φίλε james70, δεν ξέρω τι ποσοστό του πληθυσμού αποτελεί αυτό το πρότυπο αλλα εγώ έχω συναντήσει αρκετούς τέτοιους, απο το σχολείο έως την δουλεία μου. Δύο σελίδες πρίν το ξανανέφερα κιόλας. Το κρίμα είναι οτι όλοι αυτοί/ες έτσι μεγάλωσαν και έτσι έμαθαν. Στους περισσότερους ο μπαμπάς έμαθε οτι πρέπει να γαμήσει όσες περισσότερες μπορεί και όσες θέλει και οτι ο γιός του πρέπει να έχει το καλύτερο αμάξι, τα περισσότερα λευτά και να είναι ο γαμιάς της ελλάδας. Και απο δουλεία ας δουλέψουν τα κοροίδα, εμείς θα βολευτούμε κάπου και με κουτοπόνηρους τρόπους θα βγάζουμε κάτι παραπάνω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 284K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αυτό το κείμενο αγαπητή μου σεξούλα σχολίασαΕγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). [size=10pt]Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...[/size]
δε νομίζω ο φίλος μας να είπε ότι πρόκειται για μια μικρή μερίδα. δες αυτό που υπογραμίζω....μα αγαπητε james αυτο κανουμε εδω
αναλυουμε μια μεριδα ανθρωπων βαση των εμπειριων μας πιστευω, τωρα αν καποιοι τσουβαλιαζουν (οπως ειπε η φιλτατη loukritia), νομιζω οτι ειναι κατι που δεν μπορουμε να το αποφυγουμε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να ειμαι κ ον τοπικ
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
james φορας καφε σακακι;
Ε παιδιά...δε διαφωνούμε σ αυτά που λέτε απλά άρχισε η κουβέντα να παίρνει την κάτω βόλτα και να μετατρέπεται σε....μηδενιστικό κίνημα των απανταχού ελλεϊνών και ελλεϊνίδων γι αυτό έκανα αυτήν την διευκρίνηση!!
δεν κακό αυτό!! ;) ;) ;)Στους περισσότερους ο μπαμπάς έμαθε οτι πρέπει να γαμήσει όσες περισσότερες μπορεί
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυτό το κείμενο αγαπητή μου σεξούλα σχολίασαδε νομίζω ο φίλος μας να είπε ότι πρόκειται για μια μικρή μερίδα. δες αυτό που υπογραμίζω....
καταλαβα σε τι αναφερθηκες
ολο αυτο ομως βγαινει σε αντρες και γυναικες που ειναι απο 18 μεχρι 38 (γνωμη μου παντα), αποθυμενα πες το , αγαμιες... πες το οπως θελεις ακομα κι αν ειναι τα διδαγματα απο τον πατερα τους και την μητερα τους συμφωνα με τα οσα οι ιδιοι ζησανε και δεν θελουν να τα παθουν και τα παιδια τους
σε ολα αυτα βαζω και τον εαυτο μου μεσα και θα σου πω το εξης και να δεις πως εχω δικιο:
λοιπον οι γονεις μου εχουν παρει διαζυγιο και σαν παιδι χωρισμενων γονιων εγω δεν θελω να παντρευτω και σιγουρα αν παντρευτω ποτε δεν θελω να χωρισω
καταλαβαινεις λοιπον, πως ολα αυτα ειναι διδαγματα τις ζωης τους καθενος και πραττει τα αναλογα
αυτό το κείμενο αγαπητή μου σεξούλα σχολίασαδε νομίζω ο φίλος μας να είπε ότι πρόκειται για μια μικρή μερίδα. δες αυτό που υπογραμίζω....
κοίτα, δεν έχω σπουδάσει στατιστική, απλά γράφω αυτά που βλέπω τριγύρω μου. Τώρα αν εγώ πεφτω σε γίδια τι να σου πώ, μάλλον είμαι γκαντέμης. >
τι κουφά πετάς ρε αβράμη ώρες ώρες! Τι σχέση έχει αυτό τώρα ε?james φορας καφε σακακι;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κοίτα, δεν έχω σπουδάσει στατιστική, απλά γράφω αυτά που βλέπω τριγύρω μου. Τώρα αν εγώ πεφτω σε γίδια τι να σου πώ, μάλλον είμαι γκαντέμης. >
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι κουφά πετάς ρε αβράμη ώρες ώρες! Τι σχέση έχει αυτό τώρα ε?
ε το συνηθιζω να πεταω τετοια κουφα
για πες...
(ετσι σε εχω φανταστει)
Συνέβη πρόσφατα σε χωριό της ορεινής Ηλείας και δύσκολα θα ξεχαστεί από τις μνήμες των κατοίκων.Ο σύζυγος γύρισε νωρίτερα από την δουλειά του στο χωράφι και κατευθύνθηκε προς την αποθήκη για να αφήσει κάποια εργαλεία.
Μπαίνοντας στο εσωτερικό της αποθήκες έκπληκτος αντίκρισε την σύζυγο του...
σε περιπτύξεις με νεαρό ο οποίος σημειωτέον ήταν από το ίδιο χωριό.
Ο νεαρός πρόλαβε και το έσκασε από ένα παράθυρο της αποθήκης, εντός της οποίας παρέμεινε η σύζυγος του, όπως την γέννησε η μάνα της, συνεπεία ερωτικής πράξης.
Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ ο σύζυγος της και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, έσυρε την σύζυγο του όπως ήταν έξω απο την αποθήκη και στην συνέχεια άρχισε να την περιφέρει όπως ήταν γυμνή εντός του χωριού συνοδεία κλωτσιών και μπουνιών.
Άναυδοι - οι λιγοστοί - κάτοικοι του χωριού, είδαν τον άντρα μαινόμενο να περιφέρει γυμνή .......
ξυλοκοπώντας την γυναίκα στους δρόμους και δεν άργησαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Το κωμικοτραγικό περιστατικό ολοκληρώθηκε όταν ξεθύμανε ο απατηθείς σύζυγος ο οποίος απο την σιωπή, προτίμησε να βγάλει σε δημόσια θέα το προσωπικό του Δράμα.
Πάντως το γεγονός της απιστίας δεν εξέπληξε κανέναν από τους κατοίκους του χωριού, αφού όλοι γνώριζαν τον "βίο και την πολιτεία" της συζύγου, εκτός φυσικά από τον ίδιο τον άντρα της.
filiatranews
ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μπαίνοντας στο εσωτερικό της αποθήκες έκπληκτος αντίκρισε την σύζυγο του...
σε περιπτύξεις με νεαρό ο οποίος σημειωτέον ήταν από το ίδιο χωριό.
Ο νεαρός πρόλαβε και το έσκασε από ένα παράθυρο της αποθήκης, εντός της οποίας παρέμεινε η σύζυγος του, όπως την γέννησε η μάνα της, συνεπεία ερωτικής πράξης.
Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ ο σύζυγος της και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, έσυρε την σύζυγο του όπως ήταν έξω απο την αποθήκη και στην συνέχεια άρχισε να την περιφέρει όπως ήταν γυμνή εντός του χωριού συνοδεία κλωτσιών και μπουνιών.
Άναυδοι - οι λιγοστοί - κάτοικοι του χωριού, είδαν τον άντρα μαινόμενο να περιφέρει γυμνή .......
ξυλοκοπώντας την γυναίκα στους δρόμους και δεν άργησαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Το κωμικοτραγικό περιστατικό ολοκληρώθηκε όταν ξεθύμανε ο απατηθείς σύζυγος ο οποίος απο την σιωπή, προτίμησε να βγάλει σε δημόσια θέα το προσωπικό του Δράμα.
Πάντως το γεγονός της απιστίας δεν εξέπληξε κανέναν από τους κατοίκους του χωριού, αφού όλοι γνώριζαν τον "βίο και την πολιτεία" της συζύγου, εκτός φυσικά από τον ίδιο τον άντρα της.
filiatranews
ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μα δεν χρειαζεται να σπουδασεις στατιστικη για να κρινεις συμπεριφορες που εχουν αρχισει να επικρατουν
eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είναι και θέμα φιλοσοφίας ζωής.....κοίτα, δεν έχω σπουδάσει στατιστική, απλά γράφω αυτά που βλέπω τριγύρω μου. Τώρα αν εγώ πεφτω σε γίδια τι να σου πώ, μάλλον είμαι γκαντέμης. >
πώς να στο πω! αν πιστεύεις ότι γύρω σου κυκλοφορούν γίδια...ναι σε γίδια θα πέφτεις!
όσες φορές πίστευα κάτι κακό, πάντα κακό έβρισκα! Δεν είναι μοιρολατρεία, τουναντίον είναι στάση ζωής.
Ότι εκπέμπει κανείς αυτό ελκύει....πρόσεξέ το λίγο αυτό.
πόσες φορές δεν κανόνισε κάποιος μια εκδρομή και φοβόταν μήπως βρέχει! Ε!Συνήθως βρέχει!
είναι και θέμα φιλοσοφίας ζωής.....
πώς να στο πω! αν πιστεύεις ότι γύρω σου κυκλοφορούν γίδια...ναι σε γίδια θα πέφτεις!
όσες φορές πίστευα κάτι κακό, πάντα κακό έβρισκα! Δεν είναι μοιρολατρεία, τουναντίον είναι στάση ζωής.
Ότι εκπέμπει κανείς αυτό ελκύει....πρόσεξέ το λίγο αυτό.
πόσες φορές δεν κανόνισε κάποιος μια εκδρομή και φοβόταν μήπως βρέχει! Ε!Συνήθως βρέχει!
πιθανών να συμβαίνει και αυτό, παρολό που πιστευω οτι ως άνθρωπος είμαι καλοπροαίρετος και όταν γνωριζώ κάποιον ξεκινω έχοντας καλή εντύπωση για το άτομο του.
ε σ αυτό διαφωνώ εγώ κουκλίτσα μου!μα δεν χρειαζεται να σπουδασεις στατιστικη για να κρινεις συμπεριφορες που εχουν αρχισει να επικρατουν
αλλά σου είχα πει εδώ και καιρό,μιας και ψάχνεις να παντρευτείς και να μην χωρίσεις, έλα να σε πάω εκείνη την εκδρομούλα και δεν θα σε χωρίσω ποτέ (ούτε θα βρέχει)!
εξαιρετικά το άσμα!!! (αχ! τι μου θύμησε πάλι)
[youtube=425,350]aqV1Sl0p0N8[/youtube]
ρε ποβελ που εχεις χαθει εσυ;
πολυ καιρο εχω να σε δω
Κανω απεργια ποσταρισματος φιλε...
καιι να φανταστεις πως σε αντιπαθουσα! :oΕγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K