Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και που να φανταστεις σε πιπινι τι μπορει να κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστευω παντως οτι ο μπαρμπας πιο ευκολα θα ξελογιαστει απο μια μικροτερη του εστω και 30αρα παρα ο 30αρης που εχει πολλες ευκαιρειες και δεν ειναι και ηλικιακα τελειωμενος.
Δε μου λες?

η 32χρονη με κώλο βραζίλ-χωρισμένη τι λογαριάζεται? πιπίνι ή μιλφ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
επιστροφη απο την απογευματινη εξοδο με την ζωντοχηρα.
πηγαινω και περνω την γκομενα απο το σπιτι τις.η γκομενα απο θεμα εμφανισεως και ντυσιματος περνει 20 με αριστα το 10.τζειμς την πηγα για καφε εκει που ειχαμε παει και μαζι,γινοταν μουνοθυελλα σημερα κανονικη,αλλα η ζωντοχηρα ητανε πιο πολυ μουναρα απο πολλες πιτσιρικες 20 με 25 χρονων.ειχαμε μια συζητηση γενικη περι ανεμων και υδατων.τελος παντων για να μην πολυλογο φυγαμε με το αυτοκινητο,πηγαμε στο σπιτι μου διοτι ηθελε να τις δειξω κατι καινουργια δειγματα για μια δουλεια.(τζειμς αυτα που σου ειχα πει και απο κοντα).τις την εχω πεσει στα ισα στο σπιτι επεσε ενα δυνατο χαμουρεμα και ακουλουθησε μια πιπα,η οποια ειναι ητανε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.γκρεμιστηκε το φοιτητικο μου ονειρο εντελως.λεω τελος παντων δεν γαμιετε ας δουμε τι θα γινει στο γαμησι,και εκεινη την ωρα χτυπαει το κινητο τις,ητανε η μανα τις.ειχε τα παιδια αυτη και τα ειχε παει σε ενα παιδοτοπο και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ο πιτσιρικας εσκισε το φρυδι του.ντυθηκαμε κατευθειαν και πηγα και την αφησα στο παιδοτοπο να δει τι εγινε.με πηρε τηλεφωνο πριν κανενα μισαωρο και μου ειπε οτι τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο,κανανε στο πιτσιρικα 2 ραμματα στο νοσοκομειο και ολα καλα.κανονισαμε να τηλεφωνηθουμε τις επομενες μερες για κανενα ποτο.
σε γενικες γραμμες η γκομενα ειναι συζητηση πολυ και ξυπνια,και δειχνει οτι ξερει τι θελει.
με ξενερωσε παρα πολυ η πιπα τις,ητανε απαραδεκτη για μια γκομενα τις ηλικιας τις.ολα θα εξαρτηθουν απο το γαμησι που θα κανει,αν ειναι ζωο και στο γαμησι,τοτε θα γκρεμιστει εντελος το φοιτητικο μου ονειρο μια για παντα.αν ολα πανε καλα,τοτε θα ακουλουθηση και ενα σεμιναριο πως να περνει καλες πιπες,και θα περασει στην κατηγορια,<<καβαντζες χειμωνιατικες>>διοτι οι κρυες μοναχικες νυχτες του χειμωνα ειναι πλεον κοντα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Daskalos-Wendel_sm.jpg

leonidas3334

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινω και περνω την γκομενα απο το σπιτι τις.η γκομενα απο θεμα εμφανισεως και ντυσιματος περνει 20 με αριστα το 10.τζειμς την πηγα για καφε εκει που ειχαμε παει και μαζι,γινοταν μουνοθυελλα σημερα κανονικη,αλλα η ζωντοχηρα ητανε πιο πολυ μουναρα απο πολλες πιτσιρικες 20 με 25 χρονων.ειχαμε μια συζητηση γενικη περι ανεμων και υδατων.τελος παντων για να μην πολυλογο φυγαμε με το αυτοκινητο,πηγαμε στο σπιτι μου διοτι ηθελε να τις δειξω κατι καινουργια δειγματα για μια δουλεια.(τζειμς αυτα που σου ειχα πει και απο κοντα).τις την εχω πεσει στα ισα στο σπιτι επεσε ενα δυνατο χαμουρεμα και ακουλουθησε μια πιπα,η οποια ειναι ητανε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.γκρεμιστηκε το φοιτητικο μου ονειρο εντελως.λεω τελος παντων δεν γαμιετε ας δουμε τι θα γινει στο γαμησι,και εκεινη την ωρα χτυπαει το κινητο τις,ητανε η μανα τις.ειχε τα παιδια αυτη και τα ειχε παει σε ενα παιδοτοπο και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ο πιτσιρικας εσκισε το φρυδι του.ντυθηκαμε κατευθειαν και πηγα και την αφησα στο παιδοτοπο να δει τι εγινε.με πηρε τηλεφωνο πριν κανενα μισαωρο και μου ειπε οτι τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο,κανανε στο πιτσιρικα 2 ραμματα στο νοσοκομειο και ολα καλα.κανονισαμε να τηλεφωνηθουμε τις επομενες μερες για κανενα ποτο.
σε γενικες γραμμες η γκομενα ειναι συζητηση πολυ και ξυπνια,και δειχνει οτι ξερει τι θελει.
με ξενερωσε παρα πολυ η πιπα τις,ητανε απαραδεκτη για μια γκομενα τις ηλικιας τις.ολα θα εξαρτηθουν απο το γαμησι που θα κανει,αν ειναι ζωο και στο γαμησι,τοτε θα γκρεμιστει εντελος το φοιτητικο μου ονειρο μια για παντα.αν ολα πανε καλα,τοτε θα ακουλουθηση και ενα σεμιναριο πως να περνει καλες πιπες,και θα περασει στην κατηγορια,<<καβαντζες χειμωνιατικες>>διοτι οι κρυες μοναχικες νυχτες του χειμωνα ειναι πλεον κοντα.

Φίλε arcans αυτο το κομματι που εχω τονίσει στα λόγια σου να προσεχεις .

Μάλλον ο τζειμσ δεν το διάβασε ακόμα και με όλο το θάρρος θα σου τα χώσει άσχημα και καλα θα κάνει.

Ρίξε το πηδημα σου και καντην με ελαφρα πηδηματάκια. Ούτως η αλλως απο οτι κατάλαβα το φοιτιτικό σου όνειρο αργά η γρηγορα θα εκδηλωθεί.

Η επιλογή δική σου φιλικά Λεωνιδασ

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φίλε arcans αυτο το κομματι που εχω τονίσει στα λόγια σου να προσεχεις .

Μάλλον ο τζειμσ δεν το διάβασε ακόμα και με όλο το θάρρος θα σου τα χώσει άσχημα και καλα θα κάνει.

Ρίξε το πηδημα σου και καντην με ελαφρα πηδηματάκια. Ούτως η αλλως απο οτι κατάλαβα υπ φοιτιτικό σου όνειρο αργά η γρηγορα θα εκδηλωθεί.

Η επιλογή δική σου φιλικά Λεωνιδασ
αβραμη βλακα οταν δεν καταλαβαινεις κατι, καλα θα κανεις να το διαβαζεις και 2η φορα.
οταν λεω <<καβαντζες χειμωνιατικες>> ειναι μια λιστα απο 5-6 γκομενες οι οποιες οποτε θελεις και μπορουν και αυτες τις γαμας.δεν εννοω να ξεχειμωνιασω με την γκομενα την συγκεκριμενη.αυτα για να μαθαινεις και μερικα πραγματα.και καλα θα κανεις οταν εχεις αποριες να ρωτας. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δάσκαλε αυτός είναι μέλος σχεδόν μισό μήνα.
Ο αβράμης δεν κρατάει ούτε μέρα και επίσης ποτέ δεν έχει γράψει παραπάνω από 2 προτάσεις σε ένα post.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
και ακουλουθησε μια πιπα,η οποια ειναι ητανε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.γκρεμιστηκε το φοιτητικο μου ονειρο εντελως.
..............................................
με ξενερωσε παρα πολυ η πιπα τις,ητανε απαραδεκτη για μια γκομενα τις ηλικιας τις.

Στο χέρι σου ή μάλλον στο πουλί σου είναι να της μάθεις να δουλεύει το κλαρίνο όπως πρέπει!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Γεια σου ρε δάσκαλε!!!!

Αυτό ήθελα να ακούσω από σένα!!!!!

Στο είπα και πιο πάνω! "την πήδηξα" ή "κλείσαμε για πήδημα"!!!!!

τα άλλα όλα είναι παπάρια! έτσι κάνουν οι δάσκαλοι ρεεεεεεε!

τ ακούτε μαμούχαλα?

Λοιπόν τώρα θα δείτε πώς θα μπορούσε να εξελιχτεί "στραβά" το όλο σκηνικό, για να μαθαίνετε απ το δάσκαλο Αρκανς!

(πες μου όμως κάτι πρώτα.για δουλειά που λες της μίλησες γι αυτό που κάνεις ή γι αυτό που ΘΑ κάνουμε μαζί. γιατί εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος. έχω κάποιες εξελίξεις αλλά θα ξέρω πιο πολλά τετ με πέμπτη, γι αυτό δε σου πα ακόμα τίποτα)

συνεχίζω.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στο χέρι σου ή μάλλον στο πουλί σου είναι να της μάθεις να δουλεύει το κλαρίνο όπως πρέπει!
αυτα ειναι εμφυτα ταλεντα φιλε...ή τα χει ή δεν τα χει η γκομενα...δεν διδασκονται...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν είχα κάποτε ένα φιλαράκι μαμούχαλο, ο οποίος έπιασε ξαφνικά λεφτά, του κάτσανε και κάνα δυο γκόμενες και ξαφνικά του χώθηκε μια παντρεμένη. Το παίρνω πρέφα και επειδή ήταν προστατευόμενός μου άρχισα να του τα ψέλνω!

Οι απαντήσεις που μου έδινε ήταν του στιλ, «ξέρω τι κάνω. Είμαι έμπειρος. Αυτά είναι για τους άλλους « κοκ….

Κάποια στιγμή, μετά από 1-2 βδομάδες του ξεφεύγει και μου λέει ότι δεν την πήδηξε ακόμα!
-Είναι καλό κορίτσι!  Μου λέει και…με στέλνει!!!!

Να μην τα πολυλογώ και γεμίσω κάνα δυο θρεντς με την ιστορία του, η γκόμενα τον παντρεύτηκε μετά από κανα εξάμηνο, τώρα έχουν και ένα κοριτσάκι 3 χρονών, έχουν βέβαια χωρίσει και πληρώνει διατροφή 700 ευρώ το μήνα (λόγω καλού εισοδήματος)!!!!!!!

Α! τον είχε κερατώσει ουκ ολίγες φορές μέχρι να χωρίσουν και απ ότι έμαθα μετά, του κατσε μετά από 1,5 μήνα που τον τραβολογούσε και ενώ αυτή ικανοποιούνταν με διάφορους μαγκίτες!

Συμπέρασμα! Αν μια γυναίκα σας βάλει στο μάτι ότι είστε παιδιά για οικογένεια (κατά τη δική της άποψη και λογική) το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να μην σας κάτσει! Είναι πάγια τακτική!

Αν κρατήσει το πιλάτεμα πάνω από βδομάδα, το…πάει για σοβαρά!................

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λοιπόν είχα κάποτε ένα φιλαράκι μαμούχαλο, ο οποίος έπιασε ξαφνικά λεφτά, του κάτσανε και κάνα δυο γκόμενες και ξαφνικά του χώθηκε μια παντρεμένη. Το παίρνω πρέφα και επειδή ήταν προστατευόμενός μου άρχισα να του τα ψέλνω!

Οι απαντήσεις που μου έδινε ήταν του στιλ, «ξέρω τι κάνω. Είμαι έμπειρος. Αυτά είναι για τους άλλους « κοκ….

Κάποια στιγμή, μετά από 1-2 βδομάδες του ξεφεύγει και μου λέει ότι δεν την πήδηξε ακόμα!
-Είναι καλό κορίτσι!  Μου λέει και…με στέλνει!!!!

Να μην τα πολυλογώ και γεμίσω κάνα δυο θρεντς με την ιστορία του, η γκόμενα τον παντρεύτηκε μετά από κανα εξάμηνο, τώρα έχουν και ένα κοριτσάκι 3 χρονών, έχουν βέβαια χωρίσει και πληρώνει διατροφή 700 ευρώ το μήνα (λόγω καλού εισοδήματος)!!!!!!!

Α! τον είχε κερατώσει ουκ ολίγες φορές μέχρι να χωρίσουν και απ ότι έμαθα μετά, του κατσε μετά από 1,5 μήνα που τον τραβολογούσε και ενώ αυτή ικανοποιούνταν με διάφορους μαγκίτες!

Συμπέρασμα! Αν μια γυναίκα σας βάλει στο μάτι ότι είστε παιδιά για οικογένεια (κατά τη δική της άποψη και λογική) το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να μην σας κάτσει! Είναι πάγια τακτική!

Αν κρατήσει το πιλάτεμα πάνω από βδομάδα, το…πάει για σοβαρά!................
γιατι τον χωρισε η ελλεηνιδα;ξερουμε; :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αβράμη άκου ρε να μαθαίνεις! αυτά είναι και για σένα, θα σου χρειαστούν στο μέλλον!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Λοιπόν τώρα θα δείτε πώς θα μπορούσε να εξελιχτεί "στραβά" το όλο σκηνικό, για να μαθαίνετε απ το δάσκαλο Αρκανς!

(πες μου όμως κάτι πρώτα.για δουλειά που λες της μίλησες γι αυτό που κάνεις ή γι αυτό που ΘΑ κάνουμε μαζί. γιατί εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος. έχω κάποιες εξελίξεις αλλά θα ξέρω πιο πολλά τετ με πέμπτη, γι αυτό δε σου πα ακόμα τίποτα)

συνεχίζω.......
για την δουλεια που κανω ρε τζειμς.αφου πηγαν τις εδειξα δειγματα,για το σπιτι τις θελει πραγματα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom