ενταξει αυτα ειναι μικροπραγματα καθε μερα γινοντε.
παντως μου εχουν τυχει και γκομενες,που εχω βγει μαζι τους εξω,αλλα και με μερικες πηγαμε και διακοπες-εκδρομες μαζι,οι οποιες ητανε πολυ κιμπαρισες φιλε.και ειδικα φιλε κατι που δεν θα το ξεχασω ποτε ειναι το εξης και αξιζει να το αναφερω.ειχαμε κανονισει πριν καποια χρονια, με μια κοπελα να παμε διακοπες μαζι,2-3 μερες ενω ειχαμε βγαλει εισητηρια αεροπορικα,κλεισαμε ξενοδοχειο,μου λεει οτι ο πατερας τις,τα χρηματα που τις ειχε πει οτι θα τις δωσει για διακοπες τις,δεν μπορει να τις τα δωσει για του ετυχε κατι.φιλε να σου πω την αληθεια δεν το πιστεψα στη αρχη,αλλα επειδη η γκομενα δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα,και οταν μου το ειπε αυτο,διεκρινα μια ειλικρινεια,λεω δεν γαμιετε,θα σου βγει κανενα 1000αρικο παραπανω η φαση και ξυσε τα αρχιδια σου,δεν σωνεσε με αυτα.τελικα για να μην τα πολυλογω παω με την γκομενα διακοπες τα πληρωνω ολα εγω και περναμε και πολυ καλα.οταν γυρισαμε μου ειχε πει οτι θα μου τα εδινε σιγα σιγα,να σου πω την αληθεια,δεν ειπα ουτε ναι ουτε οχι,ηθελα να δω τι θα κανει,και ειχα πει στο εαυτο μου αν τυχον και κανει καποια κινηση να μου φερει λεφτα δεν θα τα παρω.απλα ηθελα να δω τι θα εκανε.τελικα δεν εφερε λεφτα,συνεχισαμε καναμε παρεα,αλλα δεν τις αναφερα καμια φορα τιποτα,και σε καποια φαση χαθηκαμε γιατι ειχε κανει μια σχεση.μετα απο κανενα 1 χρονο πηγαινω σε ενα μαγαζι(μεγαλη εταιρια) να βαλω λαστιχα για το αυτοκινητο μου,την βλεπω εκει περα.δουλευε στο λογιστηριο τις εταιριας.αφου χαιρετηθικαμε και τα σχετικα,μου λεει διαλεξε τι λαστιχα θελεις να βαλεις,και θα στο κανονισω εγω για τιμες και τετοια..τοτε φιλε ειχα ενα σπορ γρηγορο αυτοκινητο και εβαζα ακριβα λαστιχα.αφου τις ειπα τι θελω να βαλω,μου εκλεισε ραντεβου για την επομενη μερα το πρωι για να παω να τα βαλω.πηγαινω το πρωι αφηνω το αυτοκινητο και μου λεει ο μαστορας εκει σε ενα 2ωρω θα εισαι ετοιμος.επειδη εκεινη την μερα ειχα και κατι τρεξιματα με τις τραπεζες πηγα να το παρω το μεσημερι.μου λεει ο μαστορας οτι ειναι ετοιμο,παω στο ταμειο να πληρωσω(700ευρω μου τα ειχαν αφησει με την εκπτωση),και τοτε μου λεει η κοπελα στο ταμειο<<τα εχετε πληρωσει,μου εδωσε η μαρια τα λεφτα που τις αφησατε το πρωι>>.εμεινα κοκκαλο.κατευθειαν πηγε το μυαλο μου στην φαση με τις διακοπες.πηγα στο γραφειο τις δεν ηθελε ουτε καν να το συζητησουμε,σαν να μην ειχε γινει καμια φορα.τις ειπα τουλαχιστον να παμε να τις κανω ενα τραπεζι και μου ειπε οτι ειχε αρραβωνιαστη.
πιστευω οτι τετοιες κοπελες δεν υπαρχουν πλεον η ειναι πολυ σπανιες.