Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Rοxala το μοντέλο της  ελληνίδας καριερίστα 30άρας που γαμεί και δέρνει και που δεν θέλει να γίνει μάνα και να παντρευτεί εφευρέθηκε απο τις 30άρες που δεν είχαν κάνει ακόμα παιδιά και που ένιωθαν τους χτύπους του βιολογικού τους ρολογιού να χτυπούν δυνατότερα κι απο το Μπιγκ Μπεν.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας ,να είμαστε ειλικρινής.Ξέρετε πολλές γυναίκες που να μην θέλουν παιδιά?Όσες πουν ναι εγώ δεν θέλω λένε ψέμματα.
Η σημερινη 30αρα αφοσιώθηκε σε καριέρα,γκόμενους και άλλα συναφή και τώρα που χτυπά το βιολογικό ρολόι και το ακούει, κρύβεται πίσω από καριέρες και φεμινιστικές απόψεις για να καλύψει τον δυνατό ήχο του.Ας μην κοροιδευόμαστε.

Φιλη Αλιντισσα . Εγω ειμαι ηδη μητερα απο τα 24 και το οτι εμεινα εγκυος δεν μου προκαλεσε ποτε  την επιθυμια να δεσω γαιδαρο στη στανη μου. Αλλα ας μην μιλαμε προσωπικα ας μιλησουμε γεννικα. Η ιδιοτητα μου ως μητερα με οδηγησε στο να συναναστραφω πολλες γυναικες με αυτην την ιδιοτητα και πιστεψε με ειδα παμπολλες αχρηστες που μεγαλωνουν παιδια λες και μεγαλωνουν σκυλια η μπιπελο. Οποτε τα περι ρολογιων και τικ τακ μην μου τα πουλατε. Ας μην κοροιδευομαστε οπως λες. Δεν γινεται αυτοματως καλη μανα καθε γυναικα , ουτε υπαρχει το μητρικο φιλτρο που τοσο πολυ διατυμπανιζεται.  Ο πιο συνηθισμενος λογος που μια αχρηστη κανει παιδια ( για τις "χρησιμες" δεν μιλαω ειναι αυτονοητο νομιζω), ειναι καθαρα για τον κοινωνικο περιγυρο (κοινως ηρθε η ωρα μου) και για να μην μεινουν ακληρες , λες και η διαιωνιση του ειδους θα εξαρτηθει απο το δικο τους γεννοβολημα.

Και για να μη θεωρηθω οτι ειμαι καμια φεμινηστρια του κερατα ( γιατι απ'οτι καταλαβα , οποια δεν χαιδευει τα αυτια των ανδρων , τετοια χαρακτηριζεται , βλεπε Τζεϊμς) να πω οτι απολαμβανω καθε λεπτο με το παιδι μου και δεν μετανοιωνω ποτε που την κρατησα. Αυτα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φιλη Αλιντισσα . Εγω ειμαι ηδη μητερα απο τα 24 και το οτι εμεινα εγκυος δεν μου προκαλεσε ποτε  την επιθυμια να δεσω γαιδαρο στη στανη μου. Αλλα ας μην μιλαμε προσωπικα ας μιλησουμε γεννικα. Η ιδιοτητα μου ως μητερα με οδηγησε στο να συναναστραφω πολλες γυναικες με αυτην την ιδιοτητα και πιστεψε με ειδα παμπολλες αχρηστες που μεγαλωνουν παιδια λες και μεγαλωνουν σκυλια η μπιπελο. Οποτε τα περι ρολογιων και τικ τακ μην μου τα πουλατε. Ας μην κοροιδευομαστε οπως λες. Δεν γινεται αυτοματως καλη μανα καθε γυναικα , ουτε υπαρχει το μητρικο φιλτρο που τοσο πολυ διατυμπανιζεται.  Ο πιο συνηθισμενος λογος που μια αχρηστη κανει παιδια ( για τις "χρησιμες" δεν μιλαω ειναι αυτονοητο νομιζω), ειναι καθαρα για τον κοινωνικο περιγυρο (κοινως ηρθε η ωρα μου) και για να μην μεινουν ακληρες , λες και η διαιωνιση του ειδους θα εξαρτηθει απο το δικο τους γεννοβολημα.

Και για να μη θεωρηθω οτι ειμαι καμια φεμινηστρια του κερατα ( γιατι απ'οτι καταλαβα , οποια δεν χαιδευει τα αυτια των ανδρων , τετοια χαρακτηριζεται , βλεπε Τζεϊμς) να πω οτι απολαμβανω καθε λεπτο με το παιδι μου και δεν μετανοιωνω ποτε που την κρατησα. Αυτα.

Ωραίο avatar ;)
Σκέφτονται όλες το ίδιο με σένα ή έχουν άλλη προοπτική;

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Προτινο να ροτισισ το μαυρο θανατο απο κοντα!!!!!!!!!
αν ειναι φιλαρακι σου να του πεις να κανει ενα βιντεακι με τη μαπα του να φαινετε και θα καταλαβουμε απο μονοι μας αν εχει γαμησι ποτε στη ζωη του.και πες του να κανει λιγο διαιτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχεις δικιο σε ολα αυτα.αλλα απο τοτε που πηρε το μουνι αξια χαλασε ο κοσμος ολος.και να εξηγησω τι θελω να πω.απο τι στιγμη που αποφασισε η γυναικα να ειναι ιση σε ολα με ενα αντρα ειναι λογικο να μην τα προλαβαινει ολα να τα κανει στην ωρα τους.οταν την πιανει ο πυρετος τις δοξας σε μια ηλικια γυρψω στα 22-23 και θελεις να κανει καριερα και ολα τα σχετικα,ξαφνικα φτανει στα 30 και βλεπει οτι εκανε ναι μεν καποια καριερα η μπορει να μην εκανε καθολου,εφαγε τις πουτσες που εφαγες,και σου λεει τι κανουμε τωρα.ειπαμε οτι η γυναικα σαν γνησιο θυλικο καταλαβαινει το ψοφο τις οταν ερχετε,το μυριζετε.μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αντρες στην ηλικια των 30 που ακομα ειναι στα φουστανια τις μαμας τους,καμια σχεση με το πως σκεφτετε μαι γυναικα.και ειδικα σε πονηρια δεν την πιανεις.οσο για τις παπαριες τις ροχαλας περι παιδιων ανευ γαμων και αγνωστου πατερα τις θεωρω αηδιες και δεν θελω να τις σχολιασω.το φυσιολογικο για καθε παιδι ειναι να μεγαλωνει και με τους 2 γονεις του.τωρα αν οι καταστασεις για διαφορους λογους δεν επιτρεπουν να ειναι μαζι οι γονεις,πρεπει το παιδι να βλεπει και τον πατερα του.

Φιλε Αρκανς μαλλον μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε. Εγω δεν ανερεσα ποτε το ρολο του πατερα και μαλιστα τον θεορω εξισου σημαντικο με αυτον της μητερας. Αλλα καλος πατερας η μητερα δεν γινεσαι μονο αμα εισια παντρεμενος , αλλα μπορεις εξισου καλα να γινεις και οντας χωρια με τον αλλο γονεα. Αλλα ας μην πιανουμε αυτα τα θεματα περι γονικης συμπεριφορας γιατι ειναι και οφ τοπικ.

Οσο για τις γυναικες τις ζωης σου Τζεϊμς. Εγω δυο γυναικες που κυνηγανε ενα πουτσο  , χωρις να σκεφτουν να μεινουν μονες να ηρεμησουν , ωστε να ειναι καλυτερες μητερες , εγω δεν τις εχω και για καλο παραδειγμα. Εσυ ομως μπορεις να εχεις την αποψη σου.

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ροχαλα ολα καλα και ωραια αυτα που μας λες.αλλα για πες μας και τον λογο που χωρισες με τον αντρα σου να θελεις.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ κορίτσι μου δε σε είπα φεμινίστρια επειδή δε μου χάιδεψες τα αυτιά αλλά γι ατά που έγραψες. Αν διάβασες όντως την ιστορία μου νομίζω θα είδες και όλα τα σχόλια πολλών γυναικών που μόνο χάιδεμα δεν μο έκαναν! Απενεντίας θάλεγα! τη λέξη φεμινίστρια δε θα τη βρεις σε κανένα από τα 1146 ποστ μου! Ας πει κάποια ότι την είπα φεμινίστρια!

να προσέχουμε τι λέμε, έτσι?

Ο πιο συνηθισμενος λογος που μια αχρηστη κανει παιδια ( για τις "χρησιμες" δεν μιλαω ειναι αυτονοητο νομιζω), ειναι καθαρα για τον κοινωνικο περιγυρο (κοινως ηρθε η ωρα μου) και για να μην μεινουν ακληρες , λες και η διαιωνιση του ειδους θα εξαρτηθει απο το δικο τους γεννοβολημα.
γι αυτές μιλάμε και μεις!!!!!!!
φαλλοκράτισσα είσαι και συ τώρα?

και μη μου πεις ότι είναι μειοψηφία!!!!!!!

λίγες οι ψαγμένες γυναίκες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν ειναι φιλαρακι σου να του πεις να κανει ενα βιντεακι με τη μαπα του να φαινετε και θα καταλαβουμε απο μονοι μας αν εχει γαμησι ποτε στη ζωη του.και πες του να κανει λιγο διαιτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φιλαράκι είσαι τιτανοτεράστιος και μέγιστος μαθητής του μέγιστου διδασκάλου Μπλάσκου ( καλή του ώρα) αλλά εδώ τα χαλάς. Χαλάρωσε, δε χρειάζεται να μαστε όλη την ώρα εκεί τσιτομένοι να κρίνουμε αν ο ένας γαμάει ο άλλος δε γαμάει ο τρίτος μαλακίζεται ο άλλος έχει ονειρώξεις. Και να μοιράζουμε πιστοποιητικά :  ο ένας είναι γόης ο άλλος χαλιαμούτρης ο τρίτος χοντρός ο ένας έτσι ο άλλος αλλιώς. Χαλάρωσε. Και άντε μελέτα γιατί έχει μάθημα μετά! ;)

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φιλε Αρκανς μαλλον μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε. Εγω δεν ανερεσα ποτε το ρολο του πατερα και μαλιστα τον θεορω εξισου σημαντικο με αυτον της μητερας. Αλλα καλος πατερας η μητερα δεν γινεσαι μονο αμα εισια παντρεμενος , αλλα μπορεις εξισου καλα να γινεις και οντας χωρια με τον αλλο γονεα. Αλλα ας μην πιανουμε αυτα τα θεματα περι γονικης συμπεριφορας γιατι ειναι και οφ τοπικ.

Οσο για τις γυναικες τις ζωης σου Τζεϊμς. Εγω δυο γυναικες που κυνηγανε ενα πουτσο  , χωρις να σκεφτουν να μεινουν μονες να ηρεμησουν , ωστε να ειναι καλυτερες μητερες , εγω δεν τις εχω και για καλο παραδειγμα. Εσυ ομως μπορεις να εχεις την αποψη σου.
σε σχεση με την υποθεση του τζειμς εχεις βγαλει πολυ λαθος συμπερασματα και καλα θα κανεις να ξαναδιαβασεις την ιστορια.στην ολη ιστορια ο ενας και μοναδικος μαλακας ειναι ο τζειμς.μετα ακολουθη η γκομενα του διοτι απο το πεισμα τις και το ξερο κεφαλι τις γαμησε την ζωη του τζειμς,με την βοηθεια την δικη του βεβαια.οσο για την γυναικα του το εχω ξαναγραψει οτι σταθηκε κυρια σε ολη την ιστορια,και για τα παιδια τις,και για το σπιτι τις.και μονο που δεχετε το τζειμς να γυρισει πισω μετα απο ολα αυτα ειναι ηρωας.οσο για το αλλο το πουτανι την γκομενα το μονο που κανει ειναι να του γαμαει την ψυχολογια και την ζωη του.αν δεν ειχε παιδι μαζι τις ο τζειμς θα ητανε ολα διαφορετικα,αλλα να που εχει.ειπαμε πανω απο ολα τα παιδια.

Επισκέπτης
Ωραίο avatar ;)
Σκέφτονται όλες το ίδιο με σένα ή έχουν άλλη προοπτική;

Φιλε μου Λεονορο, δεν ξερω τι σκεφτονται οι αλλες γυναικες. Οτι λεω ειναι προσωπικη μου αποψη και εμπειρια. Αν μπορεις να την δεχτεις καλως . Αν οχι ,παραθεσε μου τη δικη σου να αντικρουσω. Αερολογιες ξερω κι εγω να λεω.
ροχαλα ολα καλα και ωραια αυτα που μας λες.αλλα για πες μας και τον λογο που χωρισες με τον αντρα σου να θελεις.
Βρηκε την κοτα με τα χρυσα αυγα αγαπητε μου. Γυναικα βορειων προαστειων με φραγκα. Αλλα επειδη εγω δεν καθομαι να λιβανιζω τα προβληματα μου και παντοτε βλεπω τη θετικη πλευρα των πραγματων, διαπιστωσα οτι τελικα η κοπελια ειναι καταπληκτικη , οτι ο πατερας της μικρης ως  συντροφος μπορει να μην ηταν καλος , αλλα ως πατερας  σκιζει και οτι εχουμε ( η κορη μου δλδ) την καλυτερη μητρια ολων των εποχων :grin: :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και ποια είναι η δική μου άποψη δηλ απ όσο κατάλαβες γι αυτές και διαφωνείς μαζί μου? (πού τελικά διαφωνείς? και με τον αρκάνς είπες κάτι....πού διαφωνείς? στο ότι πήδηξε τη χωρισμένη ή στο ότι δεν θέλει να την αποκαταστήσει?)

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Ρε φιλαράκι είσαι τιτανοτεράστιος και μέγιστος μαθητής του μέγιστου διδασκάλου Μπλάσκου ( καλή του ώρα) αλλά εδώ τα χαλάς. Χαλάρωσε, δε χρειάζεται να μαστε όλη την ώρα εκεί τσιτομένοι να κρίνουμε αν ο ένας γαμάει ο άλλος δε γαμάει ο τρίτος μαλακίζεται ο άλλος έχει ονειρώξεις. Και να μοιράζουμε πιστοποιητικά :  ο ένας είναι γόης ο άλλος χαλιαμούτρης ο τρίτος χοντρός ο ένας έτσι ο άλλος αλλιώς. Χαλάρωσε. Και άντε μελέτα γιατί έχει μάθημα μετά! ;)
σεβαλιε δεν εχω κανενα προβλημα με αυτον τον τυπο τον μαυρο θανατο.ισα ισα που εχω την εντυπωση οτι αυτα τα βιντεακια τα εχουν γυρισει για πλακα και μονο.τωρα αν τα ενοουν στην πραγματικοτητα,μαλλον αγνοουν την πραγματικοτητα.

παντως καλα που δεν τους ειδαν τιποτα μπατσοι οταν γυριζαν το βιντεο που ειναι με τους σκουφους και τα προσωπα καλυμενα στο δρομο,θα τους περνουσαν για τρομοκρατες,και αντε να τους πιστεψει κανενας οτι δεν ειναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Roxala το παιδί με ποιον μένει?.......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φιλε μου Λεονορο, δεν ξερω τι σκεφτονται οι αλλες γυναικες. Οτι λεω ειναι προσωπικη μου αποψη και εμπειρια. Αν μπορεις να την δεχτεις καλως . Αν οχι ,παραθεσε μου τη δικη σου να αντικρουσω. Αερολογιες ξερω κι εγω να λεω.

Γενικά μιλάμε. Η εμπειρία σου δεν αντικρούεται :cheesy: obviously

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σεβαλιε δεν εχω κανενα προβλημα με αυτον τον τυπο τον μαυρο θανατο.ισα ισα που εχω την εντυπωση οτι αυτα τα βιντεακια τα εχουν γυρισει για πλακα και μονο.τωρα αν τα ενοουν στην πραγματικοτητα,μαλλον αγνοουν την πραγματικοτητα.

παντως καλα που δεν τους ειδαν τιποτα μπατσοι οταν γυριζαν το βιντεο που ειναι με τους σκουφους και τα προσωπα καλυμενα στο δρομο,θα τους περνουσαν για τρομοκρατες,και αντε να τους πιστεψει κανενας οτι δεν ειναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα... καρπο΄ζια τι ρόλο βαρλανε ρε?

μη γκαρίζεις πάλι! είναι απόροια του μεσημεριού

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Βρηκε την κοτα με τα χρυσα αυγα αγαπητε μου. Γυναικα βορειων προαστειων με φραγκα. Αλλα επειδη εγω δεν καθομαι να λιβανιζω τα προβληματα μου και παντοτε βλεπω τη θετικη πλευρα των πραγματων, διαπιστωσα οτι τελικα η κοπελια ειναι καταπληκτικη , οτι ο πατερας της μικρης ως  συντροφος μπορει να μην ηταν καλος , αλλα ως πατερας  σκιζει και οτι εχουμε ( η κορη μου δλδ) την καλυτερη μητρια ολων των εποχων :grin: :grin:
ο αντρας σου σορρυ  που το λεω αλλα ειναι μαλακας και λυγουρης.θα δουλευα απο το πρωι με το βραδυ ολη μερα καθε μερα,αλλα δεν θα παρατουσα την γυναικα μου και το παιδι μου,για μαι γκομενα που εχει φραγκα.αρχιδια εχουν ολοι οι αντρες,το θεμα ειναι ποιοι αξιζουν να τα κουβαλανε.τωρα το οτι ειναι καλος πατερας και οτι η δευτερη γυναικα του αγαπαει το παιδι σας,ολα αυτα τα ακουω βερεσε.οταν εχει οικογενεια την σεβεσε και την αγαπας και προσφερεις σε αυτην.δεν την παρατας για ολα τα χρυσαφια του κοσμου.αρκει βεβαια να μην εισαι λιγουρης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε σε λέω γενικά για το Μαύρο Θάνατο, γενικά σε λέω. Και ακριβώς επειδή γουστάρω τις απόψεις σου στα περισσότερα, για αυτό εδώ σε λέω ότι έχεις λάθος ρε αδερφέ!

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6

εγω παλι φιλε διαφωνω με τις αποψεις σου γενικα αλλα εδω περα μαλλον εχεις δικιο αδερφε!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Mήπως ενοείς ότι τα λιβανίζω εγώ? ρωτάω γιατί σε πήρα λίγο από φόβο...!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom