Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι να μην ξεφευγουν...
εκτορ με ενεπνευσες με το ποστ σου και λεω να ανοιξω ενα αντιφεμινιστικο θρεντ με προκλητικο τιτλο που να τσουβαλιαζει ολες τις γυναικες..που λεει και η λουκρητια ....τι λετε οι αντρες του σαιτ;θα χει συμμετοχη και κοντρες ή δεν αξιζει;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι να μην ξεφευγουν...
εκτορ με ενεπνευσες με το ποστ σου και λεω να ανοιξω ενα αντιφεμινιστικο θρεντ με προκλητικο τιτλο που να τσουβαλιαζει ολες τις γυναικες..που λεει και η λουκρητια ....τι λετε οι αντρες του σαιτ;θα χει συμμετοχη και κοντρες ή δεν αξιζει;

εγω εχω μελετη,να δω ποια θα μπει να κοντραριστει!!!!!

:P :-* :boobies:

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το θέμα με τις ελληνίδες για μένα και για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων ανδρών έχει οριστικά τελειώσει για θέμα "γάμο,συμβίωση κλπ...".Αν κάτσει η φάση μόνο γαμήσι,τίποτε άλλο.Οι δικές μας γυναίκες είναι σαβούρες στο μυαλό και στο σώμα.Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που θα συνδυάσουν εμφάνιση με μυαλό(δεν εννοώ εξυπνάδα,αλλά σπιρτάδα,σωστή κρίση,αντίληψη,λογική και όχι pool moore...).Ολοένα και συζητάμε με κάτι φιλαράκια τις συχνές εξόδους απο τη χώρα προς ανατολικό ex-block για να βρούμε γυναίκες για σοβαρά πράματα...Οι ελληνίδες είναι καμμένο χαρτί.Ας κλάψουν για τη συμφορά που θα τους βρεί,χεστήκαμε πατόκορφα.Ας κλάψουν και οι μανάδες τους που δε βρέθηκε Ο ένας μαλάκας για να την πακεταρει και να την παει στο σπίτι τους,στο "δικό τους" σπίτι.Ας κλαψουν που δε βρέθηκε Ο ένας και μοναδικός μαλάκας που θα σκάσει 15000-20000-30000 για να δεξιωθεί όλη τη σαβουροσυγγενοπαρέα στο grande party της κωλοδεξίωσης.Ας κλάψει που δε θα γίνει μάνα παρά μόνο απο "ατύχημα" και θα βλέπει δίπλα της τις ρωσίδες,τις ουκράνες,τις μολδαβές,τις πολωνές,τις σιβηριανές κλπ...να γεννούν κουτσούβελα και να αγοράζουν καροτσάκια και μπιμπελο για τα μωράκια τους δίπλα σε έναν έλληνα σοβαρό άντρα που δε θέλησε να συμβιβαστεί με το τουπέ και τα κόμπλεξ ηλιθιότητας των ελληνίδων.Τιμή και δόξα σε όσους έχουν κάνει την υπέρβαση αυτή,σε όσους θέλουν να την κάνουν και σε όσους θα το πράξουν λυτρώνοντας έτσι την ύπαρξή τους απο τα δεσμά της μαμακίασης,του τρέντυ τρόπου διαβίωσης και της μαλακισμένης ελληνικής σαβουροπραγματικότητας.Είναι "λίγοι" και χέστες παράλληλα όσοι παντρεύτηκαν ελληνίδες τα τωρινά χρόνια απο συμβιβασμό και ανασφάλεια.Να ξέρουν(τό ήξεραν ήδη μέσα τους) ότι κατέστρεψαν τον εαυτό τους χωρίς λόγο και αιτία και αποκατέστησαν πλάσματα ανάξια για συντροφικότητα.Αυτή είναι η μέση ελληνική πραγματικότητα και όποιος δεν τη βλέπει είναι απλά τυφλός.

το σχόλιο σου δείχνει συνειδητοποιημένο και όχι εμπαθή τύπο ή μισογύνη. Πολύ σωστά τα λες. Έχεις δίκιο!! ακριβώς, ας κλάψουν που δεν βρίσκουν έναν σοβαρό να τις πάει στην εκκλησιά. Θα προσθέσω μόνο ότι και γω κλαίω που δεν βρίσκω μια σοβαρή να της περάσω δαχτυλίδι. Αλλά γι αυτές δεν με νοιάζει, όπως στρώσαν ας κοιμηθούν. Κλαίω όμως για μένα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά γι αυτές δεν με νοιάζει, όπως στρώσαν ας κοιμηθούν. Κλαίω όμως για μένα.

και γω φίλε!  :'( :'( :'( :'(

ας βάλουμε κι ένα τραγουδάκι κατάλληλο για την περίσταση....
[youtube=425,350]U88A2dywl7M[/youtube]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

KILL_THE_SPAMMER.png

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...

αγαπητε dawn με εντυπωσιαζεις
πραγματικα δεν το περιμενα απο σενα και δυστυχως εχεις δικιο
ολα αυτα τα κοινωνικα προτυπα που μας πλασαρουν, εχουν κανει αντρες γυναικες κομπλεξικους και με αποψεις που θα μπορουσαν να ανηκουν δεκαετιες πισω

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τα έχουμε ισσοπεδώσει ολα πλέον!!!!

Δεν ανεβαίνουμε σε καμιά ταράτσα να πηδήξουμε όλοι μαζί?

Ελλεϊνοί και ελλεϊνίδες!

Υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που λες αλλά δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Μια μικρή μειοψηφεία που θα μπορούσαμε να την εξετάσουμε σαν κοινωνική απόκλιση και μόνο....το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
τα περισσότερα που γράφονται εδώ δεν ισχύουν (κατά τη γνώμη μου) περί ελλεϊνίδων κτλ.

Όπως το βλέπει ο καθένας βέβαια, αλλά και όπως μπορεί να το χειριστεί.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Ελλεϊνοί και ελλεϊνίδες!

Υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που λες αλλά δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Μια μικρή μειοψηφεία που θα μπορούσαμε να την εξετάσουμε σαν κοινωνική απόκλιση και μόνο....το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
τα περισσότερα που γράφονται εδώ δεν ισχύουν (κατά τη γνώμη μου) περί ελλεϊνίδων κτλ.

τα εχουμε πει πολλοι πριν απο σενα..τζαμπα κοπος...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αγαπητε dawn με εντυπωσιαζεις
πραγματικα δεν το περιμενα απο σενα και δυστυχως εχεις δικιο
ολα αυτα τα κοινωνικα προτυπα που μας πλασαρουν, εχουν κανει αντρες γυναικες κομπλεξικους και με αποψεις που θα μπορουσαν να ανηκουν δεκαετιες πισω
εσύ γλυκειά μου δηλ συμφωνείς ότι οι έλληνες είναι κομπλεξικοί και έχουν απέναντί τους κομπλιξικές ελλεϊνίδες?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

Ελλεϊνοί και ελλεϊνίδες!

μα αγαπητε james αυτο κανουμε εδω
αναλυουμε μια μεριδα ανθρωπων βαση των εμπειριων μας πιστευω, τωρα αν καποιοι τσουβαλιαζουν (οπως ειπε η φιλτατη loukritia), νομιζω οτι ειναι κατι που δεν μπορουμε να το αποφυγουμε

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εσύ γλυκειά μου δηλ συμφωνείς ότι οι έλληνες είναι κομπλεξικοί και έχουν απέναντί τους κομπλιξικές ελλεϊνίδες?

σε καποιες των περιπτωσεων ναι
αυτο σιγουρα εχει να κανει και με το τι συμπεριφορα σου βγαζει ο αλλος, πχ: αν εγω εχω απεναντι μου ενα εγωκεντρικο και σνομπ τυπο σιγουρα θα του συμπεριφερθω αναλογα και με την σειρα του αυτος λογικα θα με κραξει α το τσοκαρο ποια νομιζει οτι ειναι κλπ οπως και το αντιστροφο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom