Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κακό είναι το πήγαιν-έλα?  :think:
Το θέμα είναι το γουστάρουν άραγε οι γκόμενες ή αυτό που λέει ο άρκανς ανίκανοτητα προσέγγισης;! :think:
Eγώ προσωπικά ένα μπάζο είχα και σε σούπερ γκόμενα δεν τολμώ να κάνω πέσιμο,το ίδιο όλη η παρέα!!!  :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ημουνα θεσσαλονικη και μετα κατεβηκα για καποιο διαστημα αθηνα.

οσο για την αγ.δημητριου στην αθηνα μπορει να ειναι καγκουρια,αλλα στην θεσσαλονικη στην ενδοξες εποχες που ανεφερα τις φοιτητικες, ητανε το αβανταζ και τραγουδουσε ο καρρας.ητανε τοτε στο ξεκινημα του και ζουσαμε ιστορικες στιγμες ολο το φοιτητικο κινημα στο καρρα.και απο μουνια οχι φουλ,αλλα να πνιγεσε.

Μεγάλε, όλα τα φράγκα πηγαίνανε σε πανέρια ή ήσουν φρόνιμος?
Πάντως πιστεύω ότι τα μπουζούκια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον μάθημα επιλογής στη ΣΧΟΛΗ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το θέμα είναι το γουστάρουν άραγε οι γκόμενες ή αυτό που λέει ο άρκανς ανίκανοτητα προσέγγισης;! :think:
Eγώ προσωπικά ένα μπάζο είχα και σε σούπερ γκόμενα δεν τολμώ να κάνω πέσιμο,το ίδιο όλη η παρέα!!!  :headbang:

18 εισαι παιδι μου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενδιαφέρον...

@Roxala: Το όλο σκηνικό με το γάμο σου από ότι ανέφερες, δεν είναι για να εισπράξεις παλαμάκια και "μπράβο είσαι πολύ κουλ" που έχεις αυτή την αντίληψη. Απλά βλέπεις, προφανώς εμπράκτως, ότι εξασφαλίζεται και η κόρη σου από την αυγωμένη νέα κότα του πρώην συζύγου σου. Σαν μάνα έχεις ελαφρυντικά και δίνει και βάση η λογική, σαν απατημένη σύζυγος όμως, έχεις πετάξει την ηθική υποχρέωση από το παράθυρο επειδή μπήκε η εξασφάλιση από τη κύρια πόρτα. Αν και κατά βάθος άσχετα με το πόσο κουλ θέλεις να δείξεις, έχεις καταπιεί ένα κοτρώνι που σου κάθεται στο λαιμό, απλά χαμογελάς για να μη φανεί ο βρόγχος. Ας ήτανε καμιά ταμίας του σουπερμάρκετ η νέα γυναίκα του άνδρα σου και στοιχηματίζω ότι θα τη στόλιζες νυχθημερόν ας ήταν και μάλαμα χαρακτήρας.

Όσον αφορά τα βιολογικά ρολόγια και οι δύο γυναίκες έχετε δίκιο. Απλά υπάρχουν α) τα χαλασμένα ρολόγια που δείχνουν δυο φορές τη μέρα σωστά (καριερίστες που τρώνε σε άσχετες φάσεις φρίκη που δε κάναν οικογένεια), β) τα ρολόγια/μαιμούδες που άμα σου πέσουν κατά λάθος στο ποτήρι με το νερό χαλάσανε (γυναίκες με 2-3 αποτυχημένες σχέσεις οι οποίες σιχτιρίζουν μετά δια παντός τους άνδρες και γίνονται πολέμιοι του θεσμού της οικογένειας), τα φτηνά ρολόγια (επιφανειακές γκόμενες που αποφεύγουν τις απαιτητικές λειτουργίες της ζωής και ψάχνουνε άνδρα/χορηγό για να ζήσουν ζάχαρη το υπόλοιπο) και γ) τα rolex ρολόγια, όπου ακόμα και αυτά χάνουν ένα λεπτό το δίμηνο από εργοστασίου (καθωσπρέπει γυναίκες που γνωρίζουν και αποδέχονται ισσοροπημένα το έστικτό τους της μητρότητας, το οποίο ,αν και με λάθος επιλογές καμιά φορά, προσπαθούν για τη καλύτερη επιλογή).

;)

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τι να ασχοληθούνε ρε φίλε? Αφού δεν υπάρχουνε? Η ελληνική κοινωνία είναι μια γηρασμένη κοινωνία. Λίγες οι νέες . Ακόμη λιγότερες οι ωραίες.Τραγικά λιγότερες. Ακόμη πιο λίγες οι άνετες ωραίες. Τι περιμένεις μετά? Καλά τα λέει ο δάσκαλος μπλάσκος. Ας δίνανε βίζα τότε δεκαετία 90 σε κανα δυο εκατομμύρια νέες, όμορφες γυναίκες από την ανατολική ευρώπη. Σήμερα η ελληνική κοινωνία θα ταν φρεσκαρισμένη, ανανεωμένη και άνετη. Αλλά που. Κουβάλησαν τους αφροασιάτες, μαντράχαλους. Έχω άδικο ρε συμμαθητά? Λέγε γιατί θα τρελαθώ ρε πούστη μου!
φιλε σεβαλιε.κανεις σαν να ζεις στο τελευταιο χωριο τις ελλαδος.εχω την εντυπωση οτι εισαι απο αθηνα.μουνι και μαλιστα ελληνικο υπαρχει φιλε αφθονο,μαλλον κινησε σε λαθος μερη η ειναι μπροστα,και με το κολλημα που εχεις για τις ρωσσιδες δεν το βλεπεις.οι ρωσσιδες και γενικα το ανατολικο μπλοκ ειναι σκατορατσα.(το εχει πει και ο ιδιος ο δασκαλος πολλες φορες αν θυμασε).η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι γερασμενη,απλα ειναι απογοητευμενη,την κοροιδεψαν,την χρεωσαν,και ειναι ανεργη.ολα αυτα ειναι που την κανουν να φαινετε γερασμενη.σε πληροφορω οτι αν ο ιωσηφ και ο δημητρακης ειχανε την δυνατοτητα να ερθουν στην ελλαδα μονιμα,θα το εκαναν την επομενη μερα.το εχει πει και ο ιωσηφ σε πολλες συζητησεις,και πιστευω οτι γενικα μιλαει πολυ σωστα.οσο για τις μαλακιες του δημητρακη για πορνοτουριστες και τις υπολοιπες αηδιες,για γελιο ειναι καλες,αλλα οχι για να τις περνει καποιος στα σοβαρα.μουνια υπαρχουν και μαλιστα πολλα,ανοιξε τα ματια σας να τα δειτε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Ρε θα μας τρελάνεις?
Εσύ ξέρεις καμια γκόμενα που δεν της αρέσει να της την πέφτουν (χωρίς χοντράδες κλπ)?
Πόσο χρονών είσαι και είχες μία γκόμενα?
Είσαι στο κατάλληλο thread ξέρεις.

Επισκέπτης
Ρε θα μας τρελάνεις?
Εσύ ξέρεις καμια γκόμενα που δεν της αρέσει να της την πέφτουν (χωρίς χοντράδες κλπ)?
Πόσο χρονών είσαι και είχες μία γκόμενα?
Είσαι στο κατάλληλο thread ξέρεις.
Αυτό που λέω είναι οτί ναι παρατηρείται ευνουχισμός των αρσενικών και άμα βρουν μία δεν ξεκολλάνε αν δεν τους φτύσει!!!
Αλλό να δέχεται και να της αρέσει το πέσιμο και άλλο να σου δώσει το οκ για πήδημα!!!
20!!!
Μπορεί να μάθουμε τίποτα εδώ!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Μεγάλε, όλα τα φράγκα πηγαίνανε σε πανέρια ή ήσουν φρόνιμος?
Πάντως πιστεύω ότι τα μπουζούκια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον μάθημα επιλογής στη ΣΧΟΛΗ.
μουνιντζα ειχα κατι συμφοιτητες απο αθηνα και κρητη που ητανε πολυ καλα παληκαρια και ειχαμε κανει μια ομαδα πολυ δυνατη,που ητανε κομπλε απο πολλες αποψεις στα μπουζουκια.(γκομενες,λουλουδια και ολα τα σχετικα).αλλα απο την αλλη ειχαμε και τα κονε μας διοτι τα ειχαμε αριστες σχεσεις με ολα τα κομματοσκυλα απο ολες τις παραταξεις. :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αλλό να δέχεται και να της αρέσει το πέσιμο και άλλο να σου δώσει το οκ για πήδημα!!!

Σε όσες αρέσει το πέσιμο (και όχι να δίνουν χυλόπιτες) δίνουν αυτόματα το οκ για πήδημα...

Επισκέπτης
Σε όσες αρέσει το πέσιμο (και όχι να δίνουν χυλόπιτες) δίνουν αυτόματα το οκ για πήδημα...
Και πώς τις ξεχωρίζεις αυτές λατρεία;! :grin: :think:
Αυτές που αρέσκονται στις χυλόπιτες δεν θέλουν πήδημα,τί σκατά θέλουν;! :huh:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτό που λέω είναι οτί ναι παρατηρείται ευνουχισμός των αρσενικών και άμα βρουν μία δεν ξεκολλάνε αν δεν τους φτύσει!!!
20!!!
Μπορεί να μάθουμε τίποτα εδώ!!! :2funny: :2funny:

Ρε φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Όσο πιθανό είναι να σε φτύσει άλλο τόσο είναι να τη βαρεθείς εσύ, άσε που υπάρχουν άλλοι 1002 λόγοι.
Επίσης ένα καλό πέσιμο με προοπτικές πάντα σε πήδημα καταλήγει.
Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν.
Για πες μας τι έχεις ακούσει για την ΣΧΟΛΗ?

μουνιντζα ειχα κατι συμφοιτητες απο αθηνα και κρητη που ητανε πολυ καλα παληκαρια και ειχαμε κανει μια ομαδα πολυ δυνατη,που ητανε κομπλε απο πολλες αποψεις στα μπουζουκια.(γκομενες,λουλουδια και ολα τα σχετικα).αλλα απο την αλλη ειχαμε και τα κονε μας διοτι τα ειχαμε αριστες σχεσεις με ολα τα κομματοσκυλα απο ολες τις παραταξεις. :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλε νιώθω υπερήφανος που βαδίζω στα χνάρια σου. :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και πώς τις ξεχωρίζεις αυτές λατρεία;! :grin: :think:
Αυτές που αρέσκονται στις χυλόπιτες δεν θέλουν πήδημα,τί σκατά θέλουν;! :huh:

Τίποτα, να γκρινιάζουν θέλουν και να κακομοιριάζουν  :grin:

Τις ξεχωρίζεις εύκολα, αυτές που θέλουν να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή θέλουν και να μοιράζουν χυλόπιτες από όσο έχω δει εγώ... τώρα βέβαια είμαι και σε άλλη ηλικιακή ομάδα, αλλά στα καπη τουλάχιστον έτσι γίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Όσο πιθανό είναι να σε φτύσει άλλο τόσο είναι να τη βαρεθείς εσύ, άσε που υπάρχουν άλλοι 1002 λόγοι.
Επίσης ένα καλό πέσιμο με προοπτικές πάντα σε πήδημα καταλήγει.
Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν.
Για πες μας τι έχεις ακούσει για την ΣΧΟΛΗ?
Δάσκαλε νιώθω υπερήφανος που βαδίζω στα χνάρια σου. :rockon:
Ποια σχολή;! :think:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
το θεμα του μαθηματος ειναι αλλο και κολλησατε με τον παπαζολ.ο παπαζολ ειναι πιτσιρικας σε αυτα που εγραψα παραπανω ειδε και τον ευατο του μεσα. παπαζολ φιλε δεν το παιζουν τα μπαζα γκομενες,εσυ τα εδωσες αξια να ξερεις.ειπες και μονο σου οτι φοβασε να πας να την πεσεις σε μια μουναρα.εισαι μαλακας να ξερεις.ειναι λογικο μετα να ασχολησε μονο με μπαζα και να νομιζεις οτι τα μπαζα την ειδαν γκομενες.ενας σωστος μαχητης να ξερεις την πεφτει παντου σε οποια γκομενα του αρεσει.αν του κατσει η γκομενα ολα πανε καλως.αν φαει χυλοπιτα,πορωνετε και περνει δυναμη να την πεφτει ακομα πιο πολυ σε γκομενες.οταν χανετε μια μαχη δεν χανετε και ο πολεμος.λοποιν καλα θα κανεις μια και εισαι πιτσιρικας να παρακουλουθεις τα μαθηματα τις σχολης και να διαβαζεις.στις προσεχεις μερες θα κανουμε και ενα μαθημα για τα προβληματα τις ηλικιας σου.τωρα το θεμα μας ειναι αλλου.

Επισκέπτης

Τις ξεχωρίζεις εύκολα, αυτές που θέλουν να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή θέλουν και να μοιράζουν χυλόπιτες από όσο έχω δει εγώ... τώρα βέβαια είμαι και σε άλλη ηλικιακή ομάδα, αλλά στα καπη τουλάχιστον έτσι γίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:
Aυτό θελούν;! :o
Aρα ψυχίατρο!!! :cheesy:
Oπτικά εννοείς;! :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

bull's eye  ;)

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Aυτό θελούν;! :o
Aρα ψυχίατρο!!! :cheesy:
Oπτικά εννοείς;! :think:
παπαζωον μην το γαμας το θρεντ, αντε πανε εκει που μιλατε για τους γκει.
αντε καληνυχτα και τα λεμε οταν θα εχεις να πεις κατι σοβαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom