ΣΥΜΓΩΝΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΆΤΙ ΤΕΚΝΌ ΜΟΥ!
Από αυτές που έχω δει όχι χρυσό... πλατινένιο καράβι..Λέγανε άλλοι σε forum ότι οι Αθηναίες είναι προσιτές σε σχέση με τις Θεσσαλονικιές. Σέρνει
τζειμς μην ανοιγε και πολυ και χαλαρωσε.διοτι αν οι γκομενες μας βγουνε μπαζα,ετοιμασου μετα να τις κανεις ξεναγηση,στα καστρα και στην μηχανιωνα.Εγώ θάλεγα προληπτικά να βουτήξουμε και τη Νταρκ μέσα! να διατηρήσει το φρέσκο και σφρυγηλό κωλαρ...κι της σε υψηλά επίπεδα!
και ένα μασαζάκι μετά για να στρώσουν χαρακτήρα!
Ιδιωτικό ΣΠΑ: J.ARK!
ΤΑΜΑΜ!!!!!!!!Καλά άμα δεν υπήρχαν οι κοντοί θα ΄μουν παρθένα ακόμα..
Είχα κ άλλους πιο κοντούς από ΄μενα..δεν είναι ο μόνος..
Μωρέ πάνω από 1,70 βλέπω..πάνω από 1,80 δεν..
φιλε σε αυτο εχει καποιο δικιο.αλλα το master,to MBA,τα εκανα στην θεσσαλονικη.απλως στην αθηνα ανεβασα το βαθμο μου.Μόνο εμείς είμαστε οι Αθηναίοι της ΣΧΟΛΗΣ?
Πάντως και ο Δάσκαλος μη νομίζεις, έτσι και δεν είχε ζήσει Αθήνα, θα ήταν κανας δάσκαλος που θα έκανε αγγλικά σε παιδάκια γυμνασίου αντί για λέκτορας της ΣΧΟΛΗΣ.
Διατηρείς ελπίδες..
Μην τρελαίνεσαι ρε!τζειμς μην ανοιγε και πολυ και χαλαρωσε.διοτι αν οι γκομενες μας βγουνε μπαζα,ετοιμασου μετα να τις κανεις ξεναγηση,στα καστρα και στην μηχανιωνα.
μια χαρά τους έβαλα τους τόνους! τεκνό μου!προσεχε τους τονους.....
μια χαρά τους έβαλα τους τόνους! τεκνό μου!
τζειμς μην ανοιγε και πολυ και χαλαρωσε.διοτι αν οι γκομενες μας βγουνε μπαζα,ετοιμασου μετα να τις κανεις ξεναγηση,στα καστρα και στην μηχανιωνα.
ωχ! καμιά copy paste θα ήταν με σουηδέζα τεκνάρα (ε σιλβάκι? ) για να την πεις σε κάποιους!Δεν νομίζω να υπονοήτε ότι πρέπει να βάλω φώτο εδώ..
Αν και τώρα που ειπα φώτο νομίζω έχω βάλει μία αλλά καλύτερα να
βρω το ποστ και να το σβήσω..
φιλε σε αυτο εχει καποιο δικιο.αλλα το master,to MBA,τα εκανα στην θεσσαλονικη.απλως στην αθηνα ανεβασα το βαθμο μου.
Δεν είναι μύθος τύπε! ;) ;)Τι φτιάξιμο βαθμού, η Αθήνα είναι απαλλακτική εργασία κανονικότατα τύπε μου.
Μπορεί να ισχύει ο μύθος ότι οι βόρειες είναι κάπως πιο όμορφες/εντυπωσιακές αλλά στην Αθήνα η ποσότητα είναι 5πλάσια.
Ταχύρυθμα μαθήματα και μετά το μέλλον είναι ακόμα μπροστά.
Δεν είναι μύθος τύπε! ;) ;)
μισή ώρα Τσιμισκή με Αριστοτέλους (ακόμα και μεσημέρι) και θα δεις!
προφίσενσι σε μια βδομάδα!
ωχ! καμιά copy paste θα ήταν με σουηδέζα τεκνάρα (ε σιλβάκι? ) για να την πεις σε κάποιους!
αλλά δεν θέλουμε να την ποστάρεις εδώ!
με πμ μόνο!
εγω δεν ξερω απο αυτα.
εγω ειμαι λατινα που ελεγε και η μπαιτ( :-* :-* :-*κοριτσιιιιιιιιιι)
Ναι! λατίνα όπως μπραζίλ? με κωλαράκι μέχρι τα αυτιά?
πάντως .......εχεμ.....το "ρε σιλβάκι" που είπα κολλούσε στη λέξη "τεκνάρα" για να σου τονίσω τη σημασία της.
Τεκνάρα=υπερθετικός του τεκνό! ;) ;)
εχεμ! πάλι!... (απ τη μπουμπού το κόλλησα αυτό)!το καταλαβα,δεν ειμαι (τοσο) χαζη
εγω σας καληνυχτω,θα κοιμηθω πανω στο λαπιτοπ.
αμα ζεις στο μενιδι ετσι ειναι.παναθεμα τα παραμυθια σου αρκανη ακου κει 1000 ευρω για δυο μερες διακοπες και 700 ευρω λαστιχα αλλα δε ξερεις ποια...το τσατ ειναι ο τακος για ολα τα παραμυθοπαιδα τελοςςςςςςςςςςςςςςςς