Αυτό στο αφιερώνω Αρκάνς!!!!Αφήστε τις να ψάχνουν, τόσο απλό
μην ασχολείστε μαζί τους ρε!!
Ψάξτε για κανά πιο μικρό πιπίνιον, τώρα θυμήθηκαν το γάμο οι ψευτοανεξάρτητες?
Άστην συμφοιτήτριά σου ρεεεε!
και βρες φοιτήτρια!!!!
Αυτό στο αφιερώνω Αρκάνς!!!!Αφήστε τις να ψάχνουν, τόσο απλό
μην ασχολείστε μαζί τους ρε!!
Ψάξτε για κανά πιο μικρό πιπίνιον, τώρα θυμήθηκαν το γάμο οι ψευτοανεξάρτητες?
1. Εγώ έχω γνωρίσει πολλές! (και δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα)!!
2. Μην το λες, μην το λες! :S :S
3. Αυτό κι αν είναι υπερβολή! Ούτε καν κανόνας είναι (και έχει τις εξαιρέσεις του). για πολλές ισχύει αυτό που λες.....αλλά και για παααάρα πολλές ακριβώς το ανάποδο!
Ξέρετε ποια είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση στον κόσμο?....
να βγάλεις την πούτσα απ το μυαλό μιας γυναίκας!!!!!
Φιλαράκι, μόλις τώρα είδα το θέμα σου!!!
περιττό να σου πω ε?
ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!! ποιος θα φάει την πούτσα!
Ενδιαφέρον αυτό μάθημα της σχολής..
Θα συμμετέχω και εγώ λέγοντας την γνώμη μου.
Έχω μια αδερφή 29 ετών και έναν αδερφό 31. Εγώ μπαίνω στα 24 την επόμενη Κυριακή. Ο αδερφός μου δεν σκέφτεται καθόλου το θέμα του γάμου, αλλά πιστεύει ότι πριν τα 40 θα έχει παντρευτεί. Η αδερφή μου δεν το σκεφτόταν ούτε αυτή, αλλά φέτος παρατήρησα ότι άρχισαν να πληθαίνουν τα σχόλια του περίγυρου για γάμο δικό της. Πρώτοι οι γονείς μου της κάναν νύξεις για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής και ότι εφόσον έχει τακτοποιηθεί επαγγελματικά,θα πρέπει να αρχίσει να το σκέφτεται το θέμα..Έπειτα στο χωριό το καλοκαίρι της πετάγανε οι χωριάτες κάτι χαριτωμένα "Πάλι μόνη σου ήρθες φέτος;" κλπ κλπ..Το αποκορύφωμα ήταν στις αρχές αυτού του μήνα που πήγαμε στον γάμο μιας βαφτιστήρας των γονιών μου η οποία δεν έχει κλείσει τα 26 καλά-καλά..Ε κάπου εκεί άρχισε να το σκέφτεται και η ίδια..
-Όλο σε γάμους άλλων λέει πάμε..πότε θα πάμε σε κανέναν της οικογένειας;
Στο μεταξύ έχει μια "σχέση" από τα 23 της με ένα "ρεμάλι" κ δεν λέει να ξεκολλήσει..οποιοσδήποτε άλλος της ξινίζει..
Την βλέπω να μένει στο ράφι τελικά..
Εγώ από την άλλη τα ΄χω με ένα παιδί που ΄ναι λίγο κοντύτερος μου και με πρήζει μαζί με την μάνα μου λες και κανα έγκλημα..
και μην ακουσω για οικονομικη ανεξαρτησια τις γυναικας.μια γυναικα οσα λεφτα και να εχει,παντα θελει καποιος να την ταιζει,ειναι το βιτσιο τις αυτο ειναι μεσα στο DNA τις και δεν μπορει να το αποβαλει με τιποτα.
Αυτό στο αφιερώνω Αρκάνς!!!!
Άστην συμφοιτήτριά σου ρεεεε!
και βρες φοιτήτρια!!!!
Παντού ισχύει αδερφέ! απλά στις μεγάλες πόλεις δεν μαθαίνονται εύκολα.....πολύ σωστά!Όταν η γυναίκα θέλει να βρεί πούτσο στο μουνί της τα παιδιά της και όλο το σύμπαν!Το έχω δεί πάμπολλες φορές το σκηνικό και περισσότερο μάλιστα στην επαρχία και στα νησιά(κυρίως στα νησιά) όπου γίνεται του αλλαξοκωλιάσματος το κάγκελο!
Σωστή κουβέντα είπες αδερφέ!προσφατα χωρισμενη ελληνοολλανδεζα οικογενειακη φιλη που μας επισκεφτηκε,διευκρινησε ευθεως πως <<τελειωσαν αυτα,αν ξαναπαντρευτω ,θελω εναν αντρα να μπορει να μας συντηρειεμενα και τον γιο μου>> και ρωτω συζυγο θελει η χορηγο?????
εμενα παντως η πρωην συζυγος βρηκε και ξαναπαντρευτηκε καποιον ,ενα χρονο νεωτερο της ,χωρις προηγουμενη σχεση και βεβαιως χωρις παιδια
ενω αυτη(εμεις) εχουμε δυο
και ρωτω ....ποσο αγαμητος μπορει να ειναι καποιος??????????
βασικά ρε james για έναν τριανταφευγόπουλο η πολύ μικρή κοπέλα είναι αντικαυλωτική!Τα σημερινά κοριτσάκια ναι μέν είναι πολύ πιο ενημερωμένα και πιό μέσα στα πράγματα από μικρή ηλικία,αλλά εμένα άμα μου πείς να πάω να τα φτιάξω με πιτσιρικα θα μου πέσει το πουλί με τη μία.Δε μπορώ ούτε να τις βλέπω ρε έτσι όπως μιλάνε και συμπεριφέρονται.Δεν εχω προβλημα με την ηλικια,κάθε άλλο.Με το συφερτό της μαλακίας που κουβαλάνε έχω πρόβλημα!
Ενδιαφέρον αυτό μάθημα της σχολής..
Έχω μια αδερφή 29 ετών και έναν αδερφό 31. Εγώ μπαίνω στα 24 την επόμενη Κυριακή. Ο αδερφός μου δεν σκέφτεται καθόλου το θέμα του γάμου, αλλά πιστεύει ότι πριν τα 40 θα έχει παντρευτεί. Η αδερφή μου δεν το σκεφτόταν ούτε αυτή, αλλά φέτος παρατήρησα ότι άρχισαν να πληθαίνουν τα σχόλια του περίγυρου για γάμο δικό της. Πρώτοι οι γονείς μου της κάναν νύξεις για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής και ότι εφόσον έχει τακτοποιηθεί επαγγελματικά,θα πρέπει να αρχίσει να το σκέφτεται το θέμα..Έπειτα στο χωριό το καλοκαίρι της πετάγανε οι χωριάτες κάτι χαριτωμένα "Πάλι μόνη σου ήρθες φέτος;" κλπ κλπ..Το αποκορύφωμα ήταν στις αρχές αυτού του μήνα που πήγαμε στον γάμο μιας βαφτιστήρας των γονιών μου,η οποία δεν έχει κλείσει τα 26 καλά-καλά..Ε κάπου εκεί άρχισε να το σκέφτεται και η ίδια..
Στο μεταξύ έχει μια "σχέση" από τα 23 της με ένα "ρεμάλι" κ δεν λέει να ξεκολλήσει..οποιοσδήποτε άλλος της ξινίζει..
Την βλέπω να μένει στο ράφι τελικά..
Εγώ από την άλλη τα ΄χω με ένα παιδί που ΄ναι λίγο κοντύτερος μου και με πρήζει μαζί με την μάνα μου λες και κανα έγκλημα..
το ''σχεση'' γιατι το εβαλες σε εισαγωγικα?
απο τα 23 μεχρι τα 29 που ειναι τωρα ειναι 6 χρονια.Κανονικα θα επρεπε να ειχαν αρραβωνιαστει μετα απο τοσο καιρο
Και πολύ άργησαν! προοδευτικοί γοννείς αλλά και προοδευτικό χωριό!!!Ενδιαφέρον αυτό μάθημα της σχολής..
Έχω μια αδερφή 29 ετών και έναν αδερφό 31. Εγώ μπαίνω στα 24 την επόμενη Κυριακή. Ο αδερφός μου δεν σκέφτεται καθόλου το θέμα του γάμου, αλλά πιστεύει ότι πριν τα 40 θα έχει παντρευτεί. Η αδερφή μου δεν το σκεφτόταν ούτε αυτή, αλλά φέτος παρατήρησα ότι άρχισαν να πληθαίνουν τα σχόλια του περίγυρου για γάμο δικό της. Πρώτοι οι γονείς μου της κάναν νύξεις για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής και ότι εφόσον έχει τακτοποιηθεί επαγγελματικά,θα πρέπει να αρχίσει να το σκέφτεται το θέμα..Έπειτα στο χωριό το καλοκαίρι της πετάγανε οι χωριάτες κάτι χαριτωμένα "Πάλι μόνη σου ήρθες φέτος;" κλπ κλπ..
Κι αυτή άργησε λιγάκι......!Ε κάπου εκεί άρχισε να το σκέφτεται και η ίδια..
Αφού σου είπα ρε μαλάκα! Όχι με παντρεμένες, αρραβωνιασμένες κτλ...!παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια.
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
[size=12pt]εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα[/size]
Βρες κάνα ψηλότερο και συ! ο πολύς προοδευτισμός βλάπτει μερικές φορές!!!
το ''σχεση'' γιατι το εβαλες σε εισαγωγικα?
απο τα 23 μεχρι τα 29 που ειναι τωρα ειναι 6 χρονια.Κανονικα θα επρεπε να ειχαν αρραβωνιαστει μετα απο τοσο καιρο
Καλά σε μια τέτοια πεθαμένη "σχέση" έχεις κι απορίες και θες προβλέψεις?Τύπε μου όπως είπα πριν ο τύπος είναι "ρεμάλι". Είναι γύρω στα 35 χωρίς κανονική δουλειά, μπλέκεται
σε underground καταστάσεις..Το σχέση το ΄βαλα σε εισαγωγικά γιατί έχουν ελεύθερη σχέση και αυτός πήδαγε άλλες και η αδερφή μου
είχε άλλους περιστασιακά, αλλά για κανονική σχέση δεν ήθελε κανέναν..όποτε πήγαινε να προχωρήσει το πράμα αυτή ξαναγύρναγε στον
εν λόγω τύπο. Πρόπερσυ αυτός το τύπος της έφαγε μερικά λεφτά (και δεν μιλάω για 100-200 ευρώ) Αυτή τσαντίστηκε,ανακάτεψε τους γονείς μου, μιλήσαν σε αυτόν,του είπαν να την αφήσει ήσυχη αφού δεν την θέλει πραγματικά και φάνηκε ότι το λήξαν το θέμα, αλλά μετά από λίγο καιρό η αδερφή μου άρχισε πάλι να τον φέρνει στο σπίτι της...Όταν την ρωτάω γιατί δεν τον σουτάρει τον τύπο μία λέει ότι τον έχει για πήδημα την άλλη λέει ότι περιμένει να της επιστρέψει τα λεφτά..βγάλε άκρη τώρα εσύ..
Πολύ θα ΄θελα να μας πει ο Δάσκαλος τι προβλέπει ότι θα γίνει στην περίπτωση της..