Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το θεμα του μαθηματος ειναι αλλο και κολλησατε με τον παπαζολ.ο παπαζολ ειναι πιτσιρικας σε αυτα που εγραψα παραπανω ειδε και τον ευατο του μεσα. παπαζολ φιλε δεν το παιζουν τα μπαζα γκομενες,εσυ τα εδωσες αξια να ξερεις.ειπες και μονο σου οτι φοβασε να πας να την πεσεις σε μια μουναρα.εισαι μαλακας να ξερεις.ειναι λογικο μετα να ασχολησε μονο με μπαζα και να νομιζεις οτι τα μπαζα την ειδαν γκομενες.ενας σωστος μαχητης να ξερεις την πεφτει παντου σε οποια γκομενα του αρεσει.αν του κατσει η γκομενα ολα πανε καλως.αν φαει χυλοπιτα,πορωνετε και περνει δυναμη να την πεφτει ακομα πιο πολυ σε γκομενες.οταν χανετε μια μαχη δεν χανετε και ο πολεμος.λοποιν καλα θα κανεις μια και εισαι πιτσιρικας να παρακουλουθεις τα μαθηματα τις σχολης και να διαβαζεις.στις προσεχεις μερες θα κανουμε και ενα μαθημα για τα προβληματα τις ηλικιας σου.τωρα το θεμα μας ειναι αλλου.
Δασκαλέ ένα τελευταίο  :offtopic: και πάω για νανι:
Μαχητές είναι κάθε ένας;! :think:
Eννοώ πραγματικά μεταξύ μας νομίζουμε όλοι οτί είμαστε <<καλοί>> εμφανισιακά,νομίζω είμαστε(δεν είναι ψόνισμα ελπίζω)!!! :P
Παρόλα αυτά ουδείς ενεργεί!!! :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε σεβαλιε.κανεις σαν να ζεις στο τελευταιο χωριο τις ελλαδος.εχω την εντυπωση οτι εισαι απο αθηνα.μουνι και μαλιστα ελληνικο υπαρχει φιλε αφθονο,μαλλον κινησε σε λαθος μερη η ειναι μπροστα,και με το κολλημα που εχεις για τις ρωσσιδες δεν το βλεπεις.οι ρωσσιδες και γενικα το ανατολικο μπλοκ ειναι σκατορατσα.(το εχει πει και ο ιδιος ο δασκαλος πολλες φορες αν θυμασε).η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι γερασμενη,απλα ειναι απογοητευμενη,την κοροιδεψαν,την χρεωσαν,και ειναι ανεργη.ολα αυτα ειναι που την κανουν να φαινετε γερασμενη.σε πληροφορω οτι αν ο ιωσηφ και ο δημητρακης ειχανε την δυνατοτητα να ερθουν στην ελλαδα μονιμα,θα το εκαναν την επομενη μερα.το εχει πει και ο ιωσηφ σε πολλες συζητησεις,και πιστευω οτι γενικα μιλαει πολυ σωστα.οσο για τις μαλακιες του δημητρακη για πορνοτουριστες και τις υπολοιπες αηδιες,για γελιο ειναι καλες,αλλα οχι για να τις περνει καποιος στα σοβαρα.μουνια υπαρχουν και μαλιστα πολλα,ανοιξε τα ματια σας να τα δειτε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Aκριβώς επειδή είμαι Αθήνα δλδ στο κέντρο της Ελλάδας και ξέρω και απο επαρχία τα βλέπω. Ότι ο πλυθησμός είναι γηρασμένος το λένε οι αριθμοί. Κοίτα προσεκτικά. Για να γαμήσεις φίλε αρκάνς ήμαρτον το χουμε καταντήσει και πολύ πρόβλημα. Λες και πρέπει να λύσεις εξίσωση  ρε αδερφέ μου! Ε κοίτα λοιπόν τους χαλιαμούτρηδες ρωσοουκρανομολδαβούς ή πολωνούς που πίνουν τις αλλάζουν τον αδόξαστο και γαμάνε και μουνάρες! Ασε έχω πάει στην έδρα τους και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται, ποιος είναι οι ωραίες και ποιες όχι. Ξέρω τι με γίνεται αδερφέ άσε.
 Την ίδια ώρα που κάθονται εδώ τα παιδάκια αγάμητα , είναι σε ένα μαγαζί έξω το βράδι, όλο φλόμπες έχει κάνα δυο καλές, άντε 5. Ε ποιος να πρωτοασχληθεί? Άμα η αναλογία είναι 5/100 τι λες να γίνει στο τέλος? Αυτό ισχύει και οπουδήποτε αλλού. Φίλε ήμουνα σε πανεπιστήμιο με αναλογία αντρών-γυναικών 20/80 άσε τραγικά εκεί ζήτημα ναταν καλές 10 στις 100...

Την ίδια στιγμή υπάρχουν χώρες που θα χεις στο μαγαζί , μουνάρες, κυριολεκτώ, από αυτές που άμα ήταν εδώ θα έκαναν καριέρα και θα γίνοταν διάσημες. Εκεί μια μέτρια είναι από αυτές που εδώ χωρίζεται η γειτονιά και το χωριό. Τέσπα. Μιλάμε για πολλές και να μην έχουν διαθέσιμους άντρες!!! Άμα πας ρε φίλε θα τα δεις αμα νομίζεις οτι σε λέω παπάτζες. Και θα κάτσω τώρα εγώ να λύσω την εξίσωση του αινστάιν μπαααας και φιλοτιμηθεί η αξιότιμη κυρία φλόμπα... Δε το λέω για τον εαυτό μου γενικά σε μιλάω. Εμένα άσε με εγώ μια χαρά καβατζωμένος είμαι, δεν έχω πρόβλημα. ;)

Όσο για το δημητράκη δεν είναι και ο αλεν ντελόν. Έβαλε και τη φάτσα του. Εκεί όμως άμα δεις φίλε τους ρώσους θα φρικάρεις. Ο μητσάρας φαντάζει μπροστά τους ρίτσαρτν γκιρ. Είναι οι ρώσοι άντρες που είναι άσχημοι όχι οι γυναίκες που είναι χαμηλής ποιότητας. Αντίθετα εδώ πολύ το παίζουμε καλοί και υπάρχει ένας ανταγωνισμός των αντρών που ανεβάζει τον πύχη. Ενώ οι γυναίκες επαναπαύονται. Το αντίθετο με τις ανατολικές χώρες.

Θέμα προσφοράς και ζήτησης αδερφέ. Απλα πρέπει αυτά να συναντηθουνε να έρθει ισορροπία. Όπως με τα σπίτια. Με τα ίδια λεφτά που εδώ παίρνεις ένα δυαράκι σε μια μίζερη γειτονιά, στη νότια Ιταλία παίρνεις βιλάρα ή μαιζονέτα, δίπλα στη θάλασσα. Άμα νομίζετε ότι κάνω πλάκα ψάξτε το. Απλά εδώ ζούμε στη χώρα της μαλακίας. Και εξάλου ρε αρκάνς άμα υπάρχει τόσο μουνι που λες γιατί όλοι πέσαν και γαμάνε τραβέλια, γριές χοντρές? Όλοι σε πουτάνες και στριπ? Και αρχίζουν τη μόδα του " πορνοτουρισμού"? Τόσο χάλια πια είνάι όλοι? Τι πρέπει να χουν δηλαδή? Και οι αξιότιμες κυρίες τι είναι ρε αρκάνς εδώ πέρα καλύτερες?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Λοιπόν τύπε.
Τα πράγματα είναι απλά.
Η φάση σου μοιάζει με το παρακάτω θέμα αν και εσένα σε κόβω για λιγότερο pathetic απ' ότι τον παλιό μας γνώριμο:
Εκεί θα δεις τη δύναμη της ΣΧΟΛΗΣ της ζωής.
Διάβασέ το και που ξέρεις, μπορεί να βρεις τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες.
Αν (λέω αν) δεν σε καλύψει, τότε κάνε ένα θέμα (για να μην σπαμάρουμε) για την περίπτωσή σου και να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει δουλειά.

Επισκέπτης
Λοιπόν τύπε.
Τα πράγματα είναι απλά.
Η φάση σου μοιάζει με το παρακάτω θέμα αν και εσένα σε κόβω για λιγότερο pathetic απ' ότι τον παλιό μας γνώριμο:
Εκεί θα δεις τη δύναμη της ΣΧΟΛΗΣ της ζωής.
Διάβασέ το και που ξέρεις, μπορεί να βρεις τις απαντήσεις που πάντα έψαχνες.
Αν (λέω αν) δεν σε καλύψει, τότε κάνε ένα θέμα (για να μην σπαμάρουμε) για την περίπτωσή σου και να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει δουλειά.
Μία σύνοψη αν είναι εύκολο!!! :grin:
Τεράστια ύλη!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Aκριβώς επειδή είμαι Αθήνα δλδ στο κέντρο της Ελλάδας και ξέρω και απο επαρχία τα βλέπω. Ότι ο πλυθησμός είναι γηρασμένος το λένε οι αριθμοί. Κοίτα προσεκτικά. Για να γαμήσεις φίλε αρκάνς ήμαρτον το χουμε καταντήσει και πολύ πρόβλημα. Λες και πρέπει να λύσεις εξίσωση  ρε αδερφέ μου! Ε κοίτα λοιπόν τους χαλιαμούτρηδες ρωσοουκρανομολδαβούς ή πολωνούς που πίνουν τις αλλάζουν τον αδόξαστο και γαμάνε και μουνάρες! Ασε έχω πάει στην έδρα τους και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται, ποιος είναι οι ωραίες και ποιες όχι. Ξέρω τι με γίνεται αδερφέ άσε.
 Την ίδια ώρα που κάθονται εδώ τα παιδάκια αγάμητα , είναι σε ένα μαγαζί έξω το βράδι, όλο φλόμπες έχει κάνα δυο καλές, άντε 5. Ε ποιος να πρωτοασχληθεί? Άμα η αναλογία είναι 5/100 τι λες να γίνει στο τέλος? Αυτό ισχύει και οπουδήποτε αλλού. Φίλε ήμουνα σε πανεπιστήμιο με αναλογία αντρών-γυναικών 20/80 άσε τραγικά εκεί ζήτημα ναταν καλές 10 στις 100...

Την ίδια στιγμή υπάρχουν χώρες που θα χεις στο μαγαζί , μουνάρες, κυριολεκτώ, από αυτές που άμα ήταν εδώ θα έκαναν καριέρα και θα γίνοταν διάσημες. Εκεί μια μέτρια είναι από αυτές που εδώ χωρίζεται η γειτονιά και το χωριό. Τέσπα. Μιλάμε για πολλές και να μην έχουν διαθέσιμους άντρες!!! Άμα πας ρε φίλε θα τα δεις αμα νομίζεις οτι σε λέω παπάτζες. Και θα κάτσω τώρα εγώ να λύσω την εξίσωση του αινστάιν μπαααας και φιλοτιμηθεί η αξιότιμη κυρία φλόμπα... Δε το λέω για τον εαυτό μου γενικά σε μιλάω. Εμένα άσε με εγώ μια χαρά καβατζωμένος είμαι, δεν έχω πρόβλημα. ;)

Όσο για το δημητράκη δεν είναι και ο αλεν ντελόν. Έβαλε και τη φάτσα του. Εκεί όμως άμα δεις φίλε τους ρώσους θα φρικάρεις. Ο μητσάρας φαντάζει μπροστά τους ρίτσαρτν γκιρ. Είναι οι ρώσοι άντρες που είναι άσχημοι όχι οι γυναίκες που είναι χαμηλής ποιότητας. Αντίθετα εδώ πολύ το παίζουμε καλοί και υπάρχει ένας ανταγωνισμός των αντρών που ανεβάζει τον πύχη. Ενώ οι γυναίκες επαναπαύονται. Το αντίθετο με τις ανατολικές χώρες.

Θέμα προσφοράς και ζήτησης αδερφέ. Απλα πρέπει αυτά να συναντηθουνε να έρθει ισορροπία. Όπως με τα σπίτια. Με τα ίδια λεφτά που εδώ παίρνεις ένα δυαράκι σε μια μίζερη γειτονιά, στη νότια Ιταλία παίρνεις βιλάρα ή μαιζονέτα, δίπλα στη θάλασσα. Άμα νομίζετε ότι κάνω πλάκα ψάξτε το. Απλά εδώ ζούμε στη χώρα της μαλακίας. Και εξάλου ρε αρκάνς άμα υπάρχει τόσο μουνι που λες γιατί όλοι πέσαν και γαμάνε τραβέλια, γριές χοντρές? Όλοι σε πουτάνες και στριπ? Και αρχίζουν τη μόδα του " πορνοτουρισμού"? Τόσο χάλια πια είνάι όλοι? Τι πρέπει να χουν δηλαδή? Και οι αξιότιμες κυρίες τι είναι ρε αρκάνς εδώ πέρα καλύτερες?
φιλε σεβαλιε συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες.αλλα και σε πολλα διαφωνο.και να εξηγησω τη θελω να πω.
στην ελλαδα απο ανεκαθεν το θεμα του γαμησιου ητανε κατι σαν μυθος και κατι το ιερο.και ενω μας αρεσει το γαμησι σαν λαος και συνεχεια στριφοργυρναει στο μυαλο μας,μειναμε πισω σε πολλα πραγματα πανω σε αυτο.στην ελλαδα εγινε ενα κακο,συνδιαστηκε το γαμησι με την ηθικη του ανθρωπου.δηλαδη αν ενας αντρας γαμαει πολυ ειναι μαγκας και ωραιος,ενω αν μια γυναικα γαμιετε πολυ ειναι πουτανα.λαθος μεγα ειναι αυτο.(να διευκρινησω οτι μιλαω για ανθρωπους που δεν ειναι δεσμευμενοι).δεν υπαρχει σεξουαλικη. παιδια.με ολα τα γνωστα αποτελεσματα τα σημερινα.ειχα γραψει παλιοτερα με αλλη ορεξη τρωγετε η κονσερβα και με αλλη το φρεσκομαγειρεμενο φαγητο.και να εξηγησω τι θελω να πω.ο σημερινος νεος δεν ειναι οτι δεν ξερει να γαμαει η ευχαριστηση μια γυναικα στο σεξ,το προβλημα εντοπιζετε για εμενα αλλου.δεν ξερει αλλα δεν εχει και την υπομονη να κανει καμακι σε μια γκομενα και να την ριξει.αυτο ομως εχει σκεφτει κανεις απο που προερχετε? να σας πω.στο οτι εχει μαθει να τα βρισκει ολα ετοιμα και θελει να το βρισκει και αυτο.μπορεις να το βρεις οποτε θελεις αλλα θα ειναι κονσερβα και οχι μαγειρεμενο απο τα χερια σου.(μεταφορικα μιλαω ετσι).μην επηρεαζεστε απο τις τσοντες που βλεπετε και απο τις πουτανες που πατε,δεν ανοιγουν ολες τα ποδια τους στον καθενα στα καλα καθουμενα.οι γκομενες στις τσοντες και οι πουτανες πληρωνοντε γιαυτο που κανουν.οι υπολοιπες θελουν να τις ψησεις για να το κανουν.δεν υπαρχει κολπο,υπαρχει τροπος,και αυτος ειναι η ευγενεια,ο τροπος συμπεριφορας και πανω απο ολα εχεμυθεια.ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ Η ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ?.αυτα ειναι λαθη μεγαλα φιλοι μου,και γινοντε διοτι δεν υπαρχει παιδια.υπαρχουν και πολλα αλλα να πω αλλα πρεπει να κοιμηθω. αυριο η συνεχεια.

καλημερα σε ολους σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λόγω ώρας έφτασα μέχρι τη σελίδα 4 μόνο.
θα διαβάσω αργότερα τις υπόλοιπες.
Αλλά το βασικό στην ηλικία μετά τα 30 είναι
1. πως η παρέα πλέον παντρεύεται. Δηλαδή όταν οι φίλοι σου παντρεύονται και πλέον είναι δύσκολο να βγαίνεις μαζί τους (άλλα ωράρια και προτεραιότητες), ειδικά αν ξεπετάξουν και κανένα κουτσούβελο...αρχίζεις και βλέπεις μοναξιά.
2. εάν μένει μόνητης, το σπίτι είναι άδειο. Αν δεν μένει μόνη της, έχει αρχίσει να της τη σπάει η μουρμούρα της μάνας της.
3. Το βιολογικό ρολόι για το παιδί. Παιδί θέλει να κάνει και βλέπει πως περνάνε τα γόνιμα χρόνια. Και μεταξύ μας, έχει δίκιο. όσες φίλες μου έχουνε παντρευτεί μετά τα 40 έχουν θέμα με το παιδί, δεν έρχεται. Γι' αυτό και θα πρότεινα σε ελεύθερες άνω των 30...όχι πολλά παιχνίδια μάγκες....υπογεννητικότητα της Ελλάδος το αποτέλεσμα. Άμα θέτε 30άρες με παιδιά...βουρ στον πατσά.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ξεχασες 1)το ρολοι αντικα του παππου και 2)το ρολοι αξιοθεατο ή πλατειας του χωριου  :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επισης να ξερεις οτι εχουμε την απο σημερα την τιμη να διδασκη στη σχολη μας και η λεκτορας αλλιντισα.σημερα παρεδωσε και αυτη τα πρωτα τις μαθηματα.(αν και την καμακωσε και λιγο ο λεκτορας τζειμς,πιστευω οτι θα την εχουμε κοντα και στα επομενα μαθηματα).
δεν την καμάκωσα ρε φιλαράκι! Παρεξήγηση...! Διαμαρτύρομαι δάσκαλε! σε....συνάδερφο ποτέ!!!! :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ημουνα θεσσαλονικη και μετα κατεβηκα για καποιο διαστημα αθηνα.

οσο για την αγ.δημητριου στην αθηνα μπορει να ειναι καγκουρια,αλλα στην θεσσαλονικη στην ενδοξες εποχες που ανεφερα τις φοιτητικες, ητανε το αβανταζ και τραγουδουσε ο καρρας.ητανε τοτε στο ξεκινημα του και ζουσαμε ιστορικες στιγμες ολο το φοιτητικο κινημα στο καρρα.και απο μουνια οχι φουλ,αλλα να πνιγεσε.
Όχι ρε φίλε! στα σκαλοπάτια του Αβαντάζ τη βγάζαμε με τη γυναίκα μου (φρεσκοερωτευμένοι τότε) καθότι ψιλομπατήρια φοιτητές πού να κάθεσαι σε τραπέζε κάθε βράδι! Μόνο κάτι Πέμπτες που έπαιζε ο Άρης (και στην πορεία ο ΠΑΟΚ)  στο πρωταθλητριών στο μπάσκετ (είμαι λιιιιγο πιο παλιός από ΄σενα!) πηγαίναμε αμέσως μετά το ματς και βρίσκαμε τραπέζι!!!

Α ρε Αρκ! τι μου θυμίζεις και ανατριχιάζω ρεεεεε!!!!!!!

...."δυο ήλιο δυο φεγγάρια, θεε μου καμάρωναν....!"

πάρτο αρκ! για σένα!!!!

[youtube=425,350]wIi6r4_blEA[/youtube]

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλός και ο τζέιμς αλλά πρέπει να ηρεμήσει λίγο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ζητήσω απ το μαθητικό μας κοινό την κατανόησή του!

Πέρασα ένα σαβ/κο με τηλεφωνικό πόλεμο μα τη μαλακισμένη, με σκοπό να μην δω το παιδί! Μετά από αρκετά κινηγητά τελικά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω....! Η ήττα μου μεγάλη-δεν το είδα.Την υπόσχεσή μου ότι θα το δω την επόμενη εβδομάδα "ότι κι αν κάνει η μαμά" δεν πραγματοποιήθηκε. Η αναξιοπιστία μου απέναντι στο 4χρονο παιδί μου, μεγάλη!!!

Λυπάμαι αν με επηρέσαε στο μάθημα!.....!!!!!!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παντως για να καω λιγο το δικηγορο του διαβολου

Καλα ολα αυτα που λετε, πουτανες γαμιολες κοιτανε να μας τα φανε, πως θα μας τυλιξουν, πως θα βαλουν κουλουρα κτλ κτλ

Ωραια ολα αυτα, οταν εισαι 20,30 αντε 40

Μετα ομως φιλοι που ο ανθρωπος υφισταται τη φυσιολογικη φθορα του χρονου (καραφλες ρυτιδες μπακες)ουτε η μανα μας δε θα θελει να μας φιλησει.Και εκει ειναι που αρχιζει το αισθημα της μοναξιας.

Εγω δε θα ηθελα να γερασω μονος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Μπορω να πω οτι βρηκα το θρεντ ακρως διασκεδαστικο και τις αποψεις του φιλου Τζεϊμς ξεκαρδιστικες... Εγω που ειμαι με το ενα ποδι στα 30 μπορω να πω τη γνωμη μου? Δςε γαμιεται , θα την πω! :2funny: :2funny: :2funny:

Κια τελος θα ηθελα να δηλωσω σε οποιον δεν το ξερει , οτι παιδια γινονται και χωρις γαμο . Ρωτηστε τον Τζεϊμς. Ξερει :grin: :grin: :grin: :grin:
στα περισσότερα συμφωνώ.
στο τελευταίο τα χάλασες.
βεβαίως και γίνονται. ξέρεις όμως πολλές φυναίκες στην Ελλάδα που το αποζητούν, το θέλουν απλά ή το δέχονται έστω απλά;
Γιατί εγώ δεν ξέρω καμία.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το θεμα του μαθηματος ειναι αλλο ....δεν το παιζουν τα μπαζα γκομενες,εσυ τα εδωσες αξια να ξερεις......ενας σωστος μαχητης να ξερεις την πεφτει παντου σε οποια γκομενα του αρεσει......αν του κατσει η γκομενα ολα πανε καλως.αν φαει χυλοπιτα,πορωνετε και περνει δυναμη να την πεφτει ακομα πιο πολυ σε γκομενες.
Αυτό παιδιά είναι απ τα sos της σχολής και κάντε το και σκονάκι!!!!

Είναι το ίδιο πιθανό να πετύχετε με μια σούπερ γκόμενα να την ρίξετε απ ότι με ένα μπάζο! (σε μένα από ένα σημείο και μετά ήταν και ευκολότερο).

και δω πρέπει να πω μια ιστορία,σαν προλογος της 2ης ιστορίας που υποσχέθηκα ότι θα γράψω....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πριν μπω στο πανεπιστήμιο, πέρασα πρώτα στα ΤΕΙ. Επειδή κέρδιζα χρονιά, ήμουν φοιτητής  ή για να ακριβολογώ, σπουδαστής των ΤΕΙ  ανήλικος!!! Δεν είχα κλείσει ακόμα τα 18.

Στη σχολή μου είχαμε 40 κορίτσια και 3 αγόρια. Ο ένας ήταν γκέι, ο άλλος από άλλη πόλη και εμφανιζόταν πού και πού, και ο 3ος εγώ!

Οποιοσδήποτε με άκουγε να το λέω ζήλευε και με έλεγε τυχεράκια και άλλα τέτοια που ήμουν σε επαφή με τόσες γυναίκες, κόκορας σχεδόν, να διαλέξω όποια ήθελα!

Όμως  εγώ δεν μπορούσα! Δεν μπορούσα με τόσα κορίτσια να το γυρίσω στο ερωτικό. Σιγά – σιγά αυτές ξεψάρωναν και έλεγαν για γκόμενους που γνώρισαν, τι έκαναν, πώς το έκαναν κοκ, και μόλις αντιλαμβάνονταν ότι ήμουν μπροστά, συνέχιζαν την κουβέντα γελώντας!  Με κάνανε δηλ όλες φίλο τους! Και εκτός του ότι βρίσκεσαι με γυναικοπαρέα όλη μέρα, κάθε μέρα, άλλο κέρδος δεν μπορείς να έχεις….  (τα ακούς Αβράμη και για σένα τα γράφω)

Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο όλες οι γκόμενες τα έφτιαχναν και με κάποιον και οι επιλογές μου λιγόστευαν! Αν και πιστεύω ότι σε εκείνη τη φάση μου και 1.000 προς έναν να ήταν, πάλι μπακούρι θα έμενα αφού δεν ήξερα τον τρόπο!

Από τα πράγματα όμως που έμαθα με τη συναναστροφή μου αυτή, ήταν και το πώς σκέφτεται μια γυναίκα. Όλες περιγράφανε πώς τις πλησίασε κάποιο αγόρι, τι της είπε αλλά και τι σκέφτηκε αυτή από μέσα της! Άκουγα ατάκες αλλά και αντιδράσεις της κάθε γκόμενας! Εκεί έμαθα κι αυτό που ο μέγας διδάσκαλος αναφέρει προ ολίγου! Από την πιο όμορφη στη σχολή, η οποία συνήθως τα είχε με τα πιο άσχημα αγόρια!

-Ρε σεις κορίτσια, μόνο κάτι πέφτουλες με πλησιάζουν! Κανένας καλός δεν τολμάει!

Η λέξη αυτή (τολμάει) στην κραυγή απόγνωσης της γκόμενας ήχησε σαν καμπανάκι στα αφτιά μου…..και αφού μπήκα την επόμενη χρονιά στο πανεπιστήμιο και άλλαξα περιβάλλον και κανείς δε με ήξερε, άρχισα να βάζω σε εφαρμογή , ότι είχα μάθει από τις γκόμενες ένα χρόνο!

Πρώτη που είδα και άρχισα να της μιλάω ήταν η μετέπειτα κουμπάρα μου! Παρότι γκομενάρα (δούλευε μάλιστα και σε ένα καφέ που συχνάζανε αθλητές και τα είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή της εποχής) και της κολλούσανε όλοι, εγώ την πλησίασα με τακτ και ευγένεια, χωρίς λιγουριές και με φιλικό στιλάκι! Αυτό άλλωστε μου ήταν πολύ οικείο αφού ήμουνα φίλος με δεκάδες κορίτσια!

Με έκπληξη είδαν οι υπόλοιποι της σχολής (θυμάμαι στο εργαστήριο ήμασταν με άσπρες ποδιές) να φεύγουμε μαζί για καφέ και φαγητό! Πολλοί «γκόμενοι» και γόηδες αναρωτιόνταν τι μου βρήκε η γκόμενα και ενώ τους έγραψε όλους, βγήκε μαζί μου. Φυσικά δεν την έβγαλα γκόμενα! Πώς θα μπορούσα άλλωστε. Ναι μεν έβαλα γκολ απ τα αποδυτήρια, έχασα όμως την ευκαιρία να σημειώσω τέρμα σε κενή εστία. Η γκόμενα ήταν έτοιμη. Όταν τη ρώτησα αν τα έχει με κάποιον, μου είπε όχι! Μετά από 3 μέρες μου το μαρτύρησε και μου είπε ότι το ψέμα της οφείλονταν στο να μην κάνω πίσω και να θεωρήσω το πεδίο ελεύθερο….!

Όμως εγώ ήμουν πολύ άπειρος ακόμα! Έκανα βέβαια το πρώτο βήμα, αλλά ήθελα κι άλλο για να πιω νερό παρότι πήγαινα με επιτυχία στη βρύση. Έπρεπε να διώξω από πάνω μου το τόσο «φιλικό» και να το κάνω λίγο πιο ερωτικό! Όχι με την ίδια γκόμενα όμως.

Αν μια γυναίκα με την οποία θα βγείτε ραντεβού, την κάνετε φίλη την πρώτη μέρα, πολύ δύσκολα θα την κάνετε γκόμενα την επόμενη! Έτσι η κουμπάρα μου, έγινε φίλη μου, κυκλοφορούσαμε συνέχεια μαζί, καφέ μαζί, στο μάθημα μαζί, τάβλι μαζί (στη μελενίκου Αρκάνς ξημεροβραδιαζόμασταν για χρόνια) κοκ. Όλοι νόμιζαν πως τα έχουμε και μας βόλευε και τους δύο. Εμένα μου ανέβαζε τις μετοχές (έτσι το έβλεπα τότε), κι αυτή ξεφορτωνόταν τον κάθε πέφτουλα!

Σιγά – σιγά βέβαια άρχισα να δικτυώνομαι στη σχολή , άρχισα να βγαίνω με όλο και καλύτερες αλλά ποτέ δεν ξέχασα το ρητό!

Όσο πιο ωραία είναι η γκόμενα τόσο περισσότεροι κωλώνουν να της την πέσουν.

Ώσπου μια μέρα, στη βιβλιοθήκη, ήρθε στην καινούρια μου παρέα μια φίλη, μια κοπέλα που στα μάτια μου φάνταζε σαν από άλλο πλανήτη! Φορούσε ένα άσπρο κολλητό μπλουζάκι και μια παντελόνα-σήμα κατατεθέν της εποχής. Ο...φίλος μας βυζολάγνος θα είχε βαρέσει μπιέλα με το θέαμα!ήταν μια μυστήρια τύπισσα που κανείς δεν ήξερε πολλά – πολλά για τη ζωή της. Την έβλεπα να έρχεται από μακριά και προσπαθούσα να  δω σε ποια παρέα κατευθύνεται και αν έχω γνωστούς εκεί. Με έκπληξη τη βλέπω να στέκεται δίπλα μου, να μιλάει με τα παιδιά της ΔΙΚΗΣ μου παρέας και να μας συστήνουν!

Δεν ξέρω και γω πώς μου βγήκε, αλλά πραγματικά σας το λέω, της πήδηξα το μυαλό! Δεν υπήρχε τίποτα άλλο τριγύρω μου παρά μόνο αυτή. Και να το θυμάστε αυτό ρεμάλια!!!! Όταν μιλάτε με μια γυναίκα πρέπει

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝ!

Να την κοιτάτε στα μάτια, να μην κοιτάτε άλλες,  και να είστε ευγενικοί και με σωστό στήσιμο απέναντί της! Όχι να πέφτετε πάνω της σαν λιγούρια, αλλά όχι και να το παίζετε μαγκιά του στιλ «άμα θες κότα κάτσε»……

Βέβαια τα ευτράπελα που είχαμε μετά ήταν ανεκδιήγητα, και αξίζουν άλλο ένα βιβλίο. Πολλοί με συκοφάντησαν σ αυτήν (άλλοι της είπαν ότι τα χω με την μετέπειτα κουμπάρα μου, άλλοι ότι είμαι κωλοχαρακτήρας και θα την πηδήξω και θα την αφήσω….) άλλοι κάνανε απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν τα έφτιαξε μ αυτούς, άλλες τόλμησαν να πουν: «μακριά απ το αγόρι μου» και πολλά άλλα απίστευτα, που μας ανάγκασαν τελικά να το παίζουμε φίλοι για περίπου 8-9 μήνες!

Τελικά όλα αποδείχτηκαν λούμπες για όλους αυτούς και γω επιτέλους μετά από κάποιες άλλες περιπέτειες που είχα μαζί της, έκανα την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση και γίναμε αυτοκόλλητοι για πολλά χρόνια εγώ, αυτή και η….κουμπάρα, που μας υποστήριζε σε όλα!

Πάλι παρασύρθηκα και βγήκα και εκτός θέματος….δε βαριέσαι όποιος θέλει τα διαβάζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom