Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Να σου πω εγω που ειμαι ρεμαλι.
Η αδερφη σου δυσκολα θα ξεκολησει απο τον τυπο και ο τυπος, δεν θα ξεκολαει απο την αδερφη σου, γιατι εχουν βολευτει ο ενας με τον αλλο. Αμα του "χωνει" και φραγκα η αδερφη σου και τον αφηνει να ξενοπηδαει, μαλακας θα ειναι αν την αφησει ? Εσεις το μονο που μπορειτε να κανετε, ειναι να τους αφησετε στην ησυχια τους. Υπαρχουν και χειροτερα...........

Μωρέ εμείς τους έχουμε αφήσει τώρα..αυτή γκρινιάζει και όλο μαζί του είναι..
Και εγώ πάντως έτσι πιστεύω ότι θα γίνει..απλά θα συνεχιστεί αυτό που γίνεται τώρα..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις πανηγύρια και ιστορίες..γίνονται και απλοί γάμοι..
Στην....Ελλάδα?

δεν...τους έχω υπόψιν μου!!! :think:

ΡΕ ΑΡΚΑΝΣ! Σκέψου το ρε! Για ένα πήδημα τα "παιδιά" σου θα κρατάν το πέπλο της νύφης και συ θα στέκεσαι σαν ηλίθιος με

την ανθοδέσμη στα χέρια και θα λες:   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????? :uglystupid: :headbang: :headbang: :uglystupid:

(και γω από κάτω με διάφορους άλλους απ΄το bourdela.tv θα σου ρίχνουμε φάσκελα!!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Στην....Ελλάδα?

δεν...τους έχω υπόψιν μου!!! :think:

Χμμ εγώ ξέρω. Μια γνωστή παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο γιατί έμεινε έγκυος και είπε ότι αργότερα
θα κάνει και θρησκευτικό, αλλά τώρα το παιδάκι έχει πάει 2 χρονών το ΄χουνε βαπτίσει και θρησκευτικό
δεν έχουν κάνει ακόμα κ δεν νομίζω οτι θα κάνουν κιόλας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ε! μικρή είσαι! δεν χτύπησε το ρολογάκι σου ακόμα! :2funny:

Μόλις χτυπήσει και θα φας και θα πιεις και θα χορέψεις.....και θα πεις κι ένα τραγούδι! και συ και ο γαμπρός  ;)που τώρα χαίρεται με τις...απόψεις σου! :2funny: :2funny: :2funny:
καθολου σε διαβεβαιωνω!

Λουκ νομίζω πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά πλέον..
άμα είσαι τόσα χρόνια σε μια σχέση και τα πάτε και καλά από ότι έχω καταλάβει
γιατί να μην παντρευτείς κάποια στιγμή και επίσημα;
Υπάρχουν αρκετές διευκολύνσεις για όσα ζευγάρια παντρεύονται, κάτι δάνεια στεγαστικά..κλπ κλπ.. :2funny: :2funny:
και δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις πανηγύρια και ιστορίες..γίνονται και απλοί γάμοι..
δε βλεπω τον γαμο ως ενα μεσο διευκολυνσης.σιχαινομαι αυτην την νοοτροπια.σιχαινομαι το χαλιναρι.
περναμε τελεια μαζι.ειμαστε τρελα ερωτευμενοι...γτ πρεπει να υπογραψω ενα χαρτι γ να τον δεσω?!μπα...

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Λουκ νομίζω πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά πλέον..
άμα είσαι τόσα χρόνια σε μια σχέση και τα πάτε και καλά από ότι έχω καταλάβει
γιατί να μην παντρευτείς κάποια στιγμή και επίσημα;
Υπάρχουν αρκετές διευκολύνσεις για όσα ζευγάρια παντρεύονται, κάτι δάνεια στεγαστικά..κλπ κλπ.. :2funny: :2funny:

Nα εισαι σιγουρη οτι κ αυτη το εχει σκεφτει σε βαθμο ποιανου σχεδιαστη νυφικο να βαλει κ με τι αμαξι θα παει στην εκκλησια  :grin:
ασχετα με τι γραφει εδω  ;)

απλα ειτε δεν θελει να το παραδεχτει ειτε φοβαται να το πει στον γκομενο  γιατι μολις το ακουσει θα γινει Λουης  :fuck2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
[κ αν ερθει ενα παιδακι κατα λαθος...καλως να ερθει...θα το λατρευουμε ειμαι σιγουρη..
αλλα κ παλι δε παντρευομαι γ γραφειοκρατικους λογους.
αηδιαστικο.

Nα εισαι σιγουρη οτι κ αυτη το εχει σκεφτει σε βαθμο ποιανου σχεδιαστη νυφικο να βαλει κ με τι αμαξι θα παει στην εκκλησια  :grin:

απλα ειτε δεν θελει να το παραδεχτει ειτε φοβαται να το πει στον γκομενο  γιατι μολις το ακουσει θα γινει Λουης  :fuck2:
μπα....δε με ξερεις...αστο...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καθολου σε διαβεβαιωνω!
δε βλεπω τον γαμο ως ενα μεσο διευκολυνσης.σιχαινομαι αυτην την νοοτροπια.σιχαινομαι το χαλιναρι.
περναμε τελεια μαζι.ειμαστε τρελα ερωτευμενοι...γτ πρεπει να υπογραψω ενα χαρτι γ να τον δεσω?!μπα...

Δεν το λέω για να τον δέσεις, δεμένοι είστε έτσι κ αλλιώς..
απλά άμα συγκατοικείτε, είστε σαν παντρεμένοι δεν βρίσκω τον λόγο
να μην γίνει και τυπικά..
Βέβαια σεβαστή η γνώμη σου , αλλά εγώ είμαι κάπου στην μέση.. :sunglasses:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Α, εδώ μου τα χαλάς..Νομίζω είναι μεγάλη κλισεδούρα ότι οι άντρες μισούν τον γάμο..
Δεν λέω ότι δεν ισχύει για πολλούς, αλλά είναι και μερικοί που παρακαλάνε αυτοί τις
κοπέλες τους για γάμο και όχι το αντίθετο..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χμμ εγώ ξέρω. Μια γνωστή παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο γιατί έμεινε έγκυος και είπε ότι αργότερα
θα κάνει και θρησκευτικό, αλλά τώρα το παιδάκι έχει πάει 2 χρονών το ΄χουνε βαπτίσει και θρησκευτικό
δεν έχουν κάνει ακόμα κ δεν νομίζω οτι θα κάνουν κιόλας...
Ρε κορίτσια!  συγνώμη κιόλας αλλά τι πίνετε και δε μας δίνετε??? :headbang:

Για "νορμάλ" καταστάσεις ξέρεις στην Ελλάδα? Όπου δηλ ένας νέος με μια νέα θα πάνε να παντρευτούν στην εκκλησία με τους γονείς τους και καμιά 10αριά φίλους τους? Κι ούτε γλέντια ούτε τίποτα?

μη μου λέτε για πολιτικούς γάμους λόγο εγκυμοσύνης και δε συμμαζεύεται!!!

και όλοι θα χορέψετε στο γάμο σας! θέλετε δε θέλετε! :2funny:

κι ο Αρκ το ίδιο! :2funny: :2funny:

Τ ακούς ρε????? καρσιλαμά θα σε χορέψει το "απωθημένο"!! :2funny: :2funny: :2funny:

μόνο κάνε καμιά μαλακία να της πεις κάτι τέτοιο.......!!!!(για το "απωθημένο" λέω)

έτσι!  :thumbsup: :thumbsup:

κι η...ζωντοχήρα του αρκά το ίδιο!!! από χθες το βράδι το σχεδιαστή σκέφτεται και πώς να αποφύγει τις μαλακίες που έγιναν στο΄πρώτο της γλέντι!!! (έμπειρη γαρ!)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ωραιο θεμα και πολυ επικερο, διαβασα ολες τις σελιδες , αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι παιδια ζωντοχειρες ειναι αυτες που εχει πεθανει ο αντρας τους και ζουνε μονες με την οικογενεια και οχι οι χορισμενες διαζευγμνενες !!! επισης εχω παρατηρησει τελευτεα το φενομενο του τεκνου να εχει πολυ περαση!!! βλεπω μιλφς με πιτσιρικαδες στην ηλικια μου και ανησυχω παραυτα !!!

Ειχα κ εγω μια σχεση με μιλγγκομενα ουκρανη 34 χρονων ειμαι 26 και μπορω να πω οτι ηταν πολυ σουπερ σε ολα αλλα η γκομενα στο τελος μονο προταση γαμου δεν μου εκανε !!!! ευτυχως ξυπνισα και λακισα σχετικα νωρις !!! βεβαια εφαγα καλα οσο μπορουσα ... παντος ψαχνονται σαν τρελες!!! απεγνωσμενα μπορω να πω !!! και γενικος αμα κατσεις με τετοια γκομενα καταλαβενεις τι συμβαινει οταν εχεις παρταρη σε ολη σου τι ζωη και φτανεις σε ενα σημειο μετα να θες να ηρεμησεις να ζεις πιο χαλαρα και να μην μπορεις γιατι πλεον εισαι μια κοινη βιζιτα στα ματια του κοσμου !!! αλλα ολα στο τελος πληρονωνται αυτο της ειπα κ εγω !!! οτι κανεις στην ζωη σου μετα το βρισκεις μπροστα σου η σε κυνηγαει για παντα !!!

παντος την ασφαλεια στο θεμα σχεσης για γαμο που σου προσφερει ενε πιτσιρικι 19-23 δεν το βρισκεις πουθενα αλλου !!!μονο αυτες δεν το σκεφτονται επιμονα σχεδον ολες οι αλλες αυτο κυνηγανε !!! για αυτο γυρισα πισω στα φρεσξα τεμαχια

εχμ...
ζωντοχηρα ειναι αυτη που εχει χωρισει(a.k.a διαζευγμενη)
χηρα ειναι αυτη που πεθανε ο αντρας της.

τα μπλεξαμε! :)

και για να απαντησω στο θεμα εγω μαλλον ειμαι στη "μεση" ουτε ψοφαω να παντρευτω,ουτε το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν το λέω για να τον δέσεις, δεμένοι είστε έτσι κ αλλιώς..
απλά άμα συγκατοικείτε, είστε σαν παντρεμένοι δεν βρίσκω τον λόγο
να μην γίνει και τυπικά..
Βέβαια σεβαστή η γνώμη σου , αλλά εγώ είμαι κάπου στην μέση.. :sunglasses:
ειναι ψυχολογικο καθαρα..η ιδεα με πνιγει...
κ αν γινει αυτο κ μου βγουν τα ψυχολογικα θα ταλαιπωρηθουμε κ οι 2...δεν αξιζει..
αν καποια στιγμη αλλαξω γνωμη βλεπουμε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Α, εδώ μου τα χαλάς..Νομίζω είναι μεγάλη κλισεδούρα ότι οι άντρες μισούν τον γάμο..
Δεν λέω ότι δεν ισχύει για πολλούς, αλλά είναι και μερικοί που παρακαλάνε αυτοί τις
ακριβως.τρελο κλισεδακι....ανυποστατο τελειως..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αλλά είναι και μερικοί που παρακαλάνε αυτοί τις
Αυτοί ανήκουν σε άλλη....συνομοταξία!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αλλά δεν κατάλαβα πώς μπλέχτηκαν πάλι ανύπαντρα 20(και κάτι)άχρονα κοριτσάκια σε θρεντ για ζωντοχήρες και 30-40άρες?

πάτε σε άλλη παραλία βρε σεις!! :2funny: :2funny:

Ρε Αρκ! κατάλαβες πώς σε μπερδεύουνε ρε? Γενικά μιλάω για το DNA  της συνομοταξίας ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

όλες ίδιες είναι ρεεεεεε! 'εγώ δε γουστάρω το γάμο κοκ".... πάτε ρε κορίτσια να κλείσετς γάμο κι άμα βρείτε άδεια εκκλησία για τα επόμενα (πολλά) σαββατοκύριακα, πείτε μου κι εμένα να κλείσω για τον Αρκ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ενδιαφερων αποψεις ακουγοντε αλλα να μπω και εγω την δικη μου.

τζειμς καταρχην ευχαριστω για τις κραυγες αγωνιας που βγαζεις,για να μην κανω καμια μαλακια με την συμφοιτητρια μου,αλλα φιλε σε ενημερωνω οτι εδω και χρονια εχω παψει,και δεν υπαρχει περιπτωση,να καψουρευτω καμια τετοια πουτανα-πουτανακι και καθε συναφη τετοιο αντικειμενο. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
με αυτην θα ασχοληθω για ενα και μονο λογο,για να την γαμησω και να μου φυγει ενα φοιτητικο αποθημενο απο το πανεπιστημιο. :headbang: :headbang: :headbang:
(η γκομενα αν και στα 33 τις πιστευω οτι εχει απο τους καλυτερους κωλους στην ελλαδα,ο κωλος τις θυμιζει βραζιλια,κοπα καμπανα και ολα τα υπολοιπα :boobies: :boobies:)

οσο για τον την αδερφη τις νταρκ εχω να πω το εξης.
η αδερφη σου ειναι ενα ζωο και μισο(συγνωμη κιολας) και καλα θα κανει να ξυπνησει απο τον ληθαργο τις.ο γκομενος τις ειναι κλασικος χαραμοφαης και τεμπελης και βρηκε το μηνα που εχει 9.ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τα φραγκα που εφαγε απο την αδερφη σου,συνεχιζει να ψιλοτρωει και αλλα.(τσιγαρα,καφεδες,μικροεξοδα)μαλακας ειναι να βρει δουλεια? επισης ξενογαμαει κιολας.καλο μοσχαρι η αδερφη σου.παντως πιστευω οτι απο τη στιγμη που μπηκανε στην αδερφη σου ιδεες για γαμο,και επειδη ολες οι γυναικες ξερουν να σωζουν το τομαρι τους,ειναι θεμα χρονου να τον στειλει απο εκει που ηρθε,αρκει βεβαια να βρει καποιον αλλον και να τον γουσταρει.

Υ.Γ.αν η αδερφη σου ειναι ωραια γκομενα,ειμαι διαθεσιμος να την βοηθησω να χωρισει. :grin: :grin: :grin:

οσο για σενα που ο γκομενος σου ειναι κοντος.υπαρχουν 2 λυσεις.
1.χωριζεις και βρισκεις πιο ψηλο γκομενο.
2.οταν βγαινετε εξω να φοραει 12 ποντα για ερχετε στα ισα του  :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάποιος/α ανέφερε (και να με συγχωρεί που δεν τον/ην συγκράτησα) ότι ο γάμος είναι κάτι τυπικό. Ότι αφού είναι ήδη δεσμευμένοι γιατί να μην το κάνουν και τυπικά.
Απαντώ ότι ο γάμος έχει νομικές συνέπειες και βάζει μέσα στο ζεύγος το κληρονομικό δίκαιο. Καθόλου τυπικό και πολύ-πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχμ...
ζωντοχηρα ειναι αυτη που εχει χωρισει(a.k.a διαζευγμενη)
χηρα ειναι αυτη που πεθανε ο αντρας της.

τα μπλεξαμε! :)

και για να απαντησω στο θεμα εγω μαλλον ειμαι στη "μεση" ουτε ψοφαω να παντρευτω,ουτε το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.
καλώς το σιλβάκι!

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Το θρεντ λέει 30-40αρες! ανήκεις εκεί?

όταν θα ανήκεις (και συ και οι 2 προλαλήσασες) και αν δεν είσαι ακόμα παντρεμένη, τότε θα έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ άλλη άποψη απ αυτήν που λες!

φιλικά προς όλες το λέω. Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

τζειμς καταρχην ευχαριστω για τις κραυγες αγωνιας που βγαζεις,για να μην κανω καμια μαλακια με την συμφοιτητρια μου,αλλα φιλε σε ενημερωνω οτι εδω και χρονια εχω παψει,και δεν υπαρχει περιπτωση,να καψουρευτω καμια τετοια πουτανα-πουτανακι και καθε συναφη τετοιο αντικειμενο. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
με αυτην θα ασχοληθω για ενα και μονο λογο,για να την γαμησω και να μου φυγει ενα φοιτητικο αποθημενο απο το πανεπιστημιο. :headbang: :headbang: :headbang:
(η γκομενα αν και στα 33 τις πιστευω οτι εχει απο τους καλυτερους κωλους στην ελλαδα,ο κωλος τις θυμιζει βραζιλια,κοπα καμπανα και ολα τα υπολοιπα :boobies: :boobies:)

η αδερφη σου ειναι ενα ζωο και μισο(συγνωμη κιολας) και καλα θα κανει να ξυπνησει απο τον ληθαργο τις.ο γκομενος τις ειναι κλασικος χαραμοφαης και τεμπελης και βρηκε το μηνα που εχει 9.ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τα φραγκα που εφαγε απο την αδερφη σου,συνεχιζει να ψιλοτρωει και αλλα.(τσιγαρα,καφεδες,μικροεξοδα)μαλακας ειναι να βρει δουλεια? επισης ξενογαμαει κιολας.καλο μοσχαρι η αδερφη σου.παντως πιστευω οτι απο τη στιγμη που μπηκανε στην αδερφη σου ιδεες για γαμο,και επειδη ολες οι γυναικες ξερουν να σωζουν το τομαρι τους,ειναι θεμα χρονου να τον στειλει απο εκει που ηρθε,αρκει βεβαια να βρει καποιον αλλον και να τον γουσταρει.

Υ.Γ.αν η αδερφη σου ειναι ωραια γκομενα,ειμαι διαθεσιμος να την βοηθησω να χωρισει. :grin: :grin: :grin:

2.οταν βγαινετε εξω να φοραει 12 ποντα για ερχετε στα ισα του  :2funny: :2funny:
γ μενα τπτ δασκαλε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κάποιος/α ανέφερε (και να με συγχωρεί που δεν τον/ην συγκράτησα) ότι ο γάμος είναι κάτι τυπικό. Ότι αφού είναι ήδη δεσμευμένοι γιατί να μην το κάνουν και τυπικά.
Απαντώ ότι ο γάμος έχει νομικές συνέπειες και βάζει μέσα στο ζεύγος το κληρονομικό δίκαιο. Καθόλου τυπικό και πολύ-πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
εγω το ειπα... :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

[size=12pt]η αδερφη σου ειναι ενα ζωο και μισο(συγνωμη κιολας) και καλα θα κανει να ξυπνησει απο τον ληθαργο τις[/size].ο γκομενος τις ειναι κλασικος χαραμοφαης και τεμπελης και βρηκε το μηνα που εχει 9.ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τα φραγκα που εφαγε απο την αδερφη σου,συνεχιζει να ψιλοτρωει και αλλα.(τσιγαρα,καφεδες,μικροεξοδα)μαλακας ειναι να βρει δουλεια? επισης ξενογαμαει κιολας.καλο μοσχαρι η αδερφη σου.παντως πιστευω οτι απο τη στιγμη που μπηκανε στην αδερφη σου ιδεες για γαμο,και επειδη ολες οι γυναικες ξερουν να σωζουν το τομαρι τους,ειναι θεμα χρονου να τον στειλει απο εκει που ηρθε,αρκει βεβαια να βρει καποιον αλλον και να τον γουσταρει.

Όχι φίλε μου, να μην ξυπνήσει...
Δε φταίει σε τίποτα ο καημένος που θα την φορτωθεί, και μάλιστα με γάμο!!!

Κατά τα άλλα, σου λένε ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει το παρελθόν της γκόμενάς μας, λες και δε θα βγάλοιυμε συμπέρασμα από τις μαλακίες που έχει κάνει για τα μυαλά που κουβαλάει :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom