Μουνιά ακόμα αλλά ποιος τολμά!!!
Πάνε έρχονται-πάνε έρχονται!!!
Δηλαδή?
Μουνιά ακόμα αλλά ποιος τολμά!!!
Πάνε έρχονται-πάνε έρχονται!!!
Κακό είναι το πήγαιν-έλα?
Το θέμα είναι το γουστάρουν άραγε οι γκόμενες ή αυτό που λέει ο άρκανς ανίκανοτητα προσέγγισης;!Δηλαδή?
ημουνα θεσσαλονικη και μετα κατεβηκα για καποιο διαστημα αθηνα.
οσο για την αγ.δημητριου στην αθηνα μπορει να ειναι καγκουρια,αλλα στην θεσσαλονικη στην ενδοξες εποχες που ανεφερα τις φοιτητικες, ητανε το αβανταζ και τραγουδουσε ο καρρας.ητανε τοτε στο ξεκινημα του και ζουσαμε ιστορικες στιγμες ολο το φοιτητικο κινημα στο καρρα.και απο μουνια οχι φουλ,αλλα να πνιγεσε.
Το θέμα είναι το γουστάρουν άραγε οι γκόμενες ή αυτό που λέει ο άρκανς ανίκανοτητα προσέγγισης;!
Eγώ προσωπικά ένα μπάζο είχα και σε σούπερ γκόμενα δεν τολμώ να κάνω πέσιμο,το ίδιο όλη η παρέα!!!
φιλε σεβαλιε.κανεις σαν να ζεις στο τελευταιο χωριο τις ελλαδος.εχω την εντυπωση οτι εισαι απο αθηνα.μουνι και μαλιστα ελληνικο υπαρχει φιλε αφθονο,μαλλον κινησε σε λαθος μερη η ειναι μπροστα,και με το κολλημα που εχεις για τις ρωσσιδες δεν το βλεπεις.οι ρωσσιδες και γενικα το ανατολικο μπλοκ ειναι σκατορατσα.(το εχει πει και ο ιδιος ο δασκαλος πολλες φορες αν θυμασε).η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι γερασμενη,απλα ειναι απογοητευμενη,την κοροιδεψαν,την χρεωσαν,και ειναι ανεργη.ολα αυτα ειναι που την κανουν να φαινετε γερασμενη.σε πληροφορω οτι αν ο ιωσηφ και ο δημητρακης ειχανε την δυνατοτητα να ερθουν στην ελλαδα μονιμα,θα το εκαναν την επομενη μερα.το εχει πει και ο ιωσηφ σε πολλες συζητησεις,και πιστευω οτι γενικα μιλαει πολυ σωστα.οσο για τις μαλακιες του δημητρακη για πορνοτουριστες και τις υπολοιπες αηδιες,για γελιο ειναι καλες,αλλα οχι για να τις περνει καποιος στα σοβαρα.μουνια υπαρχουν και μαλιστα πολλα,ανοιξε τα ματια σας να τα δειτε.τι να ασχοληθούνε ρε φίλε? Αφού δεν υπάρχουνε? Η ελληνική κοινωνία είναι μια γηρασμένη κοινωνία. Λίγες οι νέες . Ακόμη λιγότερες οι ωραίες.Τραγικά λιγότερες. Ακόμη πιο λίγες οι άνετες ωραίες. Τι περιμένεις μετά? Καλά τα λέει ο δάσκαλος μπλάσκος. Ας δίνανε βίζα τότε δεκαετία 90 σε κανα δυο εκατομμύρια νέες, όμορφες γυναίκες από την ανατολική ευρώπη. Σήμερα η ελληνική κοινωνία θα ταν φρεσκαρισμένη, ανανεωμένη και άνετη. Αλλά που. Κουβάλησαν τους αφροασιάτες, μαντράχαλους. Έχω άδικο ρε συμμαθητά? Λέγε γιατί θα τρελαθώ ρε πούστη μου!
20,εντάξει είμαι αλλά έκανε κάποια πολύ εύστοχα σχόλια ο arcans!!!18 εισαι παιδι μου?
Το θέμα είναι το γουστάρουν άραγε οι γκόμενες ή αυτό που λέει ο άρκανς ανίκανοτητα προσέγγισης;!
Eγώ προσωπικά ένα μπάζο είχα και σε σούπερ γκόμενα δεν τολμώ να κάνω πέσιμο,το ίδιο όλη η παρέα!!!
Αυτό που λέω είναι οτί ναι παρατηρείται ευνουχισμός των αρσενικών και άμα βρουν μία δεν ξεκολλάνε αν δεν τους φτύσει!!!Ρε θα μας τρελάνεις?
Εσύ ξέρεις καμια γκόμενα που δεν της αρέσει να της την πέφτουν (χωρίς χοντράδες κλπ)?
Πόσο χρονών είσαι και είχες μία γκόμενα?
Είσαι στο κατάλληλο thread ξέρεις.
μουνιντζα ειχα κατι συμφοιτητες απο αθηνα και κρητη που ητανε πολυ καλα παληκαρια και ειχαμε κανει μια ομαδα πολυ δυνατη,που ητανε κομπλε απο πολλες αποψεις στα μπουζουκια.(γκομενες,λουλουδια και ολα τα σχετικα).αλλα απο την αλλη ειχαμε και τα κονε μας διοτι τα ειχαμε αριστες σχεσεις με ολα τα κομματοσκυλα απο ολες τις παραταξεις.Μεγάλε, όλα τα φράγκα πηγαίνανε σε πανέρια ή ήσουν φρόνιμος?
Πάντως πιστεύω ότι τα μπουζούκια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον μάθημα επιλογής στη ΣΧΟΛΗ.
Αλλό να δέχεται και να της αρέσει το πέσιμο και άλλο να σου δώσει το οκ για πήδημα!!!
Και πώς τις ξεχωρίζεις αυτές λατρεία;!Σε όσες αρέσει το πέσιμο (και όχι να δίνουν χυλόπιτες) δίνουν αυτόματα το οκ για πήδημα...
Αυτό που λέω είναι οτί ναι παρατηρείται ευνουχισμός των αρσενικών και άμα βρουν μία δεν ξεκολλάνε αν δεν τους φτύσει!!!
Αλλό να δέχεται και να της αρέσει το πέσιμο και άλλο να σου δώσει το οκ για πήδημα!!!
20!!!
Μπορεί να μάθουμε τίποτα εδώ!!!
μουνιντζα ειχα κατι συμφοιτητες απο αθηνα και κρητη που ητανε πολυ καλα παληκαρια και ειχαμε κανει μια ομαδα πολυ δυνατη,που ητανε κομπλε απο πολλες αποψεις στα μπουζουκια.(γκομενες,λουλουδια και ολα τα σχετικα).αλλα απο την αλλη ειχαμε και τα κονε μας διοτι τα ειχαμε αριστες σχεσεις με ολα τα κομματοσκυλα απο ολες τις παραταξεις.
Και πώς τις ξεχωρίζεις αυτές λατρεία;!
Αυτές που αρέσκονται στις χυλόπιτες δεν θέλουν πήδημα,τί σκατά θέλουν;!
Ποια σχολή;!Ρε φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Όσο πιθανό είναι να σε φτύσει άλλο τόσο είναι να τη βαρεθείς εσύ, άσε που υπάρχουν άλλοι 1002 λόγοι.
Επίσης ένα καλό πέσιμο με προοπτικές πάντα σε πήδημα καταλήγει.
Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν.
Για πες μας τι έχεις ακούσει για την ΣΧΟΛΗ?
Δάσκαλε νιώθω υπερήφανος που βαδίζω στα χνάρια σου.
Aυτό θελούν;! :oΤίποτα, να γκρινιάζουν θέλουν και να κακομοιριάζουν
Τις ξεχωρίζεις εύκολα, αυτές που θέλουν να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή θέλουν και να μοιράζουν χυλόπιτες από όσο έχω δει εγώ... τώρα βέβαια είμαι και σε άλλη ηλικιακή ομάδα, αλλά στα καπη τουλάχιστον έτσι γίνεται
Τίποτα, να γκρινιάζουν θέλουν και να κακομοιριάζουν
Τις ξεχωρίζεις εύκολα, αυτές που θέλουν να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή θέλουν και να μοιράζουν χυλόπιτες από όσο έχω δει εγώ... τώρα βέβαια είμαι και σε άλλη ηλικιακή ομάδα, αλλά στα καπη τουλάχιστον έτσι γίνεται
παπαζωον μην το γαμας το θρεντ, αντε πανε εκει που μιλατε για τους γκει.Aυτό θελούν;! :o
Aρα ψυχίατρο!!!
Oπτικά εννοείς;!