Επισκέπτης
Συμπέρασμα:Μακριά από M.I.L.F.
Λεονίδα δεν είναι κακό να την πηδάει πού και πού!Φίλε arcans αυτο το κομματι που εχω τονίσει στα λόγια σου να προσεχεις .
Μάλλον ο τζειμσ δεν το διάβασε ακόμα και με όλο το θάρρος θα σου τα χώσει άσχημα και καλα θα κάνει.
Ρίξε το πηδημα σου και καντην με ελαφρα πηδηματάκια. Ούτως η αλλως απο οτι κατάλαβα το φοιτιτικό σου όνειρο αργά η γρηγορα θα εκδηλωθεί.
Η επιλογή δική σου φιλικά Λεωνιδασ
Γιατί δεν χωρούσε απ την πόρτα! (αυτός! "ψήλωσε" απότομα)!!!!!!γιατι τον χωρισε η ελλεηνιδα;ξερουμε;
οκ! μη δίνεις άλλες λεπτομέρειες βρε!για την δουλεια που κανω ρε τζειμς.αφου πηγαν τις εδειξα δειγματα,για το σπιτι τις θελει πραγματα.
Αυτό το συμπέρασμα από πού βγαίνει?Συμπέρασμα:Μακριά από M.I.L.F.
με εσενα παντως θα γουσταρα να βρεθω να ξερεις.στο εχω ξαναπει νομιζω.Συμπέρασμα:Μακριά από M.I.L.F.
όχι! κάπου το πάει αλλά θέλω να το πει η ίδια!........απο πουθενα....απλα ταιριαζει και με την υπογραφη της....
τζειμς εγινε η φαση με τον πιτσιρικα και χαλασε η δουλεια.η γκομενα εκανε σαν τρελη για τον γιο τις του εχει πολυ αδυναμια οπως μου ειπε.ηθελε να φυγουμε αμεσως δεν σηκωνε κουβεντα.και θα ηταν μαλακια δικια μου,αν την πιεζα.δεν θα ητανε σωστο.όχι! κάπου το πάει αλλά θέλω να το πει η ίδια!........
άντε καλή μου! έχεις και τη συμπάθεια του δασκάλου!!!!!
Δάσκαλε έπρεπε πάντως να της κάνεις αμέσως σεμινάριο πίπας (να της κόψεις τον τσαμπουκά με την πρώτη) αλλά βέβαια δεν ξέρουμε και τις συνθήκες......
εσύ ξέρεις καλύτερα!
απότι κατάλαβα όμως σ άφησε στη μέση ε? δεν προλαβες να πυροβολήλησεις?
για πες....Παιδιά έχετε κάνει αναλύσεις άπειρες φορές για το σκεπτικό της μέσης Ελληνίδας,ελλεεινίδας όπως θέλετε πείτε την.Ο αγαπητός Αρκανς πλησίασε και ενδιαφέρθηκε να μάθει το σκεπτικό της χωρισμένης με παιδιά Ελληνίδας.Νομίζω έπεσε μέσα σε πολλά αλλά του διαφεύγουν κάποια σημαντικά κομμάτια.Αν θέλετε να σας πω και τι ακριβώς ,είμαι στην διάθεση σας να το συζητήσουμε.
για πες μας ρε αγαπη μουΠαιδιά έχετε κάνει αναλύσεις άπειρες φορές για το σκεπτικό της μέσης Ελληνίδας,ελλεεινίδας όπως θέλετε πείτε την.Ο αγαπητός Αρκανς πλησίασε και ενδιαφέρθηκε να μάθει το σκεπτικό της χωρισμένης με παιδιά Ελληνίδας.Νομίζω έπεσε μέσα σε πολλά αλλά του διαφεύγουν κάποια σημαντικά κομμάτια.Αν θέλετε να σας πω και τι ακριβώς ,είμαι στην διάθεση σας να το συζητήσουμε.
δεν πειραζει φιλε.διαβαζε προσεκτικοτερα αλλη φορα.Παντως ο χαρακτηρας που κράτησες με το σκηνικο του παιδιού της σου εδωσε μπόνους και ανεβασες τις μετοχες σου ωστε στην επόμενη συναντηση να ολοκληρώσεις.
Όσο για πρίν ζητάω συγγνωμη δεν το πολυκαταλαβα αυτο που ειπες.Τελικα είχες δίκιο
Eννοείται βρε αγόρι μου ότι δε θα την πίεζες.Τι να πιέσεις δηλ? "κάτσε να σε πηδήξω και το παιδι θα το ράψει ο γιατρός"?τζειμς εγινε η φαση με τον πιτσιρικα και χαλασε η δουλεια.η γκομενα εκανε σαν τρελη για τον γιο τις του εχει πολυ αδυναμια οπως μου ειπε.ηθελε να φυγουμε αμεσως δεν σηκωνε κουβεντα.και θα ηταν μαλακια δικια μου,αν την πιεζα.δεν θα ητανε σωστο.
ένα απ τα σημανικά κομμάτια είναι ότι τα παιδιά σκίζουν συχνά τα φρύδια τους και αρρωσταίνουν συχνότερα........Παιδιά έχετε κάνει αναλύσεις άπειρες φορές για το σκεπτικό της μέσης Ελληνίδας,ελλεεινίδας όπως θέλετε πείτε την.Ο αγαπητός Αρκανς πλησίασε και ενδιαφέρθηκε να μάθει το σκεπτικό της χωρισμένης με παιδιά Ελληνίδας.Νομίζω έπεσε μέσα σε πολλά αλλά του διαφεύγουν κάποια σημαντικά κομμάτια.Αν θέλετε να σας πω και τι ακριβώς ,είμαι στην διάθεση σας να το συζητήσουμε.
Σωστά.Τα παιδιά είναι πάνω από όλα.Ειδικά οταν δω οτι δυσανασχετεί κάποιος με αυτά την κάνω με ελαφρά..ένα απ τα σημανικά κομμάτια είναι ότι τα παιδιά σκίζουν συχνά τα φρύδια τους και αρρωσταίνουν συχνότερα........
σωστά αλίντισσα?
Αυτά ισχύουν για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου χαρακτήρα.Θα μιλήσω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται στην θέση μου σκέφτεται όπως εγώ.
Στο θέμα σχέσεων λοιπόν..Έχετε μπερδεψει λιγο την βούρτσα με την πούτσα.Μια "ωμή" πούτσα όπως την παρουσιάζετε εδώ μέσα οι περισσότεροι..."Δωσε της πούτσα αυτό θέλει κτλ" δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά.Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για όλες τις γυναίκες που έχουν μια κάποια εμπειρία στον ερωτικό τομέα.Η ηδονή είναι αυτό που μπορεί να με φτιάξει σε έναν άντρα.Η ηδονή και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργησει.ΌΛα είναι ένα παιχνιδάκι του μυαλού.Το πήδημα είναι καθαρά εγκεφαλικό.Πήδα μου το κεφάλι και μετά το ..αλληντάκι μου .Αυτό είναι το σκεπτικό μου.Για να προλάβω τους βλάκες να πω οτι δεν υπάρχει ίχνος ψευτοηθους σε αυτό το σκεπτικό.Απλά είμαι άνθρωπος που ερεθίζεται περισσότερο απο έναν λάγνο ξύπνιο και πρόστυχο άντρα παρά από έναν γαμήκουλα του τύπου ελα να στον χώσω να τελειώνουμε.Ποτέ δεν πηδήχτηκα με τέτοιο πράμα.
Προσφέρετε λοιπόν ηδονικές απολαύσεις αγαπητοί μπουρδελιάρηδες .Η γυναίκα σας/κοπέλα σας το αντιλαμβάνεται αυτό και σας προσφέρει υποσεινήδητα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής σας.
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες.εγω αυτη την τεχνικη την εφαρμοζω χρονια με παρα πολυ μεγαλη επιτυχια.το συμπερισμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.ολο το το μυστικο ειναι στην πρωτη εξοδο που θα κανεις με την γκομενα. εκει ειναι η αρχη και τελος.εγω φροντιζω η πρωτη εξοδος να ειναι παντα υπερπαραγωγη του χολιγουντ.και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για μπουζουκια,ακριβα αυτοκινητα,και επιδειξη πλουτου,και μαλακιες.μιλαω για τροπο συμπεριφορας προς την γκομενα.Θα μιλήσω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται στην θέση μου σκέφτεται όπως εγώ.
Στο θέμα σχέσεων λοιπόν..Έχετε μπερδεψει λιγο την βούρτσα με την πούτσα.Μια "ωμή" πούτσα όπως την παρουσιάζετε εδώ μέσα οι περισσότεροι..."Δωσε της πούτσα αυτό θέλει κτλ" δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά.Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για όλες τις γυναίκες που έχουν μια κάποια εμπειρία στον ερωτικό τομέα.Η ηδονή είναι αυτό που μπορεί να με φτιάξει σε έναν άντρα.Η ηδονή και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργησει.ΌΛα είναι ένα παιχνιδάκι του μυαλού.Το πήδημα είναι καθαρά εγκεφαλικό.Πήδα μου το κεφάλι και μετά το ..αλληντάκι μου .Αυτό είναι το σκεπτικό μου.Για να προλάβω τους βλάκες να πω οτι δεν υπάρχει ίχνος ψευτοηθους σε αυτό το σκεπτικό.Απλά είμαι άνθρωπος που ερεθίζεται περισσότερο απο έναν λάγνο ξύπνιο και πρόστυχο άντρα παρά από έναν γαμήκουλα του τύπου ελα να στον χώσω να τελειώνουμε.Ποτέ δεν πηδήχτηκα με τέτοιο πράμα.
Προσφέρετε λοιπόν ηδονικές απολαύσεις αγαπητοί μπουρδελιάρηδες .Η γυναίκα σας/κοπέλα σας το αντιλαμβάνεται αυτό και σας προσφέρει υποσεινήδητα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής σας.