Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μακάρι. εγώ πάντως έχω να την ανοίξω απ τον ιούνιο!
μόνο το ντιμπέιτ είδα κι αυτό για να μπορώ να τους κοροϊδέψω εδω μέσα!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο που κανεις δε βλεπει τν αλλα οι τηλεθεασεις σπανε κοκαλα κ ολοι ξερετε τι γινεται κ που μπορει να κανει να γελαω ωρες...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...
στο εξωτερικο που οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες εδω και παρα πολυ καιρο το internet το χρησιμοποιουνε οχι μονο για να μιλανε ή για σερφαρισμα! αλλα και για ψωνια επικοινωνια μεσω skype π.χ οπως εγω με 3 ευρωπουλα τον μηνα δωρεαν παντου σε σταθερα στην ελλαδα! για καποιον απ το εξωτερικο ειναι μεγαλη υποθεση! τεσπα δεν θα αναλυσουμε και ολλα τα καλα του νετ! ολοι τα ξερουμε λιγο πολυ!! στο ελλαδισταν δυσυυχως ειμαστε λιγο πισω!!
πριν ενα τεταρτο εκανα παραγγελια φαγητο μεσω νετ! αντε καντο και στην ελλαδα αυτο! ακουσα οτι αρχισε να γινεται!! αντε κανε ψωνια!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτο που κανεις δε βλεπει τν αλλα οι τηλεθεασεις σπανε κοκαλα κ ολοι ξερετε τι γινεται κ που μπορει να κανει να γελαω ωρες...
εγω πραγματικα δεν βλεπω παρα ελαχιστα...κατι παπακαλιατηδες και μανουσακηδες συνεβαλλαν τα μαλα....τωρα οι τηλεθεασεις καλο μου κοριτσι ειναι ποσοστα επι αυτων που βλεπουν αλλα σαν συνολο αν δεις ειναι μικρα τα αθροισματα σε πραγματικο πληθυσμο...και εν τελει ειμαστε η μειοψηφια συμφωνοι...αλλα λιγο  :offtopic: δεν ειναι αυτα,εχει κανα θρεντ να τα συζητησουμε αν θελετε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στο εξωτερικο που οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες εδω και παρα πολυ καιρο το internet το χρησιμοποιουνε οχι μονο για να μιλανε ή για σερφαρισμα! αλλα και για ψωνια επικοινωνια μεσω skype π.χ οπως εγω με 3 ευρωπουλα τον μηνα δωρεαν παντου σε σταθερα στην ελλαδα! για καποιον απ το εξωτερικο ειναι μεγαλη υποθεση! τεσπα δεν θα αναλυσουμε και ολλα τα καλα του νετ! ολοι τα ξερουμε λιγο πολυ!! στο ελλαδισταν δυσυυχως ειμαστε λιγο πισω!!
πριν ενα τεταρτο εκανα παραγγελια φαγητο μεσω νετ! αντε καντο και στην ελλαδα αυτο! ακουσα οτι αρχισε να γινεται!! αντε κανε ψωνια!!
με sms γινεται στανταρ....

οσο για τα αλλα λαπτοπ εχω τελευταιας τεχνολογιας...τηλεοραση αρχαια κλασικη και δεν μ ενδιαφερει πια να παρω lcd ή πλασμα που λενε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
με sms γινεται στανταρ....

οσο για τα αλλα λαπτοπ εχω τελευταιας τεχνολογιας...τηλεοραση αρχαια κλασικη και δεν μ ενδιαφερει πια να παρω lcd ή πλασμα που λενε...
το θεμα ειναι να χεις λαπτοπ τελευταιας τεχνολογιας αλλα να κατεβαζεις και με 44 mbps και να καβλωνεις!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Συνημμένα

• 290px-Amstrad_CPC464.jpg
    290px-Amstrad_CPC464.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 23

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι να χεις λαπτοπ τελευταιας τεχνολογιας αλλα να κατεβαζεις και με 44 mbps και να καβλωνεις!!
καλα εδω ειμαστε ακομη στην εποχη με τα ζωα μου αργα..... :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γνωστή αλυσίδα πιτσαρία δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γνωστή αλυσίδα πιτσαρία δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ
τεσπα εγω ενα παραδειγμα εδωσα ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!! οτι ολλα αρχιζουν να γινονται μεσω νετ!! οπως και οι 40αρες που καιγονατι στο facebook!!
το θεμα μας δεν ειναι ποιοι δεχονται παραγγελιας μεσω νετ!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σεις 3 σελίδες "ουκρανίδες μουνάρες" διάβασα και το κάνατε μουνί πάλι! :zfuck: :fuck1:

ρε μια κουβέντα λέει κάποιος και γίνεται κώλος!

στο θέμα μας!

Τι πιστεύετε τελικά για τις 30-40άρες της εποχής μας??

θα μας...κουκουλώσουν ή αυτό θέλουμε να πιστεύουμε τελικά? :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε σεις 3 σελίδες "ουκρανίδες μουνάρες" διάβασα και το κάνατε μουνί πάλι! :zfuck: :fuck1:

ρε μια κουβέντα λέει κάποιος και γίνεται κώλος!

στο θέμα μας!

Τι πιστεύετε τελικά για τις 30-40άρες της εποχής μας??

θα μας...κουκουλώσουν ή αυτό θέλουμε να πιστεύουμε τελικά? :2funny: :2funny:
εν τελει θα μας κουκουλωσουν...χαλαρα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom