Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι γονείς σας το ξέρουνε αυτό Νίκολας? (τα πίνω τι σημαίνει?δηλώνεις γκέι? δεν το λέω υποτιμητικά απλά ρωτάω...για το νικ!)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τζειμς εσένα πως ήταν ο γάμος σου; Κάνατε γλέντι με πολλά άτομα;
Πέρασες ωραία εκείνη την βραδιά ή μόνο ταλαιπωρία;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ελα τζειμς κανε  μια ανασκοπηση.
έλα ρε! ξεχάστηκα με τον άλλον στο "ελληνικο βιντεο γυναικα γαμαει τον αντρα της με πλαστικο πουτσο... "!

τι ήταν αυτός ρε? :uglystupid: :uglystupid:

επεισόδιο γάμος θες? :cheesy:

θα αργήσουμε ρε! μεγάλο θέμα! :grin: :grin:

πάντως εγώ πέρασα καλά! οι άλλοι δεν ξέρω...και η γυναίκα μου πέρασε καλά! και ήταν και πολύ ωραία σαν νύφη! :rockon:

όλα μέσα στο μυαλό μας τα έχουμε. έχει κάποιο άγχος η όλη ιστορία αλλά άμα δεν το δεις σαν τρέλα και ότι όλα πρέπει να γινουν τέλεια και αμαν δε θα προλάββω κτλ κτλ,περνάς καλά!

Άλλωστε είσαι το πρόσωπο της ημέρας! :dancing: ότι κι αν κάνεις δικός σου είναι ο γάμος! εγώ το είδα σαν να γυρνούσα ταινία με πρωταγωνιστή εμένα!!!!!!!

όλοι οι άλλοι ταλαιπωρήθηκαν αλλά δεν πειράζει!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

λεπτομέρειες στο επεισίδιο που θα ακολουθήσει....

.......επεισοδιακός γάμος!

έχασα και τις βέρες! αλλά ποιος θα μου πει κάτι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και συνεχιζω εκει που ειχα σταματησει εχθες................
ο φιλος σεβαλιε αναρωτηθηκε το εξης.γιατι ενω υπαρχουν τοσα μουνια,αλλοι τρεχουν στα τραβελια,αλλοι στις πουτανες,αλλοι στα στριπτιτζιδικα,και σε αλλα συναφη.
η γνωμη μου ειναι η εξης.
κακα τα ψεματα το να ασχολησε με το μουνι,θελει και αυτο το χρονο του,και μαλιστα αν πει καποιος να ασχοληθει λιγο πιο πολυ,(2-3 γκομενες)θελει ακομα πιο πολυ χρονο.στις σημερινες εποχες με την οικονομικη  κριση που υπαρχει,πολλοι αναγκαζοντε να κανουν και 2 δουλειες την ημερα,και να μην υπαρχει χρονος για να ασχοληθουν με γκομενες.ετσι για αυτους,ειναι μια εκτονωση να πανε να γαμησουν καποια πουτανα,να πανε σε ενα στριπτ η οτιδηποτε αλλο σχετικο.συμφωνω εως ενα σημειο.αλλα οχι αυτο να γινει συνηθεια,γιατι σε κανει να μην μπορεις να επικοινωνησεις με νορμαλ γυναικες.ολα καλα ειναι αυτα μαγκες αλλα να βγαινετε και σε καμια καφετερια η κανενα μπαρ να πιειτε κανενα ποτο,δεν ειναι κακο.καντε παιχνιδι με τα γκομενακια που βλεπε,και μην μασατε να την πεσετε.επειδη δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο,βγαινω κατι τεταρτες που εχει τσαμπιον λινκ,και παω σε κανενα μπαρ για ποτο,και ειναι γεματο μουνια.γινετε το καλυτερο παιχνιδι.ολα αυτα τα μουνια θελουν να γαμηθουν.μαγκες γινετε παικτες σωστοι και μην τρωτε αχυρο.η ζωη ειναι μικρη,και εχω ξαναπει οτι τα καλα χρονια οταν εισαι νεος δεν ξαναερχοντε.

Ρε μάγκα να σε πω κάτι? Έχεις δίκιο αλλά θεωρητικά μόνο. Αυτά που λες στην ελληνική κοινωνία δε πολυισχύουν. Πριν πω οτιδήποτε και πεις και εσύ να σε πω μόνο αυτό. Ότι λέω δεν αφορούν εμένα αλλά γενικά αυτά που βλέπω. Εμένα άσε με είμαι από άλλο ανέκδοτο.

Πάμε λοιπόν. Λες ότι να είσαι σωστός να μιλάς ωραία να να να. Οκ. Δεν είπε κανείς ναναι κάφρος ο άλλος. Ε ρε φίλε σωστά παιδιά βλέπω παντού, τι να χουν άλλο δηλαδή? Είχα βγει τις προάλλες με ένα φίλο, αξιοπρεπέστατος, καλοντυμένος εμφανίσιμος, με τρόπους, με κολώνιες, με αρχίδια μύδια, με σπουδές, με λεφτά με με με. Ε πάει μιλάει μία, η οποία ήταν μια με μια κολάθρα να, και 1 και 50  στην ανάταση. Με τον που την μιλάει- και όντως έχει τρόπους, αυτή τον προγκάει. Και τι τον λέει ρε? Άκου να σε πέσουν τα μαλλιά ρε! " Καλα ρε άνθρωπέ μου τρέχεις στα μπαρ και την πέφτεις σε γκόμενες????¨".

Για αυτό σε λέω ρε δικέ μου άσε μας. Και να σε πω κάτι άλλο? Σε βγάζω εισητήριο να πάμε ρωσία μαζί ή ουκρανία ή μολδαβία ή πολωνία ή ή ή... Να δεις πόσες μουνάρες υπάρχουν. Να δεις πόσο ευκολότατα γαμάς μουνάρες που εδώ μόνο οι πολύ φραγκάτοι γαμάνε. Να δεις ότι δεν είναι κάτι το φοβερά πολύπλοκο. Και να κάνεις τη σύγκριση να δεις ότι εδώ η κατάσταση σε γενικές γραμμές είναι επιεικώς μέτρια. Δε σε λέω εγώ ότι δε χρειάζεται να είσαι το ένα και το άλλο και το παράλο. Ούτε κλαίγομαι για τις εδώ. Απλά σε λέω με το χέρι στην καρδιά δεν αξίζει ρε φίλε. Γίνεσαι καλός και ευγενικός και όλα τα άλλα που είπες για να πάρεις τον κατιμά. Την ίδια στιγμή που το φιλετάκι το τρώει άλλος πολύ πιο κάγκουρας από σένα. Δεν είναι ότι δε μπορείς λοιπόν αρκάνς. Απλά νοιώθεις κορυφαίος μαλάκας να βελτιώνεσαι και και και για να φας τη φασολάδα.Αν είναι να τα κάνεις όλα αυτά δε τα κάνεις για να φας φιλέτο ρε?Και δε σε λέω για ανατολική ευρώπη μόνο. Να σε πω για λατινκή αμερική?Να σ πω τια Η.Π.Α. που έχει κορυφαίες γυναίκες? Για που θες?Απλά για εδώ δεν αξίζει τον κόπο, πως αλλιώς να σε το πω

Και κοίτα, σε ξαναλέω το δάσκαλο. Ακόμη και τη μήτσο που κακώς έχεις φαγωθεί μαζί του λες και σε έκλεψε το χωράφι. Και άλλοι αρκετοί που δε προβάλλονται, αλλά κάτι ξέρουν και περνάνε γαμάτα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάγκα να σε πω κάτι? Έχεις δίκιο αλλά θεωρητικά μόνο. Αυτά που λες στην ελληνική κοινωνία δε πολυισχύουν. Πριν πω οτιδήποτε και πεις και εσύ να σε πω μόνο αυτό. Ότι λέω δεν αφορούν εμένα αλλά γενικά αυτά που βλέπω. Εμένα άσε με είμαι από άλλο ανέκδοτο.

Πάμε λοιπόν. Λες ότι να είσαι σωστός να μιλάς ωραία να να να. Οκ. Δεν είπε κανείς ναναι κάφρος ο άλλος. Ε ρε φίλε σωστά παιδιά βλέπω παντού, τι να χουν άλλο δηλαδή? Είχα βγει τις προάλλες με ένα φίλο, αξιοπρεπέστατος, καλοντυμένος εμφανίσιμος, με τρόπους, με κολώνιες, με αρχίδια μύδια, με σπουδές, με λεφτά με με με. Ε πάει μιλάει μία, η οποία ήταν μια με μια κολάθρα να, και 1 και 50  στην ανάταση. Με τον που την μιλάει- και όντως έχει τρόπους, αυτή τον προγκάει. Και τι τον λέει ρε? Άκου να σε πέσουν τα μαλλιά ρε! " Καλα ρε άνθρωπέ μου τρέχεις στα μπαρ και την πέφτεις σε γκόμενες????¨".

Για αυτό σε λέω ρε δικέ μου άσε μας. Και να σε πω κάτι άλλο? Σε βγάζω εισητήριο να πάμε ρωσία μαζί ή ουκρανία ή μολδαβία ή πολωνία ή ή ή... Να δεις πόσες μουνάρες υπάρχουν. Να δεις πόσο ευκολότατα γαμάς μουνάρες που εδώ μόνο οι πολύ φραγκάτοι γαμάνε. Να δεις ότι δεν είναι κάτι το φοβερά πολύπλοκο. Και να κάνεις τη σύγκριση να δεις ότι εδώ η κατάσταση σε γενικές γραμμές είναι επιεικώς μέτρια. Δε σε λέω εγώ ότι δε χρειάζεται να είσαι το ένα και το άλλο και το παράλο. Ούτε κλαίγομαι για τις εδώ. Απλά σε λέω με το χέρι στην καρδιά δεν αξίζει ρε φίλε. Γίνεσαι καλός και ευγενικός και όλα τα άλλα που είπες για να πάρεις τον κατιμά. Την ίδια στιγμή που το φιλετάκι το τρώει άλλος πολύ πιο κάγκουρας από σένα. Δεν είναι ότι δε μπορείς λοιπόν αρκάνς. Απλά νοιώθεις κορυφαίος μαλάκας να βελτιώνεσαι και και και για να φας τη φασολάδα.Αν είναι να τα κάνεις όλα αυτά δε τα κάνεις για να φας φιλέτο ρε?Και δε σε λέω για ανατολική ευρώπη μόνο. Να σε πω για λατινκή αμερική?Να σ πω τια Η.Π.Α. που έχει κορυφαίες γυναίκες? Για που θες?Απλά για εδώ δεν αξίζει τον κόπο, πως αλλιώς να σε το πω

Και κοίτα, σε ξαναλέω το δάσκαλο. Ακόμη και τη μήτσο που κακώς έχεις φαγωθεί μαζί του λες και σε έκλεψε το χωράφι. Και άλλοι αρκετοί που δε προβάλλονται, αλλά κάτι ξέρουν και περνάνε γαμάτα.
Φιλαράκι συγνώμη που επεμβαίνω αλλά θα ήθελα 2 επισημάνσεις - ενστάσεις να κάνω.

Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και πρόσφατα και την Ασία (καλά εκεί είναι από άλλο πλανήτη).

Αυτό που λέμε υποτιμητικά καμιά φορά "όλες οι γυναίκες είναι ίδιες" ισχύει έως ένα βαθμό και πραγματικά. Όμορφες υπάρχουν κι εδώ και προφανώς δεν παραμένουν αγάμητες! κάποιοι τις τρώνε!

Το ίδιο ισχύει σε όλα τα μέρη του κόσμου. Υπάρχουν όμορφες και άσχημες. Η αντιστοιχία με όμορφους και άσχημους άνδρες είναι πάνω κάτω η ίδια. Θα δεις κουκλάρες με κακάσχημους, μπάζα με ωραία παιδιά, πανέμορφα ζευγάρια ή και άσχημα ζευγάρια!

Παντού τα ίδια. Ποια διαφορά εσύ εντοπίζεις? μήπως ότι οι ρωσίδες πχ πηδιούνται πιο εύκολα απ τις ελληνίδες? δεν νομίζω! κάνουν καλύτερο σεξ? Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται και πάρα πολύ απ τον άνδρα!

Το βασικό όμως που παίζει στις χώρες που πάει ένας άνδρας για σεξοτουρισμό είναι η ψυχολογία του τουρίστα! αυτό κάνει τη διαφορά!!!!

Αν έμενες σε άλλη χώρα (και μάλιστα από μικρός) θα είχες άλλη άποψη για το θέμα σχέσεις,σεξ, καμάκι κτλ απ αυτήν που έχεις σαν τουρίστας!

δε σημαίνουν όλα αυτά βέβαια ότι οι Σουηδέζες πχ δεν είναι μουνάρες ή οι ουκρανέζες μουνάρες δεν το κάνουν καλά!

Απλά τελευταία επικρατεί μια άποψη ότι όλοι οι έλληνες είμαστε κλεισμένοι σε ένα στρατόπαιδο χωρίς καμιά γυναίκα, και πρέπει να πάρουμε τα βουνά για να γαμήσουμε!!!!!

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ρε φίλε! επιλογές έχεις παντού αρκεί να βλέπεις τις ευκαιρίες (και αυτά δεν ισχύουν τόσο για σένα που είσαι από άλλο ανέκδοτο όπως είπες,όσο για τους υπόλοιπους). Οι ελληνίδες έχουν γίνει λίγο ελλεϊνίδες αλλά οι ελλεϊνοί δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους γι αυτό!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά κρασιά. Ρε φίλε, λες και έχω καμιά καούρα τώρα να λέω παπαριές βραδιάτικα? Ότι βλέπω λέω. Ναι παντού υπάρχουν οι ωραίες και οι άσχημες. Όμως αλλού οι μεν είναι 5 % αλλού 50 % . Και άλλη κατασκευή, άλλο γονίδιο κλπ κλπ.
Ποια ψυχολογία του τουρίστα, για τους ντόπιους σου λέω και εγώ. Στην Ελλάδα οι πραγματικά όμορφες γυναίκες είναι ελάχιστες. Βάλε υπογεννητικότητα, βάλε γονίδιο, βάλτα όλα, είναι λίγες. Και αυτές που απομένουν, όπως τους ανατολικούς άντρες τους έχει κάψει το ποτό, τις γυναίκες εδώ τις έχει κάψει το life style .Μου μαθαν τώρα τα γίδια τέλοσπάντων.Τα λέτε και μόνοι σας " επιλογές έχεις παντού αρκεί να βλέπεις τις ευκαιρίες). Οι αριθμοί είναι ενάντια πως το λένε ρε παιδί μου! Δεν υπάρχει γυναίκα εδώ! Αυτό βλέπω εγω αποστασιοποιημένος. Τώρα ντάξει έχω κάποιο συμφέρον και το λέω ή τα παίρνω? Ξέρω γω? Άμα τα βλεπα αλλιώς θα έλεγα διαφορετικά πράγματα.

Και είναι και αριθμητικά τα δεδομένα. Οι νέοι είναι μικρό ποσοστό του πλυθησμού. Οι γυναίκες 20-30 λίγες. Και σε αυτές πέφτουν όλοι οι άντρες. Οι δε ωραίες ακόμη λιγότερες. Οι άντρες μαζί με τους μετανάστες, ξεπερνούν κατά πολυ τον αριθμό των γυναικών εδώ.

Πάμε τώρα για μα σύγκριση με μια ανατολική χώρα. Μεγάλο ποσοστό και πλυθησμός γυναικών 20-30. Με τις οποίες ασχολούνται κυρίως οι αντίστοιχης ηλικίας άντρες. Μια και οι μεγαλύτεροι είναι ήδη παντρεμένοι. Βάλε ότι σε αυτές τις 20-30 πολλές είναι μουνάρες. Μουνάρες που μόνο σε περιοδικά ή τηλεόραση έχετε δει. Βάλε ότι οι περισσότεροι ίδιας ηλικίας άντρες δεν ενδιαφέρονται μια και ασχολούνται με πιώματα,τσαμπουκάδες, ποδόσφαιρο κλπ. Οι εναπομείναντες απλά άμα τους σηκώνεται γαμάνε. Άμα δε πας και λίγο να είσαι εμφανίσιμος και με τρόπους και σωστός ( δλδ για αυτές να είσαι σχετικά νέος και νορμάλ εμφανισιακά , να μη πίνεις και να μη τις δέρνεις) έχεις πραγματικά μουναρες διαθέσιμες. Οι συνθήκες είναι λίγο διαφορετικές έτσι δεν είναι?  Απλά μαθηματικά, απλή λογική.

OP
OP
A

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ρε σεβαλιε ολα καλα και ωραια αυτα που λες.αλλα δεν εχει ωραια μουνια στην ελλαδα ρε φιλε?
θα με τρελενεις εντελως τωρα.
γινοντε καλλιστεια απο τα πρωτα εως τα τελευταια και πλακωνουν κατι μουναρες γαμησε τα.(ασχετα αν ειναι περισσοτερες ειναι ζωα στο μυαλο).
βγαινουν κατι τραγουδιαρες καινουργιες μουναρες.(ασχετα απο φωνη).
βγαινεις εξω ρε φιλε στην αγορα και ειναι γεματο μουνακια ωραια.(εχει και μπαζα βεβαια).
μεχρι και η ψιλικατζου στην γειτονια μου εκανε διαιτα και εγινε μουναρα.(ειναι παντρεμενη και την γαμαει αλλως.ειμαι σε λιστα αναμονης ομως).
ρε φιλε σε τι μερη κυκλοφορεις και δεν τις βλεπεις εσυ? :think: :think: :think:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεβαλιε ολα καλα και ωραια αυτα που λες.αλλα δεν εχει ωραια μουνια στην ελλαδα ρε φιλε?
γινοντε καλλιστεια απο τα πρωτα εως τα τελευταια και πλακωνουν κατι μουναρες γαμησε τα.(ασχετα αν ειναι περισσοτερες ειναι ζωα στο μυαλο).
βγαινουν κατι τραγουδιαρες καινουργιες μουναρες.(ασχετα απο φωνη).
βγαινεις εξω ρε φιλε στην αγορα και ειναι γεματο μουνακια ωραια.(εχει και μπαζα βεβαια).
μεχρι και η ψιλικατζου στην γειτονια μου εκανε διαιτα και εγινε μουναρα.(ειναι παντρεμενη και την γαμαει αλλως.ειμαι σε λιστα αναμονης ομως).

Στο μυσλο διαιτα ή ειδικη θεραπεια δε γινεται. Εχει χαλασει προ πολλου. Και για να τα ξαναπουμε για 1000στη φορα φταινε οι αντρες. Και οι 2 δικιο εχετε, φυσικα και υπαρχουν ωραιες γκομενες στην Ελλαδα, αλλα ειναι λιγες. Η πολυ καλη εμφανισιακα γκομενα στην Ελλαδα θεωρει οτι μπορει να κυκλοφορει μονο στο Κεφαλαρι με συγκεκριμενο κυκλο, οταν σε ολο τον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο (για να μην πω για Α.Ευρωπη) τις βρισκεις ακομα και μεσα στη συσκευασια του Tide.

Oσο για τα καλλιστεια ρε φιλε Αρκανς θα μας τρελλανεις τελειως ? Στα καλλιστεια συνηθως 1-2 ειναι πραγματικα ωραιες γκομενες, ολες οι υπολοιπες ειναι ΑΠΛΩΣ ΛΕΠΤΕΣ. Τωρα τι με αναγκαζεις να σου αναφερω προσωπικα παραδειγματα απο το φιλικο μου περιβαλλον, κοπελα 1.80 που κανει μοντελο παρτ-ταιμ και οποιος την εχει δει απο τους γνωστους μου εχει μεινει με το στομα ανοιχτο, σαν τα κρυα τα νερα, δουλευει κανονικοτατα για το μεροκαματο, ξερεις τι μου ειπε μια δοση ? Θελω να μπορω να χρηματοδοτησω μονη μου τις αναγκες μου... :uglystupid: Αντε τρεχα πεστα αυτα στη μεση Ελληνιδα απο το τελευταιο κωλοχωρι με το κινητο τελευταιας κοπης , που την εχουν δασκαλεψει απο το σπιτι απο το πρωτο ραντεβου να μην πληρωνει φραγκο ουτε για καφε, να θεωρει δεδομενη τη χορηγια, ευχαριστω ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ.

Σεβαλιερ τα σεβη μου, νομιζω αγγιζεις την πραγματικοτητα, αυτη ειναι οπως τη λες και οποτε κατεβαινω Ελλαδα αυτα ακουω, και απο το φιλικο μου περιβαλλον , αλλα και απο ασχετους τελειως. Ειναι θεμα αξιοπρεπειας ή ανεχεσαι να σου τριβουν τα μουτρα και τρως τα σκατα απο θεμα συμπεριφορας ή σταματας να ασχολεισαι με ντοπιο πληθυσμο.

Τωρα τι να σου λεω, πολυ κολλητη μου φιλη Ελληνιδα , να τηγανιζει το αυγο με τα τσοφλια, να μην εχει καταδεχτει να καθαρισει μια φορα το σπιτι στη ζωη της και να της λεει απο το σπιτι η μανα της να μην πληρωνει ποτε εξω....Τα ακουγα και τα επαιρνα στο κρανιο. Ξερεις ποια ηταν η καταληξη της γκομενας, μολις ο δικος της ανοιξε τα ματια και ηρθε εδω και ειδε πως περναν τα παλικαρια, την επομενη μερα της επιστροφης Ελλαδας και επειτα απο χρονια σχεση , τη χωρισε , και η τυπισσα εμεινε μαλακας, με τη δικαιολογια 'Εισαι τελειως ανωριμη'  :2funny: :2funny:...Και η τυπισσα δεν ηξερε το λογο..Αντε να της εξηγησεις τωρα με τα μυαλα που κουβαλαει.. Θα σου πω μονο ενα πραγμα για το τι τραβουσε το παλικαρι, οταν πηγαινε στους δικους του (400κμ αποσταση), η τυπισσα τον εβαζε να ερθει να την παρει με το αυτοκινητο, αλλα ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ, 3 δρομολογια φορτωτικη 1200κμ, δεν μπορουσε να βαλει τον κωλο της σε ΚΤΕΛ!!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Η δικιά μου άποψη?? Η ελληνίδα των 30-40 θέλει:
-Άντρα με δουλειά κύρους ή/και μονιμη πχ γιατρός, μπάτσος, ΕΠΟΠ, στέλεχος
-Συνήθως είναι χάλια εμφανισιακά αλλά και η προσωπικότητα τους
-Έχει απαιτήσεις ενώ το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι το μουνί άντε και με κόπο την back door
-Σε πρήζει να την παντρευτείς μην γνωρίζοντας ότι σε λίγα χρόνια θα γίνει κλασική γυναίκα εποχής πχ ρόμπα στο σπίτι, φαγητό στην φωτιά και φυσικά θεωρεί ότι σου κάνει χάρη
-Οι απαιτήσεις τις είναι τεράστιες όπως υποχρεωτικά αμάξι, βόλτα, γάμος όταν γίνει σε κυριλέ εκκλησία
-Α και μπορεί να σε τυλίξει σε χρόνο dt μένοντας έγκυος, κάνοντας την καψούρα σε σένα

ΥΓ Ο κατάλογος είναι τεράστιος αγαπητέ θεατή της λίστας βάλε ένα λιθαράκι και εσύ...

Επισκέπτης
λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κατι ψολαραδεσ!
παρτε το χαμπαρι και ανικτε μα ματια σασ ..σπαστε το ματριχ στοο οποιο ζιτε μαλακοκαυλιδεσ ελινεσ μαμουλακιδεσ που τρεχετε πισο απο τιν καθε πουτανα , καριολα  σιγχρονι  καριεριστρια!

οι ελινιδεσ στιν πλιοψιφια θελουν καγκουρεσ και λιγουριδεσ αντρεσ!
ενο ι ανατολικεσ σθελουν γλικουσ αντρεσ με τροπουσ...ενο οι ελινιδεσ θελουν ιθαγενισ και αξεστουσ αντρεσ!

χαζοχιστεσ τερμα πια!μιδενικι ανοχι στισ μουτζες!!!!!!

ολοι εμισ οι greeklovers  πρεπει να ξενιτευτουμε να ξεχισουμε στα ανατολικα κρατοι να βρουμε ομορφεσ καλονεσ που δεν εχουν καμια σχεσι με τισ ελεινιδεσ.μιλαο για τιν πλιοψιφια παντα .το διευκρινιζο διοτι θα βρι σιγουρα καπιοσ μουνοδουλοσ να λεει παπαριεσ.

ατολμα αγορια καβαλιστε τισ πορνομιχανεσ σασ και φιγαμε για μολδαβια και τισ λιπεσ χορεσ!
το καλοκαιρι αρχιζουν τα οδιπορικα τουρ σε βουλγαρια ρουμανια μολδαβια ουκρανια!!!καβαλιστε τισ μιχανεσ και ακολουθιστε ανιαροι εραστεσ τον ελεινιδον!!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
kai ti ditiki europe xisti mou pitsilise tin

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Ρε arcans,

στατιστικά μιλάει γαμώ το κεφάλι σου. Εδώ είναι ένα 10-20-30% θες με το ζόρι - γυναικάρες?

Στις Ανατολικές χώρες είναι πάνω από 60% - είναι στα γονίδια, τι να κάνουμε τώρα? :dunno:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Λίγα λόγια και καλά.

Αν είναι να παντρευτείτε, πάρτε Ελληνίδα ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ. Αν βρείτε ανατολική με προίκα (ύπαρχει και αυτό το σπάνιο είδος) ακόμα καλύτερα.

Αν την πάρετε με το βρακί της, πάρτε ότι θέλτε εκτός Ελληνίδας. Δεν υπάρχει χειρώτερο πράγμα από το να κακοπερνάς με (ή από) μια ραφάτη, 30-40ξυνισμενη, φτωχή Ελληνίδα. Με πιάνει συγκρυο με την σκέψη και μόνο  :huh: :huh: :huh:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Βρε παιδιά η όλη κουβέντα γίνεται επειδή τα ισοπεδώσαμε όλα!

Δεν υπάρχουν όμορφες ελληνίδες, δεν ξέρουν να τον παίρνουν, δεν αξίζουν φράγκο δεν δεν δεν!

ποιος διαφωνεί ότι τα ποσοστά είναι αυτά που λέτε!

Αλά τι να κάνουμε τώρα? στην ελλάδα ζούμε! και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση και για μας και για αυτές!

Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να οργώνουν τον πλανήτη για να γαμήσουν!

Οι γερμανοί πηδάν ξεπλυμένες αλόγες, οι ουκρανοί μουνάκια, οι σουηδοί μουνάρες κοκ!

ότι έχει ο καθένας!

αλλά το να πας κάθε 6 ή 12 μήνες και να ξεπατωθείς στο πήδημα για 1-2 εβδομάδες και μετά πάλι πίσω να βρίζεις την μοίρα σου με τις ελλεϊνίδες και να παίζεις το πουλάκι σου....

νομίζω δεν οφελεί κανέναν αυτή η κουβέντα!

άποψή μου έτσι?

αν υπάρχει λύση να μετακομήσουμε μόνιμα και να έχουμε και δουλειά εγώ είμαι ο πρώτος που θα φύγω....

μέχρι τότε......

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν υπάρχει λύση να μετακομήσουμε μόνιμα και να έχουμε και δουλειά εγώ είμαι ο πρώτος που θα φύγω....

μέχρι τότε......

Χτυπω το κεφαλι μου 100 φορες στον τοιχο :headbang: που δεν εφυγα νωριτερα εξωτερικο, αλλα ελα που ειχα προβλημα με τους δικους μου και ο μλκας τους ακουσα. Εχω βρει την ησυχια μου, περναω υπεροχα, δικη μου δουλεια εχω, τα λεφτα μου τα βγαζω, σχεση σοβαρη εχω , αρπαχτες κανω οποτε θελω, με βλεπω να στεφανωνομαι εδω περα, της δικης μου της αρεσουν και πολυ τα παιδια,  οπως εγω θελει 3-4, οποτε μαλλον θα αραξω στη Ρουμανια....  :grin: Επι της ευκαιριας να της πω και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για οτι εχει κανει για μενα τοσα χρονια, δεν τα χει κανει ποτε κανεις αλλος για μενα..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
με βλεπω να στεφανωνομαι εδω περα, της δικης μου της αρεσουν και πολυ τα παιδια,  οπως εγω θελει 3-4, οποτε μαλλον θα αραξω στη Ρουμανια....  :grin: Επι της ευκαιριας να της πω και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για οτι εχει κανει για μενα τοσα χρονια, δεν τα χει κανει ποτε κανεις αλλος για μενα..

σου εύχομαι να αποτελέσεις την εξαίρεση και η ρουμάνα σου να συνεχίσει και μετά γάμου την καλή της συμπεριφορά. Παίξε και κανένα ΛΟΤΤΟ καλού κακού.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παιδια λυπαμε που μάλλον θα σας στεναχωρεσω...αλλα δυστυχως ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ και σχετικά ΟΜΟΡΦΗ κοπέλα σημερα δεν ψαχνει και πολυ περισσοτερο απεγνωσμενα γαμπρο...μην κοροιδεύται τον ευατο σας μαγκες...αυτα τελειώσαν..
οι κοπέλες περνανε πολύ καλα και μονες τους...και συνηθως πιο καλα απ τους αντιστοιχους ελευθερους ανδρες....Σήμερα μαγκες..εγω βλεπω ΑΝΔΡΕΣ να θελουν να παντρευτουν απεγνωσμενα...γιατι δε βρισκουν γκομενα..γιατι εχουν φαει πολλες χυλόπιτες γιατι τελειωσαν τα λεφτα για τις πουτανες...αμα θελετε το συνεχιζουμε... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom