Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι οτι παιρνεις τα καλητερα μαθηματα,οι πιτσιρικες δεν ξερουν που πανε τα 4.

Ηταν μεγαλυτερη μου, μου ριχνε καμμια 5ετια, αυτες τις μαλακιες τις εκανε 27-30 χρονων.

Αρκανς το ξερω, ετσι ειναι, το τελευταιο που εγινε οσο κραταγαμε επαφη ηταν οτι την πατησε απο τυπο που της εκανε τα ιδια σκηνικα, μια κρυο μια ζεστη. Και με επαιρνε τηλεφωνο με τις ωρες να της λυσω τα γκομενικα της.. Δεν μπορουσε να το χωνεψει. Γι αυτο λεω ειμαι περιεργος τι κανει τωρα... :grin:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξερω παντα εχω προτιμηση στις μεγαλητερες απο μενα

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ηταν μεγαλυτερη μου, μου ριχνε καμμια 5ετια, αυτες τις μαλακιες τις εκανε 27-30 χρονων.

Αρκανς το ξερω, ετσι ειναι, το τελευταιο που εγινε οσο κραταγαμε επαφη ηταν οτι την πατησε απο τυπο που της εκανε τα ιδια σκηνικα, μια κρυο μια ζεστη. Και με επαιρνε τηλεφωνο με τις ωρες να της λυσω τα γκομενικα της.. Δεν μπορουσε να το χωνεψει. Γι αυτο λεω ειμαι περιεργος τι κανει τωρα... :grin:
μπορει να ειναι ακομα με αυτο τον τυπο παντρεμενη να εχει κανει κανενα παιδι μαζι του και να περναει σκατα εντελως στην χειροτερη.στην καλυτερη μπορει να ειναι ζωντοχηρα και κανα 2 παιδια.ολα παιζουν.σημασια εχει φιλε οτι ολες οι αμαρτιες που κανουμε καποτε πληρωνοντε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να ειναι ακομα με αυτο τον τυπο παντρεμενη να εχει κανει κανενα παιδι μαζι του και να περναει σκατα εντελως στην χειροτερη.στην καλυτερη μπορει να ειναι ζωντοχηρα και κανα 2 παιδια.ολα παιζουν.σημασια εχει φιλε οτι ολες οι αμαρτιες που κανουμε καποτε πληρωνοντε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Γκομενες οροσημα φιλε, να παιρνεις παραδειγματα, αφου μετα απο τη φαση αυτη ειχα γνωρισει ενα καριολακι στη Ρουμανια πριν εγκατασταθω εδω, και γελαγα με αυτα που μου ελεγε, μετα το 'σχολειο' της κολλητης, μια δυο τρεις , ειδε η γκομενα οτι δεν την επαιρνε για μαλακιες, οποτε γαμησια κανονικα και με το νομο μεν, αλλα και μου ανοιχτηκε, μου ανοιξε ατζεντα με δεκαδες ονοματα τυπων, τι αμαξια κυκλοφορουν που μενουν, τι τους εχει κανει κτλ . Αλλα αυτα αλλη φορα και σε αλλο θεμα. Βγηκαμε εκτος!

Παντως δεν παιρνω κι ορκο οτι περναει ασχημα, ηξερε κατι παλικαρια ενα κι ενα, οτι ηθελε τα κανε... Παντως της αξιζε καποιος να τη βαλει στη θεση της...:)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε και εσυ ολο σε πουτανακια επεφτες.τι σκατα,μαγνητη ειχες?

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eιχα και καλες περιπτωσεις, τις πιο τρελλες αναφερω για να γινεται και χαβαλες !

Ατακα γκομενας 

- Μωρακι θα μου παρεις αυτο το ρολοι, ο πρωην μου μου εκανε δωρο ενα κινητο..... :2funny:
(Ναζια, βυζι σχεδον ολο εξω, φιλια στη μυτη ,αγκαλιες κτλ)

Απαντηση

- Οτι θες ματια μου, θα μου παρεις τη boxster που ειδαμε πιο πριν  :2funny: :2funny:

Δεν παμε καλα ρεεεεε!! :grin:

Επισκέπτης
;) ;) ;) ;)

τη μητριά πολλοί εμίσησαν, τη πλούσια μητριά κανείς  :2funny: :2funny:

Δεν ξερω για σας τους φραγκοφονιαδες , αλλα η Ροχαλιτσα σας ζητουλας δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει. Ουτε διατροφη δεν παιρνω , που αυτο ισως στον πανσοφο Χορχε να ακουγεται αδιανοητο , αλλα το παιδι μου δεν ειναι κωδικος θυριδας. Αλλα δεν σας παρεξηγω. Οταν μεγαλωσετε ισως πιασετε το αληθινο νοημα της ζωης (ποιητρια επρεπε να γινω η πουτανα :2funny: )

Ολοι οι ανθρωποι παιδακια μου την ευτυχια κυνηγανε. Πολλοι αποπροσανατολιζονται και την ψαχνουν σε εντελως λαθος μερη. Εγω τολμω να πω οτι τη βρηκα και δεν ειναι στα φραγκα. Οσο για την αποκατασταση της κορης μου κι εγω πλεον φραγκατη ειμαι.  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ενταξει αυτα ειναι μικροπραγματα καθε μερα γινοντε.

παντως μου εχουν τυχει και γκομενες,που εχω βγει μαζι τους εξω,αλλα και με μερικες πηγαμε και διακοπες-εκδρομες μαζι,οι οποιες ητανε πολυ κιμπαρισες φιλε.και ειδικα φιλε κατι που δεν θα το ξεχασω ποτε ειναι το εξης και αξιζει να το αναφερω.ειχαμε κανονισει πριν καποια χρονια, με μια κοπελα να παμε διακοπες μαζι,2-3 μερες ενω ειχαμε βγαλει εισητηρια αεροπορικα,κλεισαμε ξενοδοχειο,μου λεει οτι ο πατερας τις,τα χρηματα που τις ειχε πει οτι θα τις δωσει για διακοπες τις,δεν μπορει να τις τα δωσει για του ετυχε κατι.φιλε να σου πω την αληθεια δεν το πιστεψα στη αρχη,αλλα επειδη η γκομενα δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα,και οταν μου το ειπε αυτο,διεκρινα μια ειλικρινεια,λεω δεν γαμιετε,θα σου βγει κανενα 1000αρικο παραπανω η φαση και ξυσε τα αρχιδια σου,δεν σωνεσε με αυτα.τελικα για να μην τα πολυλογω παω με την γκομενα διακοπες τα πληρωνω ολα εγω και περναμε και πολυ καλα.οταν γυρισαμε μου ειχε πει οτι θα μου τα εδινε σιγα σιγα,να σου πω την αληθεια,δεν ειπα ουτε ναι ουτε οχι,ηθελα να δω τι θα κανει,και ειχα πει στο εαυτο μου αν τυχον και κανει καποια κινηση να μου φερει λεφτα δεν θα τα παρω.απλα ηθελα να δω τι θα εκανε.τελικα δεν εφερε λεφτα,συνεχισαμε καναμε παρεα,αλλα δεν τις αναφερα καμια φορα τιποτα,και σε καποια φαση χαθηκαμε γιατι ειχε κανει μια σχεση.μετα απο κανενα 1 χρονο πηγαινω σε ενα μαγαζι(μεγαλη εταιρια) να βαλω  λαστιχα για το αυτοκινητο μου,την βλεπω εκει περα.δουλευε στο λογιστηριο τις εταιριας.αφου χαιρετηθικαμε και τα σχετικα,μου λεει διαλεξε τι λαστιχα θελεις να βαλεις,και θα στο κανονισω εγω για τιμες και τετοια..τοτε φιλε ειχα ενα σπορ γρηγορο αυτοκινητο και εβαζα ακριβα λαστιχα.αφου τις ειπα τι θελω να βαλω,μου εκλεισε ραντεβου για την επομενη μερα το πρωι για να παω να τα βαλω.πηγαινω το πρωι αφηνω το αυτοκινητο και μου λεει ο μαστορας εκει σε ενα 2ωρω θα εισαι ετοιμος.επειδη εκεινη την μερα ειχα και κατι τρεξιματα με τις τραπεζες πηγα να το παρω το μεσημερι.μου λεει ο μαστορας οτι ειναι ετοιμο,παω στο ταμειο να πληρωσω(700ευρω μου τα ειχαν αφησει με την εκπτωση),και τοτε μου λεει η κοπελα στο ταμειο<<τα εχετε πληρωσει,μου εδωσε η μαρια τα λεφτα που τις αφησατε το πρωι>>.εμεινα κοκκαλο.κατευθειαν πηγε το μυαλο μου στην φαση με τις διακοπες.πηγα στο γραφειο τις δεν ηθελε ουτε καν να το συζητησουμε,σαν να μην ειχε γινει καμια φορα.τις ειπα τουλαχιστον να παμε να τις κανω ενα τραπεζι και μου ειπε οτι ειχε αρραβωνιαστη. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πιστευω οτι τετοιες κοπελες δεν υπαρχουν πλεον η ειναι πολυ σπανιες.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ξερω για σας τους φραγκοφονιαδες , αλλα η Ροχαλιτσα σας ζητουλας δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει. Ουτε διατροφη δεν παιρνω , που αυτο ισως στον πανσοφο Χορχε να ακουγεται αδιανοητο , αλλα το παιδι μου δεν ειναι κωδικος θυριδας. Αλλα δεν σας παρεξηγω. Οταν μεγαλωσετε ισως πιασετε το αληθινο νοημα της ζωης (ποιητρια επρεπε να γινω η πουτανα :2funny: )

Ολοι οι ανθρωποι παιδακια μου την ευτυχια κυνηγανε. Πολλοι αποπροσανατολιζονται και την ψαχνουν σε εντελως λαθος μερη. Εγω τολμω να πω οτι τη βρηκα και δεν ειναι στα φραγκα. Οσο για την αποκατασταση της κορης μου κι εγω πλεον φραγκατη ειμαι.  :2funny: :2funny: :2funny:
βρηκες και εσυ Β.Π.οπως ο πρωην αντρας σου? :think: :think: :think: :think:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι σπούδασες;

Πες μου πληροφορική.. :cheesy:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Aρκανούκο!!!!!!!!

Κυρίες και κύριοι ο Αρκανς νούμερο   71!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι έγινε κολλητέ? βρώμισες τόσο καιρό στο 70 και είπαν να σου κάνουν ένα μπανάκι ε? :2funny: :2funny:

για τον Γιωργάκη μάλωσες?  :S :S

καλώς μας ξανάρθες φρέσκος φρέσκος σαν το αγνό παρθένο μαλλί!!!! καλοτάξιδος! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Aρκανούκο!!!!!!!!

Κυρίες και κύριοι ο Αρκανς νούμερο   71!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι έγινε κολλητέ? βρώμισες τόσο καιρό στο 70 και είπαν να σου κάνουν ένα μπανάκι ε? :2funny: :2funny:

για τον Γιωργάκη μάλωσες?  :S :S

καλώς μας ξανάρθες φρέσκος φρέσκος σαν το αγνό παρθένο μαλλί!!!! καλοτάξιδος! :2funny: :2funny: :2funny:
τζειμς ανανεωθηκα ρε.απο δευτερα αλλαζει η κυβερνηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι κάνετε παίδες;
Για πείτε τα νέα σας.. :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς ανανεωθηκα ρε.απο δευτερα αλλαζει η κυβερνηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελπίζω τώρα με την αλλαγή να βρούμε το δρόμο της άπω ανατολής έτσι? μην είναι μόνο ΘΑ! ;)

Έχω μάρτυρες το πιο αξιόλογο και αξιόπιστο σάιτ του κυβερνοχώρου και εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του! :rockon:

Ο άκης το υποσχέθηκε: Κλητήρας στην πρεσβεία της Μπανγκόκ! :jerking: :jerking: :jerking:

μη μου τα γυρίσετε μετά...παραλλάβαμε καμένα lady boys!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι κάνετε παίδες;
Για πείτε τα νέα σας.. :grin:
γεια σου κούκλα! τι κάνει ο....κοντός? φοράει γραβάτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε φιλεναδα.η αδερφουλα σου τι κανει? :boobies: :boobies: :boobies:
θα χωρισει τι λεει? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :think: :think: :think: :think:
Εσύ στο μάτι την αδερφούλα έβαλες ε?

Νταρκ μωρό μου εγώ για σένα! πριν 30ρέψεις γιατί μετά ξέχνα το!

Ρε αρκάνς αφού στο λέω ρε! θα γίνουμε μπατζανάκια! δεν τη γλιτώνεις!

τάβλι ξέρεις είπαμε?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ενταξει αυτα ειναι μικροπραγματα καθε μερα γινοντε.

παντως μου εχουν τυχει και γκομενες,που εχω βγει μαζι τους εξω,αλλα και με μερικες πηγαμε και διακοπες-εκδρομες μαζι,οι οποιες ητανε πολυ κιμπαρισες φιλε.και ειδικα φιλε κατι που δεν θα το ξεχασω ποτε ειναι το εξης και αξιζει να το αναφερω.ειχαμε κανονισει πριν καποια χρονια, με μια κοπελα να παμε διακοπες μαζι,2-3 μερες ενω ειχαμε βγαλει εισητηρια αεροπορικα,κλεισαμε ξενοδοχειο,μου λεει οτι ο πατερας τις,τα χρηματα που τις ειχε πει οτι θα τις δωσει για διακοπες τις,δεν μπορει να τις τα δωσει για του ετυχε κατι.φιλε να σου πω την αληθεια δεν το πιστεψα στη αρχη,αλλα επειδη η γκομενα δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα,και οταν μου το ειπε αυτο,διεκρινα μια ειλικρινεια,λεω δεν γαμιετε,θα σου βγει κανενα 1000αρικο παραπανω η φαση και ξυσε τα αρχιδια σου,δεν σωνεσε με αυτα.τελικα για να μην τα πολυλογω παω με την γκομενα διακοπες τα πληρωνω ολα εγω και περναμε και πολυ καλα.οταν γυρισαμε μου ειχε πει οτι θα μου τα εδινε σιγα σιγα,να σου πω την αληθεια,δεν ειπα ουτε ναι ουτε οχι,ηθελα να δω τι θα κανει,και ειχα πει στο εαυτο μου αν τυχον και κανει καποια κινηση να μου φερει λεφτα δεν θα τα παρω.απλα ηθελα να δω τι θα εκανε.τελικα δεν εφερε λεφτα,συνεχισαμε καναμε παρεα,αλλα δεν τις αναφερα καμια φορα τιποτα,και σε καποια φαση χαθηκαμε γιατι ειχε κανει μια σχεση.μετα απο κανενα 1 χρονο πηγαινω σε ενα μαγαζι(μεγαλη εταιρια) να βαλω  λαστιχα για το αυτοκινητο μου,την βλεπω εκει περα.δουλευε στο λογιστηριο τις εταιριας.αφου χαιρετηθικαμε και τα σχετικα,μου λεει διαλεξε τι λαστιχα θελεις να βαλεις,και θα στο κανονισω εγω για τιμες και τετοια..τοτε φιλε ειχα ενα σπορ γρηγορο αυτοκινητο και εβαζα ακριβα λαστιχα.αφου τις ειπα τι θελω να βαλω,μου εκλεισε ραντεβου για την επομενη μερα το πρωι για να παω να τα βαλω.πηγαινω το πρωι αφηνω το αυτοκινητο και μου λεει ο μαστορας εκει σε ενα 2ωρω θα εισαι ετοιμος.επειδη εκεινη την μερα ειχα και κατι τρεξιματα με τις τραπεζες πηγα να το παρω το μεσημερι.μου λεει ο μαστορας οτι ειναι ετοιμο,παω στο ταμειο να πληρωσω(700ευρω μου τα ειχαν αφησει με την εκπτωση),και τοτε μου λεει η κοπελα στο ταμειο<<τα εχετε πληρωσει,μου εδωσε η μαρια τα λεφτα που τις αφησατε το πρωι>>.εμεινα κοκκαλο.κατευθειαν πηγε το μυαλο μου στην φαση με τις διακοπες.πηγα στο γραφειο τις δεν ηθελε ουτε καν να το συζητησουμε,σαν να μην ειχε γινει καμια φορα.τις ειπα τουλαχιστον να παμε να τις κανω ενα τραπεζι και μου ειπε οτι ειχε αρραβωνιαστη. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πιστευω οτι τετοιες κοπελες δεν υπαρχουν πλεον η ειναι πολυ σπανιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom