επιστροφη απο την απογευματινη εξοδο με την ζωντοχηρα.
πηγαινω και περνω την γκομενα απο το σπιτι τις.η γκομενα απο θεμα εμφανισεως και ντυσιματος περνει 20 με αριστα το 10.τζειμς την πηγα για καφε εκει που ειχαμε παει και μαζι,γινοταν μουνοθυελλα σημερα κανονικη,αλλα η ζωντοχηρα ητανε πιο πολυ μουναρα απο πολλες πιτσιρικες 20 με 25 χρονων.ειχαμε μια συζητηση γενικη περι ανεμων και υδατων.τελος παντων για να μην πολυλογο φυγαμε με το αυτοκινητο,πηγαμε στο σπιτι μου διοτι ηθελε να τις δειξω κατι καινουργια δειγματα για μια δουλεια.(τζειμς αυτα που σου ειχα πει και απο κοντα).τις την εχω πεσει στα ισα στο σπιτι επεσε ενα δυνατο χαμουρεμα και ακουλουθησε μια πιπα,η οποια ειναι ητανε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.γκρεμιστηκε το φοιτητικο μου ονειρο εντελως.λεω τελος παντων δεν γαμιετε ας δουμε τι θα γινει στο γαμησι,και εκεινη την ωρα χτυπαει το κινητο τις,ητανε η μανα τις.ειχε τα παιδια αυτη και τα ειχε παει σε ενα παιδοτοπο και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ο πιτσιρικας εσκισε το φρυδι του.ντυθηκαμε κατευθειαν και πηγα και την αφησα στο παιδοτοπο να δει τι εγινε.με πηρε τηλεφωνο πριν κανενα μισαωρο και μου ειπε οτι τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο,κανανε στο πιτσιρικα 2 ραμματα στο νοσοκομειο και ολα καλα.κανονισαμε να τηλεφωνηθουμε τις επομενες μερες για κανενα ποτο.
σε γενικες γραμμες η γκομενα ειναι συζητηση πολυ και ξυπνια,και δειχνει οτι ξερει τι θελει.
με ξενερωσε παρα πολυ η πιπα τις,ητανε απαραδεκτη για μια γκομενα τις ηλικιας τις.ολα θα εξαρτηθουν απο το γαμησι που θα κανει,αν ειναι ζωο και στο γαμησι,τοτε θα γκρεμιστει εντελος το φοιτητικο μου ονειρο μια για παντα.αν ολα πανε καλα,τοτε θα ακουλουθηση και ενα σεμιναριο πως να περνει καλες πιπες,και θα περασει στην κατηγορια,<<καβαντζες χειμωνιατικες>>διοτι οι κρυες μοναχικες νυχτες του χειμωνα ειναι πλεον κοντα.