Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλι με ελεινιδεσ ασχολιστε ατολμα αγορια μου???????
ανοικτε τουσ πορνοοριζοντεσ σασ χιστεσ μου! !τα σινορα ειναι ανιχτα για τον καθε ελινα greeklover!ι ροσια,ουκρανια,μολδαβια,ρουμανια,βουλγαρια μασ περιμενι πιονεροι μου λεβεντεσ μου!
παμε να κατακτισουμε τισ πανεμορφεσ κουκλαρεσ και αφιστε τισ ξεβρακοκεφαλεσ ελεινιδεσ!!!

εμπροσ πολιλατρεμενοι greeklovers Μου!!!!!!!!!!!καβαλιστε τα λαγνα ατι σασ να ξεχιθουμε για πορνοπεριπετιεσ!

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ Ι ΚΙΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΙΝΟΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΡΟΣΤΙΑΡΕΣ!

Επισκέπτης
Αυτά ισχύουν για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου χαρακτήρα.

Αν δεν πηδήξεις το μυαλό της δεν πηδάς το...αλλιντάκι της ποτέ.

Αλλά αυτό δεν διδάσκεται έσι απλά από δω. Εμείς εδώ μιλάμε την ανδρική ορολογία.σαν να μην μας ακούν γυναίκες.....

οπότε μάγκες γαμάτε και φεύγετε ειδικά με παντρεμένες,χωρισμένες κτλ....που έχουν παιδιά.....
Μα αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω.Οτι φαίνεται αυτό το  ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΌ σκεπτικό του γαμα να φύγεις και είναι τελείως αντιερωτικό.Μπορεί να πας σε ιερόδουλη εάν θέλεις να γαμήσεις και να φύγεις.Απλό.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ανοικτε τουσ πορνοοριζοντεσ σασ χιστεσ μου! !τα σινορα ειναι ανιχτα για τον καθε ελινα greeklover!ι ροσια,ουκρανια,μολδαβια,ρουμανια,βουλγαρια μασ περιμενι πιονεροι μου λεβεντεσ μου!
παμε να κατακτισουμε τισ πανεμορφεσ κουκλαρεσ και αφιστε τισ ξεβρακοκεφαλεσ ελεινιδεσ!!!

εμπροσ πολιλατρεμενοι greeklovers Μου!!!!!!!!!!!καβαλιστε τα λαγνα ατι σασ να ξεχιθουμε για πορνοπεριπετιεσ!

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ Ι ΚΙΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΙΝΟΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΡΟΣΤΙΑΡΕΣ!
Ταϊλάνδη δεν έβαλες και με στεναχώρεσες άρχοντα!!!!!!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Μα αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω.Οτι φαίνεται αυτό το  ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΌ σκεπτικό του γαμα να φύγεις και είναι τελείως αντιερωτικό.Μπορεί να πας σε ιερόδουλη εάν θέλεις να γαμήσεις και να φύγεις.Απλό.
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως αλλιντισα εισαι απο οτι καταλαβα πολυ κουλ ατομο.πολλα πραγματα τα εχεις φιλοσοφησει σωστα.εισαι μαγκιωρα γκομενα απο οτι καταλαβαινω.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το ζήτημα είναι πώς το κάνεις όχι τι λέμε οι άνδρες μεταξύ μας. είπαμε το να πηδ΄γξεις το μυαλό μιας γυναίκας είναι σε επίπεδο διδακτορικού. εμείς ακόμα είμαστε στο δημοτικό.

είδες τι ωραία που το έκανε ο αρκ? σε μια ώρα απ τον καφέ την τσιμπούκωνε!! κι ας φώναζε από δω μέσα ότι μόνο θα τη γαμήσει και τιποτα άλλο.......!!!

Επισκέπτης

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ Ι ΚΙΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΙΝΟΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΡΟΣΤΙΑΡΕΣ!
Καλά λες.Ο εύκολος δρόμος είναι ο πληρωμένος έρωτας.Πληρώνεις ,γαμάς φεύγεις.
Αξιολύπητο σκεπτικό αλλά αληθινό.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παντως αλλιντισα εισαι απο οτι καταλαβα πολυ κουλ ατομο.πολλα πραγματα τα εχεις φιλοσοφησει σωστα.εισαι μαγκιωρα γκομενα απο οτι καταλαβαινω.
Φιλαράκι,συμφωνώ. δεν πιάνεται εύκολα....νομίζω ότι πρέπει να τη βάλεις στη σχολή επειγόντως. Ακύρωσε τις άλλες. Ας κάτσουν  λίγο ακόμα στα θρανία τους....!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά λες.Ο εύκολος δρόμος είναι ο πληρωμένος έρωτας.Πληρώνεις ,γαμάς φεύγεις.
Αξιολύπητο σκεπτικό αλλά αληθινό.
Αυτό το "αξιολύπητο" τι το έβαλες τώρα και μου το χαλασες....?

πρέπει να καταλάβετε κάποτε εσείς οι γυναίκες ότι ο πληρωμένος έρωτας για τους άνδρες δεν αποτελεί κατ ανάγκην λύση αδυναμίας......

Δύσκολα σου βάζω ε?

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φιλαράκι,συμφωνώ. δεν πιάνεται εύκολα....νομίζω ότι πρέπει να τη βάλεις στη σχολή επειγόντως. Ακύρωσε τις άλλες. Ας κάτσουν  λίγο ακόμα στα θρανία τους....!
η αλλιντισα ειναι δασκαλα μεγαλη να ξερεις.ειναι περπατημενη γκομενα φιλε.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται στην θέση μου σκέφτεται όπως εγώ.
Στο θέμα σχέσεων λοιπόν..Έχετε μπερδεψει λιγο την βούρτσα με την πούτσα.Μια "ωμή" πούτσα όπως την παρουσιάζετε εδώ μέσα οι περισσότεροι..."Δωσε της πούτσα αυτό θέλει κτλ" δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά.Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για όλες τις γυναίκες που έχουν μια κάποια εμπειρία στον ερωτικό τομέα.Η ηδονή είναι αυτό που μπορεί να με φτιάξει σε έναν άντρα.Η ηδονή και η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργησει.ΌΛα είναι ένα παιχνιδάκι του μυαλού.Το πήδημα είναι καθαρά εγκεφαλικό.Πήδα μου το κεφάλι και μετά το ..αλληντάκι μου .Αυτό είναι το σκεπτικό μου.Για να προλάβω τους βλάκες να πω οτι δεν υπάρχει ίχνος ψευτοηθους σε αυτό το σκεπτικό.Απλά είμαι άνθρωπος που ερεθίζεται περισσότερο απο έναν λάγνο ξύπνιο και πρόστυχο άντρα παρά από έναν γαμήκουλα  του τύπου ελα να στον χώσω να τελειώνουμε.Ποτέ δεν πηδήχτηκα με τέτοιο πράμα.
Προσφέρετε  λοιπόν ηδονικές απολαύσεις αγαπητοί μπουρδελιάρηδες .Η γυναίκα σας/κοπέλα σας το αντιλαμβάνεται αυτό και σας προσφέρει υποσεινήδητα τα καλύτερα γαμήσια της ζωής σας.

Μιλας σωστα. Μακραν πιο ενδιαφερον αυτο το παιχνιδι, το απολαμβανω οποτε υπαρχει η αναλογη χημεια και επικοινωνια. Ουσιαστικα αυτο κανει και τη διαφορα αναμεσα σε 2 μουνια - πουτσες. Το εγκεφαλικο παιχνιδι, το 'γαμησι του εγκεφαλου'

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως αρκ πρέπει να σου πω ότι την "υπερπαραγωγή του χόλιγουν' δεν την έκανες σήμερα,αλλά απ την πρώτη φορά που βρεθήκατε στο γάμο. Αξίζει να το επισημάνουμε αυτό αφού από κει κερδίθηκε η μισή πίπα. γκολ απ τα αποδητήρια που λέμε.......!!!!!!!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Πάντως αρκ πρέπει να σου πω ότι την "υπερπαραγωγή του χόλιγουν' δεν την έκανες σήμερα,αλλά απ την πρώτη φορά που βρεθήκατε στο γάμο. Αξίζει να το επισημάνουμε αυτό αφού από κει κερδίθηκε η μισή πίπα. γκολ απ τα αποδητήρια που λέμε.......!!!!!!!!!
ρε τζειμς εισαι γατα μεγαλη να ξερεις.για να καταλαβεις μαζι φυγαμε απο το γλεντι και την πηγα στο σπιτι μετα.και αρχοντας κανονικος οπως παντα φιλε.ουτε το χερι τις ακουμπησα.σαν να ημουν με δεσποτη.τωρα θα μου πεις αν ησουν με δεσποτη μπορει να σου ακομπουσε αυτος το χερι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε τζειμς εισαι γατα μεγαλη να ξερεις.για να καταλαβεις μαζι φυγαμε απο το γλεντι και την πηγα στο σπιτι μετα.και αρχοντας κανονικος οπως παντα φιλε.ουτε το χερι τις ακουμπησα.σαν να ημουν με δεσποτη.τωρα θα μου πεις αν ησουν με δεσποτη μπορει να σου ακομπουσε αυτος το χερι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτή είναι η ουσία φίλε....έτσι της γάμησες το μυαλό και σκεφτόταν όλη τη νύχτα χθες πότε θα ξημερώσει να βρεθείτε.....
τι ώρα θα βγείτε για καφέ....κτλ. από κει και πέρα το έργο σου πολύ πιο εύκολο αν συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να το παίζεις!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τζειμς παντως η γκομενα εχει και μια ξαδερφη που ειναι 24 χρονων το οποιο ειναι πολυ δυνατο μουνι.ηρθε και την χαιρετησε οταν πιναμε καφε.τις ειπε να πανε κανενα μεσημερι για φαγητο,πρεπει να παω και εγω οποσδηποτε φιλε.την πιτσιρικα την κανω και δεσμο κανονικα και να πανε να γαμηθουνε ολα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αλίντισσα ποια η διαφορά προσέγγισης (αν υπάρχει) σε μια χωρισμένη με παιδιά με μια ελεύθερη?

Υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς παντως η γκομενα εχει και μια ξαδερφη που ειναι 24 χρονων το οποιο ειναι πολυ δυνατο μουνι.ηρθε και την χαιρετησε οταν πιναμε καφε.τις ειπε να πανε κανενα μεσημερι για φαγητο,πρεπει να παω και εγω οποσδηποτε φιλε.την πιτσιρικα την κανω και δεσμο κανονικα και να πανε να γαμηθουνε ολα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ "έκλεισες" φίλε με την χωρισμένη!!!! :rockon: :rockon:

δεν κάνει να την πληγώσεις μαλάκα!! :2funny: :2funny: :2funny:

οπότε το φαί με τις 2 αδερφές άστο για μεσοβδόμαδα που θα 'ερθω!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

24 είπες? Ταμάμ! εσένα σου πέφτει μικρή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αλίντισσα ποια η διαφορά προσέγγισης (αν υπάρχει) σε μια χωρισμένη με παιδιά με μια ελεύθερη?

Υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας?
τζειμς αυτην την γελοια ερωτηση δεν την περιμενα ειδικα απο εσενα.αν την εκανε ο αβραμης θα το θεωρουσα λογικο.ρε φιλε και φυσικα υπαρχει διαφορα.ειναι 2 πραγματα εντελως διαφορετικα.ρε μηπως σε πηρε η γκομενα κανενα τηλεφωνο και ρωτας τετοιες μαλακιες? κολλησε το μυαλο σου παλι μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom