You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 283K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αυτο που κανεις δε βλεπει τν αλλα οι τηλεθεασεις σπανε κοκαλα κ ολοι ξερετε τι γινεται κ που μπορει να κανει να γελαω ωρες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οποιος εχει τηλεοραση σπιτι του θα τον πηγαινουμε μεσα ε;
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...
η απλα θα βαλουν τηλεοραση στον υπολογιστη.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
στο εξωτερικο που οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες εδω και παρα πολυ καιρο το internet το χρησιμοποιουνε οχι μονο για να μιλανε ή για σερφαρισμα! αλλα και για ψωνια επικοινωνια μεσω skype π.χ οπως εγω με 3 ευρωπουλα τον μηνα δωρεαν παντου σε σταθερα στην ελλαδα! για καποιον απ το εξωτερικο ειναι μεγαλη υποθεση! τεσπα δεν θα αναλυσουμε και ολλα τα καλα του νετ! ολοι τα ξερουμε λιγο πολυ!! στο ελλαδισταν δυσυυχως ειμαστε λιγο πισω!!πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...
πριν ενα τεταρτο εκανα παραγγελια φαγητο μεσω νετ! αντε καντο και στην ελλαδα αυτο! ακουσα οτι αρχισε να γινεται!! αντε κανε ψωνια!!
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω πραγματικα δεν βλεπω παρα ελαχιστα...κατι παπακαλιατηδες και μανουσακηδες συνεβαλλαν τα μαλα....τωρα οι τηλεθεασεις καλο μου κοριτσι ειναι ποσοστα επι αυτων που βλεπουν αλλα σαν συνολο αν δεις ειναι μικρα τα αθροισματα σε πραγματικο πληθυσμο...και εν τελει ειμαστε η μειοψηφια συμφωνοι...αλλα λιγο δεν ειναι αυτα,εχει κανα θρεντ να τα συζητησουμε αν θελετε;αυτο που κανεις δε βλεπει τν αλλα οι τηλεθεασεις σπανε κοκαλα κ ολοι ξερετε τι γινεται κ που μπορει να κανει να γελαω ωρες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
με sms γινεται στανταρ....στο εξωτερικο που οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες εδω και παρα πολυ καιρο το internet το χρησιμοποιουνε οχι μονο για να μιλανε ή για σερφαρισμα! αλλα και για ψωνια επικοινωνια μεσω skype π.χ οπως εγω με 3 ευρωπουλα τον μηνα δωρεαν παντου σε σταθερα στην ελλαδα! για καποιον απ το εξωτερικο ειναι μεγαλη υποθεση! τεσπα δεν θα αναλυσουμε και ολλα τα καλα του νετ! ολοι τα ξερουμε λιγο πολυ!! στο ελλαδισταν δυσυυχως ειμαστε λιγο πισω!!
πριν ενα τεταρτο εκανα παραγγελια φαγητο μεσω νετ! αντε καντο και στην ελλαδα αυτο! ακουσα οτι αρχισε να γινεται!! αντε κανε ψωνια!!
οσο για τα αλλα λαπτοπ εχω τελευταιας τεχνολογιας...τηλεοραση αρχαια κλασικη και δεν μ ενδιαφερει πια να παρω lcd ή πλασμα που λενε...
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οσο για τα αλλα λαπτοπ εχω τελευταιας τεχνολογιας...
για βαλε φωτο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
το θεμα ειναι να χεις λαπτοπ τελευταιας τεχνολογιας αλλα να κατεβαζεις και με 44 mbps και να καβλωνεις!!με sms γινεται στανταρ....
οσο για τα αλλα λαπτοπ εχω τελευταιας τεχνολογιας...τηλεοραση αρχαια κλασικη και δεν μ ενδιαφερει πια να παρω lcd ή πλασμα που λενε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μισο......για βαλε φωτο
Συνημμένα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα εδω ειμαστε ακομη στην εποχη με τα ζωα μου αργα.....το θεμα ειναι να χεις λαπτοπ τελευταιας τεχνολογιας αλλα να κατεβαζεις και με 44 mbps και να καβλωνεις!!
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μισο......
αλλου αυτα...αυτο ειναι παλιο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
στο εξωτερικο που οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες εδω και παρα πολυ καιρο το internet το χρησιμοποιουνε οχι μονο για να μιλανε ή για σερφαρισμα! αλλα και για ψωνια επικοινωνια μεσω skype π.χ οπως εγω με 3 ευρωπουλα τον μηνα δωρεαν παντου σε σταθερα στην ελλαδα! για καποιον απ το εξωτερικο ειναι μεγαλη υποθεση! τεσπα δεν θα αναλυσουμε και ολλα τα καλα του νετ! ολοι τα ξερουμε λιγο πολυ!! στο ελλαδισταν δυσυυχως ειμαστε λιγο πισω!!
γνωστή αλυσίδα πιτσαρία δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δυστυχως!!!καλα εδω ειμαστε ακομη στην εποχη με τα ζωα μου αργα.....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τεσπα εγω ενα παραδειγμα εδωσα ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!! οτι ολλα αρχιζουν να γινονται μεσω νετ!! οπως και οι 40αρες που καιγονατι στο facebook!!γνωστή αλυσίδα πιτσαρία δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ
το θεμα μας δεν ειναι ποιοι δεχονται παραγγελιας μεσω νετ!!!!
Ρε σεις 3 σελίδες "ουκρανίδες μουνάρες" διάβασα και το κάνατε μουνί πάλι!
ρε μια κουβέντα λέει κάποιος και γίνεται κώλος!
στο θέμα μας!
Τι πιστεύετε τελικά για τις 30-40άρες της εποχής μας??
θα μας...κουκουλώσουν ή αυτό θέλουμε να πιστεύουμε τελικά?
στο θέμα μας!
Ρε σεις 3 σελίδες "ουκρανίδες μουνάρες" διάβασα και το κάνατε μουνί πάλι!
διαβαζεις ιωσηφ μπλασκο;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εν τελει θα μας κουκουλωσουν...χαλαρα...Ρε σεις 3 σελίδες "ουκρανίδες μουνάρες" διάβασα και το κάνατε μουνί πάλι!
στο θέμα μας!
οπως και οι 40αρες που καιγονατι στο facebook!!
εμεις μως δε τις γαμαμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K