Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αυτοί ανήκουν σε άλλη....συνομοταξία!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Για πες σε ποια..έχει ενδιαφέρον το πράγμα... :2funny: :2funny: :2funny:

όλες ίδιες είναι ρεεεεεε! 'εγώ δε γουστάρω το γάμο κοκ".... πάτε ρε κορίτσια να κλείσετς γάμο κι άμα βρείτε άδεια εκκλησία για τα επόμενα (πολλά) σαββατοκύριακα, πείτε μου κι εμένα να κλείσω για τον Αρκ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάντως δεν είμαι κατά του γάμου..Κ ένας λόγος παραπάνω που δεν βρίσκεται άδεια εκκλησία όπως λες ότι θέλουν κ οι άντρες γάμο..εκτός αν κουβαλάνε όλους τους γαμπρούς στην εκκλησία με το ζόρι... :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλώς το σιλβάκι!

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Το θρεντ λέει 30-40αρες! ανήκεις εκεί?

όταν θα ανήκεις (και συ και οι 2 προλαλήσασες) και αν δεν είσαι ακόμα παντρεμένη, τότε θα έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ άλλη άποψη απ αυτήν που λες!

φιλικά προς όλες το λέω. Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις....

οκ.
αν ειμαι σε 10 χρ μεσα θα επαναφερω το θεμα και θα σας πω τη γνωμη μου. :sunglasses:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Όχι φίλε μου, να μην ξυπνήσει...
Δε φταίει σε τίποτα ο καημένος που θα την φορτωθεί, και μάλιστα με γάμο!!!

Κατά τα άλλα, σου λένε ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει το παρελθόν της γκόμενάς μας, λες και δε θα βγάλοιυμε συμπέρασμα από τις μαλακίες που έχει κάνει για τα μυαλά που κουβαλάει :uglystupid:
φιλε να ξερεις οτι χαζες γυναικες δεν υπαρχουν.απλως θελουν και κανουν τις χαζες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Α, εδώ μου τα χαλάς..Νομίζω είναι μεγάλη κλισεδούρα ότι οι άντρες μισούν τον γάμο..
Δεν λέω ότι δεν ισχύει για πολλούς, αλλά είναι και μερικοί που παρακαλάνε αυτοί τις
κοπέλες τους για γάμο και όχι το αντίθετο..

Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει

1)  ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις

2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα  :grin:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει

1)  ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις

2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα  :grin:
φιλε καμια σχεση αυτο που λες με την πραγματικοτητα.κατσε και διαβαζε προσεκτικα.
ενας που ειναι στα 30-35 και ειναι ελευθερος,και αν ειναι καλος παικτης γαμαει πολυ περισσοτερο απο κατι πιτσιρικαδες.
απλως ειναι και καποια τεχνικα θεματα που οσο μεγαλωνεις τα σκεφτεσε περισσοτερο.και σου αναφερω και μερικα.
δεν γινετε να σε πλενει και να τρως μια ζωη στην μανα σου.
εχεις βαρεθει πολλα πραγματα,εξοδους,μαλακιες με γκομενες,και γενικα ειναι ενα εργο το οποιο το εχεις δει πολλες φορες.
και τελος ΝΑΙ θελεις να κανεις και οικογενεια.
οσο για μαλακιες με πουτανες,στριπτιτζαδικα,και τα συναφη και παντρεμενος μπορεις να τα εχεις αρκει να εισαι καλο ΠΑΙΚΤΗΣ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ενδιαφερων αποψεις ακουγοντε αλλα να μπω και εγω την δικη μου.

τζειμς καταρχην ευχαριστω για τις κραυγες αγωνιας που βγαζεις,για να μην κανω καμια μαλακια με την συμφοιτητρια μου,αλλα φιλε σε ενημερωνω οτι εδω και χρονια εχω παψει,και δεν υπαρχει περιπτωση,να καψουρευτω καμια τετοια πουτανα-πουτανακι και καθε συναφη τετοιο αντικειμενο. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
με αυτην θα ασχοληθω για ενα και μονο λογο,για να την γαμησω και να μου φυγει ενα φοιτητικο αποθημενο απο το πανεπιστημιο. :headbang: :headbang: :headbang:
(η γκομενα αν και στα 33 τις πιστευω οτι εχει απο τους καλυτερους κωλους στην ελλαδα,ο κωλος τις θυμιζει βραζιλια,κοπα καμπανα και ολα τα υπολοιπα :boobies: :boobies:)
Καλώς το παλικάρι!

Φίλε βραζιλιάνικο κωλαράκι και τούρλα βιζάκι έχουν πολλές στην πόλη σου! όσες φορές ήρθα αυτό έχω δει...και διαθέσιμες....!

Εσύ καλά θα κάνεις να βγάλεις τα απωθημένα σ αυτές!!!

γιατί πολύ απλά δε θα μείνεις στο ένα! και μετά από λίγο καιρί θα λες, ε! απλά την πηδάω! και κάνει και καλό παστίτσιο....!

και μετά από λίγο...ε! ναι! κοιμάμαι πού και πού σπίτι της....! ..... και πήγα βόλτα και τα παιδιά της γιατί είχε δουλειές....! ...

και μετά από λίγο...Ε! ναι! πήγα και κάποια μου πράγματα εκεί! Μη φανταστείς τίποτα! κάνα σώβρακο, καμιά μπλούζα, κάνα παπούτσι....να μην ταλαιπωρούμαι ρε!

...και μετά από λίγο...."καλά ρε φίλε! νταβά στ αρχίδια μας σε βάλαμε? Αυτήν αγαπάω αυτήν θα πάρω! άντε γαμήσου....!"

τό χω ξαναδεί το έργο ρεεεεεεεεε!

αλλά δε θέλω τίποτα άλλο! να την πηδήξεις μια φορά και να αρχίσουν να βγαίνουν ένα ένα όλα αυτά που σου γράφω! και θα βγαίνουν και με τη σειρά!!!

κράτα το αυτό το ποστ! εκτύπωσέ το και βάλτο δίπλα στο κρεβάτι σου να το βλέπεις!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φιλε καμια σχεση αυτο που λες με την πραγματικοτητα.κατσε και διαβαζε προσεκτικα.
ενας που ειναι στα 30-35 και ειναι ελευθερος,και αν ειναι καλος παικτης γαμαει πολυ περισσοτερο απο κατι πιτσιρικαδες.
απλως ειναι και καποια τεχνικα θεματα που οσο μεγαλωνεις τα σκεφτεσε περισσοτερο.και σου αναφερω και μερικα.
εχεις βαρεθει πολλα πραγματα,εξοδους,μαλακιες με γκομενες,και γενικα ειναι ενα εργο το οποιο το εχεις δει πολλες φορες.
οσο για μαλακιες με πουτανες,στριπτιτζαδικα,και τα συναφη και παντρεμενος μπορεις να τα εχεις αρκει να εισαι καλο ΠΑΙΚΤΗΣ.
κατι τετοια με κανουν κ εχω κακες αποψεις γ τον γαμο...
ντροπη...

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
σιλβα παρε το βλακα τον πιτσιρικα και πατε να παιξετε αλλου και μην το σπαμαρετε το θρεντ.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να  χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι εγινε ρε arcans τερμα οι ουκρανη τωρα αρχησες να κυνηγας ζωντοχηρες?

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Καλώς το παλικάρι!

Φίλε βραζιλιάνικο κωλαράκι και τούρλα βιζάκι έχουν πολλές στην πόλη σου! όσες φορές ήρθα αυτό έχω δει...και διαθέσιμες....!

Εσύ καλά θα κάνεις να βγάλεις τα απωθημένα σ αυτές!!!

γιατί πολύ απλά δε θα μείνεις στο ένα! και μετά από λίγο καιρί θα λες, ε! απλά την πηδάω! και κάνει και καλό παστίτσιο....!

και μετά από λίγο...ε! ναι! κοιμάμαι πού και πού σπίτι της....! ..... και πήγα βόλτα και τα παιδιά της γιατί είχε δουλειές....! ...

και μετά από λίγο...Ε! ναι! πήγα και κάποια μου πράγματα εκεί! Μη φανταστείς τίποτα! κάνα σώβρακο, καμιά μπλούζα, κάνα παπούτσι....να μην ταλαιπωρούμαι ρε!

...και μετά από λίγο...."καλά ρε φίλε! νταβά στ αρχίδια μας σε βάλαμε? Αυτήν αγαπάω αυτήν θα πάρω! άντε γαμήσου....!"

τό χω ξαναδεί το έργο ρεεεεεεεεε!

αλλά δε θέλω τίποτα άλλο! να την πηδήξεις μια φορά και να αρχίσουν να βγαίνουν ένα ένα όλα αυτά που σου γράφω! και θα βγαίνουν και με τη σειρά!!!

κράτα το αυτό το ποστ! εκτύπωσέ το και βάλτο δίπλα στο κρεβάτι σου να το βλέπεις!!!
τζειμς συμφωνω με ολα αυτα που λες ρε φιλε.υπαρχουν τετοιοι τυποι και μαλιστα πολυ.
αλλα να ξερεις οτι δεν ανηκω εγω σε αυτην τη κατηγορια.να σου θυμισω και κατι που σου ειχα πει στην συζητηση μας οταν ειχαμε βρεθει.

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τζειμς συμφωνω με ολα αυτα που λες ρε φιλε.υπαρχουν τετοιοι τυποι και μαλιστα πολυ.
αλλα να ξερεις οτι δεν ανηκω εγω σε αυτην τη κατηγορια.να σου θυμισω και κατι που σου ειχα πει στην συζητηση μας οταν ειχαμε βρεθει.

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα!!! :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αρκάνς όλα αυτά σωστά αλλά όπως είπες και συ για άνδρες άνω των 30.

Ο αριολ λέει:

1)  ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις

2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα 

και σ αυτές τις ηλικίες αναφέρονται τα κοριτσάκια παραπάνω....

γι αυτό λέω ότι είναι όλες τους  :offtopic:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τι εγινε ρε arcans τερμα οι ουκρανη τωρα αρχησες να κυνηγας ζωντοχηρες?
καταρχην αν διαβασες την ιστορια φιλε με την ουκρανη τελειωσε το εργο.δεν την ειχα ποτε γκομενα,ασχετα που ητανε και μουναρα( αυτο μπορει να στο επιβεβαιωση και ο δασκαλος ιωσηφ).
απλως τελειωσε το εργο και ο καθενας πηρε το δρομο του.

οσο για την ζωντοχηρα και αυτη θα εχει την ιδια τυχη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Εγω παντως εχω παρατηρησει τα παρακατω

μιλαω παντα για γυναικα 30αρα οπου ειχε στην ζωη της μικρες εως μεσαιες σχεσεις σε διαρκεια.

Με το που πλησιαζουν τα 30 λενε να σοβαρευτουνε,να βρουν εναν καλο αντρα με σταθερη δουλεια κτλ.

μετα οσο περναει ο καιρος και αν δεν τον βρουν αρχιζει το μητρικο να χτυπαει κοκκινο.
Σιγα σιγα δεν τους ενδιαφερει τοσο τα δεδομενα του αντρα αλλα ψαχνουν ιδανικο πατερα.
Προσπαθουν να δουν τυχον κληρονομικα προβληματα υγειας μεσο ορο ηλικιας απο το σοι κτλ...

Αν φτασουν τα 42 43 και μετα και δεν τον βρουν τοτε το ριχνουν στο πιπινι και ξερο ψωμι.

μιλαμε για λυσσα ομως. :s&m_2:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom