελεγα και εχθες.η σχολη μπορει και κανει το μπαμ σε ανυποπτο χρονο.εχει δικη τις πορεια στο χωρο τις γνωσης και τις μορφωσης.
αναμενω απο εσενα να γραψεις το γενικο συμπερισμα που βγηκε απο το σημερινο μαθημα,καθως και να βαθμολογησεις την καθε μαθητρια τις σχολης μας.

Θα επιμεληθώ αργότερα τις αξιολογήσεις αφού πρώτα συμβουλευτώ το καθηγητικό team.
Προς το παρόν υπάρχει ουρά έξω από το κτίριο της Γραμματείας για νέους φοιτητές (έχουμε εγγραφές σήμερα).

university-queue.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμεις τι δουλεια εχουμε και να μας βαθμολογησει? :rolleyes:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δεν παίζει ρόλο μονάχα ο βαθμός αλλά και η αγωγή.
οπως και αν κρατανε σημειωσεις κατα τη διαρκεια του μαθηματος.
απο φετος σε καποιες στιγμες θα πεφτουν και καποια διαγωνισματα για να δουμε τι γινετε τελικα με τις γνωσεις των μαθηματων που εχουν διδαχθει.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οπως και αν κρατανε σημειωσεις κατα τη διαρκεια του μαθηματος.
απο φετος σε καποιες στιγμες θα πεφτουν και καποια διαγωνισματα για να δουμε τι γινετε τελικα με τις γνωσεις των μαθηματων που εχουν διδαχθει.

Είσαι σωστός.
Στον υπολογισμό του βαθμού θα λαμβάνονται υπ' όψιν τα τεστς προόδου και οι bonus εργασίες.
Μερικά θέματα εργασιών για τις φοιτήτριες της ΣΧΟΛΗΣ θα μπορούσες να τα ανακοινώσεις εσύ Δάσκαλε.

vellios1000

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι σωστός.
Στον υπολογισμό του βαθμού θα λαμβάνονται υπ' όψιν τα τεστς προόδου και οι bonus εργασίες.
Μερικά θέματα εργασιών για τις φοιτήτριες της ΣΧΟΛΗΣ θα μπορούσες να τα ανακοινώσεις εσύ Δάσκαλε.

γιατι η σχολη με κεφαλαια γραμματα;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
γιατι η σχολη με κεφαλαια γραμματα;

Για να τονίζεται η σημασία του συγκερασμού του παιδαγωγικού με το καλλιτεχνικό, του γνωσιοθεωρητικού με το αισθητικό, των "θέλω" και των "πρέπει", της θεωρίας με την πράξης καθώς και της σημασίας της σα θεσμό αυτού του τόπου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς συνεχιζεις να λες μαλακιες επηρεασμενος απο τον εαυτο σου.δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να ξερεις.εχω ξαναγυρισει τετοια ταινια φιλε. :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως έχω πει κατ επανάληψη στο παρελθόν ό,τι λέω δεν το λέω προσωπικά αλλά για να προστατεύσω διάφορους από καταστάσεις που πάνε να μπλέξουν...όταν δηλ λέω αρκάνς πρόσεχε δεν εννοώ απαραίτητα εσένα αλλά όλους όσους είδαν μουνί και βρέθηκαν με βέρα χωρίς να το καταλάβουν!

όμως δες και συ ακόμα τι γράφεις αμέσως παρακάτω:
να πω οτι η καθε σχεση ειναι μοναδικη,δεν συγκρινουμε ποτε κατι που ειχαμε παλια,με αυτο που εχουμε τωρα,
οι περισσότεροι απ τους φίλους που έβριζα στο παρελθόν και την πάτησαν (με τελικό βέβαια εμένα) ήταν ξεψαρωμένοι που έπαιξαν με τη φωτιά!

Όλοι όσοι πνίγονται είναι αυτοί που ξέρουν μπάνιο!.......

επαναλαμβάνω για σένα μπορεί να μην ισχύει....αλλά από ένα πήδημα για απωθημένο που έγραψες στο πρώτο ποστ....το έφτασες να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "σχέση"....... :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τζέιμι έχει δίκιο σε αυτό που λέει, για ένα και μοναδικό λόγο. Οι χωρισμένες με παιδιά σε μεγάλο ποσοστό είναι μυαλωμένες, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο επικοινωνίας, έχουνε ζήσει το θέμα γάμου/παιδιά οπότε δεν έχουνε τέτοια απωθημένα, ασχολούνται με σοβαρά ζητήματα πλέον και όχι με μαλακίες. Αν είναι και γκομενάρες, τα παραπάνω τις καθιστούν φοβερά ελκυστικό πακέτο. Αν δεν είχα σοβαρό "θέμα" με παιδιά άλλων, οι ζωντοχήρες αποτελούν για μένα πολύ δυνατή πρόταση στο τραπέζι  ;)
Τουτ'έστιν αν δεν έχεις και συ θέματα με ξένα παιδιά, εύκολα κολλάς εκεί που δε το περιμένεις!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παιδιά για να καταλάβετε τη σοβαρότητα του θέματος θα σας το εξηγήσω με απλά λόγια:

Η γυναίκα σαν ον, έχει μέσα της το διάολο όπως λέμε! χιλιάδς οι παροιμίες (το νινί σέρνει καράβι κοκ)...,κι αυτό το έχει απ το DNA της! Όπως επίσης εχει (απ τη μήτρα της μαμάς της) το να βρει ένα καλό παιδί με ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ να κουκουλώσει!

όσο μεγαλώνει και αυξάνει την εμπειρία της τόσο και ενισχύει αυτήν της την τάση, με περισσότερη πονηριά, πιο αληθοφανή κόλπα (δεν είναι τυχαία άλλωστε η μόδα της εποχής "εγώ είμαι κατά του γάμου"-μέχρι να πάω κάποιον στην εκκλησία,θα συμπλήρωνα εγώ) και γενκά με μεγαλύτερη χειραφέτηση!

Προσοχή λοιπόν μεγάλη χρειάζεται απ όλους μας! Μαθητές και δασκάλους! Γιατί αν μια γυναίκα στα 20τόσα της και ελεύθερη με 5-10 σχέσεις και άλλα τόσα 1ναιτ σταντ, μπορεί και πάει δένει στο στρινγκάκι της έναν άνδρα (συνήθως μεγαλύτερό της), σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει μια 30βάλε, χωρισμένη με πολύ περισσότερα βιώματα-χειραφέτηση με έναν συνομήλικο!!!!!!

Για να μην καταντήσουμε όλοι (σαν κι εμένα) δάσκαλε που δίδασκες!!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κι απ ότι καταλαβαίνω εμείς μιλάμε κι ο Αρκανς έχει βγει για καφέ με τη χωρισμένη.....

Αρκ! ελπίζω να γυρίσεις με καυλά νέα!!!!!!!!!!!

κι αυτά θα είναι: 1. την πήδηξα (ή έστω έκλεισα ραντεβού το βράδι ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ) :headbang: :headbang:

αλλά 2.δεν ξέρει ούτε το τηλ μου! :rockon: :rockon: :rockon:

και 3. δεν της άφησα να εννοηθεί ότι θα τα ξαναπούμε......!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Μετά με ποιον θα πηγαίνω εγώ Σαντάνσκι ρε? :dancing:

(τι νομίζεις? για σένα νοιάζομαι? τον κώλο μου κοιτάω!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προσοχή λοιπόν μεγάλη χρειάζεται απ όλους μας! Μαθητές και δασκάλους! Γιατί αν μια γυναίκα στα 20τόσα της και ελεύθερη με 5-10 σχέσεις και άλλα τόσα 1ναιτ σταντ, μπορεί και πάει δένει στο στρινγκάκι της έναν άνδρα (συνήθως μεγαλύτερό της), σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει μια 30βάλε, χωρισμένη με πολύ περισσότερα βιώματα-χειραφέτηση με έναν συνομήλικο!!!!!!

Για να μην καταντήσουμε όλοι (σαν κι εμένα) δάσκαλε που δίδασκες!!!!!

και που να φανταστεις σε πιπινι τι μπορει να κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστευω παντως οτι ο μπαρμπας πιο ευκολα θα ξελογιαστει απο μια μικροτερη του εστω και 30αρα παρα ο 30αρης που εχει πολλες ευκαιρειες και δεν ειναι και ηλικιακα τελειωμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom