Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

αν ολα πανε καλα,τοτε θα ακουλουθηση και ενα σεμιναριο πως να περνει καλες πιπες,και θα περασει στην κατηγορια,<<καβαντζες χειμωνιατικες>>διοτι οι κρυες μοναχικες νυχτες του χειμωνα ειναι πλεον κοντα.

Φίλε arcans αυτο το κομματι που εχω τονίσει στα λόγια σου να προσεχεις .

Μάλλον ο τζειμσ δεν το διάβασε ακόμα και με όλο το θάρρος θα σου τα χώσει άσχημα και καλα θα κάνει.

Ρίξε το πηδημα σου και καντην με ελαφρα πηδηματάκια. Ούτως η αλλως απο οτι κατάλαβα το φοιτιτικό σου όνειρο αργά η γρηγορα θα εκδηλωθεί.

Η επιλογή δική σου φιλικά Λεωνιδασ
Λεονίδα δεν είναι κακό να την πηδάει πού και πού!

εγώ τσίτωσα λιγάκι στη λέξη "σχέση" που χρησιμοπόιησε κάποια στιγμή!

Αλλά κι αυτό "σχέση" είναι! Αρκεί να συμπεριλαμβάνεται σε άλλες 5-6 "σχέσεις" για τις "κρύες νύχτες"...

Αρκάνς μόνο πρόσεξε τα σερί πηδήματα! εκεί είναι το μυστικό!

Λίγος πάγος τις κατάλληλες στιγμές δεν βλάπτει!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τζειμς το θεμα ειναι στην ολη την υποθεση να δουμε τι θα γινει με το γαμησι.
τα αλλα ολα ειναι μαλακιες.παντως ο βραζιλιανικος κωλος ειναι ολα τα λεφτα,τον εβλεπα μεσα στο ασπρο παντελονι που φορουσε,αλλα οταν τον ειδα και live ηταν ολα τα λεφτα.ελπιζω να ξερει και να το χρησιμοποιη στο γαμησι και καλα.διοτι η πιπα τις με εχει ξενερωσει εντελος.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γιατι τον χωρισε η ελλεηνιδα;ξερουμε; :think:
Γιατί δεν χωρούσε απ την πόρτα! (αυτός! "ψήλωσε" απότομα)!!!!!!

τα πήρε κι έφυγε!!

για την δουλεια που κανω ρε τζειμς.αφου πηγαν τις εδειξα δειγματα,για το σπιτι τις θελει πραγματα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
οκ! μη δίνεις άλλες λεπτομέρειες βρε!

Συμπέρασμα:Μακριά από M.I.L.F.
Αυτό το συμπέρασμα από πού βγαίνει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο πουθενα....απλα ταιριαζει και με την υπογραφη της....

Επισκέπτης

[/quote]  :P :P :P
Αυτό το συμπέρασμα από πού βγαίνει?
[/quote]Aπο την περίπτωση του φίλου σου του μαμούχαλου που μας έλεγες.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι! κάπου το πάει αλλά θέλω να το πει η ίδια!........

άντε καλή μου! έχεις και τη συμπάθεια του δασκάλου!!!!!

Δάσκαλε έπρεπε πάντως να της κάνεις αμέσως σεμινάριο πίπας (να της κόψεις τον τσαμπουκά με την πρώτη)  αλλά βέβαια δεν ξέρουμε και τις συνθήκες......

εσύ ξέρεις καλύτερα!

απότι κατάλαβα όμως σ άφησε στη μέση ε? δεν προλαβες να πυροβολήλησεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαμουχαλος....συμφωνουμε σ αυτο....σιγουρα....

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
όχι! κάπου το πάει αλλά θέλω να το πει η ίδια!........

άντε καλή μου! έχεις και τη συμπάθεια του δασκάλου!!!!!

Δάσκαλε έπρεπε πάντως να της κάνεις αμέσως σεμινάριο πίπας (να της κόψεις τον τσαμπουκά με την πρώτη)  αλλά βέβαια δεν ξέρουμε και τις συνθήκες......

εσύ ξέρεις καλύτερα!

απότι κατάλαβα όμως σ άφησε στη μέση ε? δεν προλαβες να πυροβολήλησεις?
τζειμς εγινε η φαση με τον πιτσιρικα και χαλασε η δουλεια.η γκομενα εκανε σαν τρελη για τον γιο τις του εχει πολυ αδυναμια οπως μου ειπε.ηθελε να φυγουμε αμεσως δεν σηκωνε κουβεντα.και θα ηταν μαλακια δικια μου,αν την πιεζα.δεν θα ητανε σωστο.

Επισκέπτης
Παιδιά έχετε κάνει αναλύσεις άπειρες φορές για το σκεπτικό της μέσης Ελληνίδας,ελλεεινίδας όπως θέλετε πείτε την.Ο αγαπητός Αρκανς πλησίασε και ενδιαφέρθηκε να μάθει το σκεπτικό της χωρισμένης με παιδιά Ελληνίδας.Νομίζω έπεσε μέσα σε πολλά αλλά του διαφεύγουν κάποια σημαντικά κομμάτια.Αν θέλετε να σας πω και τι ακριβώς ,είμαι στην διάθεση σας να το συζητήσουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδιά έχετε κάνει αναλύσεις άπειρες φορές για το σκεπτικό της μέσης Ελληνίδας,ελλεεινίδας όπως θέλετε πείτε την.Ο αγαπητός Αρκανς πλησίασε και ενδιαφέρθηκε να μάθει το σκεπτικό της χωρισμένης με παιδιά Ελληνίδας.Νομίζω έπεσε μέσα σε πολλά αλλά του διαφεύγουν κάποια σημαντικά κομμάτια.Αν θέλετε να σας πω και τι ακριβώς ,είμαι στην διάθεση σας να το συζητήσουμε.
για πες....

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
για πες μας ρε αγαπη μου :smitten: :smitten: :smitten:
θα εχει ενδιαφερων η γνωμη σου. :boobies: :boobies: :boobies:

leonidas3334

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντως ο χαρακτηρας που κράτησες με το σκηνικο του παιδιού της σου εδωσε μπόνους και ανεβασες τις μετοχες σου ωστε στην επόμενη συναντηση να ολοκληρώσεις.  :knockinb:

Όσο για πρίν ζητάω συγγνωμη δεν το πολυκαταλαβα αυτο που ειπες.Τελικα είχες δίκιο

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Παντως ο χαρακτηρας που κράτησες με το σκηνικο του παιδιού της σου εδωσε μπόνους και ανεβασες τις μετοχες σου ωστε στην επόμενη συναντηση να ολοκληρώσεις.  :knockinb:

Όσο για πρίν ζητάω συγγνωμη δεν το πολυκαταλαβα αυτο που ειπες.Τελικα είχες δίκιο
δεν πειραζει φιλε.διαβαζε προσεκτικοτερα αλλη φορα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς εγινε η φαση με τον πιτσιρικα και χαλασε η δουλεια.η γκομενα εκανε σαν τρελη για τον γιο τις του εχει πολυ αδυναμια οπως μου ειπε.ηθελε να φυγουμε αμεσως δεν σηκωνε κουβεντα.και θα ηταν μαλακια δικια μου,αν την πιεζα.δεν θα ητανε σωστο.
Eννοείται βρε αγόρι μου ότι δε θα την πίεζες.Τι να πιέσεις δηλ? "κάτσε να σε πηδήξω και το παιδι θα το ράψει ο γιατρός"?

μου θύμισες βέβαια και μια δική μου περίπτωση που πηδούσα την Άνι και έφυγα για να ράψω το δικό μου γιο που έπεσε με το κεφάλι απο τις τσιμεντένιες βρύσες που έχουν στα σχολεία...αλλά αυτό είναι για άλλο θρεντ!!!!!!!!!!

ένα απ τα σημανικά κομμάτια είναι ότι τα παιδιά σκίζουν συχνά τα φρύδια τους και αρρωσταίνουν συχνότερα........

σωστά αλίντισσα?

Επισκέπτης
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται στην θέση μου σκέφτεται όπως εγώ.
Στο θέμα σχέσεων λοιπόν..Έχετε μπερδεψει λιγο την βούρτσα με την πούτσα.Μια "ωμή" πούτσα όπως την παρουσιάζετε εδώ μέσα οι περισσότεροι..."Δωσε της πούτσα αυτό θέλει κτλ" δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά.Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για όλες τις γυναίκες που έχουν μια κάποια εμπειρία στον ερωτικό τομέα.Η ηδονή είναι αυτό που μπορεί να με φτιάξει σε έναν άντρα.Η ηδονή και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργησει.ΌΛα είναι ένα παιχνιδάκι του μυαλού.Το πήδημα είναι καθαρά εγκεφαλικό.Πήδα μου το κεφάλι και μετά το ..αλληντάκι μου .Αυτό είναι το σκεπτικό μου.Για να προλάβω τους βλάκες να πω οτι δεν υπάρχει ίχνος ψευτοηθους σε αυτό το σκεπτικό.Απλά είμαι άνθρωπος που ερεθίζεται περισσότερο απο έναν λάγνο ξύπνιο και πρόστυχο άντρα παρά από έναν γαμήκουλα  του τύπου ελα να στον χώσω να τελειώνουμε.Ποτέ δεν πηδήχτηκα με τέτοιο πράμα.
Προσφέρετε  λοιπόν ηδονικές απολαύσεις αγαπητοί μπουρδελιάρηδες .Η γυναίκα σας/κοπέλα σας το αντιλαμβάνεται αυτό και σας προσφέρει υποσεινήδητα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής σας.

Επισκέπτης
ένα απ τα σημανικά κομμάτια είναι ότι τα παιδιά σκίζουν συχνά τα φρύδια τους και αρρωσταίνουν συχνότερα........

σωστά αλίντισσα?
Σωστά.Τα παιδιά είναι πάνω από όλα.Ειδικά οταν δω οτι δυσανασχετεί κάποιος με αυτά την κάνω με ελαφρά..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται στην θέση μου σκέφτεται όπως εγώ.
Στο θέμα σχέσεων λοιπόν..Έχετε μπερδεψει λιγο την βούρτσα με την πούτσα.Μια "ωμή" πούτσα όπως την παρουσιάζετε εδώ μέσα οι περισσότεροι..."Δωσε της πούτσα αυτό θέλει κτλ" δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά.Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για όλες τις γυναίκες που έχουν μια κάποια εμπειρία στον ερωτικό τομέα.Η ηδονή είναι αυτό που μπορεί να με φτιάξει σε έναν άντρα.Η ηδονή και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργησει.ΌΛα είναι ένα παιχνιδάκι του μυαλού.Το πήδημα είναι καθαρά εγκεφαλικό.Πήδα μου το κεφάλι και μετά το ..αλληντάκι μου .Αυτό είναι το σκεπτικό μου.Για να προλάβω τους βλάκες να πω οτι δεν υπάρχει ίχνος ψευτοηθους σε αυτό το σκεπτικό.Απλά είμαι άνθρωπος που ερεθίζεται περισσότερο απο έναν λάγνο ξύπνιο και πρόστυχο άντρα παρά από έναν γαμήκουλα  του τύπου ελα να στον χώσω να τελειώνουμε.Ποτέ δεν πηδήχτηκα με τέτοιο πράμα.
Προσφέρετε  λοιπόν ηδονικές απολαύσεις αγαπητοί μπουρδελιάρηδες .Η γυναίκα σας/κοπέλα σας το αντιλαμβάνεται αυτό και σας προσφέρει υποσεινήδητα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής σας.
Αυτά ισχύουν για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου χαρακτήρα.

Αν δεν πηδήξεις το μυαλό της δεν πηδάς το...αλλιντάκι της ποτέ.

Αλλά αυτό δεν διδάσκεται έσι απλά από δω. Εμείς εδώ μιλάμε την ανδρική ορολογία.σαν να μην μας ακούν γυναίκες.....

οπότε μάγκες γαμάτε και φεύγετε ειδικά με παντρεμένες,χωρισμένες κτλ....που έχουν παιδιά.....

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες.εγω αυτη την τεχνικη την εφαρμοζω χρονια με παρα πολυ μεγαλη επιτυχια.το συμπερισμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.ολο το το μυστικο ειναι στην πρωτη εξοδο που θα κανεις με την γκομενα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: εκει ειναι η αρχη και τελος.εγω φροντιζω η πρωτη εξοδος να ειναι παντα υπερπαραγωγη του χολιγουντ.και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για μπουζουκια,ακριβα αυτοκινητα,και επιδειξη πλουτου,και μαλακιες.μιλαω για τροπο συμπεριφορας προς την γκομενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom