ενδιαφερων αποψεις ακουγοντε αλλα να μπω και εγω την δικη μου.
τζειμς καταρχην ευχαριστω για τις κραυγες αγωνιας που βγαζεις,για να μην κανω καμια μαλακια με την συμφοιτητρια μου,αλλα φιλε σε ενημερωνω οτι εδω και χρονια εχω παψει,και δεν υπαρχει περιπτωση,να καψουρευτω καμια τετοια πουτανα-πουτανακι και καθε συναφη τετοιο αντικειμενο.
με αυτην θα ασχοληθω για ενα και μονο λογο,για να την γαμησω και να μου φυγει ενα φοιτητικο αποθημενο απο το πανεπιστημιο.
(η γκομενα αν και στα 33 τις πιστευω οτι εχει απο τους καλυτερους κωλους στην ελλαδα,ο κωλος τις θυμιζει βραζιλια,κοπα καμπανα και ολα τα υπολοιπα
)
οσο για τον την αδερφη τις νταρκ εχω να πω το εξης.
η αδερφη σου ειναι ενα ζωο και μισο(συγνωμη κιολας) και καλα θα κανει να ξυπνησει απο τον ληθαργο τις.ο γκομενος τις ειναι κλασικος χαραμοφαης και τεμπελης και βρηκε το μηνα που εχει 9.ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τα φραγκα που εφαγε απο την αδερφη σου,συνεχιζει να ψιλοτρωει και αλλα.(τσιγαρα,καφεδες,μικροεξοδα)μαλακας ειναι να βρει δουλεια? επισης ξενογαμαει κιολας.καλο μοσχαρι η αδερφη σου.παντως πιστευω οτι απο τη στιγμη που μπηκανε στην αδερφη σου ιδεες για γαμο,και επειδη ολες οι γυναικες ξερουν να σωζουν το τομαρι τους,ειναι θεμα χρονου να τον στειλει απο εκει που ηρθε,αρκει βεβαια να βρει καποιον αλλον και να τον γουσταρει.
Υ.Γ.αν η αδερφη σου ειναι ωραια γκομενα,ειμαι διαθεσιμος να την βοηθησω να χωρισει.
οσο για σενα που ο γκομενος σου ειναι κοντος.υπαρχουν 2 λυσεις.
1.χωριζεις και βρισκεις πιο ψηλο γκομενο.
2.οταν βγαινετε εξω να φοραει 12 ποντα για ερχετε στα ισα του