Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις μαγκες..εγω επιμένω....οσες γυναικες εμφανισιμες και με δουλεια ξερω...και καλοπερνανε και το πουτσο τους τρωνε..και τα ταξιδια τους κανουμε..και ανετες τις βλεπω..κι αν τις πιεσεις..θα σου πουνε ε και? το πολυ πολυ να μην παντρευτω...τραβας κανα ζορι? :think: :think:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αν υπάρχει λύση να μετακομήσουμε μόνιμα και να έχουμε και δουλειά εγώ είμαι ο πρώτος που θα φύγω....

μέχρι τότε......

Αυτο το επικροτω και εγω.

Μακρια απο δω με τα χιλια, μονο μια καλη δουλεια και τα αλλα βρισκονται.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παιδια λυπαμε που μάλλον θα σας στεναχωρεσω...αλλα δυστυχως ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ και σχετικά ΟΜΟΡΦΗ κοπέλα σημερα δεν ψαχνει και πολυ περισσοτερο απεγνωσμενα γαμπρο...μην κοροιδεύται τον ευατο σας μαγκες...αυτα τελειώσαν..
οι κοπέλες περνανε πολύ καλα και μονες τους...και συνηθως πιο καλα απ τους αντιστοιχους ελευθερους ανδρες....Σήμερα μαγκες..εγω βλεπω ΑΝΔΡΕΣ να θελουν να παντρευτουν απεγνωσμενα...γιατι δε βρισκουν γκομενα..γιατι εχουν φαει πολλες χυλόπιτες γιατι τελειωσαν τα λεφτα για τις πουτανες...αμα θελετε το συνεχιζουμε... :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σου εύχομαι να αποτελέσεις την εξαίρεση και η ρουμάνα σου να συνεχίσει και μετά γάμου την καλή της συμπεριφορά. Παίξε και κανένα ΛΟΤΤΟ καλού κακού.

Ευχαριστω πολυ φιλε, παθως και μαθως (οχι σε γαμο) , οποτε ειμαι εκπαιδευμενος αρκετα μπορω να πω :grin: Εχω πολλα 'χιλιομετρα' στο κοντερ.. Και αλλωστε γι αυτο υπαρχει και το προγαμιαιο συμφωνητικο  ;)

παιδια λυπαμε που μάλλον θα σας στεναχωρεσω...αλλα δυστυχως ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ και σχετικά ΟΜΟΡΦΗ κοπέλα σημερα δεν ψαχνει και πολυ περισσοτερο απεγνωσμενα γαμπρο...μην κοροιδεύται τον ευατο σας μαγκες...αυτα τελειώσαν..
οι κοπέλες περνανε πολύ καλα και μονες τους...και συνηθως πιο καλα απ τους αντιστοιχους ελευθερους ανδρες....Σήμερα μαγκες..εγω βλεπω ΑΝΔΡΕΣ να θελουν να παντρευτουν απεγνωσμενα...γιατι δε βρισκουν γκομενα..γιατι εχουν φαει πολλες χυλόπιτες γιατι τελειωσαν τα λεφτα για τις πουτανες...αμα θελετε το συνεχιζουμε... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αυτο που λες παιζει οντως, αντε βρηκαμε γκομενα , βουρ για γαμο μην τη χασουμε, εχω αρκετα παραδειγματα στο φιλικο μου κυκλο Ελλαδα, συνδρομο στερησης βλεπεις... :grin: Στον ενα μηνα, δυο μηνες στεφανι, αλλα αυτα ειναι αρρωστημενες καταστασεις. Παιζει τη ζωη σου κορωνα γραμματα. Τωρα απο την αλλη αμφιβαλλω αν η γυναικα περναει καλυτερα απο τον ανδρα γενικα.. Ισως στην Ελλαδα ναι που υπαρχουν απλοχερα χορηγοι χωρις ανταλλαγματα.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αυτο το θεμα ,ειναι κακα τα ψεματα για πολλους ιδιαιτερα σημαντικο...ανδρες γυναικες..ασχετα πως το παιζει ο καθενας...και φυσικα μιλαω για ανδρες ανω των 35 ετσι?
επι του θεματος...αν και ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ...επρεπε οι κοπελες να ψαχνουν γαμπρο...η πραγματικότητα ειναι άλλη...
Γαμπρο σημερα ψαχνουν...μονο όσες  ειναι οικονομικα αδυναμες...οσες εχουν οικογενειακα προβληματα στο σπιτι των γονιων τους...οσες προερχονται απο καποια αποτυχημενοι σχεση...αυτες ολες ομως ειναι περιπτωσεις καταστροφικες ετσι κι αλλιως...
υπο κανονικες συνθηκες..σημερα μια εργαζομενη κοπελα...ειδικα αμα ειναι και εμφανισιμη? με τιποτε δε θελει γαμο...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ΟΛΟΙ οι εξυπνοι και ομορφοι (γυναικες και αντρες) περνάνε καλά με τους φιλους(ες) τους και συνευρίσκονται και επιτυχώς μεταξύ τους. Και σαφως δεν εχουν καμια απολυτως πρεμούρα. Πρεμούρα έχουν οι ασχημοι(ες, ξυνοί(ες), κακοπερασμένοι(ες) ατυχήσαντες(σες) κακορίζικοι(ες) που πιστεύουν ότι με το μυστήριο θα λύσουν τα χρόνια (και άλυτα) αδιέξοδά τους. Δεν θα τα λύσουν, όμως. Θα τα κάνουν χειρώτερα.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΟΛΟΙ οι εξυπνοι και ομορφοι (γυναικες και αντρες) περνάνε καλά με τους φιλους(ες) τους και συνευρίσκονται και επιτυχώς μεταξύ τους. Και σαφως δεν εχουν καμια απολυτως πρεμούρα. Πρεμούρα έχουν οι ασχημοι(ες, ξυνοί(ες), κακοπερασμένοι(ες) ατυχήσαντες(σες) κακορίζικοι(ες) που πιστεύουν ότι με το μυστήριο θα λύσουν τα χρόνια (και άλυτα) αδιέξοδά τους. Δεν θα τα λύσουν, όμως. Θα τα κάνουν χειρώτερα.

Δικιο εχεις, συμφωνω, αυτα λεει η νεα σχολη. Η παλια σχολη ομως βλεπει και το γαμο σαν φυσικη εξελιξη μιας σχεσης, παρολο που τυπικα ο γαμος δημιουργηθηκε ως μια νομικη κατοχυρωση της μανας-παιδιων. Στις μερες μας εχει γινει χαπενινγκ.

Παλιοτερα ηταν και μια κοινη προσπαθεια 2 ανθρωπων με μηδενισμενα εισοδηματικα κοντερ να ενωσουν τις δυναμεις τους για καλυτερες μερες. Γι αυτο και παντρευονταν σε μικροτερη ηλικια, πριν ερθει το κινητο, το διαμερισμα και το καμπριο εξασφαλισμενο με δανεια ή απο τους γονεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
..σημερα μια εργαζομενη κοπελα...ειδικα αμα ειναι και εμφανισιμη? με τιποτε δε θελει γαμο...

θέλει και παραθέλει. απλά αυτός που θα στοχεύσει (που συνήθως είναι 3 φορές καλύτερος από αυτή) θα έχει μεγαλύτερες προσδοκίες και θα μείνει με την γλύκα.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μα εδω υψηλές προσδοκιες εχουν κοπέλες χωρις εμφανιση και χωρις δουλεια...δεν θα εχουν προσδοκιες οι εμφανισιμες με δουλεια? μοντελο και εφοπλιστη ζητανε αυτες...σε ενα πακετο..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θέλει και παραθέλει. απλά αυτός που θα στοχεύσει (που συνήθως είναι 3 φορές καλύτερος από αυτή) θα έχει μεγαλύτερες προσδοκίες και θα μείνει με την γλύκα.

Ακριβως. Η μεση Ελληνιδα δεν εχει κατανοησει οτι παιζει ανταγωνισμος απο αλλες τυπισσες πολυ καλυτερες απο αυτη. Θεωρει δεδομενο οτι καποιος θα πει το ναι και οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Κι αυτο γιατι οι Ελληνες εχουν υποτιμησει τον εαυτο τους, ριχνουν την αξιοπρεπεια τους καθημερινα με τη σταση τους σε διαφορα γκομενικα θεματα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ακριβως. Η μεση Ελληνιδα δεν εχει κατανοησει οτι παιζει ανταγωνισμος απο αλλες τυπισσες πολυ καλυτερες απο αυτη. Θεωρει δεδομενο οτι καποιος θα πει το ναι και οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Το φαιδρό βεβαια της υπόθεσης είναι οτι ο προσοντούχος τύπος, που απέρριψε την καλή την κοπελίτσα, καταλήγει τελικά με μια φτωχή, wannabe σταρλετίτσα - σπερμαποθήκη και κακοπερνάει (συνήθως μετά πτώχευσης) ιδιαίτερα :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ξεφυγαμε απο τον τιτλο του θεματος..που νομιζω δεν ισχυει...ειδικα στο απεγνωσμενα...καμια νορμαλ γκομενα σημερα δεν παρακαλαει για ανδρα...λιγουρια ανδρες γεματο...λιγουρια γυναικες ..ποσες εχετε δει? εεε παντως...πολυυ πιο σπανιο ειδος...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακριβως. [size=12pt]Η μεση Ελληνιδα[/size] δεν εχει κατανοησει οτι παιζει ανταγωνισμος απο αλλες τυπισσες πολυ καλυτερες απο αυτη. Θεωρει δεδομενο οτι καποιος θα πει το ναι και οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Κι αυτο γιατι οι Ελληνες εχουν υποτιμησει τον εαυτο τους, ριχνουν την αξιοπρεπεια τους καθημερινα με τη σταση τους σε διαφορα γκομενικα θεματα.

Το έχω γράψει και σε άλο thread, αλλά πέρασε στο ντούκου:

Ως προς τη μέση Ελληνίδα (εντάξει, υπάρχουν και ωραίες, αλλά τις τρώει η στατιστική)

Τις έχετε δει τις περισσότερες πώς είναι εμφανισιακά;
Ο μ.ο. της Ελληνίδας  είναι για τον πούτσ  :crazy:  τελείως, με ατσούμπαλες κωλάθρες κοντά πόδια και φαρδιά μέση...τί να γαμ@@@@ από δαύτηνα;
Αν βρεις κάτι καλό, οκ, αλλιώς πληρώνεις και βάζεις στο πουλί σου κάτι απείρως πιο καβλωτικό από τη μέση πατσούρα συμπατριώτισσά μας...
Τα συμπεριφορικά τους δε με απασχολούν γιατί αν δε μου αρέσει κάποια σε εμφάνιση δε την πλησιάζω καν...
Όχι να την παντρευτώ κιόλας...Δεν είμαι φρενοβλαβής  :2funny:

Τέλος, με κατάλληλους "χειρισμούς" μπορείς να φέρεις βόλτα οποιαδήποτε  :rockon:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το έχω γράψει και σε άλο thread, αλλά πέρασε στο ντούκου:

Ως προς τη μέση Ελληνίδα (εντάξει, υπάρχουν και ωραίες, αλλά τις τρώει η στατιστική)

Τις έχετε δει τις περισσότερες πώς είναι εμφανισιακά;
Ο μ.ο. της Ελληνίδας  είναι για τον πούτσ  :crazy:  τελείως, με ατσούμπαλες κωλάθρες κοντά πόδια και φαρδιά μέση...τί να γαμ@@@@ από δαύτηνα;
Αν βρεις κάτι καλό, οκ, αλλιώς πληρώνεις και βάζεις στο πουλί σου κάτι απείρως πιο καβλωτικό από τη μέση πατσούρα συμπατριώτισσά μας...
Τα συμπεριφορικά τους δε με απασχολούν γιατί αν δε μου αρέσει κάποια σε εμφάνιση δε την πλησιάζω καν...
Όχι να την παντρευτώ κιόλας...Δεν είμαι φρενοβλαβής  :2funny:

'Αλλωστε με κατάλληλους "χειρισμούς" μπορείς να φέρεις βόλτα οποιαδήποτε  :rockon:

Στην Ελλαδα ακουω τελευταια και το αμιμητο, ψαχνω κοπελα καλη σε χαρακτηρα , ΟΧΙ ομορφη!! Δηλαδη αν ειστε χριστιανοι, ΔΕΝ υπαρχουν κοπελες ομορφες καλες σε χαρακτηρα ? Αυτο ειναι η τελικη παραδοση του αρσενικου πλεον!Γυναικα να ναι και οτι να ναι!

Τεσπα ξεφυγαμε

ξεφυγαμε απο τον τιτλο του θεματος..που νομιζω δεν ισχυει...ειδικα στο απεγνωσμενα...καμια νορμαλ γκομενα σημερα δεν παρακαλαει για ανδρα...λιγουρια ανδρες γεματο...λιγουρια γυναικες ..ποσες εχετε δει? εεε παντως...πολυυ πιο σπανιο ειδος...

Φιλε μου δεν ψαχνουν απεγνωσμενα για αντρα, για σχεση, για γαμο ψαχνουν απεγνωσμενα απο τα 28 και υστερα.Αλλα ουτε το πρωτο δεν βρισκουν, γιατι δεν ξερουν πως να συμπεριφερθουν και δεν ξερουν και τι θελουν συνηθως.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σύμφωνοι αλλά πολλές από αυτές όταν κοντοζυγώνουν τα 40 τις πιάνει το μητρικό ένστικτο και της τελευταίας ευκαιρίας .Ήμουν πριν λίγες ημέρες σε μαιευτήριο οπου γέννησε μια ξαδέρφη μου και ο γιατρός της τις έλεγε οτι είχε πολλές πελάτισσες 40αρες που δυσκολευόταν να κάνουν παιδί είχαν περάσει τα χρόνια και οι περισσότερες ήταν buiseneswoman που απλώς τους ένοιαζε η δουλειά τους και να περνανε καλά αλλά όταν μπήκε το παλούκι στον κόλο άλλαξαν γνωμη.Γνωστη μου 34αρα με καλό επάγγελμα έμεινε έγκυος απο πιτσιρικά 21 (ο μικρός πανικόβλητος ούτε καν ήθελε να τα ακούσει)και όταν την ρώτησα γιατί δεν το ρίχνει μου απάντησε και εγω ποτε θα κανω παιδιά και ποτε θα εχω άλλη τέτοια ευκαιρία σας πληροφορώ οτι τώρα έχει και 2ο μαζι του  :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: και δεν μένουν μαζι ούτε παντρεμένοι ειναι.Αντε σου λεω να μη παντρευτούν το παιδί ομω είναι στην φυση της γυναίκας για αυτό πολλές παντρεύονται για να κάνουν παιδί και μόλις γίνει χωρίζουν και κάνουν την ζωή τους.Για αυτο τον λογο και η κοινωνία μας πάει κατα διάολου επειδή η οικογένεια είναι η βάση αυτής με οτι συνεπαγεται.Να δω ποιος θα τους φέρνει ενα ποτήρι νερό στα γεράματα οταν δεν θα μπορούν να πάρουν τα ποδια τους και για τις δικαιολογίες  οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
στα 20 ψαχνει τον ομορφο αντρα
στα 30 ψαχνει τον πλουσιο αντρα
στα 40 ψαχνει οποιον αντρα να ναι γιατιτο ραφι την περιμενει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Ρε μάγκα να σε πω κάτι? Έχεις δίκιο αλλά θεωρητικά μόνο. Αυτά που λες στην ελληνική κοινωνία δε πολυισχύουν. Πριν πω οτιδήποτε και πεις και εσύ να σε πω μόνο αυτό. Ότι λέω δεν αφορούν εμένα αλλά γενικά αυτά που βλέπω. Εμένα άσε με είμαι από άλλο ανέκδοτο.

Πάμε λοιπόν. Λες ότι να είσαι σωστός να μιλάς ωραία να να να. Οκ. Δεν είπε κανείς ναναι κάφρος ο άλλος. Ε ρε φίλε σωστά παιδιά βλέπω παντού, τι να χουν άλλο δηλαδή? Είχα βγει τις προάλλες με ένα φίλο, αξιοπρεπέστατος, καλοντυμένος εμφανίσιμος, με τρόπους, με κολώνιες, με αρχίδια μύδια, με σπουδές, με λεφτά με με με. Ε πάει μιλάει μία, η οποία ήταν μια με μια κολάθρα να, και 1 και 50  στην ανάταση. Με τον που την μιλάει- και όντως έχει τρόπους, αυτή τον προγκάει. Και τι τον λέει ρε? Άκου να σε πέσουν τα μαλλιά ρε! " Καλα ρε άνθρωπέ μου τρέχεις στα μπαρ και την πέφτεις σε γκόμενες????¨".

Για αυτό σε λέω ρε δικέ μου άσε μας. Και να σε πω κάτι άλλο? Σε βγάζω εισητήριο να πάμε ρωσία μαζί ή ουκρανία ή μολδαβία ή πολωνία ή ή ή... Να δεις πόσες μουνάρες υπάρχουν. Να δεις πόσο ευκολότατα γαμάς μουνάρες που εδώ μόνο οι πολύ φραγκάτοι γαμάνε. Να δεις ότι δεν είναι κάτι το φοβερά πολύπλοκο. Και να κάνεις τη σύγκριση να δεις ότι εδώ η κατάσταση σε γενικές γραμμές είναι επιεικώς μέτρια. Δε σε λέω εγώ ότι δε χρειάζεται να είσαι το ένα και το άλλο και το παράλο. Ούτε κλαίγομαι για τις εδώ. Απλά σε λέω με το χέρι στην καρδιά δεν αξίζει ρε φίλε. Γίνεσαι καλός και ευγενικός και όλα τα άλλα που είπες για να πάρεις τον κατιμά. Την ίδια στιγμή που το φιλετάκι το τρώει άλλος πολύ πιο κάγκουρας από σένα. Δεν είναι ότι δε μπορείς λοιπόν αρκάνς. Απλά νοιώθεις κορυφαίος μαλάκας να βελτιώνεσαι και και και για να φας τη φασολάδα.Αν είναι να τα κάνεις όλα αυτά δε τα κάνεις για να φας φιλέτο ρε?Και δε σε λέω για ανατολική ευρώπη μόνο. Να σε πω για λατινκή αμερική?Να σ πω τια Η.Π.Α. που έχει κορυφαίες γυναίκες? Για που θες?Απλά για εδώ δεν αξίζει τον κόπο, πως αλλιώς να σε το πω

Και κοίτα, σε ξαναλέω το δάσκαλο. Ακόμη και τη μήτσο που κακώς έχεις φαγωθεί μαζί του λες και σε έκλεψε το χωράφι. Και άλλοι αρκετοί που δε προβάλλονται, αλλά κάτι ξέρουν και περνάνε γαμάτα.
:thumbsup:
λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κατι ψολαραδεσ!
παρτε το χαμπαρι και ανικτε μα ματια σασ ..σπαστε το ματριχ στοο οποιο ζιτε μαλακοκαυλιδεσ ελινεσ μαμουλακιδεσ που τρεχετε πισο απο τιν καθε πουτανα , καριολα  σιγχρονι  καριεριστρια!

οι ελινιδεσ στιν πλιοψιφια θελουν καγκουρεσ και λιγουριδεσ αντρεσ!
ενο ι ανατολικεσ σθελουν γλικουσ αντρεσ με τροπουσ...ενο οι ελινιδεσ θελουν ιθαγενισ και αξεστουσ αντρεσ!

χαζοχιστεσ τερμα πια!μιδενικι ανοχι στισ μουτζες!!!!!!

ολοι εμισ οι greeklovers  πρεπει να ξενιτευτουμε να ξεχισουμε στα ανατολικα κρατοι να βρουμε ομορφεσ καλονεσ που δεν εχουν καμια σχεσι με τισ ελεινιδεσ.μιλαο για τιν πλιοψιφια παντα .το διευκρινιζο διοτι θα βρι σιγουρα καπιοσ μουνοδουλοσ να λεει παπαριεσ.

ατολμα αγορια καβαλιστε τισ πορνομιχανεσ σασ και φιγαμε για μολδαβια και τισ λιπεσ χορεσ!
το καλοκαιρι αρχιζουν τα οδιπορικα τουρ σε βουλγαρια ρουμανια μολδαβια ουκρανια!!!καβαλιστε τισ μιχανεσ και ακολουθιστε ανιαροι εραστεσ τον ελεινιδον!!!!!
:thumbsup:

Οργανώστε και ενα tour ρε μάγκες για τα μέλη, αλλα μην γίνει σαν το δήμαρχο που τις έφερε εδώ και φύγαν τρέχοντας όλες μετα!!! :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom