ωραιος!καταρχην αν διαβασες την ιστορια φιλε με την ουκρανη τελειωσε το εργο.δεν την ειχα ποτε γκομενα,ασχετα που ητανε και μουναρα( αυτο μπορει να στο επιβεβαιωση και ο δασκαλος ιωσηφ).
απλως τελειωσε το εργο και ο καθενας πηρε το δρομο του.
οσο για την ζωντοχηρα και αυτη θα εχει την ιδια τυχη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 281K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arxontiwn05
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...εσυ καποιον μου θυμιζεις ετσι οπως γραφεις..
καινουρ....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω οχι...Αρκάνς όλα αυτά σωστά αλλά όπως είπες και συ για άνδρες άνω των 30.
Ο αριολ λέει:
Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει
1) ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις
2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα
και σ αυτές τις ηλικίες αναφέρονται τα κοριτσάκια παραπάνω....γι αυτό λέω ότι είναι όλες τους
και γω θα σου πω: "η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 110"!!!τζειμς συμφωνω με ολα αυτα που λες ρε φιλε.υπαρχουν τετοιοι τυποι και μαλιστα πολυ.
αλλα να ξερεις οτι δεν ανηκω εγω σε αυτην τη κατηγορια.να σου θυμισω και κατι που σου ειχα πει στην συζητηση μας οταν ειχαμε βρεθει.
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ.
κι αν η αλεπού είναι και χωρισμένη(=κολοπετσωμένη), και έχετε και την ίδια ηλικία....
εκτύπωσε το ποστ μου καλύτερα!ΑΝ ΘΕς ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΆΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΌΤΕΡΑ!
(και δεν είπα ότι είσαι αυτής της κατηγορίας! αν ήσουν θα σου έλεγα κατευθείαν ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!)
τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.Αρκάνς όλα αυτά σωστά αλλά όπως είπες και συ για άνδρες άνω των 30.
Ο αριολ λέει:
Στις ηλικειες που αναφερθηκαν 24-28 ενας αντρας για να πιεσει τοσο πολυ τις καταστασεις για να παντρευτει
1) ειναι τελειως μαμουχαλος με ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη κ απειρος απο σχεσεις
2) ειναι τελειως τσερνομπιλ εμφανισιακα
και σ αυτές τις ηλικίες αναφέρονται τα κοριτσάκια παραπάνω....
γι αυτό λέω ότι είναι όλες τους
ναι αλλά όπως μόνη σου είπες είσαι 20κάτι! και δεν χτύπησε και το ρολογάκι σου ακόμα!εγω οχι...
περίμενε λίγα χρονάκια ακόμα για να συμμετέχεις σε τέτοιες κουβέντες!
τζειμς στο ξαναλεω ρε φιλε οτι εχεις δικιο.αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.οταν μπαινεις καποιος σε τετοια παιχνιδια(ζωντοχηρες,παντρεμενες,)πρεπει να ειναι παικτης και οχι πιονι.μην περνεις παραδειγμα απο τον εαυτο σου που εχεις κανει την μαλακια αυτη.και γω θα σου πω: "η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 110"!!!
κι αν η αλεπού είναι και χωρισμένη(=κολοπετσωμένη), και έχετε και την ίδια ηλικία....
εκτύπωσε το ποστ μου καλύτερα!ΑΝ ΘΕς ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΆΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΌΤΕΡΑ!
(και δεν είπα ότι είσαι αυτής της κατηγορίας! αν ήσουν θα σου έλεγα κατευθείαν ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ειμαι πανω απο τα 20...ναι αλλά όπως μόνη σου είπες είσαι 20κάτι! και δεν χτύπησε και το ρολογάκι σου ακόμα!
περίμενε λίγα χρονάκια ακόμα για να συμμετέχεις σε τέτοιες κουβέντες!
εχω 8χρονια σχεση κ προφανως οχι απο τα 12...
παντως ενα εχω να πω.οτι οι μαθητριες τις σχολης πρεπει να μας ευγνωμονουν για ολη τους την ζωη.με τοσα μαθηματα που εχουν κανει,πιστευω οτι ειναι ικανες να κανουν σχεση με ατομο απο 15 εως 60 χρονων και να τον τρελανουν.
τρεμετε οσοι αντρες βρεθητε ποτε στο διαβα τους.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αμα περιμενα εσας θα ειχα καταστραφει...παντως ενα εχω να πω.οτι οι μαθητριες τις σχολης πρεπει να μας ευγνωμονουν για ολη τους την ζωη.με τοσα μαθηματα που εχουν κανει,πιστευω οτι ειναι ικανες να κανουν σχεση με ατομο απο 15 εως 60 χρονων και να τον τρελανουν.
έτσι! και στην πορεία μάλιστα τον κάνει να την παρακαλάει κιόλας για γάμο κι αυτή δεν θέλει!!τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.
άσε με εμένα ρε! δεν πήγα ποτέ με παντρεμένη,χωρισμένη κτλ. Και ευτυχώς γιατί έτσι που τα μπλέκω....!τζειμς στο ξαναλεω ρε φιλε οτι εχεις δικιο.αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.οταν μπαινεις καποιος σε τετοια παιχνιδια(ζωντοχηρες,παντρεμενες,)πρεπει να ειναι παικτης και οχι πιονι.μην περνεις παραδειγμα απο τον εαυτο σου που εχεις κανει την μαλακια αυτη.
αλλά ένα φιλαράκι μόλις χώρισε από 3χρονη σχέση που είχε με χωρισμένη....πολλά τα ευτράπελα και δεν ξέρω αν αξίζει για κάποιον τον κόπο!
αυτό που λυπάμαι όμως είναι το παιδάκι της που ήταν τότε 2,5 χρονών και τώρα 5,5 και τον ζητάει....τον συνήθισε βλέπεις...!
ειμαι πανω απο τα 20...
8xr? :o :o :o
παντως ενα εχω να πω.οτι οι μαθητριες τις σχολης πρεπει να μας ευγνωμονουν για ολη τους την ζωη.με τοσα μαθηματα που εχουν κανει,πιστευω οτι ειναι ικανες να κανουν σχεση με ατομο απο 15 εως 60 χρονων και να τον τρελανουν.
πραγματι,παιρνουμε μαθηματα ζωης.
και πως γινετε αυτο?ειμαι πανω απο τα 20...
ειμαι σιγουρος οτι εσενα σε εχει διδαξει πολλα η σχολη,τα οποια τα κανεις και πραξη στην σχεση σου.αμα περιμενα εσας θα ειχα καταστραφει...
επισης ειμαι σιγουρος οτι στη σχεση σου εχεις το πανω χερι,και εχεις τον γκομενο σου τηλεκατευθηνομενο.
και ειμαι σιγουρος οτι μολις τελειωσουν οι μπαταριες απο το τηλεχειριστηριο,θα χωρισεις και θα πας αλλου.
24-28 δεν είπες ότι είσαι? πού διαφωνείς δηλ? 20κάτι είπα! δεν είσαι 30κάτι και δεν χτύπησε ακόμα το ρολόι σου!ειμαι πανω απο τα 20...
μη διαφωνούμε μόνο για να διαφωνούμε!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.τι σε μπερδεψε?και πως γινετε αυτο?
ειμαι σιγουρος οτι εσενα σε εχει διδαξει πολλα η σχολη,τα οποια τα κανεις και πραξη στην σχεση σου.
επισης ειμαι σιγουρος οτι στη σχεση σου εχεις το πανω χερι,και εχεις τον γκομενο σου τηλεκατευθηνομενο.
και ειμαι σιγουρος οτι μολις τελειωσουν οι μπαταριες απο το τηλεχειριστηριο,θα χωρισεις και θα πας αλλου.
2.
δε με ξερεις αρκανσακο μου...αστο...δε θα ειχα ποτε γκομενο που δε θαυμαζω κ δεν εκτιμαω.ποσο μαλλον 8χρ.
δεν ειναι ολοι οι αντρες μουνοδουλοι κ ολες οι γυναικες πουτανες.
δε καταληγουν ολες οι σχεσεις σε απιστια.
καποιοι ανθρωποι ειναι ισσορροπημενοι κ ευτυχισμενοι κ ντομπροι στις σχεσεις τους.
κ θελουν να παιζουν επι ισης οροις.
γιαπ! ;)8xr? :o :o :o
πραγματι,παιρνουμε μαθηματα ζωης.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τζειμς πολλα παιδακια μεταξυ 20-23-26 χρονων οταν βρουν μια γκομενιτσα νομιζουν οτι βρηκαν την αντικαστατρια τις μαμας τους.στις περισσοτερες περιπτωσεις τους βρισκει η γκομενα αυτους και οχι αυτοι την γκομενα(εχουμε πει οτι ο κυνηγος πλεον εχει γινει η γυναικα).και συνηθως η γκομενα ειναι που εχει το πανω χερι στην σχεση.ο πιτσιρικας απλα εκτελει διαταγες,και προσπαθει να τις εκτελεσει οσο πιο καλα μπορει για να ευχαριστει την γκομενα(μαμα του).επειδη μεταξυ συνομηλικων ζευγαριων η γκομενα παντα εχει πιο πολυ μυαλο,και σκεφτετε παντα πιο συμφεροντολογικα,σε καποια φαση τον εχει βαλη μεσα στο μουνι τις και τον ελεγχει.αν δει οτι τα πραγματα πανε καλως το συνεχιζει,αν δει οτι οχι,αλλαγη πλευσης,και δρομο.
ο δάσκαλος δίνει ρεσιτάλ σήμερα..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε ξερω με τι ατομα συναναστρεφεστε κ τι ατομα ειστε παντως το να σε εκπλησει αυτο που λεω δε το θεωρω φυσιολογικο.εχετε ισοπεδωσει τα παντα αλλα ευτυχως υπαρχει κ κοσμος εκει εξω πιο αληθινος...
πολυ λιγο δε ξερω αλλα υπαρχει..
πολυ λιγο δε ξερω αλλα υπαρχει..
είσαι πολύ δάσκαλος ρε φίλε!!!και πως γινετε αυτο?
ειμαι σιγουρος οτι εσενα σε εχει διδαξει πολλα η σχολη,τα οποια τα κανεις και πραξη στην σχεση σου.
σε προηγούμενο ποστ της έγραψε ότι την παρακαλάει ο δικός της για γάμο κι αυτή το παίζει δύσκολη!!!
μάλλον έχει μπαταρίες ακόμα!!!
΄δάσκαλε!!!! πάμε για το παγκόσμιο!!!!!που ειναι ο μουνιτζα να βαλει ταξη?
78 ατομα παρακολουθουν το μεσημεριανο μαθημα τις σχολης.
αρχισε να τριζει το αμφηθεατρο παλι.
ιστορικες στιγμες ζει η σχολη παλι.
και κοντος ετσι ειναι που εχεις?ο δάσκαλος δίνει ρεσιτάλ σήμερα..
την αναλυση μου την διαβασες για το θεμα τις αδερφης σου.
αν την διαβασες να τις την μεταφερεις.(ειναι ωραια γκομενα?)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K