Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Εγώ καλά το είχα υπολογίσει το σεϊχικο φίλε! μια χαρά περπατούσε... :dancing: :dancing:

αλλά κάηκε απ τον ήλιο στο τέλος! :headbang: :headbang:

γι αυτό λέμε! :offtopic:

όχι μπουκάλια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!   (ότι νάναι)!!! :2funny: :2funny:
τζειμς τι εγινε σε πηρε η γκομενα τηλεφωνο παλι και χαθηκες? :think: :think: :think: :think:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
όχι ρε αυτά γίνονται μόνο τα σαββατοκύριακα!!! :s&m_2:

γιατί σου φαίνομαι χαμένος? :2funny: :2funny: :2funny:
τα μπουκαλια στις ακτες και στις θαλασσες που κολανε ρε μαλακα?
σου αρεσε ο οικολογος του ντιμπειτ μηπως?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τα μπουκαλια στις ακτες και στις θαλασσες που κολανε ρε μαλακα?
σου αρεσε ο οικολογος του ντιμπειτ μηπως?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είναι σχήμα λόγου ρε φίλε!
"μην κάνετε μαλακίες σήμερα γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας αύριο!"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλως τον γνωστο μαλακα εκτορα.

θα γουσταρα να γαμησω μια γκομενα σαν την αλλιντισα,αλλα βλεπεις οτι κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο λογο αποστασης.επισης η αλλιντισα θελει και πολυ ψησιμο και πρεπει να εισαι στην ιδια πολη με αυτην για να εχεις  ολο το χρονο δικο σου.
παντως κανε μια προσπαθεια εσυ αν νομιζεις οτι εχεις καποιες πιθανοτητες.

λοιπον φιλε μακαρι να εχεις στην παρεα σου καποιο σαν εμενα και τον τζειμς,θα μαθεις πολλα.μην ξεχνας οτι εκει στο μενιδι ειναι δυσκολα τα πραγματα.σου δινετε μια ευκαιρια να παρακολουθησεις μαθηματα τις σχολης,και μαλιστα χωρις εισαγωγικες εξετασεις.διοτι αν ειχαμε εισαγωγικες εξετασεις δεν υπαρχε περιπτωση να περνουσες.
σου δινετε μια ευκαιρια να εμπλουτισεις το φτωχο σου το μυαλο με γνωσεις,οχι για να γαμησις κανενα μουνι,πραγμα που δεν μπορεις να κανεις,αλλα τουλαχιστον οταν σε πλησιαζει καποια γκομενα,να μαθεις να φερεσε πολιτισμενα.να μην μουγκριζεις δηλαδη σαν τα ζωα στην ζουγκλα.

έλα μη μου τσαντίζεσαι τώρα, φυσιολογικά πράγματα σου λέω  ;)

και μη λες βλακειούλες για μενίδια και αγαμίες και μουγκρητά και τέτοια. Καλό σου κάνω που στα λέω  ;)

και συμφωνώ σε διάφορα που λες, αλλά το γαμάς στην ιντερνετική ανάλυση τόσο που δε πείθεις για τα πεπραγμένα  ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Α! τον οικολόγο ξέχασα! το μπουκαλάκι πάντως που έφερε έκανε θραύση! και δεν ήταν και πλαστικό! :rockon:

οικολογικό! :dancing: :dancing: :dancing:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να  χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αρχίδια γαμπρό ψάχνουν...μαλάκα για να τις πληρώνει ψάχνουν!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
και συμφωνώ σε διάφορα που λες, αλλά το γαμάς στην ιντερνετική ανάλυση τόσο που δε πείθεις για τα πεπραγμένα  ;)

Μια χαρά τα λέει ο Αρκ,μπορεί να φαίνονται τετριμμένα και κλισεδιάρικα αυτά π λέει, αλλά τα λέει σωστά και φαίνεται ότι έχει πιάσει το νόημα της ζωής.. :rockon: Και στα γκομενικά σίγουρα τα πάει περίφημα, μιας και είναι από τους λίγους που δεν κλαίγεται εδώ μέσα για  γκόμενες και ελεηνίδες.. :)

Διακρίνω όμως λίγες δόσεις κυνισμού μέσα από τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει..Άρκ σκέφτεσαι καθόλου τον γάμο; Να κάνεις μια σχέση με αγάπες, λουλούδια και γούτσου-γούτσου; :grin: Ή το βλέπεις να συνεχίζεις με τις περιστασιακές σχέσεις;
Ξέρω ότι είμαστε σε μπουρδελοφόρουμ κ ότι είναι λίγο άκυρη η ερώτηση για το τοπικ εδώ, αλλά το ΄χω απορία..
Δεν ξέρω και άμα έχεις ξαναμιλήσει για αυτό..

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Μια χαρά τα λέει ο Αρκ,μπορεί να φαίνονται τετριμμένα και κλισεδιάρικα αυτά π λέει, αλλά τα λέει σωστά και φαίνεται ότι έχει πιάσει το νόημα της ζωής.. :rockon: Και στα γκομενικά σίγουρα τα πάει περίφημα, μιας και είναι από τους λίγους που δεν κλαίγεται εδώ μέσα για  γκόμενες και ελεηνίδες.. :)

Διακρίνω όμως λίγες δόσεις κυνισμού μέσα από τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει..Άρκ σκέφτεσαι καθόλου τον γάμο; Να κάνεις μια σχέση με αγάπες, λουλούδια και γούτσου-γούτσου; :grin: Ή το βλέπεις να συνεχίζεις με τις περιστασιακές σχέσεις;
Ξέρω ότι είμαστε σε μπουρδελοφόρουμ κ ότι είναι λίγο άκυρη η ερώτηση για το τοπικ εδώ, αλλά το ΄χω απορία..
Δεν ξέρω και άμα έχεις ξαναμιλήσει για αυτό..
μηπως μιλησες στην αδεφη σου για εμενα και κανεις αυτη την ερωτηση? :boobies: :boobies:

λοιπον δεν εχω προβλημα με το γαμο απολυτος κανενα προβλημα.ειμαι σε μια ηλικια η οποια ειναι η για γαμο,αλλα δεν βιαζομαι κιολας.πιστευω οτι οταν ερθει η ωρα να παντρευτει καποιος,αυτο του βγαινει απο μεσα του,και οχι επειδη του το λενε οι αλλοι.εννοειτε οτι να εχει βρεθει και η καταλληλη γυναικα. οσο για το κυνισμο που λες,δεν θα το ελεγα κατι τετοιο.απλα ειναι μια καταθεση εμπειριων,σε πραγματατα που εχω ζησει,εχω δει,εχω ακουσει.και δεν στο κρυβω οτι σε πολλες περιπτωσεις φοβηθηκε το ματι μου.ειμαι υπερ του γαμου,το θεωρω κατι ιερο το να κανει καποιος οικογενεια,αλλα με την προυποθεση οτι το κανει γιατι το θελει,και οχι γιατι το επιβαλουν διαφορες καταστασεις.μην ξεχνας οτι ο γαμος ειναι ο προθαλαμος στην δημιουργια οικογενειας και παιδιων.τωρα οσο για εμενα,αν ειμαι σε μια σχεση και πανε ολα καλα,δεν εχω προβλημα να παντρευτω,παντα βεβαια με το επομενο βημα να ειναι να κανω και παιδια,αλλιως δεν υπαρχει απολυτος κανενας λογος να παντρευτη καποιος-οια. τωρα για γαμους που γινοντε λογο οικονομικων ωφελω,εργασιακων συνεταιρισμων,και αλλων γνωστον ωφελειων,δεν θα εμπαινα ποτε σε μια τετοια διαδικασια.υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα ερχοντε.στο κατω κατω οταν κανεις παιδια εχεις την ιερη υποχρεωση να τα μεγαλωσεις,και οχι να τα σκοτωσεις.(ψυχολογικα).αν δεν ηταν το οιοκομικο στην απο λες τις αποψεις τα διαζυγια θα ηταν πολυ λιγοτερα.και μην ξεχνας και κατι αλλο το ενα κακο συνηθως μετα φερνει και αλλο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μηπως μιλησες στην αδεφη σου για εμενα και κανεις αυτη την ερωτηση? :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny:

Ό,τι και να της πω αυτηνής θα μπει από το ένα αυτί και θα βγει από το άλλο.

λοιπον δεν εχω προβλημα με το γαμο απολυτος κανενα προβλημα.ειμαι σε μια ηλικια η οποια ειναι η για γαμο,αλλα δεν βιαζομαι κιολας.πιστευω οτι οταν ερθει η ωρα να παντρευτει καποιος,αυτο του βγαινει απο μεσα του,και οχι επειδη του το λενε οι αλλοι.εννοειτε οτι να εχει βρεθει και η καταλληλη γυναικα. οσο για το κυνισμο που λες,δεν θα το ελεγα κατι τετοιο.απλα ειναι μια καταθεση εμπειριων,σε πραγματατα που εχω ζησει,εχω δει,εχω ακουσει.και δεν στο κρυβω οτι σε πολλες περιπτωσεις φοβηθηκε το ματι μου.ειμαι υπερ του γαμου,το θεωρω κατι ιερο το να κανει καποιος οικογενεια,αλλα με την προυποθεση οτι το κανει γιατι το θελει,και οχι γιατι το επιβαλουν διαφορες καταστασεις.μην ξεχνας οτι ο γαμος ειναι ο προθαλαμος στην δημιουργια οικογενειας και παιδιων.τωρα οσο για εμενα,αν ειμαι σε μια σχεση και πανε ολα καλα,δεν εχω προβλημα να παντρευτω,παντα βεβαια με το επομενο βημα να ειναι να κανω και παιδια,αλλιως δεν υπαρχει απολυτος κανενας λογος να παντρευτη καποιος-οια. τωρα για γαμους που γινοντε λογο οικονομικων ωφελω,εργασιακων συνεταιρισμων,και αλλων γνωστον ωφελειων,δεν θα εμπαινα ποτε σε μια τετοια διαδικασια.υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα ερχοντε.στο κατω κατω οταν κανεις παιδια εχεις την ιερη υποχρεωση να τα μεγαλωσεις,και οχι να τα σκοτωσεις.(ψυχολογικα).αν δεν ηταν το οιοκομικο στην απο λες τις αποψεις τα διαζυγια θα ηταν πολυ λιγοτερα.και μην ξεχνας και κατι αλλο το ενα κακο συνηθως μετα φερνει και αλλο.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ανάβετε τους γλομπέους σας όλοι που το παίζετε ινκόγνιτο και δεν ξέρουμε ποιος είναι στο θρεντ? αμα πια!

Το οικονομικό φίλε Αρκάνς είναι πολύ βασικό στοιχείο.

έχει καταντήσει κλισέ, αλλά οι μικρότερες ηλικίες, οι μακριά του γάμου δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό στοιχείο είναι.

όχι μόνο για να κάνεις έναν καλό γάμο όπως έχουμε μάθει στην Ελλάδα (κι αυτό κι αν είναι μαλακία...παίρνουν δάνεια για να κάνουν γλέντι με 600 άτομα!), αλλά και να τον συντηρήσεις και να τον στηρίξεις στις δυσκολίες!

Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρα και αντιερωτική είναι η καθημερινή ανάγκη για επιβίωση?

Πόσο πιο αναζωογωνητικό για τη σχέση είναι ένα ρομαντικό δείπνο μετά τη δουλειά, για το ζευγάρι σε σχέση με μια κουβέντα, για το πού θα βρουν πχ 200 ευρώ για τη ΔΕΗ που λήγει αύριο.......! :headbang:

Ναι φίλη Νταρκ! γίνεσαι λιγάκι κυνικός! αν και ο φίλος μας ο αρκ (που τον έχω γνωρίσει από κοντά) δεν είναι και τόσο όσο δειχνουν αυτά που λέει.....!

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τζειμς εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω.αλλα και εδω παλι ο αντρας ειναι ο μαλακας να ξερεις.ρε φιλε αν δεν εχεις φραγκα κανεις ενα πολιτικο γαμο και τελος.αλλα τις περισσοτερες φορες τα κανονιζει ολα η γκομενα και απλα λεει στο μαλακα δωσε.(οι γονεις του να δωσουν μαλλον,ασχετα αν εχουν οι ανθρωποι η οχι).

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω.αλλα και εδω παλι ο αντρας ειναι ο μαλακας να ξερεις.ρε φιλε αν δεν εχεις φραγκα κανεις ενα πολιτικο γαμο και τελος.αλλα τις περισσοτερες φορες τα κανονιζει ολα η γκομενα και απλα λεει στο μαλακα δωσε.(οι γονεις του να δωσουν μαλλον,ασχετα αν εχουν οι ανθρωποι η οχι).
Φιλαράκι θα σου πω ένα πράγμα να το θυμάσαι!

την ημέρα του γάμου η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια! Αλλά και οι γονείς! οι δικοί σου (που θέλουν να σε δουν γαμπρό) και της γυναίκας σου (που επιτέλους θα δουν την κόρη τους νυφούλα)!

Αυτοί κανονίζουν τα περισσότερα! και θέλουν να έχουν στο γάμο του παιδιού τους αλλά και στο γλέντι τους φίλους,συγγενείς και συναδέρφους, στων οποίων το γάμο είχαν κι αυτοί πάει!

Έτσι είναι αυτό φίλε στην Ελλάδα! δεν αλλάζει! Πες στη μαμά σου όταν θα παντρευτείς ότι δεν έχεις λεφτά και θα κάνεις πολιτικό γάμο χωρίς γλέντι! Μαχαιριά θα της ρίξεις!

ότι και να λέμε από πριν, όταν φτάσει εκείνη η ώρα, μπαίνεις στο χορό και λες (σαν τον κοκοβίκο): "λόγο της ημέρααααααας!" :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και τον γάμο τον πληρώνουν όλοι! και οι γονείς της νύφης και του γαμπρού. Ανάλογα βέβαια τα έθιμα της κάθε περιοχής, ο καθένας ήθισται να πληρώνει κάτι διαφορετικό απ τον άλλον αλλά όλοι ξηλώνονται!

....έχει να πληρωθεί βλέπεις ένας ολόκληρος μηχανισμός από πίσω!!!

θέλετε λίστα εξόδων-προϋπολογισμό να σας φύγει το τσερβέλο? :headbang: :headbang:

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φιλαράκι θα σου πω ένα πράγμα να το θυμάσαι!

την ημέρα του γάμου η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια! Αλλά και οι γονείς! οι δικοί σου (που θέλουν να σε δουν γαμπρό) και της γυναίκας σου (που επιτέλους θα δουν την κόρη τους νυφούλα)!

Αυτοί κανονίζουν τα περισσότερα! και θέλουν να έχουν στο γάμο του παιδιού τους αλλά και στο γλέντι τους φίλους,συγγενείς και συναδέρφους, στων οποίων το γάμο είχαν κι αυτοί πάει!

Έτσι είναι αυτό φίλε στην Ελλάδα! δεν αλλάζει! Πες στη μαμά σου όταν θα παντρευτείς ότι δεν έχεις λεφτά και θα κάνεις πολιτικό γάμο χωρίς γλέντι! Μαχαιριά θα της ρίξεις!

ότι και να λέμε από πριν, όταν φτάσει εκείνη η ώρα, μπαίνεις στο χορό και λες (σαν τον κοκοβίκο): "λόγο της ημέρααααααας!" :2funny: :2funny:
τζειμς εχεις δικιο σε ολα αυτα ρε φιλε.αλλα για εμενα προσωπικα δεν ισχυουν.εχω μια αλλη αντιληψη ολου του θεματος.το θεωρω μια ταλαιπωρια ανευ λογου και αιτια.παντως ειναι ενα εθιμο το οποιο συντηρη και πολλα επαγγελματα και θα ητανε κακο αν χανοτανε.

ρε φιλε η γκομενα πως δεν σε εψησε να τις παντρευτεις,χωρις να βγαλεις διαζυγιο απο την γυναικα σου.να την παντρευτεις στην ζουλα δηλαδη. :think: :think: :think: :think:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αρνουμαι κατηγορηματικα να δωσω και τον παραμικρο οβολο μου σ'αυτο το καραγκιοζ μπερντε που λεγεται ελληνικος γαμος .. αν με θελει η χαμουρα θα με παρει και με το προσυμφωνο συμβιωσης.. κι αν γουσταρουμε μετα χτυπαμε κανα παρτακι οπως θελουμε  :dancing: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom