Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καταρχην αν διαβασες την ιστορια φιλε με την ουκρανη τελειωσε το εργο.δεν την ειχα ποτε γκομενα,ασχετα που ητανε και μουναρα( αυτο μπορει να στο επιβεβαιωση και ο δασκαλος ιωσηφ).
απλως τελειωσε το εργο και ο καθενας πηρε το δρομο του.

οσο για την ζωντοχηρα και αυτη θα εχει την ιδια τυχη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:thumbsup:ωραιος!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αρκάνς όλα αυτά σωστά αλλά όπως είπες και συ για άνδρες άνω των 30.

Ο αριολ λέει:
Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει

1)  ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις

2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα 

και σ αυτές τις ηλικίες αναφέρονται τα κοριτσάκια παραπάνω....γι αυτό λέω ότι είναι όλες τους  :offtopic:
εγω οχι...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς συμφωνω με ολα αυτα που λες ρε φιλε.υπαρχουν τετοιοι τυποι και μαλιστα πολυ.
αλλα να ξερεις οτι δεν ανηκω εγω σε αυτην τη κατηγορια.να σου θυμισω και κατι που σου ειχα πει στην συζητηση μας οταν ειχαμε βρεθει.

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και γω θα σου πω:  "η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 110"!!!

κι αν η αλεπού είναι και χωρισμένη(=κολοπετσωμένη), και έχετε και την ίδια ηλικία....

εκτύπωσε το ποστ μου καλύτερα!ΑΝ ΘΕς ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΆΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΌΤΕΡΑ! :2funny: :2funny:

(και δεν είπα ότι είσαι αυτής της κατηγορίας! αν ήσουν θα σου έλεγα κατευθείαν ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!) :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αρκάνς όλα αυτά σωστά αλλά όπως είπες και συ για άνδρες άνω των 30.

Ο αριολ λέει:
Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει

1)  ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις

2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα 

και σ αυτές τις ηλικίες αναφέρονται τα κοριτσάκια παραπάνω....

γι αυτό λέω ότι είναι όλες τους  :offtopic:
τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
και γω θα σου πω:  "η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 110"!!!

κι αν η αλεπού είναι και χωρισμένη(=κολοπετσωμένη), και έχετε και την ίδια ηλικία....

εκτύπωσε το ποστ μου καλύτερα!ΑΝ ΘΕς ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΆΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΌΤΕΡΑ! :2funny: :2funny:

(και δεν είπα ότι είσαι αυτής της κατηγορίας! αν ήσουν θα σου έλεγα κατευθείαν ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!) :2funny: :2funny: :2funny:
τζειμς στο ξαναλεω ρε φιλε οτι εχεις δικιο.αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.οταν μπαινεις καποιος σε τετοια παιχνιδια(ζωντοχηρες,παντρεμενες,)πρεπει να ειναι παικτης και οχι πιονι.μην περνεις παραδειγμα απο τον εαυτο σου που εχεις κανει την μαλακια αυτη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι αλλά όπως μόνη σου είπες είσαι 20κάτι! και δεν χτύπησε και το ρολογάκι σου ακόμα!

περίμενε λίγα χρονάκια ακόμα για να συμμετέχεις σε τέτοιες κουβέντες!
ειμαι πανω απο τα 20...
εχω 8χρονια σχεση κ προφανως οχι απο τα  12...

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως ενα εχω να πω.οτι οι μαθητριες τις σχολης πρεπει να μας ευγνωμονουν για ολη τους την ζωη.με τοσα μαθηματα που εχουν κανει,πιστευω οτι ειναι ικανες να κανουν σχεση με ατομο απο 15 εως 60 χρονων και να τον τρελανουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τρεμετε οσοι αντρες βρεθητε ποτε στο διαβα τους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παντως ενα εχω να πω.οτι οι μαθητριες τις σχολης πρεπει να μας ευγνωμονουν για ολη τους την ζωη.με τοσα μαθηματα που εχουν κανει,πιστευω οτι ειναι ικανες να κανουν σχεση με ατομο απο 15 εως 60 χρονων και να τον τρελανουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα περιμενα εσας θα ειχα καταστραφει...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.
έτσι! και στην πορεία μάλιστα τον κάνει να την παρακαλάει κιόλας για γάμο κι αυτή δεν θέλει!!

τζειμς στο ξαναλεω ρε φιλε οτι εχεις δικιο.αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.οταν μπαινεις καποιος σε τετοια παιχνιδια(ζωντοχηρες,παντρεμενες,)πρεπει να ειναι παικτης και οχι πιονι.μην περνεις παραδειγμα απο τον εαυτο σου που εχεις κανει την μαλακια αυτη.
άσε με εμένα ρε! δεν πήγα ποτέ με παντρεμένη,χωρισμένη κτλ. Και ευτυχώς γιατί έτσι που τα μπλέκω....!

αλλά ένα φιλαράκι μόλις χώρισε από 3χρονη σχέση που είχε με χωρισμένη....πολλά τα ευτράπελα και δεν ξέρω αν αξίζει για κάποιον τον κόπο!

αυτό που λυπάμαι όμως είναι το παιδάκι της που ήταν τότε 2,5 χρονών και τώρα 5,5 και τον ζητάει....τον συνήθισε βλέπεις...!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειμαι πανω απο τα 20...

8xr? :o :o :o

πραγματι,παιρνουμε μαθηματα ζωης. :sunglasses:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ειμαι πανω απο τα 20...
και πως γινετε αυτο? :think: :think: :think:

αμα περιμενα εσας θα ειχα καταστραφει...
ειμαι σιγουρος οτι εσενα σε εχει διδαξει πολλα η σχολη,τα οποια τα κανεις και πραξη στην σχεση σου. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

επισης ειμαι σιγουρος οτι στη σχεση σου εχεις το πανω χερι,και εχεις τον γκομενο σου τηλεκατευθηνομενο.

και ειμαι σιγουρος οτι μολις τελειωσουν οι μπαταριες απο το τηλεχειριστηριο,θα χωρισεις και θα πας αλλου. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι πανω απο τα 20...
24-28 δεν είπες ότι είσαι? πού διαφωνείς δηλ? 20κάτι είπα! δεν είσαι 30κάτι και δεν χτύπησε ακόμα το ρολόι σου!

μη διαφωνούμε μόνο για να διαφωνούμε!!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
που ειναι ο μουνιτζα να βαλει ταξη?
78 ατομα παρακολουθουν το μεσημεριανο μαθημα τις σχολης.
αρχισε να τριζει το αμφηθεατρο παλι.
ιστορικες στιγμες ζει η σχολη παλι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ειμαι σιγουρος οτι εσενα σε εχει διδαξει πολλα η σχολη,τα οποια τα κανεις και πραξη στην σχεση σου. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

επισης ειμαι σιγουρος οτι στη σχεση σου εχεις το πανω χερι,και εχεις τον γκομενο σου τηλεκατευθηνομενο.

και ειμαι σιγουρος οτι μολις τελειωσουν οι μπαταριες απο το τηλεχειριστηριο,θα χωρισεις και θα πας αλλου. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
1.τι σε μπερδεψε?

2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε με ξερεις αρκανσακο μου...αστο...δε θα ειχα ποτε γκομενο που δε θαυμαζω κ δεν εκτιμαω.ποσο μαλλον 8χρ.

δεν ειναι ολοι οι αντρες μουνοδουλοι κ ολες οι γυναικες πουτανες.
δε καταληγουν ολες οι σχεσεις σε απιστια.
καποιοι ανθρωποι ειναι ισσορροπημενοι κ ευτυχισμενοι κ ντομπροι στις σχεσεις τους.
κ θελουν να παιζουν επι ισης οροις.

8xr? :o :o :o
πραγματι,παιρνουμε μαθηματα ζωης. :sunglasses:
γιαπ! ;)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

ο δάσκαλος δίνει ρεσιτάλ σήμερα.. :rockon: :rockon: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε ξερω με τι ατομα συναναστρεφεστε κ τι ατομα ειστε παντως το να σε εκπλησει αυτο που λεω δε το θεωρω φυσιολογικο.εχετε ισοπεδωσει τα παντα αλλα ευτυχως υπαρχει κ κοσμος εκει εξω πιο αληθινος...
πολυ λιγο δε ξερω αλλα υπαρχει..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

είσαι πολύ δάσκαλος ρε φίλε!!!

σε προηγούμενο ποστ της έγραψε ότι την παρακαλάει ο δικός της για γάμο κι αυτή το παίζει δύσκολη!!!

μάλλον έχει μπαταρίες ακόμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

που ειναι ο μουνιτζα να βαλει ταξη?
78 ατομα παρακολουθουν το μεσημεριανο μαθημα τις σχολης.
αρχισε να τριζει το αμφηθεατρο παλι.
ιστορικες στιγμες ζει η σχολη παλι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
΄δάσκαλε!!!! πάμε για το παγκόσμιο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ο δάσκαλος δίνει ρεσιτάλ σήμερα.. :rockon: :rockon: :2funny:
και κοντος ετσι ειναι που εχεις? :think: :think: :think:

την αναλυση μου την διαβασες για το θεμα τις αδερφης σου.
αν την διαβασες να τις την μεταφερεις.(ειναι ωραια γκομενα?) :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom