Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
παιδια λυπαμε που μάλλον θα σας στεναχωρεσω...αλλα δυστυχως ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ και σχετικά ΟΜΟΡΦΗ κοπέλα σημερα δεν ψαχνει και πολυ περισσοτερο απεγνωσμενα γαμπρο...μην κοροιδεύται τον ευατο σας μαγκες...αυτα τελειώσαν..
οι κοπέλες περνανε πολύ καλα και μονες τους...και συνηθως πιο καλα απ τους αντιστοιχους ελευθερους ανδρες....Σήμερα μαγκες..εγω βλεπω ΑΝΔΡΕΣ να θελουν να παντρευτουν απεγνωσμενα...γιατι δε βρισκουν γκομενα..γιατι εχουν φαει πολλες χυλόπιτες γιατι τελειωσαν τα λεφτα για τις πουτανες...αμα θελετε το συνεχιζουμε... :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Κανένα δεν πρόκειται να στενοχωρήσεις - απλά αυτά που λες παίζουν σε κάτι χωριά που έχουν μείνει μόνο άντρες και τα βλέπουμε σαν ντοκυμαντέρ. Στα αστικά κέντρα παίζει το ακριβώς αντίθετο σενάριο - μετά τα 35, αρχίζει το χέσιμο για τη μέση Ελλεεινίδα που βλέπει το βιολογικό ρολόι να πιέζει αμείλικτα.

Έφαγε τα χρόνια της στην καριέρα και στους γκόμενους - παραβλέποντας καλά παλικάρια στην πορεία γιατί απλά ήταν φλώροι (βλέπε σκληρά εργαζόμενοι, μορφωμένοι και cool τύποι που δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πλακωθούν στο ξύλο για το συγκεκριμένο είδος θηλαστικού - βλέπε τσόκαρο).

Όλοι αυτοί είναι βαρετοί για την κάθε αμόρφωτη, ηλίθια Ελλεεινίδα που νομίζει ότι είναι η Sarah Jessica Parker στο Μανχάτταν - μόνο που είναι η Ρούλα η κομμώτρια απ' τον Κορυδαλλό που ψάχνει να χτυπήσει Κούγια στην Παροικιά.

Μη φας Ρούλα γιατί έχουμε γλάρο... :rolleyes:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το θρεντ επρεπε να εχει αναποδη ονομασια σημερα ολες ψαχνουν μονο να γαμιθουνε :fuck1:
δεν βλεπετε ποσα διαζυγια εχει τα τελευταια χρονια?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
το θρεντ επρεπε να εχει αναποδη ονομασια σημερα ολες ψαχνουν μονο να γαμιθουνε :fuck1:
δεν βλεπετε ποσα διαζυγια εχει τα τελευταια χρονια?

Ολες όμως !!!!!! και ψέμα στο ψέμα... σε μένα σε σένα..στον άλλο.. κύκλος πάει... και ας μήν το παίζουμε μάγκες που γαμάμε γυναίκες άλλον...θα έρθει και η σειρά μας !!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο....
(εκτός και αν παντευτούμε καμοιά γυναίκα..πατσαβούρα,που δεν την 'πέρνει' ούτε ο ....υπνος !!!! )

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολες όμως !!!!!! και ψέμα στο ψέμα... σε μένα σε σένα..στον άλλο.. κύκλος πάει... και ας μήν το παίζουμε μάγκες που γαμάμε γυναίκες άλλον...θα έρθει και η σειρά μας !!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο....
(εκτός και αν παντευτούμε καμοιά γυναίκα..πατσαβούρα,που δεν την 'πέρνει' ούτε ο ....υπνος !!!! )

το θεμα της αυτοπεποιθησης ειναι μεγαλη υποθεση.ξερω πολλους που εχουν υιοθετησει αυτη τη σταση να επιλεγουν δηλαδη κακασχημες γυναικες για να μην εχουν πολλες πιθανοτητες να γινουν κεραταδες.και μιλαμε για απιστευτα μπαζα και οχι μονο στην εμφανιση αλλα και στη διαπαιδαγωγηση των παιδιων τους.συναναστρεφομαι λογω δουλειας με πολλες γυναικες καθημερινα και βλεπω απιστευτα αναξιες μητερες που δεν ξερουν γιατι εκαναν παιδι.σαν να εγινε τυχαια.προχτες στο φαναρι βλεπω ενα ζωο να εχει βαλει το αντε 15μηνων πιτσιρικι πανω στο τιμονι.ημουνα ετοιμος να κατεβω να την βαρεσω.και για ολα αυτα ειμαστε υπευθυνοι εμεις οι αντρες για τις επιλογες μας.δυστυχως ομως ειναι τοσο ρηχος ο πνευματικος και διανοητικος κοσμος του σημερινου ελληνα και ελληνιδας που πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να προοδευσουμε στις διαπροσωπικες σχεσεις και σε αλλα πολλα.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
.δυστυχως ομως ειναι τοσο ρηχος ο πνευματικος και διανοητικος κοσμος του σημερινου ελληνα και ελληνιδας που πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να προοδευσουμε στις διαπροσωπικες σχεσεις και σε αλλα πολλα.

Αυτό μόνο...

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0

θα συμφωνησω και γω με το thread, οντως οι 30-40 ειναι οι ελεηνεστερες. ειδικα οι 28-35 ειναι για κλαμματα.

ειναι απεγνωσμενες και σου δημιουργουν καταθλιψη.

προσφατα αρχισα να βγαινω με μια 32αρα, και παρολο που ειναι πολλα υποσχομενη, λεω να την τιναξω,

γιατι εχει αρχισει και μου τα πρηζει, ακομα δεν γνωριστηκαμε! συγκεκριμενα μου τη σπαει η ανακριση 3ου βαθμου !!!

η γυναικα ειναι μεχρι τα 23, μετα τελος.

κι οσοι νομιζαμε παλια οτι με συνομιλικες θα ειναι καλυτερα, καλοι μαλακες ειμασταν.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Πάντως οι 30άρεις έχουν και ένα καλό: τις ρίχνεις αμέσως στο κρεβάτι (ή μάλλον αυτές σε ρίχνουν) και δίνουνε αμέσως την κωλοτρυπίδα τους για σκίσιμο....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Βέβαια θέλουνε πολύ προσοχή γιατί τρυπάνε με μια καρφίτσα το προφυλακτικό!!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στην Ελλαδα ακουω τελευταια και το αμιμητο, ψαχνω κοπελα [size=12pt]καλη σε χαρακτηρα , ΟΧΙ ομορφη!![/size] Δηλαδη αν ειστε χριστιανοι, ΔΕΝ υπαρχουν κοπελες ομορφες καλες σε χαρακτηρα ? Αυτο ειναι η τελικη παραδοση του αρσενικου πλεον!Γυναικα να ναι και οτι να ναι!

Αυτό σημαίνει ότι τα μπουρδέλα και οι πουτάνες θα είναι πάντα στις δόξες τους  στην Ελλάδα :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
η γυναικα ειναι μεχρι τα 23, μετα τελος.
κι οσοι νομιζαμε παλια οτι με συνομιλικες θα ειναι καλυτερα, καλοι μαλακες ειμασταν.

Σ'αυτη την ηλικια ειναι ανωριμες.

και αν εχω δει παλιμπαιδισμους.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες ολα καλα και ωραια αυτα που λετε.αλλα ο ανδρας δεν φταιει ποτε? ειναι τοσο σωστος σε ολα και φταινε μονο η ελλεηνιδες? ο ελληνας δεν φταιει καμια φορα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δάσκαλε τι έγινε?
Έσπασαν το άσυλο της ΣΧΟΛΗΣ και σε μπανάρανε?

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βέβαια θέλουνε πολύ προσοχή γιατί τρυπάνε με μια καρφίτσα το προφυλακτικό!!!!!

To πιστευεις οτι επαιρνα τις χρησιμοποιημενες καποτες μαζι μου οταν ημουν με 30αρα Ελληνιδα ενα φεγγαρι? Δεν κανω πλακα. Την ειχα ικανη για ολα. Καλη γαματη φιλη , αλλα απο ενα σημειο και μετα μου την επεφτε , ερχοταν σπιτι μου και ηθελε να τη βγαζω γυμνες φωτος...Τελευταια φορα που εγινε αυτο ημουν κομματια απο τη δουλεια και ενω πηγε να τα πεταξει ολα εξω αρχισα να ροχαλιζω και σηκωθηκε και εφυγε... :2funny: :2funny: :2funny: Μετα κατι ετυχε και τσακωθηκαμε, και οποτε με πλησιαζε της ειχε μεινει απωθημενο, ΄ποτε θα ερθω να μου δειξεις την καινουρια μου φωτογραφικη΄  :2funny: :2funny: Πολυ επικινδυνη γκομενα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
To πιστευεις οτι επαιρνα τις χρησιμοποιημενες καποτες μαζι μου οταν ημουν με 30αρα Ελληνιδα ενα φεγγαρι? Δεν κανω πλακα. Την ειχα ικανη για ολα. Καλη γαματη φιλη , αλλα απο ενα σημειο και μετα μου την επεφτε , ερχοταν σπιτι μου και ηθελε να τη βγαζω γυμνες φωτος...Τελευταια φορα που εγινε αυτο ημουν κομματια απο τη δουλεια και ενω πηγε να τα πεταξει ολα εξω αρχισα να ροχαλιζω και σηκωθηκε και εφυγε... :2funny: :2funny: :2funny: Μετα κατι ετυχε και τσακωθηκαμε, και οποτε με πλησιαζε της ειχε μεινει απωθημενο, ΄ποτε θα ερθω να μου δειξεις την καινουρια μου φωτογραφικη΄  :2funny: :2funny: Πολυ επικινδυνη γκομενα.
μαλλον σε φωτομοντελο ειχες πεσει φιλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον σε φωτομοντελο ειχες πεσει φιλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το τι εχει κανει αυτη η γκομενα, τεως κολλητη μου, ηταν πραγματικο φροντιστηριο για μενα. Τα ειχε με ενα τυπο για χρονια, τον κερατωνε οταν αυτος πηγαινε για υπνο με ασχετους που γνωριζε σε μαγαζια, οι τυποι κολλουσαν , εναν τον ειχε φερει σπιτι μου να τον πηδηξει, ουτε καν τον ειδα γιατι ροχαλιζα σε αλλο δωματιο, οσο του κανε αυτα του τυπου , αυτος αλλο τοσο κολλουσε, οποτε εγινε το ΘΕΙΚΟ, παει αυτη Κρητη για μονιμα, και του τυπου του λεει να κατεβει απο Θεσσαλονικη να τον δει, αλλα του λεει Ηρακλειο , αντι για Χανια, κατεβαινει ο τυπος και την παιρνει τηλεφωνο και του λεει αστο μετανοιωσα (μετα απο χρονια σχεση αυτο), γυρνα πισω δε γουσταρω να σε δω :headbang: :2funny:. Σε εναν αλλο τυπο που γνωρισε απο κλαμπ και με ειχε τρελλανει στα κερασματα μπας και πω καμμια καλη κουβεντα στη γκομενα, τον εφερε φορτωτικη σε αλλο νησι, φυσικα ουτε που τον συναντησε, ο τυπος απλα αφησε κατι CD στο παρμπριζ του αυτοκινητου της τυπισσας με αφιερωσεις και ποιηματα.  :2funny: :2funny: Σε διακοπες , να χουμε παει μαζι στο δευτερο ποδι Χαλκιδικη, αυτος στο πρωτο να την παιρνει τηλεφωνο να την παρακαλαει να συναντηθουν και αυτη να του λεει επι λεξει ' αντε χεσου , ασε με ησυχη , κανω διακοπες τωρα'..Το παλικαρι μονιμως με ανθοδεσμες, δωρα , ειχε παει μια δοση εξωτερικο και την πηρε τηλεφωνο τη να της φερει, εγω μπροστα, μου λεει κοιτα τι θα του παραγγειλω, της εφερε μια βαλιτσα πραγματα... :2funny: :2funny:

Τεραστιο σχολειο η γκομενα για μενα, με 'εψησε' , να ζω τα σκηνικα μπροστα μου και να μην πιστευω τι κανει. Το διασκεδαζε κιολας, μεγαλο καριολακι. Χασαμε επαφη για χρονια, η φαση χαλασε οταν αρχισε να μου την πεφτει κι εμενα ...Περιεργος ειμαι σε τι ραφι λιαζεται τωρα... :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι παιρνεις τα καλητερα μαθηματα,οι πιτσιρικες δεν ξερουν που πανε τα 4.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Το τι εχει κανει αυτη η γκομενα, τεως κολλητη μου, ηταν πραγματικο φροντιστηριο για μενα. Τα ειχε με ενα τυπο για χρονια, τον κερατωνε οταν αυτος πηγαινε για υπνο με ασχετους που γνωριζε σε μαγαζια, οι τυποι κολλουσαν , εναν τον ειχε φερει σπιτι μου να τον πηδηξει, ουτε καν τον ειδα γιατι ροχαλιζα σε αλλο δωματιο, οσο του κανε αυτα του τυπου , αυτος αλλο τοσο κολλουσε, οποτε εγινε το ΘΕΙΚΟ, παει αυτη Κρητη για μονιμα, και του τυπου του λεει να κατεβει απο Θεσσαλονικη να τον δει, αλλα του λεει Ηρακλειο , αντι για Χανια, κατεβαινει ο τυπος και την παιρνει τηλεφωνο και του λεει αστο μετανοιωσα (μετα απο χρονια σχεση αυτο), γυρνα πισω δε γουσταρω να σε δω :headbang: :2funny:. Σε εναν αλλο τυπο που γνωρισε απο κλαμπ και με ειχε τρελλανει στα κερασματα μπας και πω καμμια καλη κουβεντα στη γκομενα, τον εφερε φορτωτικη σε αλλο νησι, φυσικα ουτε που τον συναντησε, ο τυπος απλα αφησε κατι CD στο παρμπριζ του αυτοκινητου της τυπισσας με αφιερωσεις και ποιηματα.  :2funny: :2funny: Σε διακοπες , να χουμε παει μαζι στο δευτερο ποδι Χαλκιδικη, αυτος στο πρωτο να την παιρνει τηλεφωνο να την παρακαλαει να συναντηθουν και αυτη να του λεει επι λεξει ' αντε χεσου , ασε με ησυχη , κανω διακοπες τωρα'..Το παλικαρι μονιμως με ανθοδεσμες, δωρα , ειχε παει μια δοση εξωτερικο και την πηρε τηλεφωνο τη να της φερει, εγω μπροστα, μου λεει κοιτα τι θα του παραγγειλω, της εφερε μια βαλιτσα πραγματα... :2funny: :2funny:

Τεραστιο σχολειο η γκομενα για μενα, με 'εψησε' , να ζω τα σκηνικα μπροστα μου και να μην πιστευω τι κανει. Το διασκεδαζε κιολας, μεγαλο καριολακι. Χασαμε επαφη για χρονια, η φαση χαλασε οταν αρχισε να μου την πεφτει κι εμενα ...Περιεργος ειμαι σε τι ραφι λιαζεται τωρα... :2funny: :2funny:
φιλε επειδη ετυχε και εγω να γνρισω τετοιου ειδους γκομενες,στο τελος να ξερεις οτι αυτες ειναι που την πατανε ασχημα.και μαλιστα πολυ ασχημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom