Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
:offtopic:

δε μου λες ρε αλίντισσα. αφήνεις τον άνδρα σου να βλέπει τα παιδιά ή του κάνεις τη ζωή πατίνι?
συνεχιζεις να ρωτας μαλακιες.δεν πας καλυτερα στο θρεντ με τα δικαιωματα τον γκει να πεις καμια γνωμη εκει.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς το ειχα πει και παλαιοτερα και στο ξαναλεω.οταν εχεις να κανεις με πιτσιρικες γκομενες που ειναι 5-10 μικροτερες απο εσενα,κατεβαινεις στο γηπεδο και με την δευτερη ομαδα.εχεις το ελεγχο του παιχνιδιου,και συνηθως βαζεις γκολ εσυ.αν εχεις να κανεις με γκομενες του στυλ τις αλλιντισας ειναι σαν να παιζεις τσαμπιον λινκ,κατεβαινεις με την κανονικη ομαδα,παιζεις αμυντικο παιχνιδι και παρακολουθεις την ροη του παιχνιδιου και αναλογος πραττεις.αν αφεθεις θα φας γκολ απο εκει που δεν το περιμενεις,αλλα και απο λαθη που θα κανεις θα βαλεις και αυτογκολ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αυτό σωστό που λες, αν και δεν πιστεώ ότι είναι ΜΟΝΟ θέμα ηλικίας αλλά κυρίως της προσωπικότητας που έχει η κάθε γυναίκα που ενισχύεται και εμπλουτίζεται με τις εμπειρίες της....

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
των γκέι πού κολλάει ρε μαλάκα?

να το γυρίσω λες?
οχι ρε μαλακα δεν λεω να γινει γκει.
απλα να τους πεις πως περναν ta ladyboy στην ταυλανδη μηπως και ξεκουμπιστουν να και πανε εκει και ησυχασουμε απο αυτους.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε μαλακα δεν λεω να γινει γκει.
απλα να τους πεις πως περναν ta ladyboy στην ταυλανδη μηπως και ξεκουμπιστουν να και πανε εκει και ησυχασουμε απο αυτους.
όχι ρε μαλάκα! αν πάνε τα δικά μας ντερέκια στην ιερή γη, θα φύγουν κι οι πέτρες απ την ταϊλάνδη! :headbang: :headbang: :headbang:

εκτός αν τους βάλουμε στ αεροπλάνο και τους στείλουμε στην αφρική! :rockon: :rockon:

έτσι γλιτώνουμε κι εμείς αλλά κι αυτοί βρήσκουν τη χαρά τους με τους μαύρους!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: Μπορω να πω οτι βρηκα το θρεντ ακρως διασκεδαστικο και τις αποψεις του φιλου Τζεϊμς ξεκαρδιστικες... Εγω που ειμαι με το ενα ποδι στα 30 μπορω να πω τη γνωμη μου? Δςε γαμιεται , θα την πω! :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως ειναι μυθος οτι οι ανδρες ακουνε γαμο και τρεκλιζουν...Γουσταρουν να παντρευτουν και μαλιστα περισσοτερο απο τις γυναικες. Αλλα αυτο δεν το κανουν απο κριση ρομαντισμου , ουτε απο ακρατο ερωτα προς την γκομενα τους. Απλα ψαχνουν αλλη ξεσκατιστρα γιατι βαρεθηκαν τη μανα τους. Βεβαια υπαρχουν οι εξερεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα σε οτι λεμε.
Επισης ειναι μυθος οτι παντρευονται οι γυναικες για τους χορηγους. Υπαρχουν χιλιαδες τροποι να στα ακουμπαει ενας μαλακας και χιλιαδες τροποι να τον χορεψεις χωρις κατ'αναγκη να τον φορτωθεις.( και επιμενω στο "μαλακας" γιατι περι αυτου προκειται και τα τραβαει η γουνα του).  
Και τελος ολες αυτες οι πιπες περι βιολογικου ρολογιου . Υπαρχουν πολλες γυναικες που δεν εχουν βιολογικο ρολοι και ουτε θα εχουν. Ο μυθος περι προορισμου της γυναικας και μητροτητας ειναι αλλη μια επινοηση των παλαιων φαλλοκρατικων καθεστοτων , για να κρατησουν τη γυναικα στο σπιτι. Δεν ειναι ολες φτιαγμενες για μανες και ουτε οσες κανουν παιδια ειναι ικανες για μανες , οποτε οτιδηποτε αναφερεται περι μητροτητος ειναι μπαρουφες και γεννικευσεις.

Κια τελος θα ηθελα να δηλωσω σε οποιον δεν το ξερει , οτι παιδια γινονται και χωρις γαμο . Ρωτηστε τον Τζεϊμς. Ξερει :grin: :grin: :grin: :grin:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: Μπορω να πω οτι βρηκα το θρεντ ακρως διασκεδαστικο και τις αποψεις του φιλου Τζεϊμς ξεκαρδιστικες... Εγω που ειμαι με το ενα ποδι στα 30 μπορω να πω τη γνωμη μου? Δςε γαμιεται , θα την πω! :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως ειναι μυθος οτι οι ανδρες ακουνε γαμο και τρεκλιζουν...Γουσταρουν να παντρευτουν και μαλιστα περισσοτερο απο τις γυναικες. Αλλα αυτο δεν το κανουν απο κριση ρομαντισμου , ουτε απο ακρατο ερωτα προς την γκομενα τους. Απλα ψαχνουν αλλη ξεσκατιστρα γιατι βαρεθηκαν τη μανα τους. Βεβαια υπαρχουν οι εξερεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα σε οτι λεμε.
Επισης ειναι μυθος οτι παντρευονται οι γυναικες για τους χορηγους. Υπαρχουν χιλιαδες τροποι να στα ακουμπαει ενας μαλακας και χιλιαδες τροποι να τον χορεψεις χωρις κατ'αναγκη να τον φορτωθεις.( και επιμενω στο "μαλακας" γιατι περι αυτου προκειται και τα τραβαει η γουνα του).  
Και τελος ολες αυτες οι πιπες περι βιολογικου ρολογιου . Υπαρχουν πολλες γυναικες που δεν εχουν βιολογικο ρολοι και ουτε θα εχουν. Ο μυθος περι προορισμου της γυναικας και μητροτητας ειναι αλλη μια επινοηση των παλαιων φαλλοκρατικων καθεστοτων , για να κρατησουν τη γυναικα στο σπιτι. Δεν ειναι ολες φτιαγμενες για μανες και ουτε οσες κανουν παιδια ειναι ικανες για μανες , οποτε οτιδηποτε αναφερεται περι μητροτητος ειναι μπαρουφες και γεννικευσεις.

Κια τελος θα ηθελα να δηλωσω σε οποιον δεν το ξερει , οτι παιδια γινονται και χωρις γαμο . Ρωτηστε τον Τζεϊμς. Ξερει :grin: :grin: :grin: :grin:

ώπα! Νομίζω οι δασκάλες πρέπει να γίνουν 2.. :grin:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θεωρώ τον πληρωμενο έρωτα αξιολύπητο.
Αυτούς που μπορούν να λειτουργήσουν ΜΟΝΟ με ιερόδουλες θεωρώ αξιολύπητους.
Για να μην σου πω πως η εφεύρεση της Ελλεεινίδας έγινε για να εξυπηρετήσει τους μανιακούς μπουρδελιάρηδες και τις τύψεις τους που δεν μπορούν να αποδώσουν σε νορμάλ σχέση.

Eδω εχεις φαουλ, υπαρχει οντως προβλημα στη χωρα. Με αποκλειστικη ευθυνη του αντρικου πληθυσμου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: Μπορω να πω οτι βρηκα το θρεντ ακρως διασκεδαστικο και τις αποψεις του φιλου Τζεϊμς ξεκαρδιστικες...

με ειρωνεύεσαι ε?
οκ! φχαριστώ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:  Υπαρχουν πολλες γυναικες που δεν εχουν βιολογικο ρολοι και ουτε θα εχουν. Ο μυθος περι προορισμου της γυναικας και μητροτητας ειναι αλλη μια επινοηση ...........
τα άλλα δεν τα σχολιάζω.....

αυτό όμως είναι σίγουρα η εξέρεση του κανόνα!!!

καμιά επιστημονική μελέτη έχεις διαβάσει ποτέ πέραν των φεμινιστικών φυλλάδων? ή κι αυτοί φαλλοκρατικά γουρούνια είναι?

Και τελος θα ηθελα να δηλωσω σε οποιον δεν το ξερει , οτι παιδια γινονται και χωρις γαμο . Ρωτηστε τον Τζεϊμς. Ξερει :grin: :grin: :grin: :grin:
Ναι εγώ το ξέρω...οι άλλες το ξέρουν? γιατί λυσσάνε τελικά για γάμο?

και αν είσαι παντρεμένος, να χωρίσεις για να σε παντρετούν αυτές?

ρωτάω,αλλά μην απαντήσεις πάλι με εξαιρέσεις! με τον κανόνα πλιζ!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Eδω εχεις φαουλ, υπαρχει οντως προβλημα στη χωρα. Με αποκλειστικη ευθυνη του αντρικου πληθυσμου.
μην ξεχνας οτι εχει πολλους που η μονη γκομενα που εχουν γαμησι ειναι στο μπουρδελο.εχουν μαθει να κοβουν εισητηριο και να γαμανε.αυτα τα ατομα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν κανουν παιχνιδι με καμια γκομενα καμια φορα.και οσα λενε για ελλεηνιδες και ολα τα αλλα τα γνωστα παπαριλικια ειναι για να εχουν δικαιολογια για τα χαλια τους.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ώπα! Νομίζω οι δασκάλες πρέπει να γίνουν 2.. :grin:
Παιδί μου παρακολούθα το μάθημα χωρίς επεμβάσεις και προτάσεις!

Ο διορισμός των καθηγητών είναι αποκλειστική ευθύνη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ και δε σηκώνει παρεμβολές! :2funny: :2funny:

(σημειώσεις κρατάς?απ ότι ξέρω θα βάλει διαγώνισμα αυτές τις μέρες! όσες είστε αδιάβαστες θα σας  :knockinb: :knockinb: :s&m_3: :s&m_3:)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Υπαρχουν χιλιαδες τροποι να τα ακουμπαει ενας μαλακας, αλλα οχι μονιμως σε μια, αυτη ειναι η λογικη του γαμου απο την πλευρα της γυναικας, η εξασφαλιση, οικονομικη και εξασφαλιση του παιδιου. Δεν ζουμε στη Σκανδιναβια που αναλαμβανει κατα καποιο τροπο τα παιδια το κρατος ως πατερουλης.

Το βιολογικο ρολοι υπαρχει και δεν εχει να κανει μονο με το παιδι, αλλαζει γενικως η συμπεριφορα της γυναικας, οι ορμονες βλεπεις.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μην ξεχνας οτι εχει πολλους που η μονη γκομενα που εχουν γαμησι ειναι στο μπουρδελο.εχουν μαθει να κοβουν εισητηριο και να γαμανε.αυτα τα ατομα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν κανουν παιχνιδι με καμια γκομενα καμια φορα.και οσα λενε για ελλεηνιδες και ολα τα αλλα τα γνωστα παπαριλικια ειναι για να εχουν δικαιολογια για τα χαλια τους.
ναι! και μετά εχουν και άποψη ε! θυμάσαι στο πρόσφατο παρελθόν παπαρολόγους κάθε λογής.......

Επισκέπτης
Rοxala το μοντέλο της  ελληνίδας καριερίστα 30άρας που γαμεί και δέρνει και που δεν θέλει να γίνει μάνα και να παντρευτεί εφευρέθηκε απο τις 30άρες που δεν είχαν κάνει ακόμα παιδιά και που ένιωθαν τους χτύπους του βιολογικού τους ρολογιού να χτυπούν δυνατότερα κι απο το Μπιγκ Μπεν.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας ,να είμαστε ειλικρινής.Ξέρετε πολλές γυναίκες που να μην θέλουν παιδιά?Όσες πουν ναι εγώ δεν θέλω λένε ψέμματα.
Η σημερινη 30αρα αφοσιώθηκε σε καριέρα,γκόμενους και άλλα συναφή και τώρα που χτυπά το βιολογικό ρολόι και το ακούει, κρύβεται πίσω από καριέρες και φεμινιστικές απόψεις για να καλύψει τον δυνατό ήχο του.Ας μην κοροιδευόμαστε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Rοxala το μοντέλο της  ελληνίδας καριερίστα 30άρας που γαμεί και δέρνει και που δεν θέλει να γίνει μάνα και να παντρευτεί εφευρέθηκε απο τις 30άρες που δεν είχαν κάνει ακόμα παιδιά και που ένιωθαν τους χτύπους του βιολογικού τους ρολογιού να χτυπούν δυνατότερα κι απο το Μπιγκ Μπεν.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας ,να είμαστε ειλικρινής.Ξέρετε πολλές γυναίκες που να μην θέλουν παιδιά?Όσες πουν ναι εγώ δεν θέλω λένε ψέμματα.
Η σημερινη 30αρα αφοσιώθηκε σε καριέρα,γκόμενους και άλλα συναφή και τώρα που χτυπά το βιολογικό ρολόι και το ακούει, κρύβεται πίσω από καριέρες και φεμινιστικές απόψεις για να καλύψει τον δυνατό ήχο του.Ας μην κοροιδευόμαστε.
Τελικά εσένα σε πάω όλο και πιο πολύ. μάλλον σε είχα μπερδέψει με άλλη από άλλα θρεντ και νόμιζα......

Επισκέπτης
Φιλε Τζεϊμς το "γουρουνια" δεν το ειπα εγω...εσυ απεκαλεσες το φυλον σου τοιουτοτροπως και απ'οτι καταλαβα ισχυει το "ειπαν του τρελου τρελε και αποτρελαθηκε" :grin: :grin: Επισης δεν χρειαζεται να εκλαμβανεις την αναφορα στις πραξεις των προπατορων μας ως προσωπικη επιθεση γιατι δεν χρειαζεται να απολογεισαι για πραξεις παλαιοτερων εποχων . Και οπως θεορω οτι πολλοι αντρες εχουν καλλους στον εγκεφαλο , το ιδιο θεορω και για πολλες γυναικες. Δεν ειναι θεμα φυλου. Γιατι εγω αντιθετα με εσενα και τον φιλο αρκανς  :-* , δεν εχω συμπαθειες και αντιπαθειες αναλογα με το φυλο , ουτε  διακατεχομαι απο συνδρομα καταδιωξης απο τους αντρες.

Οσον αφορα τη μητροτητα δεν χρειαζεται να διαβασω φεμινιστικα φυλαδια , εχω πολλα παραδειγματα γυρω μου. Αυτο επρεπε να το ηξερες εσυ καλυτερα απο μενα , μιας και δυο εκ των τρανταχτοτερων παραδειγματων  αχρηστων μαναδων ειχες εσυ  στη ζωη σου ( γυναικα σου και γκομενα σου και ναι διαβασα την ιστορια σου  :rolleyes: )

Επισης ο κανονας λεει οτι μια γυναικα δεν θελει να σε χωρισει απο τη γυναικα σου επειδη σε θελει για  χορηγο της , ουτρε επειδη δεν μπορει να κανει χωρια σου. Το θελει αυτο για λογους γοητρου, γιατι εισαι εν ατροπαιο και τπτ παραπανω. Τα ιδια ακριβως κανουν και οι αντρες οταν διεκδικουν την ιδια γυναικα . Τα ιδια εκανες κι εσυ αν θυμαμαι καλα με την γκομενα.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε arkans ο Γιωργακης που εξαφανιστηκε ? Καβατζωθηκε ? Επεσε απο κανα βραχο τι εγινε αυτη η μορφη?

Επισκέπτης
φεμινιστριεσ ιτιθικατε!!!!!!!ο μαυροσ θανατοσ ζει αναμεσα σασ!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εχεις δικιο σε ολα αυτα.αλλα απο τοτε που πηρε το μουνι αξια χαλασε ο κοσμος ολος.και να εξηγησω τι θελω να πω.απο τι στιγμη που αποφασισε η γυναικα να ειναι ιση σε ολα με ενα αντρα ειναι λογικο να μην τα προλαβαινει ολα να τα κανει στην ωρα τους.οταν την πιανει ο πυρετος τις δοξας σε μια ηλικια γυρψω στα 22-23 και θελεις να κανει καριερα και ολα τα σχετικα,ξαφνικα φτανει στα 30 και βλεπει οτι εκανε ναι μεν καποια καριερα η μπορει να μην εκανε καθολου,εφαγε τις πουτσες που εφαγες,και σου λεει τι κανουμε τωρα.ειπαμε οτι η γυναικα σαν γνησιο θυλικο καταλαβαινει το ψοφο τις οταν ερχετε,το μυριζετε.μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αντρες στην ηλικια των 30 που ακομα ειναι στα φουστανια τις μαμας τους,καμια σχεση με το πως σκεφτετε μαι γυναικα.και ειδικα σε πονηρια δεν την πιανεις.οσο για τις παπαριες τις ροχαλας περι παιδιων ανευ γαμων και αγνωστου πατερα τις θεωρω αηδιες και δεν θελω να τις σχολιασω.το φυσιολογικο για καθε παιδι ειναι να μεγαλωνει και με τους 2 γονεις του.τωρα αν οι καταστασεις για διαφορους λογους δεν επιτρεπουν να ειναι μαζι οι γονεις,πρεπει το παιδι να βλεπει και τον πατερα του.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε Τζεϊμς το "γουρουνια" δεν το ειπα εγω...εσυ απεκαλεσες το φυλον σου τοιουτοτροπως και απ'οτι καταλαβα ισχυει το "ειπαν του τρελου τρελε και αποτρελαθηκε" :grin: :grin: Επισης δεν χρειαζεται να εκλαμβανεις την αναφορα στις πραξεις των προπατορων μας ως προσωπικη επιθεση γιατι δεν χρειαζεται να απολογεισαι για πραξεις παλαιοτερων εποχων . Και οπως θεορω οτι πολλοι αντρες εχουν καλλους στον εγκεφαλο , το ιδιο θεορω και για πολλες γυναικες. Δεν ειναι θεμα φυλου. Γιατι εγω αντιθετα με εσενα και τον φιλο αρκανς  :-* , δεν εχω συμπαθειες και αντιπαθειες αναλογα με το φυλο , ουτε  διακατεχομαι απο συνδρομα καταδιωξης απο τους αντρες.

Οσον αφορα τη μητροτητα δεν χρειαζεται να διαβασω φεμινιστικα φυλαδια , εχω πολλα παραδειγματα γυρω μου. Αυτο επρεπε να το ηξερες εσυ καλυτερα απο μενα , μιας και δυο εκ των τρανταχτοτερων παραδειγματων  αχρηστων μαναδων ειχες εσυ  στη ζωη σου ( γυναικα σου και γκομενα σου και ναι διαβασα την ιστορια σου  :rolleyes: )

Επισης ο κανονας λεει οτι μια γυναικα δεν θελει να σε χωρισει απο τη γυναικα σου επειδη σε θελει για  χορηγο της , ουτρε επειδη δεν μπορει να κανει χωρια σου. Το θελει αυτο για λογους γοητρου, γιατι εισαι εν ατροπαιο και τπτ παραπανω. Τα ιδια ακριβως κανουν και οι αντρες οταν διεκδικουν την ιδια γυναικα . Τα ιδια εκανες κι εσυ αν θυμαμαι καλα με την γκομενα.
καταρχήν μ ατό σου το ποστ συμφωνούμε. δε διαφωνούμε πουθενά!

βέβαια το γουρούνια ναι μεν δεν το είπες αλλά κολλούσε ωραία με το επίθετο "φαλλοκρατικό" που χρησιμοποίησες και το πάνε πακέτο οι όμοιές σου.....

εκεί που διαφωνώ μόνο λίγο είναι για τις σμπάθειες και αντιπάθειες ανάλογα με το φύλλο,αλλά και τα σύνδρομα καταδίωξης που έχουμε εγώ κι ο αρκάνς.....

δεν το πιασα αυτό. Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχουμε σύνδρομα καταδίωξης ή ότι ΑΜΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

τέλος κάντο λίγο λιανό αυτό πο λες στην παράγραφο :"Οσον αφορα τη μητροτητα δεν χρειαζεται να διαβασω φεμινιστικα φυλαδια , εχω πολλα παραδειγματα γυρω μου. Αυτο επρεπε να το ηξερες εσυ καλυτερα απο μενα , μιας και δυο εκ των τρανταχτοτερων παραδειγματων  αχρηστων μαναδων ειχες εσυ  στη ζωη σου "...... νομίζω ότι απ την ιστορία μου το αντόθετο λέω απ αυτό που εννοείς,,αλλά μπορεί να μην το κατάλαβα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom