Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
είσαι πολύ δάσκαλος ρε φίλε!!!

σε προηγούμενο ποστ της έγραψε ότι την παρακαλάει ο δικός της για γάμο κι αυτή το παίζει δύσκολη!!!

μάλλον έχει μπαταρίες ακόμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
΄δάσκαλε!!!! πάμε για το παγκόσμιο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
]
που ακριβως το εγραψα αυτο?γτ θυμαμαι να εγραψα μονο οτι δε χαιρεται με τις ιδεες μου περι γαμου... :jerking:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δε ξερω με τι ατομα συναναστρεφεστε κ τι ατομα ειστε παντως το να σε εκπλησει αυτο που λεω δε το θεωρω φυσιολογικο.εχετε ισοπεδωσει τα παντα αλλα ευτυχως υπαρχει κ κοσμος εκει εξω πιο αληθινος...
πολυ λιγο δε ξερω αλλα υπαρχει..
Λουκριτία μην πληγώνεσαι κοριτσάκι μου! δεν έχουμε τίποτα προσωπικό!

αν σε πληγώσαμε ειλικρινά συγνώμη! Αρκάνς ζήτα συγνώμη ρε απ την κοπέλα!

(δεν κάνω πλάκα ε!)

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δε ξερω με τι ατομα συναναστρεφεστε κ τι ατομα ειστε παντως το να σε εκπλησει αυτο που λεω δε το θεωρω φυσιολογικο.εχετε ισοπεδωσει τα παντα αλλα ευτυχως υπαρχει κ κοσμος εκει εξω πιο αληθινος...
πολυ λιγο δε ξερω αλλα υπαρχει..
κοιταξε παντα σε ολες τις εποχες υπηρχαν  αγιοι.απλα στην δικη μας εποχη οι περισσοτεροι αγιοι ειναι αμαρτωλοι. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

(δεν κάνω πλάκα ε!)
δε θα πληγωθω απο 5 αγνωστους αγαπη...
κοιταξε παντα σε ολες τις εποχες υπηρχαν  αγιοι.απλα στην δικη μας εποχη οι περισσοτεροι αγιοι ειναι αμαρτωλοι. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δε μιλησα ποτε γ αγιοσυνες φιλε μου...

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6

(δεν κάνω πλάκα ε!)
εισαι μαλακας.καταρχην δεν πληγωσαμε την λουκ,αλλα και να την πληγωσαμε φιλε ειπαμε την γνωμη μας.δεν συζηταει με τον γκομενο τις τωρα,αλλα με τους καθηγητες τις,και καλα θα κανει να τους ακουει.η ζωη εχει πολλα γυρισματα.

Υ.Γ.η σιλβα δεν μιλαει καθολου και μονο παρακουλουθει το μαθημα.ειναι η πιο επιμελης μαθητρια.ειμαι σιγουρος οτι κανει το μαθημα copy και το αποθηκευει στα αρχεια τις.
προετοιμαζετε για τον μελλον τις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εισαι μαλακας.καταρχην δεν πληγωσαμε την λουκ,αλλα και να την πληγωσαμε φιλε ειπαμε την γνωμη μας.δεν συζηταει με τον γκομενο τις τωρα,αλλα με τους καθηγητες τις,και καλα θα κανει να τους ακουει.η ζωη εχει πολλα γυρισματα.

Υ.Γ.η σιλβα δεν μιλαει καθολου και μονο παρακουλουθει το μαθημα.ειναι η πιο επιμελης μαθητρια.ειμαι σιγουρος οτι κανει το μαθημα copy και το αποθηκευει στα αρχεια τις.
προετοιμαζετε για τον μελλον τις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
και κοντος ετσι ειναι που εχεις? :think: :think: :think:

Ωχ με τσάκωσε ο δάσκαλος.. :o
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά το προσεγγίζει αρκετά το μοντέλο που περιέγραψες..περνάμε τέλεια μαζί, αν κ το ότι με βλέπει σαν μαμά του δεν με κολακεύει κ τόσο..με την μάνα του πάντως δεν έχει κ πολύ καλές σχέσεις, παρόλο π αυτή του έχει αδυναμία..
Είναι και 1,5 χρόνο μικρότερος μου και ωραίο παιδί αν κ κοντούλης.. :smitten:
Έχει κάνει και μπουρδελότσαρκες στο παρελθόν..(αυτό το λέω για να μην τον βγάλετε μουνόδουλο κατευθείαν.. :2funny: )
Είναι φοβερός τύπος πάντως..Μου πετάει κάτι σπόντες για γάμο  γιατί δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος και φοβάται μην χωρίσουμε όταν πάει..Έχει αρχίσει και με ψήνει για να ΄μαι ειλικρινής.. :grin:

την αναλυση μου την διαβασες για το θεμα τις αδερφης σου.
αν την διαβασες να τις την μεταφερεις.(ειναι ωραια γκομενα?) :grin: :grin: :grin: :grin:

χαχα την διάβασα..
ωραιούλα είναι.. :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
]
που ακριβως το εγραψα αυτο?γτ θυμαμαι να εγραψα μονο οτι δε χαιρεται με τις ιδεες μου περι γαμου... :jerking:
Εσύ αντέδρασες με την άποψη κάποιου που σου είπε ότι θα γίνει Λιούης ο δικός σου αν ξυπνήσει το ρολόι σου!

Να μη μιλάς με υπονοούμενα και μισόλογα για να δημιουργείς εντυπώσεις!!!!

και τις χειρονομίες στον γκόμενό σου!!!

Αρκάνς! όντως είμαι μαλάκας ρε! παίρνω πίσω τη συγνώμη!!!! Αααααα!

μπράβο ρε σιλβάκι! κάνε σκονάκια μόνο και μην ενοχλείς το μάθημα!

Αρκ! στο θέμα μας!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αρκ! στο θέμα μας!

Εσύ έχεις τρελαθεί με τον αρκ..
εγώ είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα κάνει το σεξάκι του με το γκομενάκι που το έχει απωθημένο
και δεν μπλέξει μαζί της συναισθηματικά.. απλά είναι τα πραγματα.. :)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά το προσεγγίζει αρκετά το μοντέλο που περιέγραψες..περνάμε τέλεια μαζί, αν κ το ότι με βλέπει σαν μαμά του δεν με κολακεύει κ τόσο..με την μάνα του πάντως δεν έχει κ πολύ καλές σχέσεις, παρόλο π αυτή του έχει αδυναμία..
Έχει κάνει και μπουρδελότσαρκες στο παρελθόν..(αυτό το λέω για να μην τον βγάλετε μουνόδουλο κατευθείαν.. :2funny: )
Είναι φοβερός τύπος πάντως..Μου πετάει κάτι σπόντες για γάμο  γιατί δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος και φοβάται μην χωρίσουμε όταν πάει..Έχει αρχίσει και με ψήνει για να ΄μαι ειλικρινής.. :grin:

χαχα την διάβασα..
ωραιούλα είναι.. :grin:
Αρκ! σχολίασε το εσύ που έχεις πιο πολύ τακτ γιατί θα με βρίσει κι αυτή άμα γράψω κάτι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εσύ αντέδρασες με την άποψη κάποιου που σου είπε ότι θα γίνει Λιούης ο δικός σου αν ξυπνήσει το ρολόι σου!

Να μη μιλάς με υπονοούμενα και μισόλογα για να δημιουργείς εντυπώσεις!!!!
και τις χειρονομίες στον γκόμενό σου!!!

Αρκάνς! όντως είμαι μαλάκας ρε! παίρνω πίσω τη συγνώμη!!!! Αααααα!

μπράβο ρε σιλβάκι! κάνε σκονάκια μόνο και μην ενοχλείς το μάθημα!

Αρκ! στο θέμα μας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
na mhn bgazeis symperasmata mono k mono g na dikaiologeis ta legomena soy...

Επισκέπτης
Και οι χωρισμένες έχουν ψυχή.Παράδειγμα προς αποφυγήν μας έβγαλες βρε james.Δεν δαγκώνουμε και τόσο πια...

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
καταρχην να ξερεις οτι με τον γκομενο σου δεν υπαρχει μελλον. αντικαταστεις την μαμα του,που δεν εχουν καλες σχεσεις.αυτο θα φανει ακομα πιο πολυ και θα σε κουρασει οταν θα παει φανταρος.θα νιωσεις η μανα ελληνιδα που εχει που ο γιος τις φανταρος και τις μυξοκλαιγετε,και θα του πεις ΤΕΛΟΣ.(ακομα ενας φανταρος που θα χτυπηθη πισωπλατα :2funny: :2funny:).ανεξαρτητα απο τι μαλακιες σου λεει αυτος για γαμο,καλα θα κανεις να μην εκδηλωνεσε πολλη εσυ,διοτι θα ειναι πιο ευκολα γιαυτον ο χωρισμος σας.
και καλα θα κανεις να αρχιζεις να ετοιμαζεις απο τωρα το εδαφος για χωρισμο για να ειναι οσο πιο ανωδυνος γινετε.
μην ξεχνας οτι ο ελλην στρατιωτης οταν φυλαει σκοπια εχει οπλο μαζι του,και ειναι και γεματο με σφαιρες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι ηθελε να πει ο "βαγγιος"πριν σβησει το ποστ του; :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ έχεις τρελαθεί με τον αρκ..
εγώ είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα κάνει το σεξάκι του με το γκομενάκι που το έχει απωθημένο
και δεν μπλέξει μαζί της συναισθηματικά.. απλά είναι τα πραγματα.. :)
ναι γιατί είναι μια χαρά παιδί και δε θα θελα να μπλεχτεί σε προβλήματα....

κακό είναι να θέλω να προστατεύσω το φίλο μας απ τα νύχια μιας που τον λιγουρεύεται για το 2ο σύζυγό της? :2funny:

φίλε θα λείψω για κανα 2ωρο λόγω υποχρεώσεων! μην προλάβεις να κλείσεις καμιά εκκλησία ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Και οι χωρισμένες έχουν ψυχή.Παράδειγμα προς αποφυγήν μας έβγαλες βρε james.Δεν δαγκώνουμε και τόσο πια...

οπως εχουν και μουνι οι χωρισμενες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ναι γιατί είναι μια χαρά παιδί και δε θα θελα να μπλεχτεί σε προβλήματα....

κακό είναι να θέλω να προστατεύσω το φίλο μας απ τα νύχια μιας που τον λιγουρεύεται για το 2ο σύζυγό της? :2funny:

φίλε θα λείψω για κανα 2ωρο λόγω υποχρεώσεων! μην προλάβεις να κλείσεις καμιά εκκλησία ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζειμς συνεχιζεις να λες μαλακιες επηρεασμενος απο τον εαυτο σου.δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να ξερεις.εχω ξαναγυρισει τετοια ταινια φιλε. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
να πω οτι η καθε σχεση ειναι μοναδικη,δεν συγκρινουμε ποτε κατι που ειχαμε παλια,με αυτο που εχουμε τωρα,η με αυτο που θελαμε να εχουμε.οπως δεν υπαρχει και η σχεση η τελεια.΄
υπομονη,σεβασμος,και κατανοηση χρειαζετε,και σε πολλες φασεις να κανουμε και καποιες υποχωρισεις για να τσουλαει το πραγμα.
το θεμα με τις σχεσεις ειναι ενα παιχνιδι.οπως ολα τα παιχνιδια ετσι και αυτο αποτελειτε απο πιονα και παιχτες. ο παιχτης σκεφτετε και περνει το πιονι και το τοποθετη καπου.το πιονι απλως το τοποθετουν σε καποια θεση.διαλεγει ο καθενας τι θελει να ειναι σε αυτο το παιχνιδι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να πω οτι η καθε σχεση ειναι μοναδικη,δεν συγκρινουμε ποτε κατι που ειχαμε παλια,με αυτο που εχουμε τωρα,η με αυτο που θελαμε να εχουμε.οπως δεν υπαρχει και η σχεση η τελεια.΄
υπομονη,σεβασμος,και κατανοηση χρειαζετε,και σε πολλες φασεις να κανουμε και καποιες υποχωρισεις για να τσουλαει το πραγμα.
το θεμα με τις σχεσεις ειναι ενα παιχνιδι.οπως ολα τα παιχνιδια ετσι και αυτο αποτελειτε απο πιονα και παιχτες. ο παιχτης σκεφτετε και περνει το πιονι και το τοποθετη καπου.το πιονι απλως το τοποθετουν σε καποια θεση.διαλεγει ο καθενας τι θελει να ειναι σε αυτο το παιχνιδι.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom