Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Βρηκε την κοτα με τα χρυσα αυγα αγαπητε μου. Γυναικα βορειων προαστειων με φραγκα. Αλλα επειδη εγω δεν καθομαι να λιβανιζω τα προβληματα μου και παντοτε βλεπω τη θετικη πλευρα των πραγματων, διαπιστωσα οτι τελικα η κοπελια ειναι καταπληκτικη , οτι ο πατερας της μικρης ως  συντροφος μπορει να μην ηταν καλος , αλλα ως πατερας  σκιζει και οτι εχουμε ( η κορη μου δλδ) την καλυτερη μητρια ολων των εποχων :grin: :grin:
Υπάρχει κι αυτή η συνομοταξία? Α ευχαριστώ καλύτερα μαλάκας και να ταϊζω παρά χοντρομαλάκας και να με ταϊζει γυναίκα!!!!! (δεν πιστεύω να το θεωρείς γαλλοκρατικό κι αυτό!!!)

το παιδί με ποιον μένει τελικά?

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δε σε λέω γενικά για το Μαύρο Θάνατο, γενικά σε λέω. Και ακριβώς επειδή γουστάρω τις απόψεις σου στα περισσότερα, για αυτό εδώ σε λέω ότι έχεις λάθος ρε αδερφέ!
οκ ρε φιλε καταλαβα τι θελεις να πεις.

εγω παλι φιλε διαφωνω με τις αποψεις σου γενικα αλλα εδω περα μαλλον εχεις δικιο αδερφε!
τι εγινε γιναμε και αδερφια σημερα? :think: :think: :think: :think:
αν εχεις να πεις κατι σωστο πες το.αν ειναι να λες παλι τις γνωστες σου μαλακιες δεν σε μπορω να ξερεις,κουραστικος γινεσε.

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οκ ρε φιλε καταλαβα τι θελεις να πεις.
τι εγινε γιναμε και αδερφια σημερα? :think: :think: :think: :think:
αν εχεις να πεις κατι σωστο πες το.αν ειναι να λες παλι τις γνωστες σου μαλακιες δεν σε μπορω να ξερεις,κουραστικος γινεσε.
βαριεμαι να διαβαζω ολα αυτα που γραφετε
δε γινεται
παντως σου ειπα μαλλον εχεις δικιο γιαυτα που λες για τον χοντρο

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βαριεμαι να διαβαζω ολα αυτα που γραφετε
δε γινεται
παντως σου ειπα μαλλον εχεις δικιο γιαυτα που λες για τον χοντρο
Τον Καραμανλή εννοείς?

λάθος θρεντ διονύση μου!!!

καλό σου βράδι!!!!!!!

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τον Καραμανλή εννοείς?

λάθος θρεντ διονύση μου!!!
οχι τζειμς μου!!!!!!
αναφερομαι για τον ευσωμο με το ασπρο κακογουστο μπουφαν
αυτο μονο ειδα απαυτο το θεμα
και ειπα την αποψη μου

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Υπάρχει κι αυτή η συνομοταξία? Α ευχαριστώ καλύτερα μαλάκας και να ταϊζω παρά χοντρομαλάκας και να με ταϊζει γυναίκα!!!!! (δεν πιστεύω να το θεωρείς γαλλοκρατικό κι αυτό!!!)

το παιδί με ποιον μένει τελικά?
ρε τζειμς αυτη το εχει το παιδι.απλα οταν το στελνει στον πρωην αντρας τις του φερετε καλα και αυτος και η γυναικα του και τους αγαπαει το παιδι.μαλακιες να παρηγοριομαστε δηλαδη.
δεν κοιταει που τους παρατησε και αυτην και το παιδι για τα φραγκα ο ξελιγωμενος.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι τζειμς μου!!!!!!
αναφερομαι για τον ευσωμο με το ασπρο κακογουστο μπουφαν
αυτο μονο ειδα απαυτο το θεμα
και ειπα την αποψη μου
α! άσχετος ήταν κι αυτός....'ετσι γέμιζε το ποστ αυτού που το έβαλε....καλό σου βράδι! Χάρηκα που τα είπαμε!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε τζειμς αυτη το εχει το παιδι.απλα οταν το στελνει στον πρωην αντρας τις του φερετε καλα και αυτος και η γυναικα του και τους αγαπαει το παιδι.μαλακιες να παρηγοριομαστε δηλαδη.
δεν κοιταει που τους παρατησε και αυτην και το παιδι για τα φραγκα ο ξελιγωμενος.
είσαι σίγουρος ότι αυτή έχει το παιδί? δεν απάντησε σ αυτό. Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί κάποια στιγμή είπε ότι "απολαμβάνω κάθε στιγμή που είμαστε μαζί"....μπορεί να κάνω και λάθος, ή να μην είδα εγώ απάντησή της!!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ο αντρας σου σορρυ  που το λεω αλλα ειναι μαλακας και λυγουρης.θα δουλευα απο το πρωι με το βραδυ ολη μερα καθε μερα,αλλα δεν θα παρατουσα την γυναικα μου και το παιδι μου,για μαι γκομενα που εχει φραγκα.αρχιδια εχουν ολοι οι αντρες,το θεμα ειναι ποιοι αξιζουν να τα κουβαλανε.τωρα το οτι ειναι καλος πατερας και οτι η δευτερη γυναικα του αγαπαει το παιδι σας,ολα αυτα τα ακουω βερεσε.οταν εχει οικογενεια την σεβεσε και την αγαπας και προσφερεις σε αυτην.δεν την παρατας για ολα τα χρυσαφια του κοσμου.αρκει βεβαια να μην εισαι λιγουρης.

προς ροχαλα ειναι αυτο.

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή το θέμα ξέφυγε θα ξαναπω τα εξής και τυπώστε τα μπουρδελιάρικα αγόρια.
-Η 30αρα εάν δεν έχει γάμο και παιδί στο ενεργητικό της θα θελήσει να κάνει.
Οπότε όσοι απλά θέλετε να πηδήξετε και να φεύγετε ξεχάστε την.Θέλει σχέση,λαχανοντολμάδες και φρουτόκρεμα.
-Η χωρισμένη 30αρα με παιδια θέλει καυλό πήδημα και όσα συνεπάγεται αυτό.Δεν ξεμπερδεύετε έτσι εύκολα ούτε και με αυτήν.Ξινίλα εδώ δεν θα βρείτε αλλά δεν γλιτώνετε καλά τραπέζια,πολλά γούστα και καυλιάρικες καταστάσεις.Τον γάμο τον γλιτώνετε εδώ αλλά μάλλον πληρώνετε την νύφη "χοντρά".
-Η χωρισμένη 30άρα χωρίς παιδιά συγκαταλέγεται στην πρώτη κατηγορία .
-Η ανύπαντρη μητέρα 30άρα έχει απωθημένο το νυφικό οπότε  είναι ελαφρως θυμωμένη με τους άντρες.Βγάζει και αυτή μια ξινίλα χωρίς να ξέρει τι της φταίει.Σαφώς καλύτερη από την πρώτη κατηγορία γιατί δεν έχει το απωθημένο του παιδιού.
-Η παντρεμένη 30αρα είναι κι αυτή μια πονεμένη κατάσταση αλλά εδώ οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες.Ένα καυλό πήδημα και τέλος.Ριψοκίνδυνη κατάσταση γιατί ο σύζηγος παραμονεύει στην γωνία αλλά τουλάχιστον δεν έχει καμία από τις απαιτήσεις των προηγούμενων κατηγοριών.

Γιάυτό σας λέω μπουρδελιάρηδες..Πάρε την μια και χτύπα την άλλη.Τραβηχτείτε με πιπίνια και πουτάνες.Το θέμα το βλέπω τελείως σφαιρικά και με απόλυτη ειλικρίνια παραδέχομαι οτι η μέση ελληνίδα 30άρα είναι μεγάλη σκατοφάρα.Αυτά τα ολίγα.
Να την ακούτε την Αλίντισσα.Έχει ζήσει πολλά.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν κοιταει που τους παρατησε και αυτην και το παιδι
Δε μου λες ρε φίλε, τώρα που είμαστε πιο ήσυχοι απ την ιστορια μου, αν χώριζα τότε το ίδιο δε θα ήταν και για μένα?
Τους παράτησα κι έφυγα...είδες πώς ακούγεται?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρκάνς θα σε την πω τώρα πάλι αδερφέ! Τι θα λέει ρε ο δάσκαλος? Τι μιλάμε για 30ρες, ασκήσεις επί χάρτου κάνουμε λες και ασχολείται κανείς, ή θα γυρίσει να τις κοιτάξει. Καήκαν τα @@  μας λεμε με τις τριαντάρες ελεηνίδες  :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
-Η ανύπαντρη μητέρα 30άρα έχει απωθημένο το νυφικό οπότε  είναι ελαφρως θυμωμένη με τους άντρες.Βγάζει και αυτή μια ξινίλα χωρίς να ξέρει τι της φταίει.Σαφώς καλύτερη από την πρώτη κατηγορία γιατί δεν έχει το απωθημένο του παιδιού.
σ αυτό μόνο έχω κάποια επιφύλλαξη. τη θεωρώ λιγο πιο "επικίνδυνη" μια και αναζητά επιπλέον και "προστάτη" για το παιδί....

στα άλλα respect....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αρκάνς θα σε την πω τώρα πάλι αδερφέ! Τι θα λέει ρε ο δάσκαλος? Τι μιλάμε για 30ρες, ασκήσεις επί χάρτου κάνουμε λες και ασχολείται κανείς, ή θα γυρίσει να τις κοιτάξει. Καήκαν τα @@  μας λεμε με τις τριαντάρες ελεηνίδες  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι,λίγοι κάηκαν απ αυτές? η πιο επικίνδυνη κατηγορία είναι....!

(ελπίζω να μην εμφανιστεί πάλι καμια και να φωνάζει για σύνδρομα καταδίωξης...!) :2funny: :2funny: :2funny:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο αντρας σου σορρυ  που το λεω αλλα ειναι μαλακας και λυγουρης.θα δουλευα απο το πρωι με το βραδυ ολη μερα καθε μερα,αλλα δεν θα παρατουσα την γυναικα μου και το παιδι μου,για μαι γκομενα που εχει φραγκα.αρχιδια εχουν ολοι οι αντρες,το θεμα ειναι ποιοι αξιζουν να τα κουβαλανε.τωρα το οτι ειναι καλος πατερας και οτι η δευτερη γυναικα του αγαπαει το παιδι σας,ολα αυτα τα ακουω βερεσε.οταν εχει οικογενεια την σεβεσε και την αγαπας και προσφερεις σε αυτην.δεν την παρατας για ολα τα χρυσαφια του κοσμου.αρκει βεβαια να μην εισαι λιγουρης.

Ξερω ακριβως ιδια περιπτωση στο αντιθετο φυλο. Σημεια των καιρων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι,λίγοι κάηκαν απ αυτές? η πιο επικίνδυνη κατηγορία είναι....!

(ελπίζω να μην εμφανιστεί πάλι καμια και να φωνάζει για σύνδρομα καταδίωξης...!) :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε φίλε με το συμπάθει δλδ αλλά τι θέλουν και ασχολούνται με αυτές? Δηλαδή χαθήκανε οι γυναίκες? Ρε ξυπνήστε! Ξυπνάτε ρεεεε!!! Αρκανς πες τα ρε! Εκατομμύρια δροσερά καβλομένα μουνάκια, μες την κάβλα τη νεότητα και την ομορφιά υπάρχουν διαθέσιμα! Και υπάρχει ακόμη κόσμος που φθαίρεται με τέτοιος φλόμπες???? Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου!!!!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Λοιπόν επειδή το θέμα ξέφυγε θα ξαναπω τα εξής και τυπώστε τα μπουρδελιάρικα αγόρια.
-Η 30αρα εάν δεν έχει γάμο και παιδί στο ενεργητικό της θα θελήσει να κάνει.
Οπότε όσοι απλά θέλετε να πηδήξετε και να φεύγετε ξεχάστε την.Θέλει σχέση,λαχανοντολμάδες και φρουτόκρεμα.
σωστο. να προσθεσω εδω οτι κοιταει και παντα ο γαμπρος να εχει φραγκα.

-Η χωρισμένη 30αρα με παιδια θέλει καυλό πήδημα και όσα συνεπάγεται αυτό.Δεν ξεμπερδεύετε έτσι εύκολα ούτε και με αυτήν.Ξινίλα εδώ δεν θα βρείτε αλλά δεν γλιτώνετε καλά τραπέζια,πολλά γούστα και καυλιάρικες καταστάσεις.Τον γάμο τον γλιτώνετε εδώ αλλά μάλλον πληρώνετε την νύφη "χοντρά".
--
σωστο και αυτο.αλλα ισχυει μονο για την κατηγορια χαφτομουνις και καληνυχτακιας. ο καλος ο παικτης γαμαει και φευγει και δεν κολαει. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

-Η χωρισμένη 30άρα χωρίς παιδιά συγκαταλέγεται στην πρώτη κατηγορία .
σωστο και αυτο.εχει δικαιωμα σε μια δευτερη ευκαιρια.αρκει βεβαια να εχει καταλαβει τις μαλακιες που εχει κανει στον πρωτο γαμο τις και να μην τις επαναλαβει.διοτι την τριτη φορα καιγετε κιολας.

-Η ανύπαντρη μητέρα 30άρα έχει απωθημένο το νυφικό οπότε  είναι ελαφρως θυμωμένη με τους άντρες.Βγάζει και αυτή μια ξινίλα χωρίς να ξέρει τι της φταίει.Σαφώς καλύτερη από την πρώτη κατηγορία γιατί δεν έχει το απωθημένο του παιδιού
λαθος ειναι αυτο.πατερα ψαχνει για το παιδι τις και μοιρασμα των εξοδων τις και ειδικα αν μπορει να τα αναλαβει και ολα ο επομενος.(σε περιπτωση που ο πρωην αντρας τις ειναι ρεμαλι εντελος).

-Η παντρεμένη 30αρα είναι κι αυτή μια πονεμένη κατάσταση αλλά εδώ οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες.Ένα καυλό πήδημα και τέλος.Ριψοκίνδυνη κατάσταση γιατί ο σύζηγος παραμονεύει στην γωνία αλλά τουλάχιστον δεν έχει καμία από τις απαιτήσεις των προηγούμενων κατηγοριών.
σωστο αυτο. συνηθως ομως και τωρα τελευταια η περισσοτερες γαμιουντε εν γνωση του συζηγου τους διοτι και αυτος εχει την δικη του πονεμενη ιστορια.

Γιάυτό σας λέω μπουρδελιάρηδες..Πάρε την μια και χτύπα την άλλη.Τραβηχτείτε με πιπίνια και πουτάνες.Το θέμα το βλέπω τελείως σφαιρικά και με απόλυτη ειλικρίνια παραδέχομαι οτι η μέση ελληνίδα 30άρα είναι μεγάλη σκατοφάρα.Αυτά τα ολίγα.
Να την ακούτε την Αλίντισσα.Έχει ζήσει πολλά.
δεν αρχιζεις και εσυ σιγα σιγα να γραφεις τα πρωτα επεισοδια απο το δικο σου σηριαλ? νομιζω πως θα εχει ενδιαφερων.αντε γιατι πεσαμε ολοι πανω στο τζειμς. :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.το καλυτερο απο τα δυο θα μπει σε ψηφοφορια και θα βραβευτει στο τελος.

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ε ρε φίλε με το συμπάθει δλδ αλλά τι θέλουν και ασχολούνται με αυτές? Δηλαδή χαθήκανε οι γυναίκες? Ρε ξυπνήστε! Ξυπνάτε ρεεεε!!! Αρκανς πες τα ρε! Εκατομμύρια δροσερά καβλομένα μουνάκια, μες την κάβλα τη νεότητα και την ομορφιά υπάρχουν διαθέσιμα! Και υπάρχει ακόμη κόσμος που φθαίρεται με τέτοιος φλόμπες???? Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου!!!!
ρε φιλε συμφωνω οτι υπαρχουν εκατομμυρια μουνια δροσερα και φρεσκα.ολοι εκει παιζουμε και εκει θελουμε να ειμαστε.απλως εδω ανοιξα μια συζητηση για ενα συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ,που κατα την γνωμη μου λειτουργει υπουλα και συμφεροντολογικα.ειναι μια ηλικια που βρισκετε σε ενα δρομο που δεν εχει γυρισμο,εχει μονο προορισμο για κατι συγκεκριμενο,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λεγετε.εξισου και ο ανταγωνισμος που υπαρχει με τις μικροτερες γκομενες. το λεω και το ξαναλεω σε τετοιες περιπτωσεις γαμας και φευγεις.εχει δικιο η αλλιντισα σε πολλα πραγματα.εχει φαει τις πουτσες τις(μεταφορικη εννοια) και το ξερει καλα το ποιημα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν αρχιζεις και εσυ σιγα σιγα να γραφεις τα πρωτα επεισοδια απο το δικο σου σηριαλ? νομιζω πως θα εχει ενδιαφερων.αντε γιατι πεσαμε ολοι πανω στο τζειμς. :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.το καλυτερο απο τα δυο θα μπει σε ψηφοφορια και θα βραβευτει στο τελος.
Μπα! ξέρεις πολλούς μαλάκες σαν και μένα που να λένε την ιστορία τους δημόσια?

....και να σκεφτεί κανείς ότι ελάχιστοι άνθρωποι ήξεραν για μένα. Τι μ έπιασε?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε συμφωνω οτι υπαρχουν εκατομμυρια μουνια δροσερα και φρεσκα.ολοι εκει παιζουμε και εκει θελουμε να ειμαστε.απλως εδω ανοιξα μια συζητηση για ενα συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ,που κατα την γνωμη μου λειτουργει υπουλα και συμφεροντολογικα.ειναι μια ηλικια που βρισκετε σε ενα δρομο που δεν εχει γυρισμο,εχει μονο προορισμο για κατι συγκεκριμενο,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λεγετε.εξισου και ο ανταγωνισμος που υπαρχει με τις μικροτερες γκομενες. το λεω και το ξαναλεω σε τετοιες περιπτωσεις γαμας και φευγεις.εχει δικιο η αλλιντισα σε πολλα πραγματα.εχει φαει τις πουτσες τις(μεταφορικη εννοια) και το ξερει καλα το ποιημα.
ζωγραφίζεις πάλι.....! παρότι ξημερώματα!!!

και οι μεταμεσονύχτιοι μαθητές στις θέσεις τους!!!!
24 ζευγάρια μάτια παρακολουθούν στις 5 τα ξημερώματα το δάσκαλο!!!!!

η επιμέλειά σας θα ανταμηφθεί στο βωμό της απόλυτης ηδονής (κάτι σε πίτσι μου θύνησε αυτό ε?)!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom