Επισκέπτης
Εσύ είσαι ο έμπειρος εραστής ,εμένα ρωτάς?Αλίντισσα ποια η διαφορά προσέγγισης (αν υπάρχει) σε μια χωρισμένη με παιδιά με μια ελεύθερη?
Υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας?
Εσύ είσαι ο έμπειρος εραστής ,εμένα ρωτάς?Αλίντισσα ποια η διαφορά προσέγγισης (αν υπάρχει) σε μια χωρισμένη με παιδιά με μια ελεύθερη?
Υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας?
Ρε μαλάκα ερώτηση παγίδα ήταν! (μεταξύ μας ε)τζειμς αυτην την γελοια ερωτηση δεν την περιμενα ειδικα απο εσενα.αν την εκανε ο αβραμης θα το θεωρουσα λογικο.ρε φιλε και φυσικα υπαρχει διαφορα.ειναι 2 πραγματα εντελως διαφορετικα.ρε μηπως σε πηρε η γκομενα κανενα τηλεφωνο και ρωτας τετοιες μαλακιες? κολλησε το μυαλο σου παλι μηπως?
εγώ μαλάκας είμαι...μην το ψάχνεις...από σένα θέλω να ακούσω άποψη!Εσύ είσαι ο έμπειρος εραστής ,εμένα ρωτάς?
σοστοσ ο πεκτισ!!!Αυτό το "αξιολύπητο" τι το έβαλες τώρα και μου το χαλασες....?
πρέπει να καταλάβετε κάποτε εσείς οι γυναίκες ότι ο πληρωμένος έρωτας για τους άνδρες δεν αποτελεί κατ ανάγκην λύση αδυναμίας......
Δύσκολα σου βάζω ε?
ρε μαλακα η αλλιντισα δεν τσιμπαει να ξερεις,ειναι γατα μεγαλη.δεν μιλας με την σιλβα και τα αλλα τα κοριτσακια.η αλλιντισα δεν ειναι χθεσινη.Ρε μαλάκα ερώτηση παγίδα ήταν! (μεταξύ μας ε)
αλλά ναι με πήρε.είχαμε μια μάχη σήμερα 4-5 ώρες...πού το κατάλαβες?γατόνι σε κόβω.φαίνεται πολύ?
γμτ1!!!!!!!!!!!τσούλα!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πρύτανη!σοστοσ ο πεκτισ!!!
Ώρες ώρες μόνο έτσι? Όχι συνέχεια! Βελτιώνομαι όπως βλέπεις..ρε μαλακα η αλλιντισα δεν τσιμπαει να ξερεις,ειναι γατα μεγαλη.δεν μιλας με την σιλβα και τα αλλα τα κοριτσακια.η αλλιντισα δεν ειναι χθεσινη.
φαινετε οτι σε πηρε η αλλη τηλεφωνο.αρχισες να χαφτομουνιαζεσε παλι και να λες μαλακιες ωρες ωρες.
ρε τζειμς τι να σου απαντηση? ειναι σαν να ρωταει ο λυκος το τσοπανη που ειναι το μαντρι για να παει να φαει τα προβατα.η ερώτηση όμως όντως έπρεπε να απαντηθεί. Αλλά ή είναι πολύ γάτα ή βαριέται....
ναι αλλά αυτή είναι από άλλο μαντρί ρε! και υποτίθεται ότι εδώ μέσα είμαστε΄μόνο οι λύκοι!!!ρε τζειμς τι να σου απαντηση? ειναι σαν να ρωταει ο λυκος το τσοπανη που ειναι το μαντρι για να παει να φαει τα προβατα.
πήρες πολλούς πόντους μ αυτήν σου την απάντηση!!!Δεν θεωρώ τον πληρωμενο έρωτα αξιολύπητο.
Αυτούς που μπορούν να λειτουργήσουν ΜΟΝΟ με ιερόδουλες θεωρώ αξιολύπητους.
Για να μην σου πω πως η εφεύρεση της Ελλεεινίδας έγινε για να εξυπηρετήσει τους μανιακούς μπουρδελιάρηδες και τις τύψεις τους που δεν μπορούν να αποδώσουν σε νορμάλ σχέση.
εμενα να με ακους ρε μαλακα.δεν ειναι κανενα κοροιδο η αλλιντισα να ξερεις.πήρες πολλούς πόντους μ αυτήν σου την απάντηση!!!
αρκανς! διαβασμένη η δασκάλα!
Το στοιχείο μου ρε φίλε!εμενα να με ακους ρε μαλακα.δεν ειναι κανενα κοροιδο η αλλιντισα να ξερεις.
η αλλιντισα ειναι ο τυπος τις γκομενας που γαμαει να ξερεις,δεν την γαμανε.και ειναι σπανιες αυτες οι γκομενες στις μερες μας.
τζειμς δεν εισαι για να μπλεκεις με γκομενες σαν την αλλιντισα.η γκομενα θα σε στειλε εντελως αδιαβαστο να ξερεις.δεν ειναι ουτε ανι ουτε χαιβανι,ειναι αλανι να ξερεις.Το στοιχείο μου ρε φίλε!
επικίνδυνο αλάνι. να παίζεις με τη φωτιά!
αλίντισσα είσαι και ωραίο μουνί έμαθα ε?
θέλει πολλά κιλά να κουβαλάει ο άλλος για να σου γαμήσει το μυαλό ε?
(σόρι για τη γλώσσα αλλά είμαστε στη μεταμεσονύχτια ζώνη)
Το γάμησες james.Όχι το μυαλό..το θέμα.Το στοιχείο μου ρε φίλε!
επικίνδυνο αλάνι. να παίζεις με τη φωτιά!
αλίντισσα είσαι και ωραίο μουνί έμαθα ε?
θέλει πολλά κιλά να κουβαλάει ο άλλος για να σου γαμήσει το μυαλό ε?
(σόρι για τη γλώσσα αλλά είμαστε στη μεταμεσονύχτια ζώνη)
Μη μαφήνετε να γράφω πολλά σήμερα.....δεν πολυλειτουργώ......Το γάμησες james.Όχι το μυαλό..το θέμα.